New York Jets
Vagy hisznek benne, hogy Davis WR1-é növi ki magát.Igen ezért volt fura a Davis sign. Jó move mert nyivlán kurvára kellett a WR de így most van 2 (egyelőre) no2 WR Mimsel és vele. Aztán remélem Denzel beindul majd 😊.Az a baj, hogy ide egy true no1 WR kéne. Mert no2 kaliberből van nem is egy.Nem tudom, hogy a Davis-Mims-Crowder-Cole négyeshez mennyire kell még egy WR1. Sebesség viszont tutira kell a WR corpbe és egy elkapó TE is.
Ha csúszik egy egyik top talent persze fel lehet menni, de pl Waddle se az az igazi első számú típus. Bár a sebessége jól jönne az tény. 😀
De rajtuk kívül nem hiszem, hogy bárkiért érdemes lenne. OL is olyan, hogy elől LT-k vannak az meg pont van. Vera-Tucker lehet izgalmas akár mint jelenlegi talán egyetlen biztosan első körös belső falember.
De ő még az sem kizárt, hogy 23-on bent lenne. Persze érte pár helyet lehet mozogni, de van pár OT is aki bőven bemozgatható.
alatriste
Halvány gőzöm sincs mi a terv OL fronton h esetleg OT-t akarnak bemozgatni, vagy centerből guardot faragni, de a másik 1. körrel és 2. kör elején csak iOL, WR vagy CB az elfogadható pick nálam.
OL-ből idén is min dupláznék, mert depth sincs és egy WR még tutira. 3. körtől kezdve lehet tömni a védelmet.
Beki
Én is kb ezeket lépném meg a QB pick után.
Azért mondtam azt, hogy WR-ért én nem biztos, hogy felmennék mert van itt nagyobb need is most, hogy a receiver sor kapott némi ráncfelvarrást. Max ha Weddle csúszik vagy Smith... De amúgy 2. körben is vannak jó speedsterek idén akik megnyújthatnák a pályát. Btw Mims kurva gyors, tavaly nagyon jó 40-e volt. 2020-ban sokat volt sérült és Samy nem sokat próbálta de talán a kis LeFleur majd rászab pár playt. Ő am simán lehet deep threat ebben az O-ban.
A második első körrel érdekes mihez kezd a csapat majd. Top WR vélhetően már off. 3 top CB vélhetően off (hacsak Farley nem csúszik nagyot - akkor am elvinném). Szóval marad az OL, de ha itt nincs bent Vera akkor true első körös iOL nem igen van. Dickerson injury risk... Bár pickelhető OT tuti lesz, csak kérdés RT-be vagy G-ba forgatható épp akad-e. Ha egy ilyen szcenárió összejön kicsit izgulnék mert egy "pánik" RB pick befigyelhet. Remélem nem fog...
alatriste
Igen ezért volt fura a Davis sign. Jó move mert nyivlán kurvára kellett a WR de így most van 2 (egyelőre) no2 WR Mimsel és vele. Aztán remélem Denzel beindul majd 😊.Az a baj, hogy ide egy true no1 WR kéne. Mert no2 kaliberből van nem is egy.Nem tudom, hogy a Davis-Mims-Crowder-Cole négyeshez mennyire kell még egy WR1. Sebesség viszont tutira kell a WR corpbe és egy elkapó TE is.
Ha csúszik egy egyik top talent persze fel lehet menni, de pl Waddle se az az igazi első számú típus. Bár a sebessége jól jönne az tény. 😀
De rajtuk kívül nem hiszem, hogy bárkiért érdemes lenne. OL is olyan, hogy elől LT-k vannak az meg pont van. Vera-Tucker lehet izgalmas akár mint jelenlegi talán egyetlen biztosan első körös belső falember.
De ő még az sem kizárt, hogy 23-on bent lenne. Persze érte pár helyet lehet mozogni, de van pár OT is aki bőven bemozgatható.
alatriste
Halvány gőzöm sincs mi a terv OL fronton h esetleg OT-t akarnak bemozgatni, vagy centerből guardot faragni, de a másik 1. körrel és 2. kör elején csak iOL, WR vagy CB az elfogadható pick nálam.
OL-ből idén is min dupláznék, mert depth sincs és egy WR még tutira. 3. körtől kezdve lehet tömni a védelmet.
Beki
Én is kb ezeket lépném meg a QB pick után.
Azért mondtam azt, hogy WR-ért én nem biztos, hogy felmennék mert van itt nagyobb need is most, hogy a receiver sor kapott némi ráncfelvarrást. Max ha Weddle csúszik vagy Smith... De amúgy 2. körben is vannak jó speedsterek idén akik megnyújthatnák a pályát. Btw Mims kurva gyors, tavaly nagyon jó 40-e volt. 2020-ban sokat volt sérült és Samy nem sokat próbálta de talán a kis LeFleur majd rászab pár playt. Ő am simán lehet deep threat ebben az O-ban.
A második első körrel érdekes mihez kezd a csapat majd. Top WR vélhetően már off. 3 top CB vélhetően off (hacsak Farley nem csúszik nagyot - akkor am elvinném). Szóval marad az OL, de ha itt nincs bent Vera akkor true első körös iOL nem igen van. Dickerson injury risk... Bár pickelhető OT tuti lesz, csak kérdés RT-be vagy G-ba forgatható épp akad-e. Ha egy ilyen szcenárió összejön kicsit izgulnék mert egy "pánik" RB pick befigyelhet. Remélem nem fog...

Liverpool Fc
Igen, nagyon sok mockban láttam Jets-hez írva az említett picknél.Védelemnél nagyon hanyagoltuk a CB sort, de nem tudjuk Saleh-ék hogyan értékelik a jelenlegi fiatalokat ott. OL-ben az LT, C és RT fixen adott idén, így 2 OG befigyelhet.Wyatt Davis a 2. kör elején akár jó fit lehet ide, OSU-ban elég biztatóany nyomta, nagyjából oda saccolják ahol kimehet
Beki
kapitnono
Védelemnél nagyon hanyagoltuk a CB sort, de nem tudjuk Saleh-ék hogyan értékelik a jelenlegi fiatalokat ott. OL-ben az LT, C és RT fixen adott idén, így 2 OG befigyelhet.Wyatt Davis a 2. kör elején akár jó fit lehet ide, OSU-ban elég biztatóany nyomta, nagyjából oda saccolják ahol kimehet
Beki

Az a baj, hogy ide egy true no1 WR kéne. Mert no2 kaliberből van nem is egy.Nem tudom, hogy a Davis-Mims-Crowder-Cole négyeshez mennyire kell még egy WR1. Sebesség viszont tutira kell a WR corpbe és egy elkapó TE is.
alatriste
Még mindig Gore a franchise RB?Gore papa FA.
steelwolf
Coleman van egyedül. Simán kinézhet 2. kör elején egy (első) RB pick itt.

Liverpool Fc
Hát mindenképpen OL-be fektetném, ne járjon úgy az 1/2 mint Burrow...Egyértelmű, hogy az OL megerősítésre szorul, mert ez még mindig ugyanaz a unit, ami 30. körüli statot produkált mindenben tavaly. Igazából én is azt hangoztattam offseason kezdete előtt, hogy offense az elsődleges és minden maradék a védelembe WR sorban igazából van Davis-Mims-Crowder-Cole és Berrios esetleg 5. főnek, de egy lecsúszó emberke mindig elférhet. No meg elkapó TE sem árthat.
A kérdés csak az hogy az első 3 pick támadó egységbe megy-e? Mert ha hoztok egy franchise QB, akkor én minden support megadnék neki. (OL, RB, WR)
Persze védelembe is kéne, de ha én lennék a GM, akkor a fr. QB körüli építkezésre tolnék egy ilyen masszív tőkét.
GiantsMLBhunter
Szerintem ha megvan az fr qb , az elején simán mindegy hogy milyen a védelem, inkább a qb védelme meg a kiszolgáló személyzet erősítése a lényeg. Beckton egész jól nézett ki, de a fal többi részére is ráfér az erősítés. Utána meg jöhet a wr,te,rb kérdés, de először az irányító védelme kellene hogy a legfontosabb legyen.kapitnonoVédelemnél nagyon hanyagoltuk a CB sort, de nem tudjuk Saleh-ék hogyan értékelik a jelenlegi fiatalokat ott. OL-ben az LT, C és RT fixen adott idén, így 2 OG befigyelhet.

Liverpool Fc
Szerintem ha megvan az fr qb , az elején simán mindegy hogy milyen a védelem, inkább a qb védelme meg a kiszolgáló személyzet erősítése a lényeg. Beckton egész jól nézett ki, de a fal többi részére is ráfér az erősítés. Utána meg jöhet a wr,te,rb kérdés, de először az irányító védelme kellene hogy a legfontosabb legyen.Hát mindenképpen OL-be fektetném, ne járjon úgy az 1/2 mint Burrow...Douglas: “We have to surround our next quarterback with as much talent as possible.”Ehhez visszatérve még:
Beki
ennyi munícióval drafton sztem JD nem fog tökölni és feltradel 1/23-ról, ha vki csúszna a WR-ek közül, de OL sem kizárható teljesen.
Beki
A kérdés csak az hogy az első 3 pick támadó egységbe megy-e? Mert ha hoztok egy franchise QB, akkor én minden support megadnék neki. (OL, RB, WR)
Persze védelembe is kéne, de ha én lennék a GM, akkor a fr. QB körüli építkezésre tolnék egy ilyen masszív tőkét.
GiantsMLBhunter

Hát mindenképpen OL-be fektetném, ne járjon úgy az 1/2 mint Burrow...Douglas: “We have to surround our next quarterback with as much talent as possible.”Ehhez visszatérve még:
Beki
ennyi munícióval drafton sztem JD nem fog tökölni és feltradel 1/23-ról, ha vki csúszna a WR-ek közül, de OL sem kizárható teljesen.
Beki
Douglas: “We have to surround our next quarterback with as much talent as possible.”Ehhez visszatérve még:
Beki
hat hulyek lennenek, ha a 34 66 86 neAzért elég gáz, hogy 3. és 4. körben csupán egyszer választunk jövőre. Csak kéne még 1-1 pick 😀😀#Jets picks:
— NFL Update (@MySportsUpdate) April 5, 2021
2021: No. 2, No. 23, No. 34, No. 66, No. 86, No. 107, No. 146, No. 154, No. 186, No. 226
2022: 1st, 1st, 2nd, 2nd, 3rd, 4th, 5th, 5th, 6th, 6th, 6th.
Unlike the last regime, Joe Douglas has been patient and wants to build via the draft. He's locked and loaded.
Beki
Zotya86
menjen hatra extra korokert
www.youtube.com/watch?v=xqEIfuRRxAQ
Azért elég gáz, hogy 3. és 4. körben csupán egyszer választunk jövőre. Csak kéne még 1-1 pick 😀😀#Jets picks:
2021: No. 2, No. 23, No. 34, No. 66, No. 86, No. 107, No. 146, No. 154, No. 186, No. 226
Unlike the last regime, Joe Douglas has been patient and wants to build via the draft. He's locked and loaded.
Beki
Ha lesz egyaltalan aki uj szerzodest kapna...nalunk nem meno az ilyen az elmult evekben. 😀....fasza lesz, amikor majd egyszerre jár le ennyi talent szerződése... 😀#Jets picks:
Beki
Helmut the Dystopian Ride
Az már az új csapatuk gondja lesz 😀....fasza lesz, amikor majd egyszerre jár le ennyi talent szerződése... 😀#Jets picks:
Beki
Helmut the Dystopian Ride

....fasza lesz, amikor majd egyszerre jár le ennyi talent szerződése... 😀#Jets picks:
Beki
Szóval kit fogtok húzni? 😀Szerintem kész tény már ide a hipózott Wilson.
petey

Liverpool Fc
17 misis base fizuval hülyék lettünk volna belevenni, mint ahogy bárki más sem vállalta be eddig. 😊Nem ártana egy vet QB is Wilson mögé: Alex Smith adja magát, ha vmi nem úgy alakulna, ahogy kell.Tudunk egyet 😊
Beki
Bár gondolom nem kell, mert akkor belepakoltuk volna a cserébe.
gabokocka
Nem ártana egy vet QB is Wilson mögé: Alex Smith adja magát, ha vmi nem úgy alakulna, ahogy kell.Tudunk egyet 😊
Beki
Bár gondolom nem kell, mert akkor belepakoltuk volna a cserébe.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
#Jets picks: