New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Teljes rebilding vagy csak fire Jabba és Idzik?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Nem spoilerezek (eredményt), de ha valaki át akar élni egy halus pszichotrippel egybekötött időutazást a 70es évek futballjába, annak kötelező anyag a mai meccs! 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter · 19 ó 19 órával ezelőttOne NFL source convinced Raiders are the favorite to trade for HC Jim Harbaugh, but Jets also known to be keeping a close eye on situation.
Ezzel egyre nyilvánvalóbb az, ami eddig is biztosra mondható volt, hogy Ryan repül.
több mint 9 éve
Körkérdés:eddig minden HC-tradeben volt legalább 1 első kör, amit oda kellett adni (Belichick, Parcells, Gruden), de ennél jóval többet szoktak kérni az aktuális gazdák.
Tradelnétek-e haribóért, és ha igen mit adnátok érte?Wester
Egyedüli kivétel az általatok bemutatott Herm Edwards-csere, ami csak névlegesen az, de Harbaugh nála tuti értékesebb.
több mint 9 éve
Stylee
480
Körkérdés:Én odaadnám érte Genot és lásd, hogy milyen nagylelkű vagyok megkapják még Vicket is!
Tradelnétek-e haribóért, és ha igen mit adnátok érte?Wester
több mint 9 éve
Körkérdés:Tradelnétek-e haribóért, és ha igen mit adnátok érte?
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Hát nem tudom meglehet-e ebben előzni idén a RaiderstVrijbloedAz 1/1 verseny ugyanolyan kemény mint a SB win. De él a hagyomány!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Hát nem tudom meglehet-e ebben előzni idén a Raiderst...Mariota?1/1nek szóltulpianusGondolom ez annak szólt, hogy a Giants kikapott.Vrijbloedez az nyert a jags 😀WesterSokra nem megyunk vele, mert a Titans es a Tampa is kikapott, igy remenykedhetunk h a Miami elpicsaz minket.Beki
több mint 9 éve
1/1nek szóltGondolom ez annak szólt, hogy a Giants kikapott.Vrijbloedez az nyert a jags 😀WesterSokra nem megyunk vele, mert a Titans es a Tampa is kikapott, igy remenykedhetunk h a Miami elpicsaz minket.Beki
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Gondolom ez annak szólt, hogy a Giants kikapott.ez az nyert a jags 😀WesterSokra nem megyunk vele, mert a Titans es a Tampa is kikapott, igy remenykedhetunk h a Miami elpicsaz minket.Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
ez az nyert a jags 😀WesterSokra nem megyunk vele, mert a Titans es a Tampa is kikapott, igy remenykedhetunk h a Miami elpicsaz minket.
több mint 9 éve
Wilkerson nem jatszik a Dolphins ellen, igy Coples kezd a helyen majd es IK a Pali vegre tobb lehetoseghez juthat ennek koszonhetoen.Bekitehát futás ellen (is) szarok leszünk, de legalább a 3. downokat megoldja a nép Palija!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson nem jatszik a Dolphins ellen, igy Coples kezd a helyen majd es IK a Pali vegre tobb lehetoseghez juthat ennek koszonhetoen.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha repül szezon végén, akkor hiába tevékenykedik ilyen aktívan. 😀Idzik tegnap az Auburn-Bama meccsen volt jelen.BekiSimset akarja mi?sutianap
több mint 9 éve
Idzik tegnap az Auburn-Bama meccsen volt jelen.BekiSimset akarja mi?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Idzik tegnap az Auburn-Bama meccsen volt jelen.
több mint 10 éve
mzperx
245
totális rebuild 😊Rúgjunk ki mindenkit a picsába. 😀Idziket azért tényleg rúgjuk ki 😀WesterRyan kivágásának jelenlegi esélye 99.9999999999999999%WesterNe csináld, pedig győztes alkat, meg motivátor, meg imádják a játékosok. Inkább rúgjuk ki Idziket, meg a fél keretet/edzőistábot bontsuk le, hátha jobban fekszik neki. Egy tizenhetedik esélyt mindenki megérdemel :sarcasmface:toam
Amúgy amellett, hogy remélhetőleg Ryan 99.999999999999999% eséllyel távozik, remélem, hogy Idziket sem kíméli Woody és figyelembe veszi a szurkolók akaratát.
Én sem nagyon támogatom már Idziket.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rúgjunk ki mindenkit a picsába. 😀Idziket azért tényleg rúgjuk ki 😀WesterRyan kivágásának jelenlegi esélye 99.9999999999999999%WesterNe csináld, pedig győztes alkat, meg motivátor, meg imádják a játékosok. Inkább rúgjuk ki Idziket, meg a fél keretet/edzőistábot bontsuk le, hátha jobban fekszik neki. Egy tizenhetedik esélyt mindenki megérdemel :sarcasmface:toam
Amúgy amellett, hogy remélhetőleg Ryan 99.999999999999999% eséllyel távozik, remélem, hogy Idziket sem kíméli Woody és figyelembe veszi a szurkolók akaratát.
Én sem nagyon támogatom már Idziket.
több mint 10 éve
Idziket azért tényleg rúgjuk ki 😀Ryan kivágásának jelenlegi esélye 99.9999999999999999%WesterNe csináld, pedig győztes alkat, meg motivátor, meg imádják a játékosok. Inkább rúgjuk ki Idziket, meg a fél keretet/edzőistábot bontsuk le, hátha jobban fekszik neki. Egy tizenhetedik esélyt mindenki megérdemel :sarcasmface:toam
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ryan kivágásának jelenlegi esélye 99.9999999999999999%WesterNe csináld, pedig győztes alkat, meg motivátor, meg imádják a játékosok. Inkább rúgjuk ki Idziket, meg a fél keretet/edzőistábot bontsuk le, hátha jobban fekszik neki. Egy tizenhetedik esélyt mindenki megérdemel :sarcasmface:
több mint 10 éve
Ryan kivágásának jelenlegi esélye 99.9999999999999999%ha Ryant kivágják sztem se, viszont ha marad akkor nem vennék rá mérgetmzperxSzvsz bullshit.Jets injury report: Did not practice - Wilkerson (toe), Amaro (head) and Richardson (back) #nyjvan jobb is....Vick-kel hosszabb távra terveznénekmzperx
Nem rossz. 😀Beki
Hátralevő meccseken kiderül, hogy Geno backupnak jó-e, Vick nem lesz jövőre nálunk jó eséllyel.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
mzperx
245
ha Ryant kivágják sztem se, viszont ha marad akkor nem vennék rá mérgetSzvsz bullshit.Jets injury report: Did not practice - Wilkerson (toe), Amaro (head) and Richardson (back) #nyjvan jobb is....Vick-kel hosszabb távra terveznénekmzperx
Nem rossz. 😀Beki
Hátralevő meccseken kiderül, hogy Geno backupnak jó-e, Vick nem lesz jövőre nálunk jó eséllyel.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szvsz bullshit.Jets injury report: Did not practice - Wilkerson (toe), Amaro (head) and Richardson (back) #nyjvan jobb is....Vick-kel hosszabb távra terveznénekmzperx
Nem rossz. 😀Beki
Hátralevő meccseken kiderül, hogy Geno backupnak jó-e, Vick nem lesz jövőre nálunk jó eséllyel.