New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hamarosan kezdődik Macc pre-draft sajtótájékoztatója, előre összegezve: BPA alapú draft 20x elmondva, Fitz-et visszahoznánk, Wilk kérdésekre nuku válasz.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Holnap lesz a szokásos draft előtti sajtótájékoztató.
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
En nem tennem. Lenne 3 qbnk akiket az elmult 4 evben draftoltunk es egyikuk sem korosztalya remenysege.... inkabb csereljuk wilket egy jo 2.korert. ha olunkbe hulik Lynch vigyuk el, de ne erre aldozzunk, ez nem az az egetrengeto deal, mint pl a top2 qb lett volnaEz már nem a mi gondunk szerencsére, csak azért másoltam be önmagában is a dolgot, mert híresztelték h tepertünk feltrade kapcsán.Közben az Eagles-é az 1/2.Hmmm.. En egyiket sem ertem. A sasok tulfizetnek ket kozepes iranyitot majd eldobnak egy csomo picket egy uj qb-ert. A browns meg vegre olyan elol huzna hogy talan nem hibazna elsokorben erre letradelnek ahol megint valami luzert fognak ki majd a szerencsetlenek
Beki
Pityu Gyor
Most már csak az a kérdés h Lynch miatt kapaszkodunk-e?
Beki
Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ez már nem a mi gondunk szerencsére, csak azért másoltam be önmagában is a dolgot, mert híresztelték h tepertünk feltrade kapcsán.Közben az Eagles-é az 1/2.Hmmm.. En egyiket sem ertem. A sasok tulfizetnek ket kozepes iranyitot majd eldobnak egy csomo picket egy uj qb-ert. A browns meg vegre olyan elol huzna hogy talan nem hibazna elsokorben erre letradelnek ahol megint valami luzert fognak ki majd a szerencsetlenek
Beki
Pityu Gyor
Most már csak az a kérdés h Lynch miatt kapaszkodunk-e?
több mint 8 éve
1/8 on még lehet ilyen tutkeraj playát húzni. De amúgy bradford deadje bentmarad nálunk ha tradelik nagyrészt. Tehát ha elmegy akkor kevés lesz a foglalt cap. Úgyhogy remélem lesz egy jets trad bradfordért xDD Főleg mert Bradford tavaly nem egy közepes qb szintet hozott. Nem is volt megváltó, de azért fasza volt.Közben az Eagles-é az 1/2.Hmmm.. En egyiket sem ertem. A sasok tulfizetnek ket kozepes iranyitot majd eldobnak egy csomo picket egy uj qb-ert. A browns meg vegre olyan elol huzna hogy talan nem hibazna elsokorben erre letradelnek ahol megint valami luzert fognak ki majd a szerencsetlenek
Beki
Pityu Gyor
PFF amúgy 11. legjobb QB nak ratelte tavaly.
több mint 8 éve
Pityu Gyor
979
Közben az Eagles-é az 1/2.Hmmm.. En egyiket sem ertem. A sasok tulfizetnek ket kozepes iranyitot majd eldobnak egy csomo picket egy uj qb-ert. A browns meg vegre olyan elol huzna hogy talan nem hibazna elsokorben erre letradelnek ahol megint valami luzert fognak ki majd a szerencsetlenek
Beki
Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Közben az Eagles-é az 1/2.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hoyer utánunk Denverbe látogat.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Így igaz.Amúgy sztem esélyes, hogy ha Hoyer-t szerződés nélkül elengedjük, úgy viszonylag gyorsan talál magának új csapatot.Kezdeni max Denverben lehet esélye rajtatok kívül.
Beki
empty taxi
Egyébként Hoyer tegnap este Macc-el és Bowles-al vacsorázott, míg ma Gailey-vel és QB coachunkkal találkozik.
több mint 8 éve
Amúgy sztem esélyes, hogy ha Hoyer-t szerződés nélkül elengedjük, úgy viszonylag gyorsan talál magának új csapatot.Kezdeni max Denverben lehet esélye rajtatok kívül.
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy sztem esélyes, hogy ha Hoyer-t szerződés nélkül elengedjük, úgy viszonylag gyorsan talál magának új csapatot.
több mint 8 éve
ígyvan pénz beszél gm ugat...Dunno, de Fitz közben Mangolddal nézett NHL meccset, szóval kb. magas ívben tesz a dologra ahogy látom. 😀Kimberley A. Martin @KMart_LI😀 hát Geno semmivel sem rosszabb 😀 mennyire gondolhatják ezt komolyan Mekkék?
Source confirms QB Brian Hoyer is visiting the #Jets, as @JasonLaCanfora said. I'm told he'll arrive at the facility later today
Showtime. 😀
Beki
mzperx
Beki
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Dunno, de Fitz közben Mangolddal nézett NHL meccset, szóval kb. magas ívben tesz a dologra ahogy látom. 😀Kimberley A. Martin @KMart_LI😀 hát Geno semmivel sem rosszabb 😀 mennyire gondolhatják ezt komolyan Mekkék?
Source confirms QB Brian Hoyer is visiting the #Jets, as @JasonLaCanfora said. I'm told he'll arrive at the facility later today
Showtime. 😀
Beki
mzperx
több mint 8 éve
mzperx
245
Kimberley A. Martin @KMart_LI😀 hát Geno semmivel sem rosszabb 😀 mennyire gondolhatják ezt komolyan Mekkék?
Showtime. 😀
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kimberley A. Martin @KMart_LI Source confirms QB Brian Hoyer is visiting the #Jets, as @JasonLaCanfora said. I'm told he'll arrive at the facility later today
Showtime. 😀
több mint 8 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 10 p10 perccel ezelőtt Brian Hoyer will begin his visit with the Jets today.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Az látszik, hogy Macc lelkesen hívogatja a csapatokat, mert tavaly is állítólag nagyon kapaszkodtunk volna felfelé. 😀Schefter és Jason Cole is 3 csapatot nevezett meg, amelyik potenciális trade partnere lehet a CLE-nek az 1/2-ért és a Jets egy közülük.Ártól függ, de én adnám, csak ne úgy járjunk mint a mindenki által kedvelt mexikóival. Mondjuk, hogy OLB-t honnan virítunk az jó kérdés. Lehet, hogy Bowles már tudja hogy a Mauldin - Catapano duó nagy király lesz (szolidan fogalmazok mert a múltkor is mi lett belőle 😀)
Beki
Wester
Kulcs az, ha MO-t bele tudnánk venni a tradebe, anélkül a jövő évi 1. körnek lazán búcsút inthetünk.
több mint 8 éve
Schefter és Jason Cole is 3 csapatot nevezett meg, amelyik potenciális trade partnere lehet a CLE-nek az 1/2-ért és a Jets egy közülük.Ártól függ, de én adnám, csak ne úgy járjunk mint a mindenki által kedvelt mexikóival. Mondjuk, hogy OLB-t honnan virítunk az jó kérdés. Lehet, hogy Bowles már tudja hogy a Mauldin - Catapano duó nagy király lesz (szolidan fogalmazok mert a múltkor is mi lett belőle 😀)
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Schefter és Jason Cole is 3 csapatot nevezett meg, amelyik potenciális trade partnere lehet a CLE-nek az 1/2-ért és a Jets egy közülük.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ole Miss WR Laquon Treadwell is visiting with the #Jets on Wednesday.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Népek megérkeztek ma kezdődő offseason workoutra: www.newyorkjets.com/photos/photo-gallery/Jets-Return-for-Offseason-Workout-Program/4a02288f-d5c9-4372-9689-22f6cc26f77bMilliner 5. éves opcióját nem hívjuk le.
Cap space update:
UPDATED: The #Jets have $3,877,647 in salary cap space, per NFLPA records. That includes every move made thus far.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hát, ha aláír sztem olyan 5-6 misi körül lesz, az pedig Fitz vonalnak véget is vet tekintve a cap space-ünket.Mivel játszott nálunk így tuti leigazoljátok 😊Nah Hoyer UFA lett, lássuk mennyi idő az első riportig h érdeklődünk. 😀Már érdeklődtök 😛 A héten jön vizitálni.
Beki
dande
ThundersNFL
több mint 8 éve
Mivel játszott nálunk így tuti leigazoljátok 😊Nah Hoyer UFA lett, lássuk mennyi idő az első riportig h érdeklődünk. 😀Már érdeklődtök 😛 A héten jön vizitálni.
Beki
dande
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018