NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
What? Kereslet-kínálat... Ha ide nem ír alá elmehet másfélért backupnak valahová. Nem olyan egyszerű ez...Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
Szóva mit mond az ügynöke, hogy egy Bradfordnyi fizutól azonnal hanyatt kéne dobni magát? Hogy megkapja a rank.22 fizut, ahol csupa csupa fiatal van. Idesöcsém úgynézd, hogy valszeg ez az utsó szerződés amit alá fogsz írni, most kell meggubázni a boltot. Még ott skubiz Elvéj bácsi a sarokba, ő nem fog gurigázni.
Még hogy nincs pénzük, faszikám, hát az istenpénzét kifizették egy nyamvatt CBre, Qbra meg nincs lé? Meg sorbaállnak az agyonfizetett DT-k? Hát csináljanak gubát ha passzjátékot akarnak, faszikáim. Itt Fitzi bácsi terített asztala van, majd biztos beijedek Hakibergtől, aki két egyeneset nem tud dobni, majd kérdezzék meg a teljesítménybónuszos wr kollegákat, hátha lesz egy két szavuk a dologhoz. Nagyon szép a lojalitás csak mekkérdezném ugyan mi a büdös faszért kellett az évek alatt felhamozott cap-et rögtön elbaszni kornerekre???? Akkor jáccanak csak kornerrel...
sutianap
több mint 8 éve
... S Dekker fájdalmas üvöltését még Dzsörziben is hallani....Majd dobál Gané.Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
Szóva mit mond az ügynöke, hogy egy Bradfordnyi fizutól azonnal hanyatt kéne dobni magát? Hogy megkapja a rank.22 fizut, ahol csupa csupa fiatal van. Idesöcsém úgynézd, hogy valszeg ez az utsó szerződés amit alá fogsz írni, most kell meggubázni a boltot. Még ott skubiz Elvéj bácsi a sarokba, ő nem fog gurigázni.
Még hogy nincs pénzük, faszikám, hát az istenpénzét kifizették egy nyamvatt CBre, Qbra meg nincs lé? Meg sorbaállnak az agyonfizetett DT-k? Hát csináljanak gubát ha passzjátékot akarnak, faszikáim. Itt Fitzi bácsi terített asztala van, majd biztos beijedek Hakibergtől, aki két egyeneset nem tud dobni, majd kérdezzék meg a teljesítménybónuszos wr kollegákat, hátha lesz egy két szavuk a dologhoz. Nagyon szép a lojalitás csak mekkérdezném ugyan mi a büdös faszért kellett az évek alatt felhamozott cap-et rögtön elbaszni kornerekre???? Akkor jáccanak csak kornerrel...
sutianap
Amadeus91
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
Majd dobál Gané.Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
sutianap
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Tomcsik
8 014
Mennyi is most a cap spacetek? Azért itt 12 milláról beszélünk, amit csak szerződések átalakításával elég nehéz kihozni... + abba minden érintett játékosnak bele kéne mennie a modosításba. Valamint akkor valszeg később lenne több garantált pénzük ami a későbbiekben vághatja haza a capet...Marshall és Decker lemondhatna akkor egy kis pénzről, ha már ennyire vissza akarják Fitzet 😀Van, de jo lenne nem nehez helyzetbe hozni magunkat a kovetkezo evekre. 😀
Amúgy a pénz elég könnyen megoldható van elég átstruktrúrálható szerződés.
Wester
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Marshall és Decker lemondhatna akkor egy kis pénzről, ha már ennyire vissza akarják Fitzet 😀Van, de jo lenne nem nehez helyzetbe hozni magunkat a kovetkezo evekre. 😀
Amúgy a pénz elég könnyen megoldható van elég átstruktrúrálható szerződés.
Wester
több mint 8 éve
Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
több mint 8 éve
Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Atisch
21
Na erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Szerkesztette: Atisch
rex ryan bekaphatja
több mint 8 éve
Marshall és Decker lemondhatna akkor egy kis pénzről, ha már ennyire vissza akarják Fitzet 😀Amúgy a pénz elég könnyen megoldható van elég átstruktrúrálható szerződés.
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Tomcsik
8 014
Ido kerdese volt h mikor lesz kiszivarogtatva az ajanlat a media szamara.Na igen ezt akartam is kérdezni...
Fitz es az ugynoke elmehet a picsaba roviden, remelem Macc aprankent elkezdeni csokkenteni meg ezt az ajanlatot is.
Masik kerdes h ennyi penzt hogyan szabaditunk fel...
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ido kerdese volt h mikor lesz kiszivarogtatva az ajanlat a media szamara.Fitz es az ugynoke elmehet a picsaba roviden, remelem Macc aprankent elkezdeni csokkenteni meg ezt az ajanlatot is.
Masik kerdes h ennyi penzt hogyan szabaditunk fel...
több mint 8 éve
Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Atisch
21
Fitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
rex ryan bekaphatja
több mint 8 éve
Tomcsik
8 014
Amúgy is kb egy hét alatt többet keresnek mint te egy egész élet alatt... Kibírják ha nem kapnak fizut pár hétig 😊na és ha a tejsítmény bónusza nagyobb, akkor???gondolom ilyen esetben nem jár fizu nekik....b+ ezek profik?Azért lássuk be, nekik is nagy érdekük, h Fitz visszajöjjön. Genoval nem lesz 2 1000 yardos elkapónk, de még egy sem.Kezd visszanyalni a fagyi... Decker és Marshall is tudja, hogy Hekivel nekimenni a szezonnak nem nyerő gondolat...Mellesleg meglepődtem volna ha Marshall nem csinálja a show-t... Pont ilyesmik miatt tradelte el minden csapata...má Marshall is csatlakozott...Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
A source said there has been no movement in the Jets-Fitzpatrick negotiations. No discussions in several weeks. #nyj
Eric Decker skipped OTAs this week because he is upset the organization has yet to sign Ryan Fitzpatrick, according to a source. #nyj
Beki
Wester
Beki
akkó kedves GM úr hogyisvanez?
sutianap
Tomcsik
Lucifer
mzperx
sutianap
több mint 8 éve
na és ha a tejsítmény bónusza nagyobb, akkor???gondolom ilyen esetben nem jár fizu nekik....b+ ezek profik?Azért lássuk be, nekik is nagy érdekük, h Fitz visszajöjjön. Genoval nem lesz 2 1000 yardos elkapónk, de még egy sem.Kezd visszanyalni a fagyi... Decker és Marshall is tudja, hogy Hekivel nekimenni a szezonnak nem nyerő gondolat...Mellesleg meglepődtem volna ha Marshall nem csinálja a show-t... Pont ilyesmik miatt tradelte el minden csapata...má Marshall is csatlakozott...Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
A source said there has been no movement in the Jets-Fitzpatrick negotiations. No discussions in several weeks. #nyj
Eric Decker skipped OTAs this week because he is upset the organization has yet to sign Ryan Fitzpatrick, according to a source. #nyj
Beki
Wester
Beki
sutianap
Tomcsik
Lucifer
mzperx
több mint 8 éve
mzperx
245
gondolom ilyen esetben nem jár fizu nekik....b+ ezek profik?Azért lássuk be, nekik is nagy érdekük, h Fitz visszajöjjön. Genoval nem lesz 2 1000 yardos elkapónk, de még egy sem.Kezd visszanyalni a fagyi... Decker és Marshall is tudja, hogy Hekivel nekimenni a szezonnak nem nyerő gondolat...Mellesleg meglepődtem volna ha Marshall nem csinálja a show-t... Pont ilyesmik miatt tradelte el minden csapata...má Marshall is csatlakozott...Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
Beki
Wester
Beki
sutianap
Tomcsik
Lucifer
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Azért lássuk be, nekik is nagy érdekük, h Fitz visszajöjjön. Genoval nem lesz 2 1000 yardos elkapónk, de még egy sem.Kezd visszanyalni a fagyi... Decker és Marshall is tudja, hogy Hekivel nekimenni a szezonnak nem nyerő gondolat...Mellesleg meglepődtem volna ha Marshall nem csinálja a show-t... Pont ilyesmik miatt tradelte el minden csapata...má Marshall is csatlakozott...Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
Beki
Wester
Beki
sutianap
Tomcsik
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Tomcsik
8 014
Kezd visszanyalni a fagyi... Decker és Marshall is tudja, hogy Hekivel nekimenni a szezonnak nem nyerő gondolat...Mellesleg meglepődtem volna ha Marshall nem csinálja a show-t... Pont ilyesmik miatt tradelte el minden csapata...má Marshall is csatlakozott...Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
Beki
Wester
Beki
sutianap
több mint 8 éve
má Marshall is csatlakozott...Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
Beki
Wester
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
Beki
Wester
több mint 8 éve
Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello @BrianCozA source said there has been no movement in the Jets-Fitzpatrick negotiations. No discussions in several weeks. #nyj
több mint 8 éve
mzperx
245
The team waived tight end Jerome Cunningham and signed running back Romar Morris
több mint 8 éve
Tomcsik
8 014
draft előtt aszem még valami olyat mondott hogy hamarabb köti fel magát mint a jetsbe visszamenjen? :_DAzt azért hozzá tette hogy azért a pénzért... 😊
ano92