Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jason Cole jelentése szerint Fitz évi 12 misit akar + teljesítmény alapú bónuszokat.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Brandon Shell RT-ként kezdi pályafutását nálunk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Beki, hogy látod hogy fogtok pénz csinálni, hogy egyáltalában az újoncok pénze meglegyen... Ki vagy kik lehetnek az áldozatok?
Tomcsik
Asszem kb. 1.5 misit kell még ahhoz felszabadítani. Nyilván a legegyszerűbb Wilkerson tradelése lenne, dehát ez az opciót most tegyük félre.
Cutok terén őszintén szólva egyetlen opciót látok, Giacominit (post-June cut 5 misit szabadítana fel) akit kitennék, de helyettes nélkül esélytelen.
Max szerződések piszkálásban látok lehetőséget: Marshall, Decker vagy Mangold, de én legszívesebben max fiatalokét alakítanám át. Nézz rá overthecap-en a számainkra és látod h miért vagyok ilyen téren én is meglőve: Revis magas cap numberjéhez nem nyúlnék még több garit adva neki, Marshall+Decker+Mangold+Harris idősebb játékosok.
Beki
Igen, tudom hogy szorult helyzetben vagytok, épp ezért filóztam, Pace cutjain, hogy hátha még nem mondott le egy Wilk traderől... Mert nem látom miért küldte el a veteránokat főleg Slausont úgy hogy volt 15+ milla cap... Kicsit olyan érzésem volt mintha capet akarna csinálni valamihez...De így draft után nehezen tudnám elképzelni hogy lenne valami Wilk üzlet...
Tomcsik
Nem lesz sztem már Wilkerson trade. Egy kicsi hiszti/holdout, majd aláírja szépen a tenderjét és 15.8 misiért végigtolja az évet a tőle megszokott módon és jövőre kezdődik ismét a dolog megint.
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 014
Beki, hogy látod hogy fogtok pénz csinálni, hogy egyáltalában az újoncok pénze meglegyen... Ki vagy kik lehetnek az áldozatok?
Tomcsik
Asszem kb. 1.5 misit kell még ahhoz felszabadítani. Nyilván a legegyszerűbb Wilkerson tradelése lenne, dehát ez az opciót most tegyük félre.
Cutok terén őszintén szólva egyetlen opciót látok, Giacominit (post-June cut 5 misit szabadítana fel) akit kitennék, de helyettes nélkül esélytelen.
Max szerződések piszkálásban látok lehetőséget: Marshall, Decker vagy Mangold, de én legszívesebben max fiatalokét alakítanám át. Nézz rá overthecap-en a számainkra és látod h miért vagyok ilyen téren én is meglőve: Revis magas cap numberjéhez nem nyúlnék még több garit adva neki, Marshall+Decker+Mangold+Harris idősebb játékosok.
Beki
Igen, tudom hogy szorult helyzetben vagytok, épp ezért filóztam, Pace cutjain, hogy hátha még nem mondott le egy Wilk traderől... Mert nem látom miért küldte el a veteránokat főleg Slausont úgy hogy volt 15+ milla cap... Kicsit olyan érzésem volt mintha capet akarna csinálni valamihez...De így draft után nehezen tudnám elképzelni hogy lenne valami Wilk üzlet...

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tomcsik
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan megerősítette ma, hogy próbáltunk feljönni Tunsilért.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Közben hivatalosan is lehívtuk Sheldon 5. éves opcióját, kb ~8 misi, Millinerével pedig nem éltünk.

Macc tegnap vmi műsorban volt vendég, ahol elmondta h nem szeretnénk Hakit mélyvízbe dobni, de nem zárta ki lehetőségét, egyedül rajta múlik milyen gyorsan veszi fel a tempót, de ha Ryan aláír nem lesz ilyen kérdés.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Srácok hogy álltok jelenleg cap space ügyileg? WILK trade még játszhat így a draft után? Nem tudom miért, de úgy tűnik mintha Pace mesterkedne valamiben...5 milliót szabadított fel Slauson és Rolle kivágásával... Slausont nem értem miért tette ki, hacsak nem akarja valamire felhasználni azt a 3 milkát... Persze lehet más van a dolog hátterében...
Tomcsik
3.8M perpill, de Wilkerson még nem írt alá a tenderjét.
Beki
Ebben már benne vannak a rooqiek???
Tomcsik
Nem.
Beki
Szóval akkor még mindig kinézhet egy Wilk trade elméletben...Bár így draft után érdekes... Lehet hogy el akartátok boltolbi a draft közben, de túl magas volt az ár így rajtatok maradt? Mondjuk egy jövő évi 2. és 3. körért??? Hangosan gondolkodok, lehet Pace csak simán úgy volt vele Whitehair csak simán jobb és Slau mehet...Csak volt egy olyan megérzésem hogy mesterkedik valamin...
Tomcsik
Elméletben kinézhet és tuti h boltolni akartuk, de sztem az évet végigtolja már FT alatt és jövőre ugyan még 1x tehetnénk rá taget, de az 18 misit jelentene, ha jól olvastam, szvsz legvalószínűbb h jövőre elengedjük komp pickért cserébe.
több mint 8 éve
Srácok hogy álltok jelenleg cap space ügyileg? WILK trade még játszhat így a draft után? Nem tudom miért, de úgy tűnik mintha Pace mesterkedne valamiben...5 milliót szabadított fel Slauson és Rolle kivágásával... Slausont nem értem miért tette ki, hacsak nem akarja valamire felhasználni azt a 3 milkát... Persze lehet más van a dolog hátterében...
Tomcsik
Beki
Tomcsik
Nem.
Beki
Szóval akkor még mindig kinézhet egy Wilk trade elméletben...Bár így draft után érdekes... Lehet hogy el akartátok boltolbi a draft közben, de túl magas volt az ár így rajtatok maradt? Mondjuk egy jövő évi 2. és 3. körért??? Hangosan gondolkodok, lehet Pace csak simán úgy volt vele Whitehair csak simán jobb és Slau mehet...Csak volt egy olyan megérzésem hogy mesterkedik valamin...

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tomcsik
Beki
Tomcsik
Nem.
több mint 8 éve
Tomcsik
Beki

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tomcsik
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
Jets draft class:

1/20 Darron Lee LB, Ohio State
2/20 Christian Hackenberg QB, Penn State
3/20 Jordan Jenkins LB, Georgia
4/20 Juston Burris CB, NC State
5/21 Brandon Shell OT, South Carolina -> 2017/4 saját pick cserébe
7/14 Lac Edwards P, Sam Houston State
7/20 Charone Peake WR, Clemson
Beki
A draft csapat összetétele nem meglepő, de a sorrend nekem az, az Olinet sokkal előbb vártam. Sok sikert az új Jeteknek!

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jets draft class:

1/20 Darron Lee LB, Ohio State
2/20 Christian Hackenberg QB, Penn State
3/20 Jordan Jenkins LB, Georgia
4/20 Juston Burris CB, NC State
5/21 Brandon Shell OT, South Carolina -> 2017/4 saját pick cserébe
7/14 Lac Edwards P, Sam Houston State
7/20 Charone Peake WR, Clemson
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
UDFA igazolások így állnak jelenleg:
Jason Vander Laan, QB, Ferris State
Romar Morris, RB, North Carolina
Terron Beckham, RB, no school (tryout)
Jalin Marshall, WR/KR, Ohio State
Quenton Bundrage, WR, Iowa State
Robby Anderson, WR, Temple
Dave Hedelin, OT, Purdue
Dahon Taylor, OT, Virginia Union University
Kyle Friend, C, Temple
Claude Pelon, DT, USC
Tarow Barney, DT, Penn State
Lawrence Thomas, DE, Michigan State
Jake Payne, DE, Shenandoah University (tryout)
Doug Middleton, S, Appalachian State
Ross Martin, K, Duke
Daniel Sobolewski, K, Albright
Tom Hackett, P, Utah
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hoyer aláírt a Bearshez közben, eléggé egysíkú a dolog innentől: Fitzy vagy nélküle. 😀
több mint 8 éve
Lucifer New York Jets 1 214
7. round #235: Lachlan Edwards Punter. Quigleynek annyi?!
Lucifer
Quigley rosteren sincs. Sőt Phillyben rontja a levegőt.
Beki
Valóban, lemaradtam erről a hírről.

GO JETS!!!
több mint 8 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Peake stealnek tűnik, ár érték arányban talán a legjobb pickünk. Volt Ausztrálfocis puntert húzni meg egyre nagyobb divat lett, beálltunk a sorba.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lucifer
Quigley rosteren sincs. Sőt Phillyben rontja a levegőt.
több mint 8 éve
7. round #241: Charone Peake WR

GO JETS!!!
több mint 8 éve

Szerkesztette: Lucifer

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 979
Brandon Shell OT-t húztuk.
Beki
Kicsit drága a srác így...

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Brandon Shell OT-t húztuk.