New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Amúgy egy rövid lista a várható FA-król:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/easwy9fsrbsrmvgxcogp
2015 top 10 NFL free agents: Who could be on market?
Ndamukong Suh leads Chris Wesseling's list of the top 10 impending free agents for 2015. Where do others, like Cowboys stars Dez Bryant and DeMarco Murray, rank?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Most nézem, hogy a Vikings védelme szerezte a 4. legtöbb sacket a ligában eddig. Ha végig futunk nem hiszem, hogy ez a szám nagyon emelkedne. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hiszek neked, főleg, mert valószínűleg több Jets meccset láttál, mint én 😀
Bár abban baggionak teljesen igaza van, hogy ebben az Offenseben egy irányító sem tudna értelmes statisztikát összehozni. Ez viszont egyértelműen coach hiba, mert egyébként emberanyagban nem vagytok olyan rosszak.
Azt is aláírom, hogy Geno nem lesz elit QB jó eséllyel még csak közepes sem. Viszont, kérdés, hogy mi a legnagyobb hiba a csapatban (stábon kívül). És ha QB az, akkor megéri e Mariotáért esetleg feltradelni, beáldozva több korai draftpicket is? Persze ez nagyon jövőbelátó most, főleg, hogy a végleges draftsorrendet sem ismerjük.ervinator
Egy értelmes irányító nyilván jobb statisztikákat tudna összehozni, de ezen fogalomtól Vick és Geno is messze áll.
Függően attól, hogy hol draftolunk majd, azért az új HC és OC személye is fontos szvsz, hogy mindenképpen felmenjünk-e Mariota-ért, de amennyiben top3-at sikerülne összehozni én ülnék a seggemen és várnék, hogy lepottyan-e, mert mi nem az a csapat vagyunk, aki megengedheti magának, hogy lemondjon jövő évi 1. körös pickről.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szerdai edzésen jó pár hiányzó akadt...

Tight ends Jace Amaro (concussion) and Jeff Cumberland (illness) were not able to practice. Wide receivers Jeremy Kerley (illness) and Greg Salas (hamstring) did not practice. K Nick Folk (hip), CB Josh Thomas (illness) and DL Muhammad Wilkerson (toe) also were not able to participate.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Én is azt gondolom, hogy Geno nem feltétlen annyira rossz, mint amennyire látszik.ervinator
Akkor nagyot tévedsz... Voltak villanásai eddigi szűk 2 éve alatt, de a visszalépés megkérdőjelezhetetlen 😀 A Bills meccs után hallottam ezt az adatot, úgyhogy lehet, hogy nem pontosan mondom vissza, de azokban a helyzetekben, ahol az ellenfél passzra rendezkedhet be, Jenő mutatói: 3 TD, 21 INT, 30 alatti passer rating. Sokáig én is védtem, mert a legnagyobb gyengéi fejleszthetőek (nyomás érzékelése, védelem olvasása), de ebben semmit nem lépett előre az egyetem óta. Lehet, hogy egy jó edző faragna belőle legalább egy jó backup szintű QB-t, de perpill pont annyira rossz, mint amilyennek látszik, ezért nehezen tudom elképzelni, hogy ne jöjjön elé egy ember a piacon vagy a drafton, esetleg mindkettő.toam
Hiszek neked, főleg, mert valószínűleg több Jets meccset láttál, mint én 😀
Bár abban baggionak teljesen igaza van, hogy ebben az Offenseben egy irányító sem tudna értelmes statisztikát összehozni. Ez viszont egyértelműen coach hiba, mert egyébként emberanyagban nem vagytok olyan rosszak.
Azt is aláírom, hogy Geno nem lesz elit QB jó eséllyel még csak közepes sem. Viszont, kérdés, hogy mi a legnagyobb hiba a csapatban (stábon kívül). És ha QB az, akkor megéri e Mariotáért esetleg feltradelni, beáldozva több korai draftpicket is? Persze ez nagyon jövőbelátó most, főleg, hogy a végleges draftsorrendet sem ismerjük.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Én is azt gondolom, hogy Geno nem feltétlen annyira rossz, mint amennyire látszik.ervinator
Akkor nagyot tévedsz... Voltak villanásai eddigi szűk 2 éve alatt, de a visszalépés megkérdőjelezhetetlen 😀 A Bills meccs után hallottam ezt az adatot, úgyhogy lehet, hogy nem pontosan mondom vissza, de azokban a helyzetekben, ahol az ellenfél passzra rendezkedhet be (2&10+ 3&10+), Jenő mutatói: 3 TD, 21 INT, 30 alatti passer rating. Sokáig én is védtem, mert a legnagyobb gyengéi fejleszthetőek (nyomás érzékelése, védelem olvasása), de ebben semmit nem lépett előre az egyetem óta. Lehet, hogy egy jó edző faragna belőle legalább egy jó backup szintű QB-t, de perpill pont annyira rossz, mint amilyennek látszik, ezért nehezen tudom elképzelni, hogy ne jöjjön elé egy ember a piacon vagy a drafton, esetleg mindkettő.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rex szerint Wilkerson és Amaro sem játszik vasárnap.Beki
Lássuk be, Wilkerson nem segít minket a jobb draftpozícióért folytatott harcban 😀

Am erre a 4 meccsre (de legalább kettőre mert a Pats, Dolphins azért csak rangadó) már be lehetne hozni a backupokat és aki idén kevés lehetőséget kapott, had játszanak egy kicsit 😀
Vagy túl "gurulósfocis" gondolkodásmód?Lucifer
Sztem Rex és MM folytatja a basszunk ki Idzikkel harcmódot és marad a kemény futás. Legutoljára ilyet asszem Sanchez utolsó előtti Jets-es szezonjában láttam a Bills elleni szezonzáró meccsen, ahol temérdek futás volt és 10 körüli pass play, közöttük egy pick six is.
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Lássuk be, Wilkerson nem segít minket a jobb draftpozícióért folytatott harcban 😀

Am erre a 4 meccsre (de legalább kettőre mert a Pats, Dolphins azért csak rangadó) már be lehetne hozni a backupokat és aki idén kevés lehetőséget kapott, had játszanak egy kicsit 😀
Vagy túl "gurulósfocis" gondolkodásmód?

GO JETS!!!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
suck for the duck!Wester
Suck for da samoan!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
suck for the duck!Wester
Előre a 300 futott yardért.
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
suck for the duck!

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rex szerint Wilkerson és Amaro sem játszik vasárnap.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Na és Jameis Winston?Adirotor
Erre a kérdésre visszatérnék, ha ismerjük a draft sorrendet és a leendő HC-nkat, de sztem Winston kicsúszik talán top10-ből, de ez még a jövő zenéje. Igazából nekünk olyan QB kell, aki tudja kezelni a new york-i média által generált hype-ot és elvárásokat.
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Na és Jameis Winston?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Így 4 meccsel a szezon vége előtt nézegettem a draft szempontjából számunkra fontos csapatok hátralevő sorsolását. Azt biztosra mondhatom, hogy 8. helynél rosszabb helyen nem fogunk draftolni, hiszen a Rams-nek már 5-7-es mérlege van, amely 3 győzelemnyi különbség. (Giants és a Redskins van 3-9-es mérleggel mögöttünk, de őket egyenlőre hagynám)

OAK: 49ers, Chiefs, Bills, Broncos
TEN: Giants, Jets, Jaguars, Colts
JAX: Texans, Ravens, Titans, Texans
NYJ: Vikings, Titans, Patriots, Dolphins
TB: Lions, Panthers, Packers, Saints

Őszintén szólva nem látom semmi esélyét annak, hogy ne a Raiders-é legyen az 1/1.
A Titans-nek van talán a legkedvezőbb sorsolása és ki-ki meccset játszanak majd ellenünk és a JAX ellen is.
Jaguars remélem 1-2 durva feltámadást produkál még idén.
Buccsnak a hétvégén már majdnem kezében volt a győzelem, de a Lions bármikor képes meglepetésszerű botlásra és a Panthers is verhető simán.
Mi esetünkben a köv. 2 meccs lesz a kritikus a draft pick szempontjából.Beki
Hogy látod/látjátok, mi lehet a fő prioritás nektek a drafton? Fogtok első körben QB-t választani, vagy Geno mellett még kitartotok és maximum késői körökben jön egy QB?ervinator
Igazából baggio felvázolta a helyzetet, amelyet meg kellene lépnünk, de azért én is válaszolok azért.
Ugye Rex kiváló DC ez nem vitás és még gondolkoznék is a megtartásán, mint DC, de valahogy magunk mögött kell hagynunk ezen korszakot és új lappal indítani. Tehát a teljes edzői stábot ki kell pucolni, talán Dunbar DL coach-ot hagynám meg.
A legnagyobb kérdés itt talán, hogy Idzik marad-e, mint GM, de sztem Woody hallgatni fog a szurkolóira és kiteszi őt, tehát teljesen tiszta lappal indulunk neki a keresés fázisnak és itt adódik a következő talány, hogy GM-et vagy HC-t keresünk először. Én személy szerint HC-t keresnék és hozzá egy olyan GM-t, akivel tökéletesen együtt tudnak működni.

Fő prioritás? QB ez nem vitás. Viszont az irányvonalat az FA határozza meg majd sztem. Kérdés az, hogy bent lesz-e Mariota mikor mi húzunk, ha igen, akkor kegyetlenül be kell őt húznunk. Vagy azt is el tudom képzelni, hogy FA-ról hozunk egy olyan QB-t, aki képes legalább a WR-ek eltalálására és game-manager szintet tökéletesen hozza, ebben az esetben Amari Cooper lenne a mi emberünk és ha egyikük sem lenne már benn, akkor BPA.
több mint 9 éve
Előbb a komplett szakmai stábot kellene lecserélni támadóoldalon, megnézni kik jönnek a helyükre, majd utána lehet az új irányon gondolkozni QB poszton is. A jelenlegi rendszerben még Brady vagy PM sem villogna, és ezt nem Geno védelmében mondom. Ha esetleg nem változna a helyzet és a Jets lenne az 1/1, komolyan hiszek benne, hogy újra egy Eli-féle szituáció jöhetne.baggio
Ebben teljesen igazad van, hogy elsőnek várjuk meg, hogy marad e a stáb. Viszont én úgy számolok, hogy az első kör nem lesz a Jetsé, így viszont egy Mariota trade igen sokba kerülhet (amit persze az esetleges új HC könnyebben bevállalhat).
Új QB kell ez biztos és új stáb is, ahogy baggio is írja, Genonak ebbek az évben kellett volna egy game-manager szintre fejleszteni a játékát, ez nem jött össze neki, innentől sztem nem érdemes erőltetni az elkövetkező években

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Előbb a komplett szakmai stábot kellene lecserélni támadóoldalon, megnézni kik jönnek a helyükre, majd utána lehet az új irányon gondolkozni QB poszton is. A jelenlegi rendszerben még Brady vagy PM sem villogna, és ezt nem Geno védelmében mondom. Ha esetleg nem változna a helyzet és a Jets lenne az 1/1, komolyan hiszek benne, hogy újra egy Eli-féle szituáció jöhetne.baggio
Ebben teljesen igazad van, hogy elsőnek várjuk meg, hogy marad e a stáb. Viszont én úgy számolok, hogy az első kör nem lesz a Jetsé, így viszont egy Mariota trade igen sokba kerülhet (amit persze az esetleges új HC könnyebben bevállalhat).
Én is azt gondolom, hogy Geno nem feltétlen annyira rossz, mint amennyire látszik.

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Így 4 meccsel a szezon vége előtt nézegettem a draft szempontjából számunkra fontos csapatok hátralevő sorsolását. Azt biztosra mondhatom, hogy 8. helynél rosszabb helyen nem fogunk draftolni, hiszen a Rams-nek már 5-7-es mérlege van, amely 3 győzelemnyi különbség. (Giants és a Redskins van 3-9-es mérleggel mögöttünk, de őket egyenlőre hagynám)

Őszintén szólva nem látom semmi esélyét annak, hogy ne a Raiders-é legyen az 1/1.
A Titans-nek van talán a legkedvezőbb sorsolása és ki-ki meccset játszanak majd ellenünk és a JAX ellen is.
Buccsnak a hétvégén már majdnem kezében volt a győzelem, de a Lions bármikor képes meglepetésszerű botlásra és a Panthers is verhető simán.
Hogy látod/látjátok, mi lehet a fő prioritás nektek a drafton? Fogtok első körben QB-t választani, vagy Geno mellett még kitartotok és maximum késői körökben jön egy QB?ervinator
Előbb a komplett szakmai stábot kellene lecserélni támadóoldalon, megnézni kik jönnek a helyükre, majd utána lehet az új irányon gondolkozni QB poszton is. A jelenlegi rendszerben még Brady vagy PM sem villogna, és ezt nem Geno védelmében mondom. Ha esetleg nem változna a helyzet és a Jets lenne az 1/1, komolyan hiszek benne, hogy újra egy Eli-féle szituáció jöhetne.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve

Geno mellett már idén se tartottunk ki, egyértelműen QB-t kéne választani a top pickkel

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve

Hogy látod/látjátok, mi lehet a fő prioritás nektek a drafton? Fogtok első körben QB-t választani, vagy Geno mellett még kitartotok és maximum késői körökben jön egy QB?

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Csodálom a pozitív hozzáállásotokat.
Szerintetek Genot elviszi a phili csereirányítónak, kapnátok érte mondjuk egy Barkley-t.malkav
minek?Wester
Csak vicc volt
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kristian Dyer, az egyik legmegbízhatóbb Jets beatwriter írta az alábbi cikket, benne az egyik veterán játékosunk nyilatkozatával.

www.metro.us/new-york/jets-veteran-we-ve-packed-it-in-waived-the-white-flag/zsJnlb---VJaGhBo2rzLhU/
több mint 9 éve
Törölt felhasználó

Mi esetünkben a köv. 2 meccs lesz a kritikus a draft pick szempontjából.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/12/02/rex-ryan-may-have-a-multimillion-dollar-tv-job-waiting-for-him/
több mint 9 éve
Csodálom a pozitív hozzáállásotokat.
Szerintetek Genot elviszi a phili csereirányítónak, kapnátok érte mondjuk egy Barkley-t.malkav
minek?

Lesz ez még így se!