New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Jets injury report: Did not practice - Wilkerson (toe), Amaro (head) and Richardson (back) #nyj

Nem rossz. 😀Beki
van jobb is....Vick-kel hosszabb távra terveznének
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jets injury report: Did not practice - Wilkerson (toe), Amaro (head) and Richardson (back) #nyj

Nem rossz. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 16 min16 perccel ezelőtt
Rex Ryan is one of the smartest people I have ever covered. He's not about to create conflict/friction with Jets on his way out. #nyj
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Viszont jön a kérdés, hogy hogy szereztek ilyen befolyást? Simán pénz ehhez nem elég. Egyre nagyobb a gyanúm, hogy Kraft egy maffiacsalád feje és Belichick a jobbkeze. Komoly megfélemlítések mehetnek itt a háttérben!!! Ha ezek után hirtelen abbahagynám a fórumbeli ténykedésem, akkor majd gondoljatok vissza erre a posztra! NE HAGYJUK MAGUNKAT FÉLREVEZETNI!!!!

| mekkora faszságokat tudok én kitalálni 😀 | Wester
Hívhatjuk őket maffiának, de van nekik ismertebb nevük is. 😀

Ismerve a Sith-eket, a felhívásodnak nem sok értelme van.😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Van még jobb is.

newyork.cbslocal.com/2014/11/26/report-rex-has-known-all-season-that-idziks-plan-is-to-fire-him/Beki
sztem meg idzik titokban belichicknek dolgozik 😀Wester
Már ő is??!!
Azt már Blount kapcsán tudjuk, hogy a komplett Steelers FO BB tenyeréből eszik. Most meg kiderül a Geno-Vick-Geno oda-vissza csere okán, hogy Idzik is zsebben van.
Szerintem Rex is, csak ő róla még nem derült ki.😀
Már csak azt nem értem, hogy ha az egész Liga Kraft fizetési listáján szerepel, mi a büdös életért nem nyer a Pats SB-t?😀tomi-tomi
Viszont jön a kérdés, hogy hogy szereztek ilyen befolyást? Simán pénz ehhez nem elég. Egyre nagyobb a gyanúm, hogy Kraft egy maffiacsalád feje és Belichick a jobbkeze. Komoly megfélemlítések mehetnek itt a háttérben!!! Ha ezek után hirtelen abbahagynám a fórumbeli ténykedésem, akkor majd gondoljatok vissza erre a posztra! NE HAGYJUK MAGUNKAT FÉLREVEZETNI!!!!

| mekkora faszságokat tudok én kitalálni 😀 |

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Van még jobb is.

newyork.cbslocal.com/2014/11/26/report-rex-has-known-all-season-that-idziks-plan-is-to-fire-him/Beki
Már ő is??!!
Azt már Blount kapcsán tudjuk, hogy a komplett Steelers FO BB tenyeréből eszik. Most meg kiderül a Geno-Vick-Geno oda-vissza csere okán, hogy Idzik is zsebben van.
Már csak azt nem értem, hogy ha az egész Liga Kraft fizetési listáján szerepel, mi a büdös életért nem nyer a Pats SB-t?😀tomi-tomi
Làtom nemismered Belicseket, EZ BENNE A CSEL!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
| gondolom azért mert Brady már kiégett | sapka
Elfogadható érv lenne, ha nem lett volna ellenpróbája 2008-ban. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
| gondolom azért mert Brady már kiégett |

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Van még jobb is.

Már ő is??!!
Már csak azt nem értem, hogy ha az egész Liga Kraft fizetési listáján szerepel, mi a büdös életért nem nyer a Pats SB-t?😀

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, byMenta-
@MMehtaNYDN: Column: Jets GM John Idzik is the Bizarro Midas: Nearly everything he touches turns into coal instead of gold. #nyj  t.co/6KpB7mIthMsutianap
Menta kolléga néha tud elég radikális dolgokat írni és nagyon sokan utálják is azért, mert a csapatról mer rossz szavakat írni, de valahogy sztem ő az egyetlen, aki nem csak úgy írogat, hanem mindent elemez, ha vmi jó akkor azt, ha vki elront vmit akkor azt etc.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, byMenta-
@MMehtaNYDN: Column: Jets GM John Idzik is the Bizarro Midas: Nearly everything he touches turns into coal instead of gold. #nyj  t.co/6KpB7mIthM

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Van még jobb is.

sztem meg idzik titokban belichicknek dolgozik 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Apex New York Jets 2 980
Annyira imádom az itteni embereket, szopik a csapat minden héten, itt mégis mindenki tök pozitív, komolyan egyszer összekéne ülnünk egy közös meccsnézésre. 😀

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Van még jobb is.

és úgy gondolta, annyira hálás ezért, hogy tesz arról hogy a csapat 1/1-et húzhassson....
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Van még jobb is.

newyork.cbslocal.com/2014/11/26/report-rex-has-known-all-season-that-idziks-plan-is-to-fire-him/
több mint 10 éve
Áhh, itt is van:

@MMehtaNYDN: Jets announce Geno Smith will start vs Dolphins. This was not a Rex Ryan decision, per source. #nyjBeki
van még egy QB-nk nem?mzperx
Asszem 2 is, mert Boyd és Simms is PS-en van.Beki
boydot kivágtuk csak simms van

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Áhh, itt is van:

@MMehtaNYDN: Jets announce Geno Smith will start vs Dolphins. This was not a Rex Ryan decision, per source. #nyjBeki
Asszem 2 is, mert Boyd és Simms is PS-en van.Beki
páylára velük!!!!! most komolyan 38-3-ra a PS is simán képes....
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Áhh, itt is van:

Asszem 2 is, mert Boyd és Simms is PS-en van.
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Áhh, itt is van:

van még egy QB-nk nem?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Áhh, itt is van:

@MMehtaNYDN: Jets announce Geno Smith will start vs Dolphins. This was not a Rex Ryan decision, per source. #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Őszintén szólva valahogy úgy érzem, hogy nem Ryan döntése volt szimplán, hogy Genyának kell kezdenie a Miami, ha csak Vick nem sérült meg annyira, hogy ne tudjon kezdeni.
több mint 10 éve
csempionsip emberek!!!!444!!!!!

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Genya kezd Miami ellen! 😀😀Stylee
ha a sérült listásokkal állnánk ki sem születne rosszabb eredmény mint idén már egy jó párszor....😀
több mint 10 éve
Stylee New York Jets 480
Na jó, ez már direkt trollkodás 😀peach
Megyünk az 1/1 ért 😀😀

Mindig meg tud lepni ez a csapat 😀
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Na jó, ez már direkt trollkodás 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...