NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Gyájj
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tényleg ennyire nehéz hozzáértő edzői és management csapatot összeszedni???
Bíztam az új edző és csapatában de ez amit eddig mutat a csapat katasztrófa! Szerintem ha én vagyok az OC jobban menne a támadás,pedig azt sem tudom hányan vannak a pályán.... 😀
Inter102
Ehhez hozzávenném h az OL coach a tököm tudja mit csinál, de ilyen szintű munkát bármelyikünk tudna alkotni. Hozzáadva h JD állandóan pofázik az OL fontosságáról, de bassza meg ha valamelyik balféket padra kellene vágni / megsérülne összesen van 2 depth emberke, aki eszembe jut: Feeney és Edoga.
Az OL depth-et nem sikerült rendezni és a tavalyi draftját fel se hozzam, ha Davis nem alkot maradandót.
Megint nem haladunk jó irányba, nagyon nem...
több mint 3 éve
Inter102 New York Jets 54
Tényleg ennyire nehéz hozzáértő edzői és management csapatot összeszedni???
Bíztam az új edző és csapatában de ez amit eddig mutat a csapat katasztrófa! Szerintem ha én vagyok az OC jobban menne a támadás,pedig azt sem tudom hányan vannak a pályán.... 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
xDDDDDD
több mint 3 éve
GTom New York Jets 243
Tudjátok nem is az bosszant, hogy kikapunk állandóan, mert leszarnám. Szerintem senki nem várt itt PO-t se semmilyen csodát, meg persze értem én, hogy sokáig tart a rebuild stb. stb. De azért 3 év alatt jó lenne valami progress-t látni, ami mondjuk reményt adna, vagy amitől bizakodóak lehetnénk, hogy igen ebből lehet valami, viszont ennek halovány szikrája sem látszik. Az utóbbi 2 évben 7 embert draftoltunk az első 4 kör-ből az O-ba, ne bassza már meg, hogy 3 meccs alatt 20 pontot lehet feltenni a táblára, nevetséges.
Apex
Igen... Ez az. Évek óta hallhatjuk, hogy a fal prioritás. Draftolunk, hozunk embert, tudjuk, hogy fontos egy rookie irányítónál. Erre minden évben ugyanaz, szétszopatják a falat minden meccsen. Kicsinálják az újonc irányítót pillanatok alatt és nem történik semmi, mert időt kell hagyni az edzői stábnak... Itt már most fejeknek kellene hullani, mert nagyon félrement ismét a dolog! Vagy megint várjuk a csodát??!!

Szerkesztette: GTom
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Apex New York Jets 2 981
Tudjátok nem is az bosszant, hogy kikapunk állandóan, mert leszarnám. Szerintem senki nem várt itt PO-t se semmilyen csodát, meg persze értem én, hogy sokáig tart a rebuild stb. stb. De azért 3 év alatt jó lenne valami progress-t látni, ami mondjuk reményt adna, vagy amitől bizakodóak lehetnénk, hogy igen ebből lehet valami, viszont ennek halovány szikrája sem látszik. Az utóbbi 2 évben 7 embert draftoltunk az első 4 kör-ből az O-ba, ne bassza már meg, hogy 3 meccs alatt 20 pontot lehet feltenni a táblára, nevetséges.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
 youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=261
 youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=336
 youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=384
 youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=634

Fenti négy jelenetet csak összefoglalóból kiemelném és látjuk mik a legfőbb gondok... de a kedvencem a 3. link, ahol McGovern-t megalázzák, aztak*rva...
több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

Beki
Erről beszélek.

Tönkre fogják tenni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
Türelem, türelem, türelem...

Green is green
több mint 3 éve
Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Márpedig ez a két ember láthatólag vakon, bekötött szemmel rohangál egy sötét szobában.
Bazzani
vannak edzők, akik remek koordinátorok és pocsék HC-k. Mondjuk, hogy Campbell mennyire volt remek koordinátor.
Amadeus
Ass.HC volt tesó.
Azért az odabasz.
Lehet foghatta a playbookot is amíg a HC elszaladt budira.
Meg edzésen odaszólhatott, hogy "Hé öreg, kicsit gyorsabban fussál!".
Azért beláthatod magad is, hogy ez nem akármi.
Bazzani
Akkor ő olyasmi lehetett, mint Semlyén Zsolt Orbán Viktor mellett.

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Márpedig ez a két ember láthatólag vakon, bekötött szemmel rohangál egy sötét szobában.
Bazzani
vannak edzők, akik remek koordinátorok és pocsék HC-k. Mondjuk, hogy Campbell mennyire volt remek koordinátor.
Amadeus
Ass.HC volt tesó.
Azért az odabasz.
Lehet foghatta a playbookot is amíg a HC elszaladt budira.
Meg edzésen odaszólhatott, hogy "Hé öreg, kicsit gyorsabban fussál!".
Azért beláthatod magad is, hogy ez nem akármi.

több mint 3 éve
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Bazzani

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki

több mint 3 éve
Wilson vedelmere annyit hogy 3rd downokon most volt minimum 4 foghato passz amit elejtettek a többiek, de ezen felul tenyleg siralmas a látvány
Wester
Rookie, defensive HC alá kerülni potens OC nélkül minden rookie QB rémálma. Jövőre kap másik új OC-t, aztán eltradelik egy harmadikhoz.

Josh Rosen 2.0.

Majd megírják róla, hogy tehetségtelen és nagy a pofája.

Pedig csak egy szar franchise draftolta.

Szerkesztette: Amadeus the Young

több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
Wilson vedelmere annyit hogy 3rd downokon most volt minimum 4 foghato passz amit elejtettek a többiek, de ezen felul tenyleg siralmas a látvány

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
nemkismiska New York Jets 226
Gondoltam megnézem a meccsetek összefoglalóját a GP-on. 59mp és egyetlen jelenet sincs benne a Jets részéről,szóval nem lettem sokkal okosabb belőle
kolok1972
Túl sokat nem vesztettél, de 3 meccs alapján:
- védelem tudtuk h kb ezt hozza, de sorra jönnek a hülye szabálytalanságok, fejben nincsenek ott vagy nem tudom
- Wilson nem tudom... ehhez képest Darnold fényévekkel jobban kezdett, holott ég és föld a célpontok összetétele
- az offense nem tudom mit csinál, kávézik, kurvázik, passz...

Ez a Jets jelenleg edzői felkészítést nézve egy kalap sz*r, talán Gase szintjét sem üti meg.
Beki
Na igen, ez a keret - papíron - osztalykulonbseg felfelé Darnold rookie évéhez képest és osztalykulonbseggel teljesít alatta.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Gondoltam megnézem a meccsetek összefoglalóját a GP-on. 59mp és egyetlen jelenet sincs benne a Jets részéről,szóval nem lettem sokkal okosabb belőle
kolok1972
Túl sokat nem vesztettél, de 3 meccs alapján:
- védelem tudtuk h kb ezt hozza, de sorra jönnek a hülye szabálytalanságok, fejben nincsenek ott vagy nem tudom
- Wilson nem tudom... ehhez képest Darnold fényévekkel jobban kezdett, holott ég és föld a célpontok összetétele
- az offense nem tudom mit csinál, kávézik, kurvázik, passz...

Ez a Jets jelenleg edzői felkészítést nézve egy kalap sz*r, talán Gase szintjét sem üti meg.
több mint 3 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Apex New York Jets 2 981
162 total yardot produkalni 2021-ben, szavak nincsenek

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Hát nem irigyellek titeket, ez vmi borzasztónak tűnik 3 hét után...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Wilsont meg hagyjuk is.
több mint 3 éve
nemkismiska New York Jets 226
Darnold szárnyal 😊 jó látni sok sikert neki!!
Pityu Gyor
Lehet hogy nem is vele volt baj??
Inter102
En is szurkolók, de azért nézzük meg micsoda hulladék csapatokkal játszottak eddig... (Khmmm... első forduló pl) plusz azért tegnap se vigyázott a lasztira túlságosan, csak nem lett belőle baj.
több mint 3 éve
Inter102 New York Jets 54
Darnold szárnyal 😊 jó látni sok sikert neki!!
Pityu Gyor
Lehet hogy nem is vele volt baj??