NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mehta jelenti, hogy tegnap Big Macc megpróbált feltrédelni Tunsilért, de magas volt az ár.
Beki
Sebaj....Lee jó választás. Néztem draft projection-öket, Lee-t a 17. helyre tették a legtöbben, a szakírók fele úgy gondolta hogy Lynchet húzzuk majd, a másik fele meg a védelem valamelyik posztját tette meg....
mzperx
Nincs is ezzel gond, mert az offense 2 RB és LT poszton változott csak+gondolom mindenki Fitz re-signnel számolt.
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
Mehta jelenti, hogy tegnap Big Macc megpróbált feltrédelni Tunsilért, de magas volt az ár.
Beki
Sebaj....Lee jó választás. Néztem draft projection-öket, Lee-t a 17. helyre tették a legtöbben, a szakírók fele úgy gondolta hogy Lynchet húzzuk majd, a másik fele meg a védelem valamelyik posztját tette meg....
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tegnap a pickünk előtt 3 nevet mondtam, amit eltudnék fogadni: Myles Jack, Paxton Lynch és Darron Lee. Abszolút jó választás volt Lee szerintem Bowles keze alatt még nagy dolgokat fog elérni. A 2. körben én mindenképpen pass rushert húznék | Nagyon örülnék ha lecsúszna hozzánk Noah Spence | , ha Lynchet nem húztuk, akkor szerintem nem érdemes QB-t húzni, Genoval kell nekivágni a szezonnak. Wilkerson marad, nálam ezt jelenti, hogy bye-bye Fitz.
Wester
Tetszett, hogy Lee-t tegnap megkérdezték, hogy kit fog coverelni (de szép így leírva), erre rákente h Gronkot. Persze, ha ránéz az ember és tudja h Gronk mekkora... 😀
QB-val csak 3. körben barátkoznék meg személy szerint.
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
Tegnap a pickünk előtt 3 nevet mondtam, amit eltudnék fogadni: Myles Jack, Paxton Lynch és Darron Lee. Abszolút jó választás volt Lee szerintem Bowles keze alatt még nagy dolgokat fog elérni. A 2. körben én mindenképpen pass rushert húznék | Nagyon örülnék ha lecsúszna hozzánk Noah Spence | , ha Lynchet nem húztuk, akkor szerintem nem érdemes QB-t húzni, Genoval kell nekivágni a szezonnak. Wilkerson marad, nálam ezt jelenti, hogy bye-bye Fitz.

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szerencsére 2. körre is bőven maradt pass rusher, OL, vagy Hackenberg is (ő irányába mutattuk a legnagyobb érdeklődést QB-knál).
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tehát Darron Lee, ILB-ként jelentettük be és Macc is annak mondta őt.
Beki
Èn eddig örülök. Ma este kiderül Wilk sorsa talán
Pityu Gyor
Wilk marad, ez 100%.
több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
Beki
Èn eddig örülök. Ma este kiderül Wilk sorsa talán

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles szerint Lee 3-down LB és Henderson mögött kezd majd depth charton, de mindenhol szerepet kap majd.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Sounds like the #Jets could be targeting a WR in the first round. Names to watch: #TCU's Josh Doctson & #ND's Will Fuller

BPA ide vagy oda Fullernél kidobnám a gépet az ablakon. 😀
Beki
nekem úgy rémlik, mintha Macc azt nyilatkozta volna korábban, hogy nem hiányposztra fog draftolni, hanem a lehető legjobb embert hozza el
mzperx
Ezt minden GM heti sokszor lenyilatkozza, amiből az lesz, hogy a big board és a hiányposzt valamilyen keverékére húznak | amivel persze semmi baj nincs |

letrade lesz meglássátok.

Lynch feltradenél viszont ragelni fogok. 1/20-n oké, de plusz picket nem ér
Wester
Jössz Dezsőbe? Mert akkor felvesszük, és ha bust lesz, majd megy az örökifjú videó végére  www.youtube.com/watch?v=rZxNeFLuY98
toam
Nyilván 😀

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Sounds like the #Jets could be targeting a WR in the first round. Names to watch: #TCU's Josh Doctson & #ND's Will Fuller

Beki
nekem úgy rémlik, mintha Macc azt nyilatkozta volna korábban, hogy nem hiányposztra fog draftolni, hanem a lehető legjobb embert hozza el
mzperx
Ezt minden GM heti sokszor lenyilatkozza, amiből az lesz, hogy a big board és a hiányposzt valamilyen keverékére húznak | amivel persze semmi baj nincs |

Wester
Jössz Dezsőbe? Mert akkor felvesszük, és ha bust lesz, majd megy az örökifjú videó végére  www.youtube.com/watch?v=rZxNeFLuY98
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Evan Silva ‏@evansilva
From @AdamSchefter: Ryan Fitzpatrick has told people he would "rather not play football" than play for the #Jets at their contract offer.

Sok sikert Fitzy nyugdíjas időszakodra. 😀
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Wester
Szerintem 20-ra biztos nem viszik.
Ha ő kell, akkor felmennek érte valamennyit, hogy tuti legyen, ha nem kell, akkor meg 20-on se kell.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
letrade meglássátok.

Wester
Letrade mehet felőlem, de ne 2. körbe, ha már megpróbálom elejétől nézni a pickünkig. 😀
több mint 8 éve

Szerkesztette: Wester

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
No, végre elérkezett a draft 1. napja, én OT, QB vagy edge rushert várok (aztán kapunk CB-t, de vagy DE-t 😀). Lent azok listája, akik találkoztak az FO-val vagy meg is dolgoztatták őket workout formájában:

Leonard Floyd^, OLB/3-4OLB, Georgia (PRO, WOR)
Devin Fuller, WR, UCLA (PRI)
Kendall Fuller, CB, Virginia Tech (PRI)
Jared Goff, QB, California (PRI)
Jakeem Grant, WR, Texas Tech (WOR)
Christian Hackenberg, QB, Penn State (PRI)
Darius Jackson, RB, Eastern Michigan (PRI)
Jordan Jenkins^, OLB/3-4OLB, Georgia (SR, WOR)
Deion Jones, OLB, LSU (PRI)
Shaq Lawson^, DE/3-4OLB, Clemson (PRO, PRI)
Kaiwan Lewis^, ILB, Rutgers (WOR, LOC)
Paxton Lynch^, QB, Memphis (COM, PRI)
Garrick Mayweather Jr., G, Fordham (WOR)
Yannick Ngakoue, OLB/DE/3-4OLB, Maryland (PRI)
Jarran Reed^, DT/3-4DE/NT, Alabama (PRO, PRI)
A'Shawn Robinson, DT/3-4DE/NT, Alabama (PRI)
Demarcus Robinson, WR, Florida (PRI)
Rashard Robinson, CB, LSU (PRI)
Noah Spence^, DE/3-4OLB, Eastern Kentucky (SR, PRI, WOR)
Jason Spriggs, OT, Indiana (PRI)
Laquon Treadwell, WR, Ole Miss (PRI)
Nick Vannett^, TE, Ohio State (PRO, PRI)
Beki
Nagy a csönd mint tavaly... Én mindenesetre akkor lennék elégedetlen ha feltradelnénk Lynchért. BPA alapon OT, OLB vagy CB húzást várok első körben (ha Lynch nem esik az ölünkbe). Ha Wilk maradna ahhoz megemelném a kalapom (ez azt jelenti hogy jó, hosszútávú szerződést tudnak vele kötni) de valószínűbb a trade ugyebár én nem bánnám ha egy jó 2. kört kapnánk amivel erősítenénk/mélyítenénk O line, LB sorban. Sok a "ha" - meglátjuk!

Green is green
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
Ian Rapoport ‏@RapSheet

Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
No, végre elérkezett a draft 1. napja, én OT, QB vagy edge rushert várok (aztán kapunk CB-t, de vagy DE-t 😀). Lent azok listája, akik találkoztak az FO-val vagy meg is dolgoztatták őket workout formájában:

Leonard Floyd^, OLB/3-4OLB, Georgia (PRO, WOR)
Devin Fuller, WR, UCLA (PRI)
Kendall Fuller, CB, Virginia Tech (PRI)
Jared Goff, QB, California (PRI)
Jakeem Grant, WR, Texas Tech (WOR)
Christian Hackenberg, QB, Penn State (PRI)
Darius Jackson, RB, Eastern Michigan (PRI)
Jordan Jenkins^, OLB/3-4OLB, Georgia (SR, WOR)
Deion Jones, OLB, LSU (PRI)
Shaq Lawson^, DE/3-4OLB, Clemson (PRO, PRI)
Kaiwan Lewis^, ILB, Rutgers (WOR, LOC)
Paxton Lynch^, QB, Memphis (COM, PRI)
Garrick Mayweather Jr., G, Fordham (WOR)
Yannick Ngakoue, OLB/DE/3-4OLB, Maryland (PRI)
Jarran Reed^, DT/3-4DE/NT, Alabama (PRO, PRI)
A'Shawn Robinson, DT/3-4DE/NT, Alabama (PRI)
Demarcus Robinson, WR, Florida (PRI)
Rashard Robinson, CB, LSU (PRI)
Noah Spence^, DE/3-4OLB, Eastern Kentucky (SR, PRI, WOR)
Jason Spriggs, OT, Indiana (PRI)
Laquon Treadwell, WR, Ole Miss (PRI)
Nick Vannett^, TE, Ohio State (PRO, PRI)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Update on #Jets DL Mo Wilkerson: Team fielded calls, but little action. Trade viewed as unlikely. NYJ is content to have a very good player
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy lassan elég szoros lesz a dolog, ha Macc tradelni akarja MO-t lassan lépni kell, mert mire új szerződést kialkudják + orvosi is a törött lába miatt...
több mint 8 éve
- Nem akar Fitz szerződéséről beszélni, komáljuk őt, bízunk benne h lesz deal hamarosan.
- Hoyer vizit kapcsán: Felkészülünk minden lehetőségre, de Fitz a prioritás.
- Nem kommentálja h van-e belső határidő Fitz re-signre.
- Egész Fitz dolog nem befolyásolja a draftunkat, húzhatunk QB-t 1. körben.
- Csapatokat felhívogattuk h felmérjük a dolgokat draft trade kapcsán.
- Érdeklődtünk az 1/1-es pickért.
- Nem mond semmit Wilkerson kapcsán, de hozzátette h jó pár opciónk van a tag miatt.
- Maccagnan says nothing has changed from the last time he said the #Jets aren't "actively shopping Wilkerson." Said they aren't calling teams.
- Szeretnénk PO-ba jutni, de nem a legfőbb elvárás.
- Lynch-ről: "Has "a degree of skill that i'sntriguing ... We do think he's a good prospect."
- Clady-nek zöld utat adtak a dokik.
- Tetszik, amit eddig Petty-től látott, de presezlony után okosabbak leszünk.
- Semmiképpen sem vesszük le a taget Wilkersonról
- QB classt átlagosnak hívta az előző évekhez képest.

Tehát ahogy várható volt, semmi előrelépés Fitz fronton, Wilket tradelnénk de nincs partner még.
Beki
Bár én nem így gondoltam, de valóban most már nem lesz pont a Fitz történet végére a draft előtt. Ha nem a PO a cél idén akkor viszont tényleg nem szabad hogy túlfizessük öreg barátunkat.
Nagyon kiváncsi vagyok szintén hogyan gondolkoznak Wilk trade-jeben.

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Immáron Josh Norman az NFL valaha volt legjobban fizetett CB-je.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
- Nem akar Fitz szerződéséről beszélni, komáljuk őt, bízunk benne h lesz deal hamarosan.
- Hoyer vizit kapcsán: Felkészülünk minden lehetőségre, de Fitz a prioritás.
- Nem kommentálja h van-e belső határidő Fitz re-signre.
- Egész Fitz dolog nem befolyásolja a draftunkat, húzhatunk QB-t 1. körben.
- Csapatokat felhívogattuk h felmérjük a dolgokat draft trade kapcsán.
- Érdeklődtünk az 1/1-es pickért.
- Nem mond semmit Wilkerson kapcsán, de hozzátette h jó pár opciónk van a tag miatt.
- Maccagnan says nothing has changed from the last time he said the #Jets aren't "actively shopping Wilkerson." Said they aren't calling teams.
- Szeretnénk PO-ba jutni, de nem a legfőbb elvárás.
- Lynch-ről: "Has "a degree of skill that i'sntriguing ... We do think he's a good prospect."
- Clady-nek zöld utat adtak a dokik.
- Tetszik, amit eddig Petty-től látott, de presezlony után okosabbak leszünk.
- Semmiképpen sem vesszük le a taget Wilkersonról
- QB classt átlagosnak hívta az előző évekhez képest.

Tehát ahogy várható volt, semmi előrelépés Fitz fronton, Wilket tradelnénk de nincs partner még.