New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Fant idei cap számából 4.45M garantálttá vált néhány napja, így tuti rosteren lesz idén (csak h ennyit az RT erősítésről).Ehhh azt hittem valamiért h váltunk
Beki
Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Fant idei cap számából 4.45M garantálttá vált néhány napja, így tuti rosteren lesz idén (csak h ennyit az RT erősítésről).
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha lesz erősítés egyáltalán a falba még. 😀Szezon első felében szépen agyonveretitek Darnoldot amíg össze áll a fal Wilson előtt 😝Oké...ez a Frisco trade 1/3-ra kb mindent elárul nálunk is.Igen, ezek szerint teljesen 1000% fix hogy kit akarunk húzni. Csak akkor azt nem értem miért nem tradeltuk el Samet ha valóban volt rá ajánlat.
Beki
nemkismiska
Hope
több mint 5 éve
Mai New York Daily News sportrovat címlap:több mint 5 éve
Beki amikor április 29.-én megtudja, hogy nem trollkodhat többet Darnold maradásáról a Jets topicban:Szerintem Beki nagyon boldog lesz és kész 😁😁
Apex
Green is green
több mint 5 éve
Aztán mindenki pislogni fog, mert a Jets meghúzza a váratlant és kihúzza Mac Jones. 😃minek QB mikor azon a poszton megvannak? 😀
Gerichill
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Aztán mindenki pislogni fog, mert a Jets meghúzza a váratlant és kihúzza Mac Jones. 😃
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
...már most Giants pulcsiban nyomja 😄www.youtube.com/watch?v=esdu7dQPS8sMég neki is tetszett.
Beki
SHEESH! https://t.co/uyJSMkU6Gn
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) March 26, 2021
"Találkozunk pontosan 5 hét múlva a bemutatkozó sajtótájékoztatódon New Yorkban, öcsi."
Beki
iktriad
több mint 5 éve
Szezon első felében szépen agyonveretitek Darnoldot amíg össze áll a fal Wilson előtt 😝Oké...ez a Frisco trade 1/3-ra kb mindent elárul nálunk is.Igen, ezek szerint teljesen 1000% fix hogy kit akarunk húzni. Csak akkor azt nem értem miért nem tradeltuk el Samet ha valóban volt rá ajánlat.
Beki
nemkismiska
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=esdu7dQPS8sMég neki is tetszett.
Beki
SHEESH! https://t.co/uyJSMkU6Gn
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) March 26, 2021
"Találkozunk pontosan 5 hét múlva a bemutatkozó sajtótájékoztatódon New Yorkban, öcsi."
Beki
több mint 5 éve
Tegye fel a kezét aki végül csalódott lesz, ha vigaszdijnak megkapjuk Trevort
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na ne bassz,,,ki tért vissza 😀Source: Jets are open to trading Sam Darnold without getting back a first-round pick.
— Manish Mehta (@MMehtaSports) March 26, 2021
több mint 5 éve
Howie: "Hey Joe Douglas.. yes I know it's weird I'm using your full name but listen.. we're thinking of moving to 3 for Zach Wilson, thoughts?.... mmmhhmm.. mmmhhmm... oh... OH"
— Michael Kist (@MichaelKistNFL) March 26, 2021
*30 seconds later"
"Hello, Miami Dolphins?"
*1 minute later*
"Ian plz delete the tweet Joe is mad"
😀
több mint 5 éve
Ha nem QBt akarnánk húzni ennyiért mi is odaadtuk volna a 49ersnek... nyugi Beki mondom jön új QB. És igen lehet úgy, hogy Darnoldot még a draftig nem cseréljük el majd csak ott vagy augusztus-szeptemberben az első sérüléseknél...Állítólag ti tuti Wilsont viszitek, így 1/3ra nekünk kár lett volna felmenni pedig ō érte megtettük volna.Emellett biztos vagyok benne, hogy a Frisco egy hasonló package-l bekopogott hozzánk is, mint a Phins kapott. Túl sok az egyértelmű jel, de biztosan újabb csapat kiesett Darnold lehetséges trade partnerei közül.
Nyilván ez spekuláció, de ha valakinek, akkor pont Rózsinak JDtől lehet erről infója.
dande
Beki
Azért jó ezt a tradet tudni na 😊
És örülök hogy úgy néz ki a fehér srác jön.. lesz pár hónapunk optimistának lenni 😁😁
Green is green
több mint 5 éve
Darnoldot pedig el kell paterolni innen, akárhogyan, akármennyiértÁllítólag ti tuti Wilsont viszitek, így 1/3ra nekünk kár lett volna felmenni pedig ō érte megtettük volna.Emellett biztos vagyok benne, hogy a Frisco egy hasonló package-l bekopogott hozzánk is, mint a Phins kapott. Túl sok az egyértelmű jel, de biztosan újabb csapat kiesett Darnold lehetséges trade partnerei közül.
Nyilván ez spekuláció, de ha valakinek, akkor pont Rózsinak JDtől lehet erről infója.
dande
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Állítólag ti tuti Wilsont viszitek, így 1/3ra nekünk kár lett volna felmenni pedig ō érte megtettük volna.Emellett biztos vagyok benne, hogy a Frisco egy hasonló package-l bekopogott hozzánk is, mint a Phins kapott. Túl sok az egyértelmű jel, de biztosan újabb csapat kiesett Darnold lehetséges trade partnerei közül.
dande
több mint 5 éve
Állítólag ti tuti Wilsont viszitek, így 1/3ra nekünk kár lett volna felmenni pedig ō érte megtettük volna.Nyilván ez spekuláció, de ha valakinek, akkor pont Rózsinak JDtől lehet erről infója.
több mint 5 éve
Oké...ez a Frisco trade 1/3-ra kb mindent elárul nálunk is.Igen, ezek szerint teljesen 1000% fix hogy kit akarunk húzni. Csak akkor azt nem értem miért nem tradeltuk el Samet ha valóban volt rá ajánlat.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Oké...ez a Frisco trade 1/3-ra kb mindent elárul nálunk is.