New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
mzperx
245
azért remélem legalább még egy meccset nyerünk idén.....😀
több mint 10 éve
Apex
2 980
Igazából az egészben az a szomorú, hogy ettől a szezontól, most nagyon sokat vártam, megvolt rá minden lehetőségünk, hogy jók is legyünk, elbasztuk ez van, ha tavaly van ez akkor azt mondom, hogy papírforma oké, de pont most amikor bizonyítani kéne, és végre lekéne ütni azokat az istenverte Hazafiakat a csoportgyőzelemtől, akkor teljesít ilyen gyalázatos módon a csapat...
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Sztem egy D HC kellene, a deffense-ben vannak életjelek, lehetnénk egy védelemre építő csapat.Luciferelvileg most is azok vagyunk 😀 de én is így vagyok vele, vissza kéne hozni azt a brutál védelmet ami volt
és emiatt vagyok én nagy gondban, mert ryannél nem sok jobb defensive mastermind van
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Sztem egy D HC kellene, a deffense-ben vannak életjelek, lehetnénk egy védelemre építő csapat.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az, magabiztos. 😀Ugyan már magabiztos 19-14 es győzelem volt 😀Apexbasszus ilyenkor jön amúgy az, hogy miért is nem veszítettünk a raiders ellen 😀WesterHa lett volna még egy támadásuk lehet ott is annyi nekünk, ha jól emlékszem 1 TD-nyi sem volt a különbség. 😀Beki
több mint 10 éve
Apex
2 980
Ugyan már magabiztos 19-14 es győzelem volt 😀basszus ilyenkor jön amúgy az, hogy miért is nem veszítettünk a raiders ellen 😀WesterHa lett volna még egy támadásuk lehet ott is annyi nekünk, ha jól emlékszem 1 TD-nyi sem volt a különbség. 😀Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
basszus ilyenkor jön amúgy az, hogy miért is nem veszítettünk a raiders ellen 😀WesterHa lett volna még egy támadásuk lehet ott is annyi nekünk, ha jól emlékszem 1 TD-nyi sem volt a különbség. 😀
több mint 10 éve
basszus ilyenkor jön amúgy az, hogy miért is nem veszítettünk a raiders ellen 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
a mostani seahawks oc nem kell, eleget szidják őt amott, seahawks dc-ből meg már lett hc, épp a jagsben tevénykedik, szóval iktriad mesélhetne, hogy milyen, de szvsz nem nyújtott eddig semmi kiemelkedőtKülföldi fórumokon Art Briles-t a Baylor HC-ját szeretnék sokan, de ha Idzik marad akkor a Seahawks OC vagy DC lesz a HC-nk.Bekidehogynem pont ezért érdekes, mert a D elvezetésében mi a kihívás? ellenben az O, feltörekvő edzők álma 😀 (Nem)Westerkörkérdés, ki milyen hc-t akar?Könnyebb kérdést is feltehetnél, mert ilyen offense-t vezetni nagyon senki sem akarna, a D#-ben pedig csak egy pár CB kellene. 😀
- nem muszáj nevet, elég annyi, hogy O vagy D szaki legyen?
Én a D-re szavazokWester
Én O#-t akarok.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Külföldi fórumokon Art Briles-t a Baylor HC-ját szeretnék sokan, de ha Idzik marad akkor a Seahawks OC vagy DC lesz a HC-nk.dehogynem pont ezért érdekes, mert a D elvezetésében mi a kihívás? ellenben az O, feltörekvő edzők álma 😀 (Nem)Westerkörkérdés, ki milyen hc-t akar?Könnyebb kérdést is feltehetnél, mert ilyen offense-t vezetni nagyon senki sem akarna, a D#-ben pedig csak egy pár CB kellene. 😀
Én a D-re szavazokWester
Én O#-t akarok.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ma a Browns ellen? 😀ha a raiders bemákolna egy meccset akkor jók lennénk, mert nekik biztosan nehezebb a sorsolásuk az nfc és afc westtel, a jags már kérdéses, nekik még kéne egy meccset nyerni 😀WesterAkkor marad a szívás, vagy mákolunk 1/3-on.Bekinope az a redskinsnek se jött beWesteramúgy kajak kéne egy 1-15, hogy legyen már végre egy normális kúbénkWesterVagy eladni az életünket érte. 😀Beki
több mint 10 éve
dehogynem pont ezért érdekes, mert a D elvezetésében mi a kihívás? ellenben az O, feltörekvő edzők álma 😀 (Nem)körkérdés, ki milyen hc-t akar?Könnyebb kérdést is feltehetnél, mert ilyen offense-t vezetni nagyon senki sem akarna, a D#-ben pedig csak egy pár CB kellene. 😀
Én a D-re szavazokWester
Én O#-t akarok.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
ha a raiders bemákolna egy meccset akkor jók lennénk, mert nekik biztosan nehezebb a sorsolásuk az nfc és afc westtel, a jags már kérdéses, nekik még kéne egy meccset nyerni 😀Akkor marad a szívás, vagy mákolunk 1/3-on.Bekinope az a redskinsnek se jött beWesteramúgy kajak kéne egy 1-15, hogy legyen már végre egy normális kúbénkWesterVagy eladni az életünket érte. 😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
körkérdés, ki milyen hc-t akar?Könnyebb kérdést is feltehetnél, mert ilyen offense-t vezetni nagyon senki sem akarna, a D#-ben pedig csak egy pár CB kellene. 😀
Én a D-re szavazokWester
Én O#-t akarok.
több mint 10 éve
körkérdés, ki milyen hc-t akar?- nem muszáj nevet, elég annyi, hogy O vagy D szaki legyen?
Én a D-re szavazok
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Akkor marad a szívás, vagy mákolunk 1/3-on.nope az a redskinsnek se jött beWesteramúgy kajak kéne egy 1-15, hogy legyen már végre egy normális kúbénkWesterVagy eladni az életünket érte. 😀Beki
több mint 10 éve
nope az a redskinsnek se jött beamúgy kajak kéne egy 1-15, hogy legyen már végre egy normális kúbénkWesterVagy eladni az életünket érte. 😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
amúgy kajak kéne egy 1-15, hogy legyen már végre egy normális kúbénkWesterVagy eladni az életünket érte. 😀
több mint 10 éve
amúgy kajak kéne egy 1-15, hogy legyen már végre egy normális kúbénk
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
MONNYONLEEEE!!!!!toammármint woody? 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
MONNYONLEEEE!!!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Christian Hardy @HardyNFL 38 s38 másodperccel ezelőttWoody Johnson on who will be the Jets head coach next week: "I have no idea."
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Sajnos ma tutira nem repül senki, mert Ryan éppen nyilatkozik már.Jön a Black Monday!
Rex said "I have no idea" who will start at QB vs KC
Holnapi Idzik nyilatkozatot meg felesleges megnézni, úgyis karattyol majd a nagy semmiről.Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Nagyon gonosz, szerintem már szezonkezdet óta várták, hogy kirakhassák 😀. Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sajnos ma tutira nem repül senki, mert Ryan éppen nyilatkozik már.Rex said "I have no idea" who will start at QB vs KC
Holnapi Idzik nyilatkozatot meg felesleges megnézni, úgyis karattyol majd a nagy semmiről.