New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
toam de jó most neked 😀WesterDecemberben költözöm el innen, szóval annyira nem, de azért jövőre tuti jövök meccsre!
Mennyi szokott lenni a beugró egy ilyen meccsre?LuciferKakasülőre 50Ł körül is kapsz, ha korán foglalsz, amúgy meg 80-100Ł között már nagyon jó helyre is vannak jegyek. Idén "szezonbérletet" sikerült váltanom 120-ért, a pálya sarkába, szintén nem rossz helyre.
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
köszimi 100 fontos jegyet vettünk tavaly...elég ütős helyről lehetett így nézni...de volt már 40-től jegy...Klaci79Mennyi szokott lenni a beugró egy ilyen meccsre?LuciferHivatalos: Dolphins - Jets lesz 2015ben Londonban! A pontos dátum: 2015. október 4.iktriadDejó, hogy nem idén mentem ki. Mondom hátha jövőre a Jets jön. Naptáramba beírva 😀Stylee
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Gang Green Nation fórumán már repkednek a "pletykák", hogy Ryan-t egy esetleges Steelers elleni vereség után jövő héten hétfőn kivágjuk. Persze forrást senki sem jelöl meg. 😀Bekiez azt jelenti, hogy az egész stadion a Steelersnek fog drukkolni!? 😉
több mint 10 éve
Nekem pont a duplájába került az idei.... Persze biztos van mindenre olcsóbb megoldás 😉Az egész út jeggyel együtt kb 100-125 ezerből kihozható, ha jól tudom.iktriadMennyi szokott lenni a beugró egy ilyen meccsre?LuciferHivatalos: Dolphins - Jets lesz 2015ben Londonban! A pontos dátum: 2015. október 4.iktriadDejó, hogy nem idén mentem ki. Mondom hátha jövőre a Jets jön. Naptáramba beírva 😀Stylee
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
mi 100 fontos jegyet vettünk tavaly...elég ütős helyről lehetett így nézni...de volt már 40-től jegy...Mennyi szokott lenni a beugró egy ilyen meccsre?LuciferHivatalos: Dolphins - Jets lesz 2015ben Londonban! A pontos dátum: 2015. október 4.iktriadDejó, hogy nem idén mentem ki. Mondom hátha jövőre a Jets jön. Naptáramba beírva 😀Stylee
több mint 10 éve
Az egész út jeggyel együtt kb 100-125 ezerből kihozható, ha jól tudom.Mennyi szokott lenni a beugró egy ilyen meccsre?LuciferHivatalos: Dolphins - Jets lesz 2015ben Londonban! A pontos dátum: 2015. október 4.iktriadDejó, hogy nem idén mentem ki. Mondom hátha jövőre a Jets jön. Naptáramba beírva 😀Stylee
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Mennyi szokott lenni a beugró egy ilyen meccsre?Hivatalos: Dolphins - Jets lesz 2015ben Londonban! A pontos dátum: 2015. október 4.iktriadDejó, hogy nem idén mentem ki. Mondom hátha jövőre a Jets jön. Naptáramba beírva 😀Stylee
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Stylee
480
Hivatalos: Dolphins - Jets lesz 2015ben Londonban! A pontos dátum: 2015. október 4.iktriadDejó, hogy nem idén mentem ki. Mondom hátha jövőre a Jets jön. Naptáramba beírva 😀
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Hivatalos: Dolphins - Jets lesz 2015ben Londonban! A pontos dátum: 2015. október 4.iktriadAz mekkora születésnapi ajándék lenne 😀😛
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Hivatalos: Dolphins - Jets lesz 2015ben Londonban! A pontos dátum: 2015. október 4.
több mint 10 éve
Ha már pletykák: sanszosan jövőre jön a Jets Londonba a Phins ellen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gang Green Nation fórumán már repkednek a "pletykák", hogy Ryan-t egy esetleges Steelers elleni vereség után jövő héten hétfőn kivágjuk. Persze forrást senki sem jelöl meg. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi edzés legfontosabb része:Illetve egy cikket ajánlok a figyelmetekbe:
overthecap.com/rex-ryan-go-regardless-next-7-games/
"If the Jets need these 7 games to make a decision, one way or the other, the organization is lost.
The Jets can’t make this about 7 games. Look at the way the team has fallen apart the last few years and realize that Ryan is not the coach who is going to be part of the solution here."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki, hogy Walls nem fog játszani a hétvégén.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok,Üdv!
Még viszonylag új vagyok az NFL világban, azt lehet már tudni, hogy jövőre kikkel játszunk? Mikor hozzák ezeket nyilvánosságra?
Előre is kösz.Olika69
www.jetsinsider.com/future_opponents.php
Csak lehetséges forgatókönyv.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azért ezt nem tudjunk ilyen egyszerűen lebontani...Annyira nem érdekel, hogy jövőre milyen nevek lesznek a csapatba. Felőlem Tebow is lehet az irányítónk csak basszus nyerjünk már meccseket mert megőrülök!!!!!!!!!StyleeEgy kis cap jelentés a jövő évi szezonra nézve, ha a cap 140M-re ugrik.Ezek közül a játékosok közül talán CJ-t cutoljuk. A többiek remélem maradnak. Annál is inkább, mert Mangold még mindig kíváló center és egyre jobban telik az ideje.david52
Overthecap.com szerint az idei rolloverrel együtt 53.4M cap space-ünk lesz.
Legnagyobb cap hittel bíró játékosok 2015-ben:
Ferguson 11,7M -> cut esetén 2,686M cap szabadulna fel
Harvin 10,5M -> cut esetén 10,5M szabadulna fel
Mangold 10,4M -> cut esetén 7,4M szabadulna fel
Decker 6.5M -> cut esetén 4.5M vonódna le
Wilkerson ~ kb. 7M, cutról felesleges írnom
CJK 5,25M -> cut esetén 3,5M szabadulna felBeki
több mint 10 éve
Sziasztok,AFC South, NFC East és az AFC North-ból és AFC West-ből a csoportjukban azonos helyen végző csapattal. A ki mikor holt valamikor januárban döntik el emlékeim szerint.
Még viszonylag új vagyok az NFL világban, azt lehet már tudni, hogy jövőre kikkel játszunk? Mikor hozzák ezeket nyilvánosságra?
Előre is kösz.Olika69
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Stylee
480
Annyira nem érdekel, hogy jövőre milyen nevek lesznek a csapatba. Felőlem Tebow is lehet az irányítónk csak basszus nyerjünk már meccseket mert megőrülök!!!!!!!!!Egy kis cap jelentés a jövő évi szezonra nézve, ha a cap 140M-re ugrik.Ezek közül a játékosok közül talán CJ-t cutoljuk. A többiek remélem maradnak. Annál is inkább, mert Mangold még mindig kíváló center és egyre jobban telik az ideje.david52
több mint 10 éve
Olika69
4
Sziasztok,Még viszonylag új vagyok az NFL világban, azt lehet már tudni, hogy jövőre kikkel játszunk? Mikor hozzák ezeket nyilvánosságra?
Előre is kösz.
több mint 10 éve
david52
115
Egy kis cap jelentés a jövő évi szezonra nézve, ha a cap 140M-re ugrik.Ezek közül a játékosok közül talán CJ-t cutoljuk. A többiek remélem maradnak. Annál is inkább, mert Mangold még mindig kíváló center és egyre jobban telik az ideje.
több mint 10 éve
Talán, mert ő a felelős.. 😊😊 nem is igényelt nagy szervezést a dolog 😊 úgy látom kint idziket teszik felelőssé 😊mzperxDurva amúgy mert kb egy hete kezdték a gyűjtést 😀WesterPicit van összhang ezek szerint a véleményekben. 😀Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egy kis cap jelentés a jövő évi szezonra nézve, ha a cap 140M-re ugrik.Overthecap.com szerint az idei rolloverrel együtt 53.4M cap space-ünk lesz.
CJK 5,25M -> cut esetén 3,5M szabadulna fel
több mint 10 éve
mzperx
245
😊 nem is igényelt nagy szervezést a dolog 😊 úgy látom kint idziket teszik felelőssé 😊Durva amúgy mert kb egy hete kezdték a gyűjtést 😀WesterPicit van összhang ezek szerint a véleményekben. 😀Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Durva amúgy mert kb egy hete kezdték a gyűjtést 😀WesterPicit van összhang ezek szerint a véleményekben. 😀