New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Hh?Grat a po-hoz!Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
Amadeus91
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jövő héten nyerni kell és PO! És most megyek lenyugszom 😀Lofarkat, ebbol lenyugvas csak holnapra lesz. 😀
Wester
több mint 10 éve
Gratulálok srácok, a végére jó meccs lett,megérdemelt Jets győzelemmel és az eredmenykoveto is korrekt volt. Most már húzzátok be.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Jövő héten nyerni kell és PO! És most megyek lenyugszom 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Grat a po-hoz!Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
Amadeus91
több mint 10 éve
Gratula srácok!Jövőhéten kifilézni Sexy Rexyt, aztán PO és az első győztes meccsetek után rematch a Gillete-ben!
több mint 10 éve
Grat a po-hoz!
több mint 10 éve
Amíg Gailey rendszerében játszik jó lesz és meg is érhet ennyit. Billsnél is jól ment nekik együtt.Cimini egy sportugynokre hivatkozva azt irja h Fitz 10-12Met is elkerhet jovore, hat ez nekem soknak tunik egy jo ev utan.Szerintem tizet biztos kér. 1+1 re meg lehetne neki adni, teljasítménybónuszokkal.
Beki
sutianap
több mint 10 éve
Cimini egy sportugynokre hivatkozva azt irja h Fitz 10-12Met is elkerhet jovore, hat ez nekem soknak tunik egy jo ev utan.Szerintem tizet biztos kér. 1+1 re meg lehetne neki adni, teljasítménybónuszokkal.
Beki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cimini egy sportugynokre hivatkozva azt irja h Fitz 10-12Met is elkerhet jovore, hat ez nekem soknak tunik egy jo ev utan.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Edelman, Amendola, McCourty es Chung tutira nem jatszik ma Patsnel.
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem Namath az egyetlen olyan QB a Jets történetében, aki 4000y fölé jutott.Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Patsnél Edelman doubtful, Amendola, Chandler, Chung, Hightower, Kline, LaFell és McCourty Q besorolású.
Fitznek 2 meccs alatt vmivel több mint 550 yard kell 4000 yardos szezonhoz, Deckernek 70y az 1000 yardhoz és Ivory is közelít 1000 yardhoz.
Beki
Lucifer
Beki
Köszijepp, '67-ben volt www.pro-football-reference.com/teams/nyj/1967.htmHa jól emlékszem Namath az egyetlen olyan QB a Jets történetében, aki 4000y fölé jutott.Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Patsnél Edelman doubtful, Amendola, Chandler, Chung, Hightower, Kline, LaFell és McCourty Q besorolású.
Fitznek 2 meccs alatt vmivel több mint 550 yard kell 4000 yardos szezonhoz, Deckernek 70y az 1000 yardhoz és Ivory is közelít 1000 yardhoz.
Beki
Lucifer
Beki
Löfli
GO JETS!!!
több mint 10 éve
jepp, '67-ben volt www.pro-football-reference.com/teams/nyj/1967.htmHa jól emlékszem Namath az egyetlen olyan QB a Jets történetében, aki 4000y fölé jutott.Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Beki
Lucifer
Beki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha jól emlékszem Namath az egyetlen olyan QB a Jets történetében, aki 4000y fölé jutott.Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Beki
Lucifer
több mint 10 éve
Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.Patsnél Edelman doubtful, Amendola, Chandler, Chung, Hightower, Kline, LaFell és McCourty Q besorolású.
több mint 10 éve
a Jets meccset is adjuk a Rácskertben vasárnap, gyertek! 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Karácsonyos kellemeket minden szurkolótársamnak!
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Boldog Karácsonyt Kívánok és remélhetőleg Jets győzelemben gazdag vasárnapot! 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Geno es Milliner nem edzett, Pace, Harris es Kellen Davis limitaltan.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sheldon rookie contractja is utolso evebe lep, igy vagy lehivjuk az 5. eves opciojat vagy hosszabbitas.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen es tudva h akar 11-5-tel nem lehet POba kerulni akar, vagy 10Wvel eleg idegesito, de a draft az mas teszta most, mivel Maccagnan sajat stabja es scoutjai van a csapatnal immaron es latjuk h nem fel a tradektol, igy az annyira nem gaz. Mas teszta h perpill a keret zome rovid tavu sikerre van kialakitva.Azt nézegettem éppen még draft szempontjából, hogy amennyiben a Broncos, Chiefs és a Steelers mögött kimaradnánk a PO-ból, úgy az AFC-ből senki nem előzne be minket (Colts 6-8, Jax 5-9 és a Texans, jelenleg 7-7, ha nyeri mindkét meccsét akkor div győztes).Nyugodtan mondd ki: a legnagyobb szopó. Se normális draft, se PO. Mondjuk mindegy, mert 1/19-re is lehet klasszis DE-t találni majd 😊
NFC-ben már csak 2 kiadó PO hely van, ebből az egyik egy div győztes lesz a Skins (7-7), Eagles (6-8) és Giants (6-8)-as trióból és a Vikings (9-5) + Falcons (7-7) duóból). Első trióból utóbbi kettő már nem érhet utol minket, míg a Skins ha nyeri mindkettőt div győztes, ha egyet veszít nálunk már rosszabb mérlegük lesz. A Falconsnak pedig nyernie kell mindkét meccsét, hogy utolérjen minket (Panthers, Saints).
Szóval ebből PO nélkül 19. vagy 20. helyes draft lesz, PO-val meg majd meglátjuk. 😀
Beki
Wyatt