New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NFLPA 2016-ra szóló cap riportja szerint 135M foglalt durván jövőre nálunk. Jó volna tudni, hogy mennyi a cap rolloverünk 2015-ről; overthecap szerint 6.3M.
több mint 10 éve
igaz kevés az front7 de azok aranyat érnek. 😀Taiwan volt már meccsen?
viszont jó év lesz ez front7 és RB huzigálásra

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Készülvén a következő szezonra, lássuk ki rendelkezik aktív szerződéssel jelenleg.QB: Geno, Petty
RB: Bohanon, Stacy
TE: Cumberland, Amaro
WR: Marshall, Decker, Kerley, D. Smith, Enunwa
OL: Ferguson, Mangold, Carpenter, Giacomini, Winters, Dozier, W. Johnson, Qvale
DL: L. Williams, Sheldon, Catapano
LB: Harris, Mauldin, Reilly, T. Jones
CB: Revis, Cromartie, Skrine, Milliner, McDougle, M. Williams
S: Gilchrist, Pryor, Bailey, Martin, Rontez
LS: Purdum
K: Folk
P:
Jelentősebb FA-k:
Fitzpatrick
Wilkerson
Harrison
Powell
Ivory
Demario Davis
DL depth, RB és LB sor kifejezetten tetszik. 😀
több mint 10 éve
Most néztem meg a meccset. Szabad káromkodni? Más nagyon nem jut eszembe!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Beatwritereink szerint egy top25 környéki picket kaphatunk Wilkersonért, ha tradelnénk. Őszintén szólva én nem vagyok ennyire optimista h ilyen magas picket kapnánk érte + hosszú távú szerződésnél eláll majd a lélegzet aki elviszi.Rookie pool kb. 4.2M-et visz el.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Képzeld oda a kötőjelet, élő közvetítés alatt örültem, ha gépelni bírtam, ami lényeges. 😀- Azonban Fitzről: high prio h visszahozzuk, ha resign lesz ő marad a kezdő.Tudom, hogy ettől még nem mentek PO-ba de a resign VISSZAVONULÁST jelent!!! Úgyhogy nehezen lesz kezdő ha visszavonul : D (nazzi off)
Beki
ano92
több mint 10 éve
- Azonban Fitzről: high prio h visszahozzuk, ha resign lesz ő marad a kezdő.Tudom, hogy ettől még nem mentek PO-ba de a resign VISSZAVONULÁST jelent!!! Úgyhogy nehezen lesz kezdő ha visszavonul : D (nazzi off)
Beki
több mint 10 éve
Bowles most tartotta meg szezonzáró sajtótájékoztatóját:Geno?
- Wilkerson műtétje jövő héten lehet (jobb tibia vagy mi törött el)
- A csapat magja adott, amely köré tudunk építkezni.
- Wilkerson resignre annyit mondott h egyike lesz azon dolgoknak, amiről Macc-el beszélnek (várható volt h nem monjd semmit)
- Azonban Fitzről: high prio h visszahozzuk, ha resign lesz ő marad a kezdő.
- Szeretné ha a csapat gyorsabb lenne.
- Összes edző marad (Bobby April is sajnos).
- FA-ról: A pénz beszél, nem mindenkit tudunk visszahozni.
- Csalódott volt az ST játéka miatt.
- Fitz-ről ismét: “It’s important to bring him back because he’s the starting quarterback.”
- Milliner kezdő poziért fog harcolni.
- Cro-t szeretné, ha maradna, de a business mást diktálhat.
No, Maccagnan később a hét folyamán áll majd a média elé, de Bowles ahányszor említette a business szót ma, sztem Cro-tól és Wilk-től elbúcsúzhatunk.
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bowles most tartotta meg szezonzáró sajtótájékoztatóját:- Wilkerson műtétje jövő héten lehet (jobb tibia vagy mi törött el)
- A csapat magja adott, amely köré tudunk építkezni.
- Wilkerson resignre annyit mondott h egyike lesz azon dolgoknak, amiről Macc-el beszélnek (várható volt h nem monjd semmit)
- Azonban Fitzről: high prio h visszahozzuk, ha resign lesz ő marad a kezdő.
- Szeretné ha a csapat gyorsabb lenne.
- Összes edző marad (Bobby April is sajnos).
- FA-ról: A pénz beszél, nem mindenkit tudunk visszahozni.
- Csalódott volt az ST játéka miatt.
- Fitz-ről ismét: “It’s important to bring him back because he’s the starting quarterback.”
- Milliner kezdő poziért fog harcolni.
- Cro-t szeretné, ha maradna, de a business mást diktálhat.
No, Maccagnan később a hét folyamán áll majd a média elé, de Bowles ahányszor említette a business szót ma, sztem Cro-tól és Wilk-től elbúcsúzhatunk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igazából ez feltételezi h lesz vmi extra muníció, mert 20. helyről varázsolni és ott QB-t húzni nem engedhetjük meg magunknak.Sosem lehet elég korán kezdeni. 😀Nem lenne akkora hülyeség, fitz-et visszaigazoljuk 2 évre, első körben pedig kihúzunk egy QB-t, aki padozik
Tony Pauline @TonyPauline
Insiders tell me New York Jets will target a QB in the 1st two rounds. Team has been extensively scouting the top QB prospects all season.
Való igaz h Macc személyesen nézte végig az összes idei QB prospectet, de...
Beki
Wester
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cap space 18M, tag ~15M.Miért, mennyi a tag és mennyi a keret?Belefér.Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Mert szerintem így azért esélyesebb egy hosszútávú szerződés, mindkét fél vállalna némi rizikót.
Go Vikings!
Amadeus91
Beki
Amadeus91
több mint 10 éve
Quigley punt, Bullock kihagyott FG és RZ Fitz INT, ill. Revis nem tudta fogni Watkinst, ennyin ment el a PO.igazából az a hülye szabály is kellett hozzá, hogy minden div 1 tovább megy.....jók voltunk idén, Rex biztos boldog, de nem panaszkodhatunk, sokat léptünk előre, biztató a jövő.
Beki
több mint 10 éve
Sosem lehet elég korán kezdeni. 😀Nem lenne akkora hülyeség, fitz-et visszaigazoljuk 2 évre, első körben pedig kihúzunk egy QB-t, aki padozik
Tony Pauline @TonyPauline
Insiders tell me New York Jets will target a QB in the 1st two rounds. Team has been extensively scouting the top QB prospects all season.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Miért, mennyi a tag és mennyi a keret?Belefér.Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Mert szerintem így azért esélyesebb egy hosszútávú szerződés, mindkét fél vállalna némi rizikót.
Go Vikings!
Amadeus91
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sosem lehet elég korán kezdeni. 😀Tony Pauline @TonyPauline
több mint 10 éve
Lábtörés után viszonylag gyorsan szokott menni a regenerálódás a szalagszakadásokhoz képest. Tavasszal úgy se edzenek őrült módon a többiek se, szerintem nem gyengült jelentősen az alkupozíciója.|
Nyilván nem voltam ott a kórteremben, komplikáció bármikor lehet. |
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Belefér.Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Go Vikings!
Amadeus91
több mint 10 éve
Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Go Vikings!
több mint 10 éve
Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Mert szerintem így azért esélyesebb egy hosszútávú szerződés, mindkét fél vállalna némi rizikót.
Szerkesztette: Go Vikings!
több mint 10 éve
Kis adalék jövő évi schedule-hez:Közepes erősségűnek tűnik, nem a legkönnyebb, de azért nem tartom lehetetlen feladatnak.
Home Buffalo, Miami, New England, Baltimore, Cincinnati, St. Louis, Seattle, AFC South* (Colts)
Away Buffalo, Miami, New England, Cleveland, Pittsburgh, Arizona, San Francisco, AFC West* (Chiefs jó eséllyel)
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kimberley A. Martin @KMart_LI .@Godforshort says loss is especially difficult because of uncertainty surrounding #Jets D-Line next year. Notes, you can't keep everybody
Sheldon nyilatkozta.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kis adalék jövő évi schedule-hez:Home Buffalo, Miami, New England, Baltimore, Cincinnati, St. Louis, Seattle, AFC South* (Colts)
Away Buffalo, Miami, New England, Cleveland, Pittsburgh, Arizona, San Francisco, AFC West* (Chiefs jó eséllyel)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Műteni kell Bowles szerint, kiderül mennyi a felépülési ideje.Wilkerson lába eltört.Na így lehet lesz pénzetek megtartani.
Beki
Amadeus91
több mint 10 éve
Wilkerson lába eltört.Na így lehet lesz pénzetek megtartani.
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson lába eltört.