New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
2017/4-es picket idei 5. körre cseréltük.
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
twitter.com/KMart_LI/status/726470538546270208Nagy forma 😀
Bowles miután az 1000. kérdést tettél fel Macc-nek Fitzről. 😀
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/KMart_LI/status/726470538546270208Bowles miután az 1000. kérdést tettél fel Macc-nek Fitzről. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
www.youtube.com/watch?v=krStj_YvdQ02:00-nál Lee éppen barátkozik Hakival.
több mint 8 éve
ha ember lesz Hackenbergből, akkor be is fejezhetjük a jósolást, mert nincs értelme többé.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Remélem, hogy a 4. körrel OL depthre rámegyünk, mert OG-ben Jarvis Harrison és Dakota Dozier van perpill, tapasztalatuk hááát kb. nulla, OT-ben Ijalana (aki nem látott pályát mostanság) és Qvale (aki meg nyelte a sackeket presezlony során). Nem akarom írni mi lenne, ha Clady lemenne + Giacominit az a pass rusher nem veri meg, aki nem akarja.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Annyi különbséget látok Petty és Hackenberg között, hogy előbbinél Maccagnan kiemelte, hogy ő development QB, nem tudom mekkora a szerelem Haki irányába, de ha nem jön be...Nem tudom mi Macc terve, de ha Fitz visszajön Geno kapitány repül, mert nem hiszem h Petty-t kitennénk 1 év után, viszont ha Fitz összehoz megint egy hasonló szezont és folytatná nálunk, ez min 2 év padozás Hakinek.Engem most megleptek, bàr te jelezted. Ez a jővő húzása és persze Ők értenek hozzá de tavaly is ez volt Pettyvel... ez kicsit dupla vagy semmi
Beki
Pityu Gyor
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hackenberg picket még emésztenem kell, lényegesebb dolgok Macc és Bowles 2. napi sajtótájékoztatójáról:- Ha Fitz visszajön ő a kezdő, addig Geno kapja a kezdő snapek javarészét OTA-ban.
- Haki volt a legjobb player a boardunkon 2. körben.
- Nem biztos, hogy hozunk veterán QB-t, ha Fitz nem ír alá.
- Jordan Jenkins OLB lesz, Bowles szerint SAM és WILL poszton is tud játszani.
- Van-e esélye Hackenbergnek kezdeni? Meglátjuk hol tart majd edzőtábor után.
több mint 8 éve
há inkább legyetek duplán bebiztosítva mint sehogy.
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
Még egy gondolat: ez így nagyon tudatosnak tűnik Macc részéről: tényleg ezt a fiút kinézhették, ennek szellemében (nem) tárgyaltak Fitzel, tudták hogy itt még elérhető lesz. Kiváncsi vagyok ki kezd idén + Wilk miatt is lesz még dolguk a szezonigNem tudom mi Macc terve, de ha Fitz visszajön Geno kapitány repül, mert nem hiszem h Petty-t kitennénk 1 év után, viszont ha Fitz összehoz megint egy hasonló szezont és folytatná nálunk, ez min 2 év padozás Hakinek.Engem most megleptek, bàr te jelezted. Ez a jővő húzása és persze Ők értenek hozzá de tavaly is ez volt Pettyvel... ez kicsit dupla vagy semmi
Beki
Pityu Gyor
Green is green
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
Jordan Jenkins OLB a 3. körös választásunk, Bowles személyesen utazott el hozzá workoutra.3 kör után nincs O line húzás ez fura
Beki
Green is green
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
Nem tudom mi Macc terve, de ha Fitz visszajön Geno kapitány repül, mert nem hiszem h Petty-t kitennénk 1 év után, viszont ha Fitz összehoz megint egy hasonló szezont és folytatná nálunk, ez min 2 év padozás Hakinek.Engem most megleptek, bàr te jelezted. Ez a jővő húzása és persze Ők értenek hozzá de tavaly is ez volt Pettyvel... ez kicsit dupla vagy semmi
Beki
Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jordan Jenkins OLB a 3. körös választásunk, Bowles személyesen utazott el hozzá workoutra.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom mi Macc terve, de ha Fitz visszajön Geno kapitány repül, mert nem hiszem h Petty-t kitennénk 1 év után, viszont ha Fitz összehoz megint egy hasonló szezont és folytatná nálunk, ez min 2 év padozás Hakinek.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet #Jets plan to sit Christian Hackenberg, let him grow. They've believed in the player for a while. Expect a Ryan Fitzpatrick deal to be 1r
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter Last time Jets and Ryan Fitzpatrick had any meaningful talks was, in words of one source, "weeks ago."
Ahogy írtam korábban Macc szerelmes Haki-be és hónapok óta kerülgetjük és lehet h valóban Geno ellen kell csak harcolnia.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Gyönyörű....sok sikert neki!
több mint 8 éve
Részvétem.
több mint 8 éve
Mi a tosz, már a 3. csapat tradel be elénk...Pedig ha tudták volna, hogy kit akartok 😀
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mi a tosz, már a 3. csapat tradel be elénk...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Pedig nagy a szerelem Hackenberg felé Macc részéről.Remélem - csak így még lesz dolguk a sapkával (a mostani nem elég az újonc fizetésre ha jól tudom)Wilk marad, ez 100%.Tehát Darron Lee, ILB-ként jelentettük be és Macc is annak mondta őt.Èn eddig örülök. Ma este kiderül Wilk sorsa talán
Beki
Pityu Gyor
Beki
Most már QB ne jöjjön draftról ma legalábbis semmiképp sem.
OL és Pass rusher!!!
Pityu Gyor
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
Remélem - csak így még lesz dolguk a sapkával (a mostani nem elég az újonc fizetésre ha jól tudom)Wilk marad, ez 100%.Tehát Darron Lee, ILB-ként jelentettük be és Macc is annak mondta őt.Èn eddig örülök. Ma este kiderül Wilk sorsa talán
Beki
Pityu Gyor
Beki
Most már QB ne jöjjön draftról ma legalábbis semmiképp sem.
OL és Pass rusher!!!
Green is green