New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
mzperx
245
Jets injury report: Did not practice - Wilkerson (toe), Amaro (head) and Richardson (back) #nyjvan jobb is....Vick-kel hosszabb távra terveznének
Nem rossz. 😀Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jets injury report: Did not practice - Wilkerson (toe), Amaro (head) and Richardson (back) #nyjNem rossz. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 16 min16 perccel ezelőttRex Ryan is one of the smartest people I have ever covered. He's not about to create conflict/friction with Jets on his way out. #nyj
több mint 10 éve
Viszont jön a kérdés, hogy hogy szereztek ilyen befolyást? Simán pénz ehhez nem elég. Egyre nagyobb a gyanúm, hogy Kraft egy maffiacsalád feje és Belichick a jobbkeze. Komoly megfélemlítések mehetnek itt a háttérben!!! Ha ezek után hirtelen abbahagynám a fórumbeli ténykedésem, akkor majd gondoljatok vissza erre a posztra! NE HAGYJUK MAGUNKAT FÉLREVEZETNI!!!!Hívhatjuk őket maffiának, de van nekik ismertebb nevük is. 😀
| mekkora faszságokat tudok én kitalálni 😀 | Wester
Ismerve a Sith-eket, a felhívásodnak nem sok értelme van.😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Viszont jön a kérdés, hogy hogy szereztek ilyen befolyást? Simán pénz ehhez nem elég. Egyre nagyobb a gyanúm, hogy Kraft egy maffiacsalád feje és Belichick a jobbkeze. Komoly megfélemlítések mehetnek itt a háttérben!!! Ha ezek után hirtelen abbahagynám a fórumbeli ténykedésem, akkor majd gondoljatok vissza erre a posztra! NE HAGYJUK MAGUNKAT FÉLREVEZETNI!!!!Már ő is??!!Van még jobb is.sztem meg idzik titokban belichicknek dolgozik 😀Wester
newyork.cbslocal.com/2014/11/26/report-rex-has-known-all-season-that-idziks-plan-is-to-fire-him/Beki
Azt már Blount kapcsán tudjuk, hogy a komplett Steelers FO BB tenyeréből eszik. Most meg kiderül a Geno-Vick-Geno oda-vissza csere okán, hogy Idzik is zsebben van.
Szerintem Rex is, csak ő róla még nem derült ki.😀
Már csak azt nem értem, hogy ha az egész Liga Kraft fizetési listáján szerepel, mi a büdös életért nem nyer a Pats SB-t?😀tomi-tomi
| mekkora faszságokat tudok én kitalálni 😀 |
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Làtom nemismered Belicseket, EZ BENNE A CSEL!Már ő is??!!Van még jobb is.sztem meg idzik titokban belichicknek dolgozik 😀Wester
newyork.cbslocal.com/2014/11/26/report-rex-has-known-all-season-that-idziks-plan-is-to-fire-him/Beki
Azt már Blount kapcsán tudjuk, hogy a komplett Steelers FO BB tenyeréből eszik. Most meg kiderül a Geno-Vick-Geno oda-vissza csere okán, hogy Idzik is zsebben van.
Már csak azt nem értem, hogy ha az egész Liga Kraft fizetési listáján szerepel, mi a büdös életért nem nyer a Pats SB-t?😀tomi-tomi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Elfogadható érv lenne, ha nem lett volna ellenpróbája 2008-ban. 😀Már csak azt nem értem, hogy ha az egész Liga Kraft fizetési listáján szerepel, mi a büdös életért nem nyer a Pats SB-t?😀tomi-tomi| gondolom azért mert Brady már kiégett | sapka
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Már csak azt nem értem, hogy ha az egész Liga Kraft fizetési listáján szerepel, mi a büdös életért nem nyer a Pats SB-t?😀tomi-tomi| gondolom azért mert Brady már kiégett |
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Már ő is??!!Van még jobb is.sztem meg idzik titokban belichicknek dolgozik 😀Wester
Már csak azt nem értem, hogy ha az egész Liga Kraft fizetési listáján szerepel, mi a büdös életért nem nyer a Pats SB-t?😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, byMenta-Menta kolléga néha tud elég radikális dolgokat írni és nagyon sokan utálják is azért, mert a csapatról mer rossz szavakat írni, de valahogy sztem ő az egyetlen, aki nem csak úgy írogat, hanem mindent elemez, ha vmi jó akkor azt, ha vki elront vmit akkor azt etc.
@MMehtaNYDN: Column: Jets GM John Idzik is the Bizarro Midas: Nearly everything he touches turns into coal instead of gold. #nyj t.co/6KpB7mIthMsutianap
több mint 10 éve
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, byMenta-@MMehtaNYDN: Column: Jets GM John Idzik is the Bizarro Midas: Nearly everything he touches turns into coal instead of gold. #nyj t.co/6KpB7mIthM
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Van még jobb is.sztem meg idzik titokban belichicknek dolgozik 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Apex
2 980
Annyira imádom az itteni embereket, szopik a csapat minden héten, itt mégis mindenki tök pozitív, komolyan egyszer összekéne ülnünk egy közös meccsnézésre. 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
mzperx
245
Van még jobb is.és úgy gondolta, annyira hálás ezért, hogy tesz arról hogy a csapat 1/1-et húzhassson....
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Van még jobb is.newyork.cbslocal.com/2014/11/26/report-rex-has-known-all-season-that-idziks-plan-is-to-fire-him/
több mint 10 éve
boydot kivágtuk csak simms vanAsszem 2 is, mert Boyd és Simms is PS-en van.BekiÁhh, itt is van:van még egy QB-nk nem?mzperx
@MMehtaNYDN: Jets announce Geno Smith will start vs Dolphins. This was not a Rex Ryan decision, per source. #nyjBeki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
mzperx
245
páylára velük!!!!! most komolyan 38-3-ra a PS is simán képes....Asszem 2 is, mert Boyd és Simms is PS-en van.BekiÁhh, itt is van:van még egy QB-nk nem?mzperx
@MMehtaNYDN: Jets announce Geno Smith will start vs Dolphins. This was not a Rex Ryan decision, per source. #nyjBeki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Asszem 2 is, mert Boyd és Simms is PS-en van.Áhh, itt is van:van még egy QB-nk nem?mzperx
több mint 10 éve
mzperx
245
Áhh, itt is van:van még egy QB-nk nem?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Áhh, itt is van:@MMehtaNYDN: Jets announce Geno Smith will start vs Dolphins. This was not a Rex Ryan decision, per source. #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Őszintén szólva valahogy úgy érzem, hogy nem Ryan döntése volt szimplán, hogy Genyának kell kezdenie a Miami, ha csak Vick nem sérült meg annyira, hogy ne tudjon kezdeni.
több mint 10 éve
csempionsip emberek!!!!444!!!!!
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
mzperx
245
Genya kezd Miami ellen! 😀😀Styleeha a sérült listásokkal állnánk ki sem születne rosszabb eredmény mint idén már egy jó párszor....😀
több mint 10 éve
Stylee
480
Na jó, ez már direkt trollkodás 😀peachMegyünk az 1/1 ért 😀😀
Mindig meg tud lepni ez a csapat 😀
több mint 10 éve
Na jó, ez már direkt trollkodás 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...