New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 314
Nem fogjuk év közben kirúgni McAdoo-t, nem fogjuk Eli helyett Geno-t játszatni és nem fogunk bámulatos feltámadást mutatni 0-3 után. Ezekre nagy összegben merek fogadni bárkivel.
Ahogy a Philly ellen is végig biztos voltam benne, h kikapunk.. sőt még azt is éreztem, h sikerül a rendes játékidőben. Sajnos annyira elátkozott passzban vagyunk, h ilyenkor minden balul szokott elsülni, túl sokszor láttam már ezt tőlünk.
Szesze
nem is tudtam, hogy Geno CB-t is játszik mostanában 😊
több mint 8 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Amúgy mi 3 sacket szereztünk, a Fili egyet se.
nagir
A végén volt egyetlen egy holding Flowers-től az volt az egyetlen penalty-je.

Szerkesztette: Rodaron
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
Amúgy mi 3 sacket szereztünk, a Fili egyet se.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
erre lehetetlen bármit is írni...
trii
Én tudok: McAdoo-nak ezzel remélem lefőtt a kávé, mert katasztrófa volt, amit megint csinált a csapat 3 negyeden át. A végén jött OBJ, de ez már nem lehet mentség. De sajnos félek a 4. negyed miatt továbbra is maradni fog, pedig ennél katasztrófálisabb kezdést nehéz lett volna elképzelni.
Awesome88
bár a vége nyilván nem rajta múlt, de a jövő hét vasárnapi szokásos zakó után remélem kirakjuk a szűrét mcadoo-nak. az kurvára látszódik, hogy az O-ban sokkal több van, mint amit ki tud hozni, egyszerűen a hívások és a motiváció, az önbizalom hiányzik, amelyről mind-mind ő tehet egy személyben!

Sajnos ez a hajó idénre jó eséllyel el is ment...de azért továbbra is Go Giants!
balu10
A végében is benne volt. Egész meccsen erőltették a nem működő futójátékot, erre pont azután hogy visszaszorulunk 37 másodperccel a vége előtt a saját huszasunkra, akkor pezzeg passzoltat, hogy legyen esélye Vereen-nek kilépni... Tényleg rengeteg tényezős ez a dolog, de ma minden féle módon sikerült kiszúrni magunkkal. Ehhez még hozzájön az elmúlt 2 meccs is, amivel nálam már bőven betelne a pohár.

És akkor még nem is arról van szó, hogy egy NewEngland v. egy Chiefs ellen játszottunk, hanem az ellen az Eagles ellen, ahonnan hiányzott a secondary 3 legjobb játékosa, Cox is kidőlt, Sproles is, stb-stb.

Blount pedig alaposan bemutatott Reese-éknek, hiszen tényleg nincs szükségünk egy ilyen futóra.
több mint 8 éve
trii
Én tudok: McAdoo-nak ezzel remélem lefőtt a kávé, mert katasztrófa volt, amit megint csinált a csapat 3 negyeden át. A végén jött OBJ, de ez már nem lehet mentség. De sajnos félek a 4. negyed miatt továbbra is maradni fog, pedig ennél katasztrófálisabb kezdést nehéz lett volna elképzelni.
Awesome88
A 4.dik negyedes 3TD nem McAdoo-n múlt, hanem OBJ-n szerintem...
nagir
jó egy picit Eli és Shep is benne volt, na.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Nem fogjuk év közben kirúgni McAdoo-t, nem fogjuk Eli helyett Geno-t játszatni és nem fogunk bámulatos feltámadást mutatni 0-3 után. Ezekre nagy összegben merek fogadni bárkivel.
Ahogy a Philly ellen is végig biztos voltam benne, h kikapunk.. sőt még azt is éreztem, h sikerül a rendes játékidőben. Sajnos annyira elátkozott passzban vagyunk, h ilyenkor minden balul szokott elsülni, túl sokszor láttam már ezt tőlünk.
több mint 8 éve
Remélem nem csak én láttam a Hit ereje cm filmet. Na ez kb ilyen volt. Vicc egyszerűen... 3 negyeden át semmi majd egy negyed alatt 3 TD és még így is ki tudunk szopni. Pont azt gondoltam, hogy ha most behuzzuk akkor lesz, ami motivációt ad, de így... Kriminalis komolyan.
B-Front
Wing rúgását meg tanítani kellene, a "hogy szúrd el a csapatod véres verejtékkel kiízzadt esélyét a győzelemre" akadémián. Mesteri punt volt, 10-ből egyszer innen a fotelből is nagyobbat rúgok...
Awesome88
tényleg azt ki is hagytam, hogy őt meg ki kell rúgni a picsába. 2 meccs alatt 3 szar punt nem fér bele
balu10
nehogy kirúgd, mert ha reese maradna a góré, akkor az első 2 kör valamelyikében behúz egy puntert is az Ofal erősítése helyett 😊
több mint 8 éve
trii
Awesome88
A 4.dik negyedes 3TD nem McAdoo-n múlt, hanem OBJ-n szerintem...

több mint 8 éve
Remélem nem csak én láttam a Hit ereje cm filmet. Na ez kb ilyen volt. Vicc egyszerűen... 3 negyeden át semmi majd egy negyed alatt 3 TD és még így is ki tudunk szopni. Pont azt gondoltam, hogy ha most behuzzuk akkor lesz, ami motivációt ad, de így... Kriminalis komolyan.
B-Front
Wing rúgását meg tanítani kellene, a "hogy szúrd el a csapatod véres verejtékkel kiízzadt esélyét a győzelemre" akadémián. Mesteri punt volt, 10-ből egyszer innen a fotelből is nagyobbat rúgok...
Awesome88
Ha jól számolom ez már a harmadik volt Neki amióta Ő a punter... fontos szituban tök impotens!
nagir
a tavalyi rájátszásban pl.
több mint 8 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
B-Front
Awesome88
tényleg azt ki is hagytam, hogy őt meg ki kell rúgni a picsába. 2 meccs alatt 3 szar punt nem fér bele

több mint 8 éve
B-Front
Awesome88
Ha jól számolom ez már a harmadik volt Neki amióta Ő a punter... fontos szituban tök impotens!

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk amikor legutóbb hasonlóan szívtatok tőlünk (D-Jax TD) SB lett a vége | azért remélem most nem 😊 |

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
trii
Awesome88
bár a vége nyilván nem rajta múlt, de a jövő hét vasárnapi szokásos zakó után remélem kirakjuk a szűrét mcadoo-nak. az kurvára látszódik, hogy az O-ban sokkal több van, mint amit ki tud hozni, egyszerűen a hívások és a motiváció, az önbizalom hiányzik, amelyről mind-mind ő tehet egy személyben!

Sajnos ez a hajó idénre jó eséllyel el is ment...de azért továbbra is Go Giants!

több mint 8 éve
B-Front
több mint 8 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Egyszerűen a hajam leteszem, sikerült megvernünk magunkat azzal a szar punttal plusz a gyerek életébe nem fog még egy ekkora FG-t bemákolni, nyílván most amikor "összejött" nekünk minden, berúgja.
Az látszott viszont, hogy a 4. negyedben szerintem Benji odaadta a playhívást Sullivannek, mert mintha teljesen más offense lett volna, és nem véletlenül mutogatták a playeknél, hogy nem magyaráz semmit. Egy ilyen offense-el már más lenne a leányzó fekvése, de 0-3 után nem tudom mit gondoljak...én továbbra is bízom, hogy ellőttük az összes balszerencse puskaporunkat az évre és megindulunk felfelé. De sajnos 0-2 vel a divisionben nem sok esélyt adok magunknak 😕
több mint 8 éve
B-Front New York Giants Texas A&M Aggies 81
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi srácok az eredménykövetőzést, képzelem mi lehet a Dezsőben. 2-1 nekünk a mérleg, de csak mert volt egy Elliottunk, ennyivel voltunk "jobbak". Év végére esélyes, hogy megfordul. Egyébként tényleg lehet, hogy jobban járnátok, ha Eli hívná a playeklet.

További szép idényt 😊
több mint 8 éve
Nem bánom, hogy nem nyertünk, mert nem érdemeltük meg... na az Íglsz sem!!!
De legalább nem kapott Mekedú fals visszaigazolást, hogy működik ez!!!

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
elképesztően szerencsétlen egy csapat vagyunk az biztos..
több mint 8 éve
Buchek8 New York Giants LSU Tigers 16
El se lát addig de nyilván beveri simán, nettó agyvérzés
több mint 8 éve
trii
több mint 8 éve
Pugh lesz az RT, Jones is játszik guardot, lehet már csak Ellisont meg Flowerst kellene összebilincselni, és már hasítunk is... 😊

(3 as szórzót fizetnek, lehet meg is teszem hirtelen felindulásból...)
több mint 8 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 222
A jaguárok pont agyonverik a Ravenst. Lehet nekünk is gyakrabban kéne Londonba ruccanni. Ott úgy látszik valami történik a teljesen vak támadó egységekkel.
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Ezekben a verzivataros időkben azért megnyugtato hír hogy továbbra is McAdoo hívja majd az O playeket.... 😰
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Én meg pont nem a védelemtől várok nagy meccset. Nem lesz Goodson, Thomas és talán Jackrabbit sem. Lesz viszont egy jobb OBJ és egy az állásáért küzdő edzői stáb, plussz az Eagles safety állomány is sérült listán van. A speciális egységek és a turnoverek fogják eldönteni. Nem leszek elkeseredve ha nek nyerünk, de nem mindegy milyen játékkal...🐇vs.🐂
nagir
ha a védelem nem tudja hozni magát akkor semmi esélyünk se lesz
Szesze
Futás az elejétől nullazni kell.. Ez az egyetlen lehetőség... Wentz pedig remélem nem fog olyan kellemesen kimozogni mint Bradford..
yooker
mármint Stafford 😊
Szesze
Na pláne nem... ☺️