New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Durva amúgy mert kb egy hete kezdték a gyűjtést 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
mzperx
245
De a Jets az ideális csapat az idén, aki ellen ez összejöhetBen 2szer 6TD-t passzolt ha valamitől érdekes lehet a meccs, hogy azért ez nem az a liga ahol ezt 3szor is meg lehet csinálni 😉Klaci79Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀Bekiamikor az idei még egy győzelemről álmodoztam nem a PIT elleni meccsre gondoltam 😊mzperx
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
elképesztő durva volt ez a TD....élőben néztem de nem hittem a szememnek....ilyen mázli vagy pech nézőpont kérdése, igencsak ritka...Ha nem a Jets-ről lenne szó simán igazat adnék neked, de a Butt TD után én már semmin sem lepődnék meg. 😀BekiBen 2szer 6TD-t passzolt ha valamitől érdekes lehet a meccs, hogy azért ez nem az a liga ahol ezt 3szor is meg lehet csinálni 😉Klaci79Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀Bekiamikor az idei még egy győzelemről álmodoztam nem a PIT elleni meccsre gondoltam 😊mzperx
tudom, hogy a Steelers az esélyes és általában szeretünk ellenetek meccselni, de azt gondolom, hogy a futójátékotok döntő lehet...igaz nem az amit a KC ellen mutattatok
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Nem volt annyira vészes és 1-2 szép levédekezett passza volt. A már pár szezonja nálunk levő Allennél sokkal jobb volt.
Arról szeretnék érdeklődni hogy Marcus Williams CB hogyan játszott tegnap? Csak azért érdekelne mert Houstonban volt egész nyáron, majd nagy meglepetésemre nem fért be az 53-ba, 2-3 hete pedig PS-ből is kitettük. Erre tegnap lesérül meccs közben a 2 kezdő CB-nk és a draftolt Andre Halról 2 olyan TD-t kaptunk ami nevetséges kategória volt.Gabriel
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha nem a Jets-ről lenne szó simán igazat adnék neked, de a Butt TD után én már semmin sem lepődnék meg. 😀Ben 2szer 6TD-t passzolt ha valamitől érdekes lehet a meccs, hogy azért ez nem az a liga ahol ezt 3szor is meg lehet csinálni 😉Klaci79Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀Bekiamikor az idei még egy győzelemről álmodoztam nem a PIT elleni meccsre gondoltam 😊mzperx
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Ben 2szer 6TD-t passzolt ha valamitől érdekes lehet a meccs, hogy azért ez nem az a liga ahol ezt 3szor is meg lehet csinálni 😉Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀Bekiamikor az idei még egy győzelemről álmodoztam nem a PIT elleni meccsre gondoltam 😊mzperx
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Hátra kell dőlni és élvezni a meccseket, tegnap már eljutottam arra a szintre, hogy nem idegeskedtem. Inkább belegondoltam, hogy ez nem is olyan rossz, jövőre lehet erre alapozni. 😀david52A PO-ba mindenki be tud jutni, az 1/1 az már teljesítmény 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Gabriel
525
Sziasztok!Arról szeretnék érdeklődni hogy Marcus Williams CB hogyan játszott tegnap? Csak azért érdekelne mert Houstonban volt egész nyáron, majd nagy meglepetésemre nem fért be az 53-ba, 2-3 hete pedig PS-ből is kitettük. Erre tegnap lesérül meccs közben a 2 kezdő CB-nk és a draftolt Andre Halról 2 olyan TD-t kaptunk ami nevetséges kategória volt.
több mint 10 éve
david52
115
Hátra kell dőlni és élvezni a meccseket, tegnap már eljutottam arra a szintre, hogy nem idegeskedtem. Inkább belegondoltam, hogy ez nem is olyan rossz, jövőre lehet erre alapozni. 😀
több mint 10 éve
mzperx
245
Steelers statok:nah ez a stat meglepett.......
Mérleg: 6-3
Átlagolt pontok: 27.6 -> 7. hely
Total yardok: 413.6 -> 3. hely
Passzolt yardok: 294.4 -> 4. hely
Futott yardok: 119.1 -> 13. hely
Total engedett yardok: 355 -> 15. hely
Engedett passzolt yard: 252.2 -> 19. hely
Engedett futott yard: 102.8 -> 11. hely
Jets statok:
Mérleg: 1-8
Átlagolt pontok: 17.1 -> 30. hely
Total yardok: 324.3 -> 25. hely
Passzolt yardok: 184.4 -> 32. hely
Futott yardok: 139.9 -> 3. hely
Total engedett yardok: 319.4 -> 6. hely
Engedett passzolt yard: 231 -> 12. hely
Engedett futott yard: 88.4 -> 7. hely
Mindenki szűrje le ebből, amit kell, de az egyértelmű különbség bőven az offensek között jön ki.
Mondjuk mennyire durva, hogy az ember nézi meccsről meccsre a csapatot és tudja, hogy a sec mennyire szar passz ellen és még így is a 12. helyre vagyunk jók.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Steelers statok:Mérleg: 6-3
Átlagolt pontok: 27.6 -> 7. hely
Total yardok: 413.6 -> 3. hely
Passzolt yardok: 294.4 -> 4. hely
Futott yardok: 119.1 -> 13. hely
Total engedett yardok: 355 -> 15. hely
Engedett passzolt yard: 252.2 -> 19. hely
Engedett futott yard: 102.8 -> 11. hely
Jets statok:
Mérleg: 1-8
Átlagolt pontok: 17.1 -> 30. hely
Total yardok: 324.3 -> 25. hely
Passzolt yardok: 184.4 -> 32. hely
Futott yardok: 139.9 -> 3. hely
Total engedett yardok: 319.4 -> 6. hely
Engedett passzolt yard: 231 -> 12. hely
Engedett futott yard: 88.4 -> 7. hely
Mindenki szűrje le ebből, amit kell, de az egyértelmű különbség bőven az offensek között jön ki.
Mondjuk mennyire durva, hogy az ember nézi meccsről meccsre a csapatot és tudja, hogy a sec mennyire szar passz ellen és még így is a 12. helyre vagyunk jók.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
😀
több mint 10 éve
mzperx
245
Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀Bekiamikor az idei még egy győzelemről álmodoztam nem a PIT elleni meccsre gondoltam 😊
több mint 10 éve
Antonio brown jövő héten 200+ yard és min 2 TD
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Elvileg Genonak volt idén 80% feletti passzaránya is, de ez most mindegy.Megnéztem a statisztikát és abból úgy jön le, h annyira nem is voltunk rosszak. (a kevés pontot leszámítva) Milyen volt a meccs pár szóban összefoglalva? 😊Luciferezt akartam kérdezni én is 😊 Vick passzolt yardja kevés, de a 21/28 talán az idei szezon legjobb passzaránya 😊mzperx
Nekem az volt az egész meccsen az érzésem, hogy a Chiefs akkor szerzett volna pontokat, amikor szeretett volna, de végig magabiztosan vezettek. Az első félidőben volt egy jól felépített, asszem 9 perces drive-unk, amely Decker TD-vel végződött, itt elővettük Chris Johnson-t, aki feltűnően nagyon élt ekkor és nem tudtak vele mit kezdeni.
Vick passzolt yardjainak nagy része az utolsó drive-okból származott, amikor 2 TD-s előnynél a Chiefs gyakorlatilag csak azt engedte, hogy középre passzoljunk és pörögjön az óra, ekkor született Harvin 42 yardos elkapása is, persze ez most annyira nem érdekel, mert végre egy elkapónk 100 yard fölé jutott. Simms is benn volt egy drive erejéig. Igazából mindent elmond offense oldalról, hogy 4 4. kísérletből egyet sem tudtunk megoldani. Kiemelni CJK, Harvin, Decker triót lehet.
Védelemmel majdnem csak azt csináltak, amit szerettek volna. DL futás ellen volt jó, összesen 12 tackle-ben közreműködtek (írom ezt azok ellenére, hogy 100 yard felett futott a Kansas). Harris és Davis mintha pályán sem lettek volna. Pryor-t elvileg sérülés miatt láttuk alig, de én ebben nem vagyok biztos, Allen ismét egy katasztrófa volt, de az újonc Marcus Williamsnek akadtak biztató pillanatjai.
Majd jövő héten a Steelers komolyabb elkapó gárdája ellen megnézhetjük mire megyünk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀
több mint 10 éve
mzperx
245
Megnéztem a statisztikát és abból úgy jön le, h annyira nem is voltunk rosszak. (a kevés pontot leszámítva) Milyen volt a meccs pár szóban összefoglalva? 😊Luciferezt akartam kérdezni én is 😊 Vick passzolt yardja kevés, de a 21/28 talán az idei szezon legjobb passzaránya 😊
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Megnéztem a statisztikát és abból úgy jön le, h annyira nem is voltunk rosszak. (a kevés pontot leszámítva) Milyen volt a meccs pár szóban összefoglalva? 😊
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
LOL basszus mibe hogy jobban fog játszani mint bármelyik eddigi cbnk a szezonbanWesterTekintve h a Chiefs annyira nem acélos WR poszton bejöhet ezen jóslatod, de az eddig pályára lépők közül csak jobb lehet. 😊
több mint 10 éve
LOL basszus mibe hogy jobban fog játszani mint bármelyik eddigi cbnk a szezonban
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini 2 p2 perccel ezelőttCB Marcus Williams an UDFA from N. Dakota State. What does this say about Josh Thomas, Phillip Adams and Kyle Wilson? #nyj
😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
CB Marcus Williams starts for injured Darrin Walls. He's UDFA signed off practice sqd this wk. Why am I thinking about Vance Joseph? #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Geno inactive, így jelentősen megnőttek Simms esélyei a játékra. 😀