New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Sitton megy Chicago-ba
több mint 9 éve
Kész a practice squad is:Logan Thomas QB
Geremy Davis WR
Darius Powe WR
Shane McDermott C
Adam Gettis G
Stansley Maponga DE
Ishaq Williams LB
Michael Hunter CB
Donte Deayon CB
Andrew Adams S
több mint 9 éve
Looks like former Packers' Pro Bowl G Josh Sitton's first visit will be to...division-rival Chicago Bears, per sources. Saints could follow
több mint 9 éve
Montori Hughes-t máris waiveltük és jött a Panthers-től kirakott szintén DT Robert Thomas. Andre Williams a Chargers-ben folytatja.
több mint 9 éve
Másrészt ez a stabil kezdőposzt azért egy kicsit a mi RB állományunkat is minősíti.. (JT Thomas roster tagságával kapcsolatban hasonló a helyzet, csak LB fronton)
több mint 9 éve
Jennings azért egy running backhez képest viszonylag későn került a ligába és az első éveiben nem is játszott sokat, nem csoda hogy 30 felett is képes még a jó játékra.
több mint 9 éve
Vélemény az 53-as keretrőlJó látni, hogy J. T. Thomas még mindig kereten tud maradni. Jennings előtt pedig le a kalappal, hogy 8. évében az NFL-ben stabilan tartja a kezdőposztot.
Asbee
Őt GM Game drafton vittem 7. körben, azt se tudtam ki fia borja, mikor ezt tettem. Úgy tűnik vak tyúk tényleg talál néha szeget.hát ki más 😊az off-falat leszámítva nekem tetszik a csapat a lehetőségekből kihoztunk mindent, és a kis kedvencem is felkerült a rosterre, királyság 😊Ki az? Romeo O.? 😉
csebi
yooker
csebi
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
hát ki más 😊az off-falat leszámítva nekem tetszik a csapat a lehetőségekből kihoztunk mindent, és a kis kedvencem is felkerült a rosterre, királyság 😊Ki az? Romeo O.? 😉
csebi
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Vélemény az 53-as keretről
több mint 9 éve
az off-falat leszámítva nekem tetszik a csapat a lehetőségekből kihoztunk mindent, és a kis kedvencem is felkerült a rosterre, királyság 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Sitton mondjuk tényleg jöhetne..
több mint 9 éve
Reméljük McAdoo nem törölte ki Sitton számat a contactjai közül
több mint 9 éve
nekem elsőre az LB sor db-ra soknak tűnt, de szerintem is lehet még 1 max 2 mozgás, az pedig lehet onnan majd...
több mint 9 éve
Jó kis roster lett ez. Darwka maradásának nagyon örülök, szerintem bőven juthat neki carry egész szezonban. Davist nem igazán tudtuk és akartuk használni tavaly sem, nem bánkódom miatta.
3 TE elég, ha csak az offense munkáját nézzük, special teambe pedig ott van a 8 LB, akik közül szeritnem Herzlich defenseben nem fog játszani, még a 7 LB is több, mint elég.
A secondary korrekt, főleg, ha Adams és Deayon marad PS tag.
DL remek, és szeritnem Nix is a csapat közelében marad, ha bárki kidől, ő lehet az első tartalék.
Mozgást nem sokat várok, bár Rainey helyére egy OL játékos, esetleg egy FB/TE jöhet talán.
több mint 9 éve
Hát nem 😊Sheppard vs Brinkley, Darkwa vs RaineyApple a 24-es számra váltott. Két cut van még hátra az 53-ig1rb és 1 lb lehet az a kettő
Asbee
Sanyichef
Sanyichef
több mint 9 éve
Valami ilyesmi leszwww.giants.com/assets/images/imported/NYG/by-position-infographic-roster-FINAL2.jpg
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Na, ez érdekes, nem gondoltam volna, hogy AWill menni fog, de full érthető lépés. Úgy látszik kezd elmúpni az az idő, hogy a draftoltjainktól nehezen szabadulunk meg. Változás még tuti lesz, várok egy FB/TE-t és a támadófalba valakit.
több mint 9 éve
na fasza! a nagy Will Johnson terv kuka...AW vagy Darkwa nálam nagyjából mindegy lett , de talán egy kicsivel jobb így