NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
New York Jets
Run-block win rate for #Jets OL (includes NFL rankings at respective position):
— Rich Cimini (@RichCimini) September 29, 2021
C: McGovern, 56.9% (28th/32)
G: GVR, 60.3% (58th/66)
G: Vera-Tucker, 60.3% (58th/66)
T: Fant, 74.1% (32nd/64)
T: Moses, 57.1% (62nd/64)@ESPNStatsInfo
Tényleg ennyire nehéz hozzáértő edzői és management csapatot összeszedni???Ehhez hozzávenném h az OL coach a tököm tudja mit csinál, de ilyen szintű munkát bármelyikünk tudna alkotni. Hozzáadva h JD állandóan pofázik az OL fontosságáról, de bassza meg ha valamelyik balféket padra kellene vágni / megsérülne összesen van 2 depth emberke, aki eszembe jut: Feeney és Edoga.
Bíztam az új edző és csapatában de ez amit eddig mutat a csapat katasztrófa! Szerintem ha én vagyok az OC jobban menne a támadás,pedig azt sem tudom hányan vannak a pályán.... 😀
Inter102
Az OL depth-et nem sikerült rendezni és a tavalyi draftját fel se hozzam, ha Davis nem alkot maradandót.
Megint nem haladunk jó irányba, nagyon nem...
Bíztam az új edző és csapatában de ez amit eddig mutat a csapat katasztrófa! Szerintem ha én vagyok az OC jobban menne a támadás,pedig azt sem tudom hányan vannak a pályán.... 😀
Davis, Berrios, Kroft... what the hell you doing? This is laughable. #Jets pic.twitter.com/G2LlXp4tJw
— Ali Ashraf (@loyalnyjetfans) September 27, 2021
Tudjátok nem is az bosszant, hogy kikapunk állandóan, mert leszarnám. Szerintem senki nem várt itt PO-t se semmilyen csodát, meg persze értem én, hogy sokáig tart a rebuild stb. stb. De azért 3 év alatt jó lenne valami progress-t látni, ami mondjuk reményt adna, vagy amitől bizakodóak lehetnénk, hogy igen ebből lehet valami, viszont ennek halovány szikrája sem látszik. Az utóbbi 2 évben 7 embert draftoltunk az első 4 kör-ből az O-ba, ne bassza már meg, hogy 3 meccs alatt 20 pontot lehet feltenni a táblára, nevetséges.Igen... Ez az. Évek óta hallhatjuk, hogy a fal prioritás. Draftolunk, hozunk embert, tudjuk, hogy fontos egy rookie irányítónál. Erre minden évben ugyanaz, szétszopatják a falat minden meccsen. Kicsinálják az újonc irányítót pillanatok alatt és nem történik semmi, mert időt kell hagyni az edzői stábnak... Itt már most fejeknek kellene hullani, mert nagyon félrement ismét a dolog! Vagy megint várjuk a csodát??!!
Apex
Szerkesztette: GTom
Zach Wilson completed 19 of 35 passes against the #Broncos (54.3%).
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) September 27, 2021
His adjusted completion percentage, factoring in drops, was 69.7%.
Lesz ez még így se!
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=336
youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=384
youtu.be/Pxft5VutF8U?list=PLRdw3IjKY2gmU02UXp0qQJ_I6WS4-CO5S&t=634
Fenti négy jelenetet csak összefoglalóból kiemelném és látjuk mik a legfőbb gondok... de a kedvencem a 3. link, ahol McGovern-t megalázzák, aztak*rva...
Erről beszélek.Zach Wilson's average time to either get a pass off or for the pocket to collapse is 1.7 seconds.
— David Wyatt-Hupton (@DWyattHupton) September 27, 2021
He's been sacked 15 times (most in NFL), Hurried 14 times (2nd most in NFL) Pressured 33 times (most in NFL) - His pressure % is 27% (2nd most among 3 game starters) #TakeFlight pic.twitter.com/fb48W7m7Dr
Beki
Tönkre fogják tenni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
Zach Wilson's average time to either get a pass off or for the pocket to collapse is 1.7 seconds.
— David Wyatt-Hupton (@DWyattHupton) September 27, 2021
He's been sacked 15 times (most in NFL), Hurried 14 times (2nd most in NFL) Pressured 33 times (most in NFL) - His pressure % is 27% (2nd most among 3 game starters) #TakeFlight pic.twitter.com/fb48W7m7Dr
Akkor ő olyasmi lehetett, mint Semlyén Zsolt Orbán Viktor mellett.Ass.HC volt tesó.vannak edzők, akik remek koordinátorok és pocsék HC-k. Mondjuk, hogy Campbell mennyire volt remek koordinátor.Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Márpedig ez a két ember láthatólag vakon, bekötött szemmel rohangál egy sötét szobában.
Bazzani
Amadeus
Azért az odabasz.
Lehet foghatta a playbookot is amíg a HC elszaladt budira.
Meg edzésen odaszólhatott, hogy "Hé öreg, kicsit gyorsabban fussál!".
Azért beláthatod magad is, hogy ez nem akármi.
Bazzani
Ass.HC volt tesó.vannak edzők, akik remek koordinátorok és pocsék HC-k. Mondjuk, hogy Campbell mennyire volt remek koordinátor.Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Márpedig ez a két ember láthatólag vakon, bekötött szemmel rohangál egy sötét szobában.
Bazzani
Amadeus
Azért az odabasz.
Lehet foghatta a playbookot is amíg a HC elszaladt budira.
Meg edzésen odaszólhatott, hogy "Hé öreg, kicsit gyorsabban fussál!".
Azért beláthatod magad is, hogy ez nem akármi.
vannak edzők, akik remek koordinátorok és pocsék HC-k. Mondjuk, hogy Campbell mennyire volt remek koordinátor.Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Bazzani
Nem fogom szepiteni: Saleh es LaFleur a pofajukat jo lesz, ha befogjak h milyen jol edzett a csapat a heten stb., mert ez a Jets Gase szintre sullyedt jelenleg.Egy hete írtam a Lions topikban, hogy szerintem Saleh (és persze Mr.Nagyduma Campbell) hamarossan mehetnek vissza a "balettbe ugrálni". Baszhatod a karizmát meg a kemény kiállást ha nem érted a focit.
Wilsont meg hagyjuk is.
Beki
Wilson vedelmere annyit hogy 3rd downokon most volt minimum 4 foghato passz amit elejtettek a többiek, de ezen felul tenyleg siralmas a látványRookie, defensive HC alá kerülni potens OC nélkül minden rookie QB rémálma. Jövőre kap másik új OC-t, aztán eltradelik egy harmadikhoz.
Wester
Josh Rosen 2.0.
Majd megírják róla, hogy tehetségtelen és nagy a pofája.
Pedig csak egy szar franchise draftolta.
Szerkesztette: Amadeus the Young
Lesz ez még így se!
Na igen, ez a keret - papíron - osztalykulonbseg felfelé Darnold rookie évéhez képest és osztalykulonbseggel teljesít alatta.Gondoltam megnézem a meccsetek összefoglalóját a GP-on. 59mp és egyetlen jelenet sincs benne a Jets részéről,szóval nem lettem sokkal okosabb belőleTúl sokat nem vesztettél, de 3 meccs alapján:
kolok1972
- védelem tudtuk h kb ezt hozza, de sorra jönnek a hülye szabálytalanságok, fejben nincsenek ott vagy nem tudom
- Wilson nem tudom... ehhez képest Darnold fényévekkel jobban kezdett, holott ég és föld a célpontok összetétele
- az offense nem tudom mit csinál, kávézik, kurvázik, passz...
Ez a Jets jelenleg edzői felkészítést nézve egy kalap sz*r, talán Gase szintjét sem üti meg.
Beki
Gondoltam megnézem a meccsetek összefoglalóját a GP-on. 59mp és egyetlen jelenet sincs benne a Jets részéről,szóval nem lettem sokkal okosabb belőleTúl sokat nem vesztettél, de 3 meccs alapján:
kolok1972
- védelem tudtuk h kb ezt hozza, de sorra jönnek a hülye szabálytalanságok, fejben nincsenek ott vagy nem tudom
- Wilson nem tudom... ehhez képest Darnold fényévekkel jobban kezdett, holott ég és föld a célpontok összetétele
- az offense nem tudom mit csinál, kávézik, kurvázik, passz...
Ez a Jets jelenleg edzői felkészítést nézve egy kalap sz*r, talán Gase szintjét sem üti meg.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Wilsont meg hagyjuk is.
En is szurkolók, de azért nézzük meg micsoda hulladék csapatokkal játszottak eddig... (Khmmm... első forduló pl) plusz azért tegnap se vigyázott a lasztira túlságosan, csak nem lett belőle baj.Darnold szárnyal 😊 jó látni sok sikert neki!!Lehet hogy nem is vele volt baj??
Pityu Gyor
Inter102
Darnold szárnyal 😊 jó látni sok sikert neki!!Lehet hogy nem is vele volt baj??
Pityu Gyor