New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Darnold week-to-week a vállsérülése miatt, Flakon kezd vasárnap.Becton, Perriman és Darnold nem edzett ma. Bell alakul, de kevesebb snapet jósolnak neki vasárnapra.
Austin, Becton, JJenkins, Perriman nem edz, Mims biztosan nem jön még le IR-ről.
Ezt Mimshez: Gase said when he starts to open up, there are times when he still “feels something.
Bell edz ma.
Beki
Austin és JJenkins LP.
több mint 5 éve
gedam
6 506
Akkor most Flacco-val nyerni fogtok Cardinals ellen?az olasz csődör😻
Toto21
checkdown on it
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát bye weekig nagyon talán a Phins ellen-Akkor most Flacco-val nyerni fogtok Cardinals ellen?Szerintem mi nem nyerünk meccset idén
Toto21
Wester
több mint 5 éve
Akkor most Flacco-val nyerni fogtok Cardinals ellen?Szerintem mi nem nyerünk meccset idén
Toto21
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Akkor most Flacco-val nyerni fogtok Cardinals ellen?
több mint 5 éve
Megint egy vmit nem értek...ha Becton nem tud játszani ismét, akkor összesen megint 2 backup OL lesz (Edoga LTben kezd): McDermott és Andrews. McDermott konkrétan annyira szar h minden pass rusher megfingatja őt.S bármi értelme lenne, hogy tegyen? Sztem ő is elengedte 😉 😛
Hetek óta semmilyen lépést nem tesz JD az OL depth mélyítésére...
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Megint egy vmit nem értek...ha Becton nem tud játszani ismét, akkor összesen megint 2 backup OL lesz (Edoga LTben kezd): McDermott és Andrews. McDermott konkrétan annyira szar h minden pass rusher megfingatja őt.Hetek óta semmilyen lépést nem tesz JD az OL depth mélyítésére...
több mint 5 éve
Flacco kezd! 😊Remélem Bell is játszik@
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Darnold week-to-week a vállsérülése miatt, Flakon kezd vasárnap.Austin, Becton, JJenkins, Perriman nem edz, Mims biztosan nem jön még le IR-ről.
Ezt Mimshez: Gase said when he starts to open up, there are times when he still “feels something.
Bell edz ma.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Holnap kiderül, hogy mennyi esély van Darnold vasárnapi játékára.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Trükkös, de jogos. 😀Na nezzenek oda...csak nem egy HCt kivagtak szezon kozben. Nalunk meg fontos Darnoldnak a folyamatossag es ezert marad Gase...Nézőpont kérdése h HC-t vagy GM-et vágtak ki 😊
Beki
empty taxi
több mint 5 éve
Na nezzenek oda...csak nem egy HCt kivagtak szezon kozben. Nalunk meg fontos Darnoldnak a folyamatossag es ezert marad Gase...Nézőpont kérdése h HC-t vagy GM-et vágtak ki 😊
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na nezzenek oda...csak nem egy HCt kivagtak szezon kozben. Nalunk meg fontos Darnoldnak a folyamatossag es ezert marad Gase...
több mint 5 éve
Vége a ballageolásnak!Jets released RB Kalen Ballage.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 5, 2020
több mint 5 éve
Ránéztem Desirnél mit hozott ki a PFF:Szerintem amióta Fitzpatricknak (vagy 5 éve?) nem sikerült az uccsó meccs uccsó 10 percében 3 kisérletből sem playoffba lökni minket azóta nem jön be nekünk semmi és csak zuhanunk egyre lejjebb...
9 alkalommal vették célba, 8 elkapást engedett -> 134 elkapott yardot engedve, 2 TD jött róla (plusz ugye a 2 homály INT, amit begyűjtött) xD
Offenseben Crowder kapott egyedül 70 feletti értékelést, védelemben Avery konkrétan 90 felettit és Poole 80 felettit.
QW 4 meccs alatt eddig: 2 sack (ezt egy meccsen), 1 QB hit és 4 QB hurry.
RA pedig 99 yardot hozott össze tegnap.
Nyilván több tényezős, de JD FA igazolásai eddig finoman szólva sem jöttek be. 😀
Beki
Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ránéztem Desirnél mit hozott ki a PFF:9 alkalommal vették célba, 8 elkapást engedett -> 134 elkapott yardot engedve, 2 TD jött róla (plusz ugye a 2 homály INT, amit begyűjtött) xD
Offenseben Crowder kapott egyedül 70 feletti értékelést, védelemben Avery konkrétan 90 felettit és Poole 80 felettit.
QW 4 meccs alatt eddig: 2 sack (ezt egy meccsen), 1 QB hit és 4 QB hurry.
RA pedig 99 yardot hozott össze tegnap.
Nyilván több tényezős, de JD FA igazolásai eddig finoman szólva sem jöttek be. 😀
több mint 5 éve
Értem, hát sztem meglehetett volna tartani!Anderson mennyiért nem maradt itt?Talán évi 2 misivel kap többet évi átlagban, mint mi ajánlottunk, de a döntő az volt h a Panthers sok garantáltat adott neki 1. évben.
steelwolf
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Anderson mennyiért nem maradt itt?Talán évi 2 misivel kap többet évi átlagban, mint mi ajánlottunk, de a döntő az volt h a Panthers sok garantáltat adott neki 1. évben.
steelwolf
több mint 5 éve
Anderson mennyiért nem maradt itt?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Darnold, Becton és Perriman játéka erősen kérdéses lesz jövő vasárnap. Cager kb 2 hét pihi.Többi sérült day-to-day Gase szerint.
Értelme nincs erőltetni Darnoldot, Flakonnal is kibírunk egy nagyobb picsázást.
több mint 5 éve
Darnoldot kéne eltradelni amilyen gyorsan csak lehet egy colts, vasas, falcons féle csapathoz ahol veterán top10 qb van, ott padozhatna 1-2 évet, fejben rendbe szedhetné magát aztán hátha lesz belőle még játékos. Ez a jets-sam házasság totál zátonyra futott, a srác meccsről meccsre rosszabb, mentálisan szvsz innen nincs tovább. A csapat érdeke is ez lenne mert vmi 5. kört még lehetne kapni érte meg a játékosé is, hogy legyen esélye menteni a karrierjét.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Mindegy is, szerencsére komolyabb nem lett.Rávetődés részt nem szeretném megvédeni, hiszen már térdelt gyakorlatilag, de nem a lábára ment, hanem derekánál volt amolyan normal tackle mozdulat. Condensed meccsen jobban látszik h nem lábra esett, de nem menti fel a Jets játékost h miért kellett ott még rávetődni, sima érintés is elég lett volna.akkor nem véletlenül voltam pipa, amikor Jimmy megsérült. Fél térden van, a védő fogja a lábát, erre 3 mp múlva rávetődik a másik védő szintén lábra.Ezekért vannak kint eléggé kiakadva:Gregg Williams úgy látszik még mindig Gregg Williams :/
Illetve ezért vitte le a Broncost pacsizás nélkül.
tenorx
Wester
50. mp
petey
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rávetődés részt nem szeretném megvédeni, hiszen már térdelt gyakorlatilag, de nem a lábára ment, hanem derekánál volt amolyan normal tackle mozdulat. Condensed meccsen jobban látszik h nem lábra esett, de nem menti fel a Jets játékost h miért kellett ott még rávetődni, sima érintés is elég lett volna.akkor nem véletlenül voltam pipa, amikor Jimmy megsérült. Fél térden van, a védő fogja a lábát, erre 3 mp múlva rávetődik a másik védő szintén lábra.Ezekért vannak kint eléggé kiakadva:Gregg Williams úgy látszik még mindig Gregg Williams :/
tenorx
Wester
50. mp
petey
több mint 5 éve
akkor nem véletlenül voltam pipa, amikor Jimmy megsérült. Fél térden van, a védő fogja a lábát, erre 3 mp múlva rávetődik a másik védő szintén lábra.Ezekért vannak kint eléggé kiakadva:Gregg Williams úgy látszik még mindig Gregg Williams :/
tenorx
Wester
www.youtube.com/watch?v=knxLZpGPcps
50. mp
több mint 5 éve
Ha DG eltakarodik, akkor azért ide bárki alá fog írni azonnal 😉aztán lawrence tol egy eli-t és azt mondja h nem ir ála new yorki franchisenakNagy csata lesz akkor 😊igen, mert az ellenfelek eredménye fog dönteni sztem akkorKét 0-16 nál?? 😊Kinek gyengébb a sorsolása, ha egálban végzünk?ez ugye az eredmények függvényében változik
ozibozi
Wester
ozibozi
Negritis
ozibozi
briareos