New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Lassan fel kellene venni egy adossagrendezo hitelt
ulpianus
Provident lesz itt ebből
Amadeus91
Cofidis fapados kölcsön ? Nem hiszem a Provident Magyarország New Yorkig menne házhoz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
ulpianus
Provident lesz itt ebből

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ulpianus
ide az már kevés. Valamilyen vissza nem térítendő nemzetközi pályázatra is rá lehetne menni lassan : D

több mint 8 éve
Gulyas89 New York Jets TCU Horned Frogs 4
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Ryan Clady's new deal with #Jets: 1-year deal for $6M base value with $3M guaranteed. Clady has 1 option year for $10M escalating to $13M
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Cladynek is van egy szolid 9.5 milliós capszáma erre az évre 😀
| nyilván nem cseréltek volna érte ha nem lenne benne egy szerződésmódosításba |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
Clady gyütt egy 5. körös pickért
Löfli
+ kaptunk egy 7.kört is
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Clady gyütt egy 5. körös pickért

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
Nagyon sajnalom egyik leghusegesebb jaatekosunkat hogy nem lesz, bizom benne hogy meltokepp bucsuztatjuk. Masreszrol azt tudtuk h mindenkit nem lehet megtartani, lesz vezeraldozat. Varjuk ki a veget, nagyon mokas h sokan most ertekelik a GM munkajat. Nezzuk meg vegen, vagy a draft utan pl. tavaly is sok szakerto hulyezte oket pl Fitz miatt, en bizok bennuk sok jo kimenetel lehet meg!!!

Green is green
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Qvale milyen színvonalú ? Közepes vagy milyen ? Azért nem raknátok be kezdőbe szerintem, jön valaki draftről.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
#Jets updated OT depth chart

1. Breno Giacomini
2. Brent Qvale
3. Ben Ijalana
4. Sean Hickey
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 www.newyorkjets.com/news/article-7/DBrickashaws-Heartfelt-Letter-to-Jets-Fans/3ceef3b3-f06c-4d1f-a7fc-b61187163c5e?campaign=tw

Hivatalos
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mehta szerint Ijalanaval már Ferguson hírek előtt megegyeztünk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer ‏@AlbertBreer
2 last things on Brick retirement: 1) Won't affect NYJ offer to Fitz; 2) Jets made solid offer to Beachum in March, Jax beat it; Jets knew.
több mint 8 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/04/08/report-ferguson-wouldve-stayed-if-jets-wouldve-paid-his-full-salary/

több mint 8 éve
Én úgy látom, hogy a Jets kicsit elszámolta magát. Boldog-boldogtalant leigazoltak hatalmas lóvékért, nem gondolva arra mi lesz idén...Szerintem azt hitték ez sima PO csapat lesz, aztán koppantak... Most pedig vezéráldozatok kellenek ha akarnak valamit. QB sehol, valszeg Wilk is tradelve lesz. Ferguson elvesztése nagy érvágás. Drafton eléggé még lesz kötve a kezetek...
Tomcsik
Psszt! Kurva jó a gm.

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 014
Én úgy látom, hogy a Jets kicsit elszámolta magát. Boldog-boldogtalant leigazoltak hatalmas lóvékért, nem gondolva arra mi lesz idén...Szerintem azt hitték ez sima PO csapat lesz, aztán koppantak... Most pedig vezéráldozatok kellenek ha akarnak valamit. QB sehol, valszeg Wilk is tradelve lesz. Ferguson elvesztése nagy érvágás. Drafton eléggé még lesz kötve a kezetek...

több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
én nem hiszem, hogy ferguson lement volna egy ilyen szintre, hogy direkt kibasszon a jetsel mert megsértődik. az egész pályafutása iszonyat profin fel volt építve, mindenhol ott volt. Nem annak a hisztis négernek ismerte meg szerintem senki.
ano92
Pont ezért volt tiszteletlenség pont őt elővenni. 10 éven keresztül a konzisztencia szobra volt, egyetlen snapet hagyott ki, azért a 10 misiért bőven megdolgozott és bizonyította, hogy meg is ér annyit.

Ezzel a hírrel kapcsolatban felmerült az 1/1 pletyka is. Egy Wilkerson lenne az ára többek közt...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Dom Cosentino ‏@domcosentino
Source confirms OT Ben Ijalana expected to re-sign with Jets as a possible D'Brickashaw Ferguson contingency, as @DWAZ73 reported.

Remélem jön más is...
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Albert Breer ‏@AlbertBreer
Jets will have LT options at 20, but don't assume they wait til the draft. Could look at trading for Ryan Clady, Joe Thomas or Luke Joeckel.
Beki
Joeckelt ebből el lehet hozni egy 3. napos pickért. És év végén lejár a szerződése is.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Sajnálom hogy D'Brickashaw visszavonult, én nekem személy szerint az egyik legkedvencebb tacke-m volt 😕

több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én nem hiszem, hogy ferguson lement volna egy ilyen szintre, hogy direkt kibasszon a jetsel mert megsértődik. az egész pályafutása iszonyat profin fel volt építve, mindenhol ott volt. Nem annak a hisztis négernek ismerte meg szerintem senki.

több mint 8 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Mit lépnek meg?
Ferguson visszavonult magától, nem a Jets küldte el.
Egyébként pedig valószínűleg nem véletlen, hogy ilyen hirtelen fogta magát és visszavonult a semmiből, valószínűleg nem tetszett neki, hogy az FO a pénzével szarakszik és őt cseszteti, megunta és beintett elég erősen.
Stez
Igen-Igen, teljesen jogos, du futtában csak felugrottam a netre és rosszul fordítottam a hírt. Elnézést. Javítom is.

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Mit lépnek meg?
Ferguson visszavonult magától, nem a Jets küldte el.
Egyébként pedig valószínűleg nem véletlen, hogy ilyen hirtelen fogta magát és visszavonult a semmiből, valószínűleg nem tetszett neki, hogy az FO a pénzével szarakszik és őt cseszteti, megunta és beintett elég erősen.

több mint 8 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Én amellett voltam régebben, h küldjük el Fergusont, de most már nem tartom annyira jó ötletnek. Nem gondoltam, h visszavonul, ráadásul ilyen hirtelen. Most ugyan van kb 9 misink, - aminek a fele kb alapból elmegy a rookie-kra, a maradék meg önmagában megint semmire nem elég, (ugyan jövőre 14 misi szabadul fel ismét) - de lett cserébe egy elég fontos need, depth hiányában. Ahogy Beki is írja, az idei drafton nagyon okosan kell húzgálni, mert jelenleg se pénz, se játékos (kis túlzással). Mivel valószínűsíthető a Wilk trade, nagyon jó volna kapni érte egy első kört, amit nem igazán fogunk kapni senkitől, mint azt már sokan említették. Világos, h jó lenne Wilket megtartani, de akkor hogy lehetne helyet csinálni Fitznek? Aki szerintem engedve a nyomásnak és saját maga érdekében is az idő teltével, a hurok szorulásával újra asztalhoz fog ülni a vezetőséggel és szerintem vissza fog jönni. Az álláspontok nem tudom hol fognak találkozni, de 11-12 alatt biztos nem.

Szerkesztette: Lucifer

GO JETS!!!