New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Valami hihetetlenül inkompetens stáb jött össze támadóoldalon, szerintem itt már történelmi mélységekről beszélhetünk (az lesz csak az igazi, ha az Eagles-nél még utóbb kiderül, hogy Sanchez sem egy rossz QB). Külön rákerestem az edzőkre és eddigi munkájukra:

Assistant Head Coach/Running Backs – Anthony Lynn
2009 óta RB coach, 2008-ban a 4-12-es Browns-nál dolgozott ugyanezen a poszton

Offensive Coordinator – Marty Mornhinweg
Őt különösebben nem kell bemutatni, a Lions-nál HC-ként nagyon beégett, de 2003-tól a Philly-ben újra felépítette magát, 2006-ban már OC-ként a liga legjobbjai közé emelkedett. Utána Reiddel együtt csúszott lefelé, szintén 4-12-es mérleggel távozott előző kenyéradójától.

Quarterbacks – David Lee
2011-ben az Ole Missnél (2-10), '12-ben a Billsnél volt QB coach (6-10).

Wide Receivers – Sanjay Lal
A 2011-ben 8-8-cal végző Oakland WR edzője a Raiders-nél végzett tisztogatás után jött át

Tight Ends – Steve Hagen
Igazi journeyman, 30 év alatt 15 különböző helyen foglalkoztatták, 2011 végén a 4-12-es Browns-tól érkezett

Offensive Line – Mike Devlin
Őt ismerhetitek a legjobban, 2006-tól 2012-ig TE coach volt a Jets-nél.

Assistant Offensive Line – Ron Heller
2013 előtt az egyetlen NFL állása a Jaguars-nál volt, 2011-ben az 5-11-es Jaguars-nél segédkezett, utána két évig a UFL-es Omahánál trenírozta a támadófalat

Offensive Assistant – Tony Sparano Jr.
Apukájáról valószínűleg hallottatok már, vele kapcsolatban csak egy tavalyi cikket idéznék (a felbuktatott Sparano helyét a korábbi safety, Eric Smith vette amúgy át, mint seasonal intern):
 nypost.com/2013/09/17/sparano-jr-maintains-role-with-jets-after-fathers-ouster/

The younger Sparano’s title officially is “seasonal intern,” but according to those on the Jets offense, he is the oil for their offensive engine. “It’s huge,” quarterback Mark Sanchez said of Sparano’s role. “It goes unnoticed, unthanked, but it’s absolutely vital to a team’s success. Just for us to function you need Junior. If Junior gets sick, we’re not in good shape.”

Nyilván kissé demagóg pusztán a győzelem/vereség mutatókra fókuszálni egy-egy pozíciós edzőnél, de ez szerintem a legalja...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian O'Connor ‏@Ian_OConnor 17 p17 perccel ezelőtt
Plane over MetLife with banner saying "Jets rebuilding since 1969." #nyj

Kezdődik, mi lesz itt nagyobb picsázás esetén? 😀
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Hát ez kész 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/gexzsegjhsrk88ap8lvr
Jets coaches predetermined throws for Geno Smith
Geno Smith seemed to regress this season. It turns out the New York Jets coaches didn't trust the quarterback and predetermined many of his throws before he was ultimately yanked in Week 8.

Ian Rapoport @RapSheet
How are #Jets handling Geno Smith? I’m told before he was pulled vs. #Bills, coaches dictated his reads. Tried to simplify. It backfired
Most egregious example of heavy-handed coaching? Before Geno Smith’s pick by #Bills CB Stephon Gilmore, he was told to throw it to Harvin.

Ha ebből egy büdös szó is igaz, az egész bagázst picsán kell rúgni a szezon végén és kész.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rajottem a veresegek okara, ha jol emlékszem civilmanu csak a raiders meccs előtt irta ki hogy siman nyerunk. Szóval ő a hibás 😀Wester
Basszuskulcs és tényleg, ez a 2. alkalom a szezonban, hogy civilmanu beírta ezt. 😀
Remélem ez most nem azt jelenti, hogy 50-0-nál nagyobb vereség jön. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rajottem a veresegek okara, ha jol emlékszem civilmanu csak a raiders meccs előtt irta ki hogy siman nyerunk. Szóval ő a hibás 😀Wester
Őszintén szólva ez nekem is eszembe jutott, de most már megnézem. 😀
több mint 10 éve
Rajottem a veresegek okara, ha jol emlékszem civilmanu csak a raiders meccs előtt irta ki hogy siman nyerunk. Szóval ő a hibás 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
Az simán... 😀
több mint 10 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

Go Jets!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
2 érdekesség:

"The only team in Jets history that was 1-9 was the '96 crew, coached by Rich Kotite."

"Harvin (11 catches last week) and Decker (nine) became the first pair of Jets wide receivers to combine for 20 catches in game since Eddie Bell (12) and Don Maynard (nine) in 1970. Wow."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cimini-től:

"Johnson's big decision, according to people who know him, is figuring out whether to make Rex Ryan the scapegoat or to send Ryan and Idzik out the door together. Ryan is a virtual goner."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 nypost.com/?post_type=article&p=7895661

Costello 3 NFL executive velemenyere tamaszkodva azt varja, hogy Idzik repul a szezon vegen es akar az is lehet h nem lesz GMunk hanem teljes mertekben a HC fogja iranyitani a football opration reszt.Beki
kérdés hogy ki olyan hc aki erre képes

ja látom a cikkben említi grudent meg cowhert, hát nem tudom grudennek nagyon nem örülnék, de cowher is elég rég volt már edzőWester
Az fix, hogy ha GM-et keresünk az picit hátrányként érint majd minket, mert ugye HC keresés elvileg utána jönne, a mázlink talán, hogy idén kevesebb team fog HC-t keresni.Beki
Nem feltétlen ez a sorrend. Van, hogy először a tulajdonos, vagy GM hiányában az erre hivatott személy kinevez egy HC-t, aki fölé keresnek egy GM-et, aki majd a keze alá dolgozik. Azt hiszem a Chiefs-nél van így, de kérdezzétek meg Ulpianus-t, ő biztos jobban tudja nálam. Az igaz, hogy az utolsó meccsét vezeti Rex, ha kikaptok a Steelers-től?peterbadbone
Voltak róla hírek, de engem nagyon meglepne, ha Ryan holnap repülne, de szezon végén fixre távozik.
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

Costello 3 NFL executive velemenyere tamaszkodva azt varja, hogy Idzik repul a szezon vegen es akar az is lehet h nem lesz GMunk hanem teljes mertekben a HC fogja iranyitani a football opration reszt.Beki

ja látom a cikkben említi grudent meg cowhert, hát nem tudom grudennek nagyon nem örülnék, de cowher is elég rég volt már edzőWester
Az fix, hogy ha GM-et keresünk az picit hátrányként érint majd minket, mert ugye HC keresés elvileg utána jönne, a mázlink talán, hogy idén kevesebb team fog HC-t keresni.Beki
Nem feltétlen ez a sorrend. Van, hogy először a tulajdonos, vagy GM hiányában az erre hivatott személy kinevez egy HC-t, aki fölé keresnek egy GM-et, aki majd a keze alá dolgozik. Azt hiszem a Chiefs-nél van így, de kérdezzétek meg Ulpianus-t, ő biztos jobban tudja nálam. Az igaz, hogy az utolsó meccsét vezeti Rex, ha kikaptok a Steelers-től?

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Injury report alapján annyi fix jelenleg, hogy Walls nem játszik. Kerley a héten nem edzett még is probable besorolást kapott.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Az fix, hogy ha GM-et keresünk az picit hátrányként érint majd minket, mert ugye HC keresés elvileg utána jönne, a mázlink talán, hogy idén kevesebb team fog HC-t keresni.
több mint 10 éve
Stylee New York Jets 480
Kacagjunk 😀

www.si.com/extra-mustard/2014/11/08/five-hours-walking-new-york-city-jets-fan
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley

Őket minden évben minden HC-t kereső csapatnál írják pletyka szinten, de szerintem egyik sem lesz már NFL edző. Gruden-nél látok talán kicsit több esélyt, mondjuk 5%-ot de azt is csak a Raidersnél.

több mint 10 éve

ja látom a cikkben említi grudent meg cowhert, hát nem tudom grudennek nagyon nem örülnék, de cowher is elég rég volt már edző

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Costello 3 NFL executive velemenyere tamaszkodva azt varja, hogy Idzik repul a szezon vegen es akar az is lehet h nem lesz GMunk hanem teljes mertekben a HC fogja iranyitani a football opration reszt.
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Én eredetileg először a MetLifeban akartam megnézni őket, de ha már ilyen közel lesznek nem hagyhatom ki, osztottam szoroztam és eddig egy jó helyre szóló jeggyel és átlagos szállással nekem csak a repülő-jegy-szállás-utazás kb. 130 ezer. A helyszíni költéseket is beleszámolva szerintem tényleg belemegy a 200-250-be.david52
Elég drága móka...

GO JETS!!!
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
Én eredetileg először a MetLifeban akartam megnézni őket, de ha már ilyen közel lesznek nem hagyhatom ki, osztottam szoroztam és eddig egy jó helyre szóló jeggyel és átlagos szállással nekem csak a repülő-jegy-szállás-utazás kb. 130 ezer. A helyszíni költéseket is beleszámolva szerintem tényleg belemegy a 200-250-be.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Rich Cimini ‏@RichCimini
GM John Idzik scouting Clemson-Wake Forest game tonight. Clemson has potential high pick, OLB Vic Beasley. #nyj

Még egy apró szösszenet.Beki
A következő Bowers 😛

több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Hivatalos: Dolphins - Jets lesz 2015ben Londonban! A pontos dátum: 2015. október 4.iktriad
Dejó, hogy nem idén mentem ki. Mondom hátha jövőre a Jets jön. Naptáramba beírva 😀Stylee
Mennyi szokott lenni a beugró egy ilyen meccsre?Lucifer
Az egész út jeggyel együtt kb 100-125 ezerből kihozható, ha jól tudom.iktriad
Nekem pont a duplájába került az idei.... Persze biztos van mindenre olcsóbb megoldás 😉topmodell
oh...az azért húzóóós 😊 na ezen el kell rágódni, nem vszínű hogy mostanába kijutnék ilyen meccsre NJ-be 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini
GM John Idzik scouting Clemson-Wake Forest game tonight. Clemson has potential high pick, OLB Vic Beasley. #nyj

Még egy apró szösszenet.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnap már csak Kerley és Walls nem edzett.