New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Bosszantó játék volt, ám tartanám magam ahhoz, hogy itt a fejlődés a lényeg amit november-december táján kell majd látnunk. Wilson mellé nagyon kell(ene) most egy jó mentor és/vagy coach
Green is green
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Deal 😉Én is tartom, hogy Darnoldnak is és nekünk is kellett a váltás. De ne reagáljunk túl két meccs után se. Múlt héten jó volt Wilson, szar az O többi része, most forditva. Bizzunk benne, hogy összeáll ezAzt tudod hogy ezzel nem csináltál jobb hangulatot a házam táján 😀 nincs az a Darnold párhuzam ami jó jel lehetne a jövőre nézve.Kár volt Darnoldot elküldeni ....Ezt majd szezon után értékeljük. Amúgy Darnoldnak is volt 4 intes mérkőzése újonc szezonjában ha jól emlékszem
VvAlekosz
Wester
Szezon után sincs értelme foglalkozni Sammel sztem, máshol van, más körülmények között. Körte és alma. Követem a teljesítményét, drukkolok neki, mert amúgy szimpi csávó, de ennyi.
nemkismiska
Wester
több mint 3 éve
Én is tartom, hogy Darnoldnak is és nekünk is kellett a váltás. De ne reagáljunk túl két meccs után se. Múlt héten jó volt Wilson, szar az O többi része, most forditva. Bizzunk benne, hogy összeáll ezAzt tudod hogy ezzel nem csináltál jobb hangulatot a házam táján 😀 nincs az a Darnold párhuzam ami jó jel lehetne a jövőre nézve.Kár volt Darnoldot elküldeni ....Ezt majd szezon után értékeljük. Amúgy Darnoldnak is volt 4 intes mérkőzése újonc szezonjában ha jól emlékszem
VvAlekosz
Wester
Szezon után sincs értelme foglalkozni Sammel sztem, máshol van, más körülmények között. Körte és alma. Követem a teljesítményét, drukkolok neki, mert amúgy szimpi csávó, de ennyi.
nemkismiska
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Azt tudod hogy ezzel nem csináltál jobb hangulatot a házam táján 😀 nincs az a Darnold párhuzam ami jó jel lehetne a jövőre nézve.Kár volt Darnoldot elküldeni ....Ezt majd szezon után értékeljük. Amúgy Darnoldnak is volt 4 intes mérkőzése újonc szezonjában ha jól emlékszem
VvAlekosz
Wester
több mint 3 éve
Kár volt Darnoldot elküldeni ....Ezt majd szezon után értékeljük. Amúgy Darnoldnak is volt 4 intes mérkőzése újonc szezonjában ha jól emlékszem
VvAlekosz
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Kár volt Darnoldot elküldeni ....Erre nem lehet mit mondani... Sose fog kiderülni mi lett volna ha marad, csak az hogy mi lesz vele máshol. Nincs értelme ezzel foglalkozni.
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kár volt Darnoldot elküldeni ....
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Tudod miért nem? Mert ott végig az lebegett a szemem előtt, hogy legalább kibasszak a Gézát és lehet restartot nyomni. Kvázi egy kötelező rossz, amin túl kell lenni, hogy utána jó lehessen. Nem vártam azonnal csodát nyilván, fiatal a csapat, de ez iszonyat volt Zektől. Most csak abban tudok bízni hogy a fiatalsag és tapasztalatlanság miatti ups&downs legmélyebbjet láttuk.Ennyire lehangoló meccset kb évek óta nem láttam... Pedig az elmúlt 2 évben sok szart kaptunk az arcunkba. Lelkes voltam október 10zel kapcsolatban, de ha ez így megy akkor minek szopassam magam.Tavalyi év nagy része ennél rosszabb volt szvsz
nemkismiska
Wester
több mint 3 éve
GTom
243
Hát ez kiábrándító volt.Kicsit örülök, hogy nem kapkodtam a jegy vásárlással, inkább várok még 5-6 évet, csak hogy valamirevaló csapatot lássak élőben.
több mint 3 éve
Ennyire lehangoló meccset kb évek óta nem láttam... Pedig az elmúlt 2 évben sok szart kaptunk az arcunkba. Lelkes voltam október 10zel kapcsolatban, de ha ez így megy akkor minek szopassam magam.Tavalyi év nagy része ennél rosszabb volt szvsz
nemkismiska
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Ennyire lehangoló meccset kb évek óta nem láttam... Pedig az elmúlt 2 évben sok szart kaptunk az arcunkba. Lelkes voltam október 10zel kapcsolatban, de ha ez így megy akkor minek szopassam magam.2 évben... Legyen inkább 10...
nemkismiska
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Ennyire lehangoló meccset kb évek óta nem láttam... Pedig az elmúlt 2 évben sok szart kaptunk az arcunkba. Lelkes voltam október 10zel kapcsolatban, de ha ez így megy akkor minek szopassam magam.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mims inaktív, patent 2. körös pick alakul ismét. 😀
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Szia ide irj kérlek: istvanhosi@gmail.comTényleg korábban téma volt.. Londonba jön valaki? Mi jegyet, repjegyet megvettük aztán meglátjuk a Covid helyzetet.Én mennék. Írtam üzenetet.
Pityu Gyor
Lucifer
Kösz!
Green is green
több mint 3 éve
nemkismiska
226
www.portfolio.hu/gazdasag/20210917/fontos-jarvanyugyi-lazitast-jelentettek-be-angliaban-magyarorszagot-is-erinti-501156Tényleg korábban téma volt.. Londonba jön valaki? Mi jegyet, repjegyet megvettük aztán meglátjuk a Covid helyzetet.Én mennék. Írtam üzenetet.
Pityu Gyor
Lucifer
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jets’ OT Mekhi Becton now is scheduled to undergo knee surgery next Wednesday and is expected to miss 4-8 weeks, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 17, 2021
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Crowder aktiválva COVID listáról és Cole is visszatér, rossz hír Mimsnek.
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Tényleg korábban téma volt.. Londonba jön valaki? Mi jegyet, repjegyet megvettük aztán meglátjuk a Covid helyzetet.Én mennék. Írtam üzenetet.
Pityu Gyor
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Jarrod Wilson máris az 53-ban. Egyre több az ex-jaguár a keretben (Cole, Quincy Williams most Jarrod Wilson). Biztos hogy ez jó jel? 😊 😊 😊New York Jets promoted Jarrod Wilson, Isaiah Williams to active roster
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) September 15, 2021
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Cole és Crowder a héten várhatóan már lesz, Becton még újabb orvosi véleményre vár térdműtét ügyben (ha műtik durva kihagyás lesz).
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Valójában 4gyel számoltam, csak úgy voltam vele hogy abból legalább 3at el is baszunk 😉Hol maradt a min 3 Darnold INT? 😮14-10 ide... 😕 😕Az első fordulóra mit tettél? 😁😁Szezon előtt 6-10-et vártam, 8-8-nak már nagyon örültem volna. Ezt egy meccs nem fogja megváltoztatni, de kétségkivül nem fényes a helyzetünkPár haverral letippeltuk a teljes szezont (mármint az alapszakasz minden meccsét... huhhh.. fájt) és nekem 7-10 jött ki a Jetsnek. Nem is értettem a végén hogy hogy sikerült ezt összerakni, túl optimistának tűnt a schedule fényében, de nem változtattam rajta... Az élet már megtette helyettem sajnos. Most inkább 4-5 W ami benne lehet sztem. Atlanta, Cinci, Jax, Eagles, meg talán még valaki.
Wester
nemkismiska
Pityu Gyor
nemkismiska
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hol maradt a min 3 Darnold INT? 😮14-10 ide... 😕 😕Az első fordulóra mit tettél? 😁😁Szezon előtt 6-10-et vártam, 8-8-nak már nagyon örültem volna. Ezt egy meccs nem fogja megváltoztatni, de kétségkivül nem fényes a helyzetünkPár haverral letippeltuk a teljes szezont (mármint az alapszakasz minden meccsét... huhhh.. fájt) és nekem 7-10 jött ki a Jetsnek. Nem is értettem a végén hogy hogy sikerült ezt összerakni, túl optimistának tűnt a schedule fényében, de nem változtattam rajta... Az élet már megtette helyettem sajnos. Most inkább 4-5 W ami benne lehet sztem. Atlanta, Cinci, Jax, Eagles, meg talán még valaki.
Wester
nemkismiska
Pityu Gyor
nemkismiska
több mint 3 éve
nemkismiska
226
14-10 ide... 😕 😕Az első fordulóra mit tettél? 😁😁Szezon előtt 6-10-et vártam, 8-8-nak már nagyon örültem volna. Ezt egy meccs nem fogja megváltoztatni, de kétségkivül nem fényes a helyzetünkPár haverral letippeltuk a teljes szezont (mármint az alapszakasz minden meccsét... huhhh.. fájt) és nekem 7-10 jött ki a Jetsnek. Nem is értettem a végén hogy hogy sikerült ezt összerakni, túl optimistának tűnt a schedule fényében, de nem változtattam rajta... Az élet már megtette helyettem sajnos. Most inkább 4-5 W ami benne lehet sztem. Atlanta, Cinci, Jax, Eagles, meg talán még valaki.
Wester
nemkismiska
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Tényleg korábban téma volt.. Londonba jön valaki? Mi jegyet, repjegyet megvettük aztán meglátjuk a Covid helyzetet.
Green is green
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Az első fordulóra mit tettél? 😁😁Szezon előtt 6-10-et vártam, 8-8-nak már nagyon örültem volna. Ezt egy meccs nem fogja megváltoztatni, de kétségkivül nem fényes a helyzetünkPár haverral letippeltuk a teljes szezont (mármint az alapszakasz minden meccsét... huhhh.. fájt) és nekem 7-10 jött ki a Jetsnek. Nem is értettem a végén hogy hogy sikerült ezt összerakni, túl optimistának tűnt a schedule fényében, de nem változtattam rajta... Az élet már megtette helyettem sajnos. Most inkább 4-5 W ami benne lehet sztem. Atlanta, Cinci, Jax, Eagles, meg talán még valaki.
Wester
nemkismiska
Green is green