NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mindenki nyugodjon le a 'csába, Fitzy tegnap elmondta h szeretne visszatérni, zajlanak a tárgyalások, nem vonul vissza, más tészta h nincs egyéb opciója és adjon le az igényeiből. 😀
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Rövid időn belül az lehet.A csapat állítólag meghúzta a határt Fitz szerződésének ügyében. Május 24 az időpont, amíg Fitznek lehetősége van aláírni szerződését, ha ezt nem teszi meg, nem várunk rá tovább.azt hittem ez már rég lefutott téma.....
Lucifer
mzperx
GO JETS!!!
több mint 8 éve
mzperx
245
A csapat állítólag meghúzta a határt Fitz szerződésének ügyében. Május 24 az időpont, amíg Fitznek lehetősége van aláírni szerződését, ha ezt nem teszi meg, nem várunk rá tovább.azt hittem ez már rég lefutott téma.....
Lucifer
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
A csapat állítólag meghúzta a határt Fitz szerződésének ügyében. Május 24 az időpont, amíg Fitznek lehetősége van aláírni szerződését, ha ezt nem teszi meg, nem várunk rá tovább.
GO JETS!!!
több mint 8 éve
amúgy elég fura, mintha előállt volna egy olyan ritka helyzet, hogy épp nincs erősen QB needes csapat, kivéve a Jetst. (Browns nem ér, meg szerintem ők belemennek a szezonba RGIII-vel). Talán még a 49ers. Fitz könnyen pórul járhat.érdekes lenne, mert akkor viszont fitznek végérvényesen is fel is út, le is út.na, leigazojátok Mettenbergert?Alacsony az esély rá, mert waiver lista végén lehetünk most.
winston
Beki
Wester
szerk: Pont Mettenbergerre és Drew Stantonra gondoltam, mint célpontok a Jetsnek, ezért is írtam be a szelfikirályt, amikor kitették ma.
Szerkesztette: winston
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
na, leigazojátok Mettenbergert?Alacsony az esély rá, mert waiver lista végén lehetünk most.
winston
több mint 8 éve
na, leigazojátok Mettenbergert?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Haki és Peake aláírta rookie szerződését.
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Eközben az ifjú titán Beckhamet is kitettük az edzőtáborból.
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jerome Cunningham TE érkezett waiverről, Dri Archer repült.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sean Hickey OT már repült is a mai edzés után.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
jetswire.usatoday.com/2016/05/05/complete-list-of-players-attending-jets-rookie-minicamp/Az összes rookie aki ott lesz a minicampben.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Joe Anderson WR repült.Rookie minicamp mezszámok
50—LB Darron Lee, 1st round
5—QB Christian Hackenberg, 2nd round
48—LB Jordan Jenkins, 3rd round
38—CB Juston Burris, 4th round
72—T Brandon Shell, 5th round
4—P Lachlan Edwards, 7th round
17—WR Charone Peak, 7th round
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Edwards punterünk alá is firkant holnap, ha minden igaz.
több mint 8 éve
Jordan és Jarvis Jenkins sok bosszúságot fog okoznia mezfeliratozóknak.John Jenkins, Janoris Jenkins és Jelani Jenkins megszerzése is tervben volt.
empty taxi
több mint 8 éve
Szabó Zsolt, ill. Szabó "kettő" Zsolt. A mennyeitől tanulni nem szégyen.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Jordan és Jarvis Jenkins sok bosszúságot fog okoznia mezfeliratozóknak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jelenlegi roster vhogy így néz ki:QB: Geno Smith, Bryce Petty, Christian Hackenberg
RB: Matt Forte, Bilal Powell, Khiry Robinson, Zac Stacy, Dri Archer
WR: Brandon Marshall, Eric Decker, Jeremy Ross, Devin Smith, Kenbrell Thompkins, Charone Peake
TE: Kellen Davis, Jace Amaro, Zach Sudfeld
WR/TE: Quincy Enunwa
LT: Ryan Clady, Ben Ijalana
LG: James Carpenter, Dakota Dozier
C: Nick Mangold, Wesley Johnson
RG: Brian Winters, Jarvis Harrison
RT: Breno Giacomini, Brent Qvale, Brandon Shell
NT: Steve McLendon, Deon Simon
DE: Muhammad Wilkerson, Leonard Williams, Sheldon Richardson, Jarvis Jenkins, Mike Catapano
OLB: Jordan Jenkins, Trevor Reilly, Lorenzo Mauldin, Deion Barnes, Freddie Bishop
ILB: David Harris, Bruce Carter, Taiwan Jones, Erin Henderson, Darron Lee
CB: Darrelle Revis, Buster Skrine, Dee Milliner, Marcus Williams, Juston Burris, Dexter McDougle, Daryl Morris
FS: Marcus Gilchrist, Dion Bailey
SS: Calvin Pryor, Rontez Miles, Ronald Martin
LS: Tanner Purdum
K: Nick Folk
P: Lac Edwards/Tom Hackett
több mint 8 éve
Tomcsik
8 014
Valahol meg lehet érteni. Nálla szarabb szezont futó QB-k sokkal többet kaptak, mint amit ti ajánlatok neki... Amikor Chase Danielsek 7 millákat keresnek...Bradfordokról meg Kaepekrő ne is beszéljünk...10 milla alatt nem fogtok tudni megegyezni szerintem... Viszont Geno és Hackenberggel nekimenni a szezonnak igencsak bátor lenne... Geno tudjuk milyen... Hackenberg erősen projekt QB, szerintem nem NFL kész még...Szerintem kicsit elszámolta magát a vezetőség, mert azt hitték el tudják passzolni Wilket első kőrért és akkor lesz pénz Fitzre...Senki nem adott első kört így MO rajtatok ragadt... Egyenlőre az a helyzet, hogy az ujjoncokra nincs pénzetek, nemhogy Fitzre. Szóval vagy marad MO és jobb esetben szerződések modosításával legalább a rookiekra lesz pénz és neki mentek a szezonnak a Hackenberg/Geno duóval ( good luck) , vagy eltrédelitek Wilket jővő évi pickekért( más játékost nem nagyon lehet bevonni az üzletbe, mert annak megint csak kéne fizu...) , de ehhez is kéne találni olyan csapatot akinek kell Wilk így a draft után és még pénzük is van rá... Na ebből nem sok van... Szóval érdeklődve várom mi lesz a story vége...Nekem mondjuk elegem van ebből a Fitz huzavonából, de bírom a fazont és nagyon jó az összhangja az elkapókkal.Geno all the way!!!Jason Cole jelentése szerint Fitz évi 12 misit akar + teljesítmény alapú bónuszokat.Akkor bizony kell egy Wilk trade... Vagy neki mentek Hackenberggel, de ő szerintem messze nem kész, neki kéne még 1-2 év a padon fejlődni....
Beki
Tomcsik
Wester
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nekem mondjuk elegem van ebből a Fitz huzavonából, de bírom a fazont és nagyon jó az összhangja az elkapókkal.Geno all the way!!!Jason Cole jelentése szerint Fitz évi 12 misit akar + teljesítmény alapú bónuszokat.Akkor bizony kell egy Wilk trade... Vagy neki mentek Hackenberggel, de ő szerintem messze nem kész, neki kéne még 1-2 év a padon fejlődni....
Beki
Tomcsik
Wester
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Geno kapitány a fedélzeten van, nem fogjuk Hakit bedobni, amíg állon nem vágják Genyót.Jason Cole jelentése szerint Fitz évi 12 misit akar + teljesítmény alapú bónuszokat.Akkor bizony kell egy Wilk trade... Vagy neki mentek Hackenberggel, de ő szerintem messze nem kész, neki kéne még 1-2 év a padon fejlődni....
Beki
Tomcsik
több mint 8 éve
Geno all the way!!!Jason Cole jelentése szerint Fitz évi 12 misit akar + teljesítmény alapú bónuszokat.Akkor bizony kell egy Wilk trade... Vagy neki mentek Hackenberggel, de ő szerintem messze nem kész, neki kéne még 1-2 év a padon fejlődni....
Beki
Tomcsik
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Tomcsik
8 014
Jason Cole jelentése szerint Fitz évi 12 misit akar + teljesítmény alapú bónuszokat.Akkor bizony kell egy Wilk trade... Vagy neki mentek Hackenberggel, de ő szerintem messze nem kész, neki kéne még 1-2 év a padon fejlődni....
Beki