New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hamarosan kezdődik Macc pre-draft sajtótájékoztatója, előre összegezve: BPA alapú draft 20x elmondva, Fitz-et visszahoznánk, Wilk kérdésekre nuku válasz.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Holnap lesz a szokásos draft előtti sajtótájékoztató.
több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
Közben az Eagles-é az 1/2.
Beki
Hmmm.. En egyiket sem ertem. A sasok tulfizetnek ket kozepes iranyitot majd eldobnak egy csomo picket egy uj qb-ert. A browns meg vegre olyan elol huzna hogy talan nem hibazna elsokorben erre letradelnek ahol megint valami luzert fognak ki majd a szerencsetlenek
Pityu Gyor
Ez már nem a mi gondunk szerencsére, csak azért másoltam be önmagában is a dolgot, mert híresztelték h tepertünk feltrade kapcsán.
Most már csak az a kérdés h Lynch miatt kapaszkodunk-e?
Beki
En nem tennem. Lenne 3 qbnk akiket az elmult 4 evben draftoltunk es egyikuk sem korosztalya remenysege.... inkabb csereljuk wilket egy jo 2.korert. ha olunkbe hulik Lynch vigyuk el, de ne erre aldozzunk, ez nem az az egetrengeto deal, mint pl a top2 qb lett volna

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Beki
Hmmm.. En egyiket sem ertem. A sasok tulfizetnek ket kozepes iranyitot majd eldobnak egy csomo picket egy uj qb-ert. A browns meg vegre olyan elol huzna hogy talan nem hibazna elsokorben erre letradelnek ahol megint valami luzert fognak ki majd a szerencsetlenek
Pityu Gyor
Ez már nem a mi gondunk szerencsére, csak azért másoltam be önmagában is a dolgot, mert híresztelték h tepertünk feltrade kapcsán.
Most már csak az a kérdés h Lynch miatt kapaszkodunk-e?
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Beki
Pityu Gyor
1/8 on még lehet ilyen tutkeraj playát húzni. De amúgy bradford deadje bentmarad nálunk ha tradelik nagyrészt. Tehát ha elmegy akkor kevés lesz a foglalt cap. Úgyhogy remélem lesz egy jets trad bradfordért xDD Főleg mert Bradford tavaly nem egy közepes qb szintet hozott. Nem is volt megváltó, de azért fasza volt.

PFF amúgy 11. legjobb QB nak ratelte tavaly.

több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
Beki

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hoyer utánunk Denverbe látogat.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy sztem esélyes, hogy ha Hoyer-t szerződés nélkül elengedjük, úgy viszonylag gyorsan talál magának új csapatot.
Beki
Kezdeni max Denverben lehet esélye rajtatok kívül.
empty taxi
Így igaz.
Egyébként Hoyer tegnap este Macc-el és Bowles-al vacsorázott, míg ma Gailey-vel és QB coachunkkal találkozik.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Amúgy sztem esélyes, hogy ha Hoyer-t szerződés nélkül elengedjük, úgy viszonylag gyorsan talál magának új csapatot.
Beki
Kezdeni max Denverben lehet esélye rajtatok kívül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Kimberley A. Martin ‏@KMart_LI
Source confirms QB Brian Hoyer is visiting the #Jets, as @JasonLaCanfora said. I'm told he'll arrive at the facility later today

Showtime. 😀
Beki
😀 hát Geno semmivel sem rosszabb 😀 mennyire gondolhatják ezt komolyan Mekkék?
mzperx
Dunno, de Fitz közben Mangolddal nézett NHL meccset, szóval kb. magas ívben tesz a dologra ahogy látom. 😀
Beki
ígyvan pénz beszél gm ugat...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Source confirms QB Brian Hoyer is visiting the #Jets, as @JasonLaCanfora said. I'm told he'll arrive at the facility later today

Showtime. 😀
Beki
mzperx
Dunno, de Fitz közben Mangolddal nézett NHL meccset, szóval kb. magas ívben tesz a dologra ahogy látom. 😀
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245

Showtime. 😀
Beki
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Fitz mehet a mekibe

több mint 8 éve
Törölt felhasználó

Showtime. 😀
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 10 p10 perccel ezelőtt
Brian Hoyer will begin his visit with the Jets today.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Schefter és Jason Cole is 3 csapatot nevezett meg, amelyik potenciális trade partnere lehet a CLE-nek az 1/2-ért és a Jets egy közülük.
Beki
Ártól függ, de én adnám, csak ne úgy járjunk mint a mindenki által kedvelt mexikóival. Mondjuk, hogy OLB-t honnan virítunk az jó kérdés. Lehet, hogy Bowles már tudja hogy a Mauldin - Catapano duó nagy király lesz (szolidan fogalmazok mert a múltkor is mi lett belőle 😀)
Wester
Az látszik, hogy Macc lelkesen hívogatja a csapatokat, mert tavaly is állítólag nagyon kapaszkodtunk volna felfelé. 😀
Kulcs az, ha MO-t bele tudnánk venni a tradebe, anélkül a jövő évi 1. körnek lazán búcsút inthetünk.
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
Schefter és Jason Cole is 3 csapatot nevezett meg, amelyik potenciális trade partnere lehet a CLE-nek az 1/2-ért és a Jets egy közülük.
Beki
Ártól függ, de én adnám, csak ne úgy járjunk mint a mindenki által kedvelt mexikóival. Mondjuk, hogy OLB-t honnan virítunk az jó kérdés. Lehet, hogy Bowles már tudja hogy a Mauldin - Catapano duó nagy király lesz (szolidan fogalmazok mert a múltkor is mi lett belőle 😀)

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ole Miss WR Laquon Treadwell is visiting with the #Jets on Wednesday.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Népek megérkeztek ma kezdődő offseason workoutra:  www.newyorkjets.com/photos/photo-gallery/Jets-Return-for-Offseason-Workout-Program/4a02288f-d5c9-4372-9689-22f6cc26f77b

Milliner 5. éves opcióját nem hívjuk le.

Cap space update:
UPDATED: The #Jets have $3,877,647 in salary cap space, per NFLPA records. That includes every move made thus far.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah Hoyer UFA lett, lássuk mennyi idő az első riportig h érdeklődünk. 😀
Beki
Már érdeklődtök 😛 A héten jön vizitálni.
dande
Mivel játszott nálunk így tuti leigazoljátok 😊
ThundersNFL
Hát, ha aláír sztem olyan 5-6 misi körül lesz, az pedig Fitz vonalnak véget is vet tekintve a cap space-ünket.
több mint 8 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 041 — !SuPeR6BoWL!
Beki
dande
Mivel játszott nálunk így tuti leigazoljátok 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Beki

Szerkesztette: dande2