New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 494
Grat a po-hoz!
Amadeus91
Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
Beki
Hh?
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 007 — Jó ötletnek tűnt!
 twitter.com/nyjets/status/681222538232463361

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jövő héten nyerni kell és PO! És most megyek lenyugszom 😀
Wester
Lofarkat, ebbol lenyugvas csak holnapra lesz. 😀
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Gratulálok srácok, a végére jó meccs lett,megérdemelt Jets győzelemmel és az eredmenykoveto is korrekt volt. Most már húzzátok be.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Jövő héten nyerni kell és PO! És most megyek lenyugszom 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Grat a po-hoz!
Amadeus91
Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Gratula srácok!
Jövőhéten kifilézni Sexy Rexyt, aztán PO és az első győztes meccsetek után rematch a Gillete-ben!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 494
Grat a po-hoz!
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
Cimini egy sportugynokre hivatkozva azt irja h Fitz 10-12Met is elkerhet jovore, hat ez nekem soknak tunik egy jo ev utan.
Beki
Szerintem tizet biztos kér. 1+1 re meg lehetne neki adni, teljasítménybónuszokkal.
sutianap
Amíg Gailey rendszerében játszik jó lesz és meg is érhet ennyit. Billsnél is jól ment nekik együtt.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Cimini egy sportugynokre hivatkozva azt irja h Fitz 10-12Met is elkerhet jovore, hat ez nekem soknak tunik egy jo ev utan.
Beki
Szerintem tizet biztos kér. 1+1 re meg lehetne neki adni, teljasítménybónuszokkal.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Edelman, Amendola, McCourty es Chung tutira nem jatszik ma Patsnel.
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.
Patsnél Edelman doubtful, Amendola, Chandler, Chung, Hightower, Kline, LaFell és McCourty Q besorolású.

Fitznek 2 meccs alatt vmivel több mint 550 yard kell 4000 yardos szezonhoz, Deckernek 70y az 1000 yardhoz és Ivory is közelít 1000 yardhoz.
Beki
Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Lucifer
Ha jól emlékszem Namath az egyetlen olyan QB a Jets történetében, aki 4000y fölé jutott.
Beki
Patsnél Edelman doubtful, Amendola, Chandler, Chung, Hightower, Kline, LaFell és McCourty Q besorolású.

Fitznek 2 meccs alatt vmivel több mint 550 yard kell 4000 yardos szezonhoz, Deckernek 70y az 1000 yardhoz és Ivory is közelít 1000 yardhoz.
Beki
Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Lucifer
Ha jól emlékszem Namath az egyetlen olyan QB a Jets történetében, aki 4000y fölé jutott.
Beki
jepp, '67-ben volt  www.pro-football-reference.com/teams/nyj/1967.htm
Löfli
Köszi

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Beki
Lucifer
Beki
jepp, '67-ben volt  www.pro-football-reference.com/teams/nyj/1967.htm

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Beki
Lucifer
több mint 10 éve

Beki

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
a Jets meccset is adjuk a Rácskertben vasárnap, gyertek! 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Kellemes karácsonyt mindenkinek! GO JETS!!!

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Karácsonyos kellemeket minden szurkolótársamnak!

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Boldog Karácsonyt Kívánok és remélhetőleg Jets győzelemben gazdag vasárnapot! 😊

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Geno es Milliner nem edzett, Pace, Harris es Kellen Davis limitaltan.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sheldon rookie contractja is utolso evebe lep, igy vagy lehivjuk az 5. eves opciojat vagy hosszabbitas.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy DE az első körben mindig elfér!

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azt nézegettem éppen még draft szempontjából, hogy amennyiben a Broncos, Chiefs és a Steelers mögött kimaradnánk a PO-ból, úgy az AFC-ből senki nem előzne be minket (Colts 6-8, Jax 5-9 és a Texans, jelenleg 7-7, ha nyeri mindkét meccsét akkor div győztes).
NFC-ben már csak 2 kiadó PO hely van, ebből az egyik egy div győztes lesz a Skins (7-7), Eagles (6-8) és Giants (6-8)-as trióból és a Vikings (9-5) + Falcons (7-7) duóból). Első trióból utóbbi kettő már nem érhet utol minket, míg a Skins ha nyeri mindkettőt div győztes, ha egyet veszít nálunk már rosszabb mérlegük lesz. A Falconsnak pedig nyernie kell mindkét meccsét, hogy utolérjen minket (Panthers, Saints).

Szóval ebből PO nélkül 19. vagy 20. helyes draft lesz, PO-val meg majd meglátjuk. 😀
Beki
Nyugodtan mondd ki: a legnagyobb szopó. Se normális draft, se PO. Mondjuk mindegy, mert 1/19-re is lehet klasszis DE-t találni majd 😊
Wyatt
Igen es tudva h akar 11-5-tel nem lehet POba kerulni akar, vagy 10Wvel eleg idegesito, de a draft az mas teszta most, mivel Maccagnan sajat stabja es scoutjai van a csapatnal immaron es latjuk h nem fel a tradektol, igy az annyira nem gaz. Mas teszta h perpill a keret zome rovid tavu sikerre van kialakitva.