New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Ránézve a tabellára, a csapatok dinamikájára és a sorsolásra azért reálisan a PO dolgot el kell engedni, a poztitív mérleg cél lehet, talán a 10 győzelem is, viszont ez ebben az AFC-ben nem feltétlen elég a rájátszásra.Bro what? 7-4el állunk wild cardon poziban nyerhető meccsekkel a naptárban. Átlagosan azért 10 győzelem elég szokott lenni a PO-hoz(ha nem akkor így jártunk), az utolsó 6 meccsből kéne 3-at hozni, ebből azért 3 csapatnál szerintem rosterügyileg tehetségesebbek vagyunk(Hawks, Jags, Lions). Ezeken kívül meg ki tudja még mi lesz, szerintem pl. a Vikingek is verhetőek. Nem mondom, hogy ez így meg is fog történni, de ez a reálisan nézve el kell engedni, ez eléggé bullshit már bocs.
Szoval fókuszáljunk arra hogy feketén-fehéren (White) kiderüljön kire számíthatunk jövőre.
Pityu Gyor
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Ránézve a tabellára, a csapatok dinamikájára és a sorsolásra azért reálisan a PO dolgot el kell engedni, a poztitív mérleg cél lehet, talán a 10 győzelem is, viszont ez ebben az AFC-ben nem feltétlen elég a rájátszásra.Annyi kiegészités, hogy ez valószínű utolsó fordulós halál lesz a delfinek ellen (a bengálsz révensz meccsel egyidőben). Oda még matematikai eséllyel érkezhetünk (dejavu 2015)
Szoval fókuszáljunk arra hogy feketén-fehéren (White) kiderüljön kire számíthatunk jövőre.
Pityu Gyor
Green is green
több mint 3 éve
Ránézve a tabellára, a csapatok dinamikájára és a sorsolásra azért reálisan a PO dolgot el kell engedni, a poztitív mérleg cél lehet, talán a 10 győzelem is, viszont ez ebben az AFC-ben nem feltétlen elég a rájátszásra. Szoval fókuszáljunk arra hogy feketén-fehéren (White) kiderüljön kire számíthatunk jövőre.
Green is green
több mint 3 éve
Grat, a jobbik csapat megérdemelten nyert. azért emlékeztetem a tisztelt JETS szurkolókat, hogy a Patset megvertük nektek. Valami tiszteletet érdemeltünk volna, nem 30+ pontot......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Néha élmény volt nézni a csapatot!! White megadta a pluszt amit vártunk. Most kár a két Pats meccsért... sebaj menni kell tovább, most jön 2 kemény menet!
Green is green
több mint 3 éve
Fehér Lótusz 1 meccses csoda vagy sem?Hát minimum 2 meccses, a tavalyi Bengals meccsel együtt 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Nahát ez viszonylag sima volt, White is jó volt, de azért ez a Bears D eléggé gyenge, jövő hét lesz a nagy fokmérő
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Fehér Lótusz 1 meccses csoda vagy sem?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Lelkes szurkoló vagyok, annyira nem is értek hozzá de játszottam Én is gurulós focit NB szinten__ A kisugárzás csapat szinten White-ra(lényegesen más☝🏼) ez érződik képernyőn keresztűl is😊
több mint 3 éve
Ugy ertve kotelezo ha a PO a cel iden.Kötelező szót én már nem nagyon szeretem használni az NFL-ben, mondjuk úgy h a Jets lenne az esélyesebb. 😊Sziámiáú megsérült bemelegítésnél, így Nathan Peterman kezd. Hihetetlen szerencsénk van bassza meg idén a csere QBkal és ilyen Wilson félék miatt még PO sem lesz meg. 😀Mondjuk ez Fields-el is kotelezo meccs kene, hogy legyen talent alapjan. Mondjuk a pats elleni ket meccs is az kellett volna, hogy legyen, es jott is volna, ha a QB play legalabb egy UDFA szintet megutott volna.
Beki
Apex
Mindenesetre, ha csak nyögvenyelős W is lesz, nem tudom mit akarunk majd a Vikings és Bills ellen.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kötelező szót én már nem nagyon szeretem használni az NFL-ben, mondjuk úgy h a Jets lenne az esélyesebb. 😊Sziámiáú megsérült bemelegítésnél, így Nathan Peterman kezd. Hihetetlen szerencsénk van bassza meg idén a csere QBkal és ilyen Wilson félék miatt még PO sem lesz meg. 😀Mondjuk ez Fields-el is kotelezo meccs kene, hogy legyen talent alapjan. Mondjuk a pats elleni ket meccs is az kellett volna, hogy legyen, es jott is volna, ha a QB play legalabb egy UDFA szintet megutott volna.
Beki
Apex
Mindenesetre, ha csak nyögvenyelős W is lesz, nem tudom mit akarunk majd a Vikings és Bills ellen.
több mint 3 éve
Sziámiáú megsérült bemelegítésnél, így Nathan Peterman kezd. Hihetetlen szerencsénk van bassza meg idén a csere QBkal és ilyen Wilson félék miatt még PO sem lesz meg. 😀Mondjuk ez Fields-el is kotelezo meccs kene, hogy legyen talent alapjan. Mondjuk a pats elleni ket meccs is az kellett volna, hogy legyen, es jott is volna, ha a QB play legalabb egy UDFA szintet megutott volna.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Sziámiáú megsérült bemelegítésnél, így Nathan Peterman kezd. Hihetetlen szerencsénk van bassza meg idén a csere QBkal és ilyen Wilson félék miatt még PO sem lesz meg. 😀
több mint 3 éve
Közben James Robinson, aki egészséges elvileg, inaktív.
Beki
#Jets inactives
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) November 27, 2022
QB Zach Wilson
WR Jeff Smith
TE Kenny Yeboah
RB James Robinson
DL Sheldon Rankins
CB Bryce Hall
S Tony Adams
Not really sure why James Robinson is a healthy scratch...
Nem akarjátok ideadni azt az 5. kört érte. 😀 Még 185 futott yard kéne hozzá. Igaz, majd a Jags meccsen fut belőle legalább 100-at.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Közben James Robinson, aki egészséges elvileg, inaktív.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
1:05-től ez is érdekesFrom @NFLGameDay: Along with @MikeGarafolo, a discussion of what's next for the #Jets and QB Zach Wilson... while trying to figure out what went wrong. pic.twitter.com/wMRXCkjxM1
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 27, 2022
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
"he's not confident in what he's doing" 😀 fogalmaazunk úgy h nem is tudja mit kell csinálni + nem is képes kivitelezniFrom @NFLGameDay on #Jets QB Zach Wilson’s mechanics in need of fixing before he steps back on the playing field again this season. pic.twitter.com/sdvuLqCpHk
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) November 27, 2022
több mint 3 éve
Ugy fest Sziamiau kezd Bearsnel ma.Én megmondtam előre 😊 így verhetőek lennének a csikágóiak, jó lenne kihasználni!!
Beki
Green is green
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ugy fest Sziamiau kezd Bearsnel ma.
több mint 3 éve
Fields, Jones, Mills biztosanDe amúgy tényleg hihetetlen, hogy egyszer nem tudunk belenyúlni a jo QB-ba bazmeg 😀Azért a 2021-es drafton nehéz lett volna belenyúlni:
Apex
- Zach Wilson
- Trey Lance
- Justin Fields
- Mac Jones
- Kyle Trask
- David Mills
- Ian Book
- Sam Ehlinger
Melyik lenne előrelépés? 😀
Gulyasg
A többiek nagyrésze nem játszott annyit h érdemben kiderüljön. (Ian és Sam azért nem valid opciók, őket amúgy is 2.-3. számúnak húzták)

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nekem Wilsonról egy korábbi nagy tehetség jut eszembe, aki leszerepelt nálunk, Geno Smith. Hasonlóan nagy volt az arc, a hibákat ő sem ismerte el, aztán ki is ütötte egy csapattárs 😀 "Ik Enemkpali". Csak nekem tűnik hasonlónak a szitu?nekem Jimmy Clausen jut eszembe róla, de ezt már a draft előtt is írtam. kinézetre és mentalitásra is
Gulyasg
built for this shit
több mint 3 éve
Engem a srác nem Geno-ra, hanem egyre jobban Manzielre emlékeztet... ugyanaz az arrogáns pöcsfej kezd lenni
Green is green
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Akkor JD-t még azelőtt bassza ki Woody, mintsem ez ötlet szintjén is felmerüljön. 😀Nekem Wilsonról egy korábbi nagy tehetség jut eszembe, aki leszerepelt nálunk, Geno Smith. Hasonlóan nagy volt az arc, a hibákat ő sem ismerte el, aztán ki is ütötte egy csapattárs 😀 "Ik Enemkpali". Csak nekem tűnik hasonlónak a szitu?Aztán az is lehet jövőre megint ő lesz itt 😀
Gulyasg
Wester
több mint 3 éve
Nekem Wilsonról egy korábbi nagy tehetség jut eszembe, aki leszerepelt nálunk, Geno Smith. Hasonlóan nagy volt az arc, a hibákat ő sem ismerte el, aztán ki is ütötte egy csapattárs 😀 "Ik Enemkpali". Csak nekem tűnik hasonlónak a szitu?Aztán az is lehet jövőre megint ő lesz itt 😀
Gulyasg
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Gulyasg
3
Nekem Wilsonról egy korábbi nagy tehetség jut eszembe, aki leszerepelt nálunk, Geno Smith. Hasonlóan nagy volt az arc, a hibákat ő sem ismerte el, aztán ki is ütötte egy csapattárs 😀 "Ik Enemkpali". Csak nekem tűnik hasonlónak a szitu?