New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Mert ha odaérnek, akkor nem ejti majd el a labdát? Dehogynem.Feltéve, ha neki tud iramodni mielőtt oda nem érnek.BekiBrutális a Chiefs D szóval én nem lepődnék meg, főleg hogy vick mennyire szereti elejteni a labdátWesterfelhívtuk a csapathoz Simmst, szerintem ma játszani is fogWesterGeno probable besorolást kapott a mai meccsre, de nyilván Simms is beöltözik ma. Mondjuk, ha már Simms is pályára lép az már annyit tesz, hogy ismét 6 turnover körül tartunk majd. 😀Beki
Szar napja lesz.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Feltéve, ha neki tud iramodni mielőtt oda nem érnek.Brutális a Chiefs D szóval én nem lepődnék meg, főleg hogy vick mennyire szereti elejteni a labdátWesterfelhívtuk a csapathoz Simmst, szerintem ma játszani is fogWesterGeno probable besorolást kapott a mai meccsre, de nyilván Simms is beöltözik ma. Mondjuk, ha már Simms is pályára lép az már annyit tesz, hogy ismét 6 turnover körül tartunk majd. 😀Beki
több mint 10 éve
Brutális a Chiefs D szóval én nem lepődnék meg, főleg hogy vick mennyire szereti elejteni a labdátfelhívtuk a csapathoz Simmst, szerintem ma játszani is fogWesterGeno probable besorolást kapott a mai meccsre, de nyilván Simms is beöltözik ma. Mondjuk, ha már Simms is pályára lép az már annyit tesz, hogy ismét 6 turnover körül tartunk majd. 😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
felhívtuk a csapathoz Simmst, szerintem ma játszani is fogWesterGeno probable besorolást kapott a mai meccsre, de nyilván Simms is beöltözik ma. Mondjuk, ha már Simms is pályára lép az már annyit tesz, hogy ismét 6 turnover körül tartunk majd. 😀
több mint 10 éve
felhívtuk a csapathoz Simmst, szerintem ma játszani is fog
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Stylee
480
Na úgy látszik Darrin Walls nem játszik hétvégén, szóval allen - philip adams kezdő várható. Nem baj a 9-7 még így is meglehet 😀Wester
több mint 10 éve
Na úgy látszik Darrin Walls nem játszik hétvégén, szóval allen - philip adams kezdő várható. Nem baj a 9-7 még így is meglehet 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
www.nj.com/jets/index.ssf/2014/10/watch_geno_smith_gets_frustrated_talking_about_his_benching_future_with_jets.html#incart_story_package.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szimplán kihagynám azt h megint jó edzésünk volt, mert ezt a kutya sem hiszi már el. 😊Manish Mehta @MMehtaNYDNmiért Beki, te mit mondanál? "sorry, megint szarok leszünk?" Maximum lemondasz.Amadeus91
Rex: "Today we had a good practice." #nyj
Most komolyan, hogyan van bőr a képén ilyet nyilatkozni minden héten? A csapat egy kalap szar, rajtunk és rajta röhög mindenki, jobb is lesz ha kivágják a fenébe ebből elegem van már.Beki
több mint 10 éve
Rex maga sem hiszi el ezeket, de azért gondolom saját magát is megpróbálja meggyőzni ilyenkor. Nyilván annyiban nem hazudik, hogy lehet, hogy az edzéseken jól megy, csak gondolom ott egyrészt nem is teljes intenzitással játszanak, másrészt ilyen secondary ellen lehet, hogy Vick is látszólag normálisabbnak néz ki.Csak tudod, amikor ez elhangzik hétfőn, akkor kikapunk (nah ne mintha a tények mást jósolnának).BekiManish Mehta @MMehtaNYDNCsak nem mondhatja, hogy szar edzés volt, gyengék a QB-k, fos a secondary. 😊
Most komolyan, hogyan van bőr a képén ilyet nyilatkozni minden héten? A csapat egy kalap szar, rajtunk és rajta röhög mindenki, jobb is lesz ha kivágják a fenébe ebből elegem van már.Beki
Azért mondja, mert már tényleg nem tud mást. Mindenki tudja, hogy kamu, de év végéig még ez megy majd.Stez
És hát mondom, amúgy sem mondhatja azt, hogy szar a csapat. Valamit pedig mondania kell. Így is sokat sejtető volt, amikor közölte, hogy fogalma sincs igazából a QB helyzetről és arról, ki lesz a kezdő.
Most kezd rájönni, hogy teljesen káosz van és kicsúszott a kezei közül az irányítás. Egyébként nekem az a véleményem, hogy ebben a szarban sokkal jobban benne van Idzik keze, aztán Ryan viszi majd el a balhét. Menjen ő is, ez alap, de ha idzik marad, akkor baszhatjátok.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Manish Mehta @MMehtaNYDNmiért Beki, te mit mondanál? "sorry, megint szarok leszünk?" Maximum lemondasz.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csak tudod, amikor ez elhangzik hétfőn, akkor kikapunk (nah ne mintha a tények mást jósolnának).Manish Mehta @MMehtaNYDNCsak nem mondhatja, hogy szar edzés volt, gyengék a QB-k, fos a secondary. 😊
Azért mondja, mert már tényleg nem tud mást. Mindenki tudja, hogy kamu, de év végéig még ez megy majd.Stez
több mint 10 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDNCsak nem mondhatja, hogy szar edzés volt, gyengék a QB-k, fos a secondary. 😊
Azért mondja, mert már tényleg nem tud mást. Mindenki tudja, hogy kamu, de év végéig még ez megy majd.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN Rex: "Today we had a good practice." #nyj
Most komolyan, hogyan van bőr a képén ilyet nyilatkozni minden héten? A csapat egy kalap szar, rajtunk és rajta röhög mindenki, jobb is lesz ha kivágják a fenébe ebből elegem van már.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nem részletezném a statokat a Chief meccs előtt.140.7 futott yard meccsenként, 25.1 pont meccseként, Pass defense terén elsők, harmadikak total defense terén.
Nyilvánvaló, hogy futkározni fogunk ellenük, de abból megélni nem tudunk majd.
több mint 10 éve
Stylee
480
Rexuálisvajon milyen kapcsolat lehet woody és rexy között???mzperxNah azt, hogy Ryan érának vége van, csak akkor hiszem el, amikor Idzik erről közleményt ad ki, de jelenleg előbb nézem ki belőle, hogy Idziket kivágja és a kövi GM-nek meg kell tartania ismét Rex-et.BekiHa Ryan marad jövőre itt a tulajdonossal is nagy gondok vannak. Az egész NFL rajtunk röhög. Ryan-nek nem megy a motiválás, csak áll, mint egy szobor az oldalvonal mellett és a játékosok sem tesznek olyan határozott nyilatkozatokat, hogy a belüket is kidolgoznák érte.BekiHozzátenném, hogy az NFL még akkor is röhögött rajtunk amikor zsinórban két AFC döntőt játszottunk. De amikor van rá okuk akkor még idegesítőbb. Ryan korszakának vége van és ami ezután jön nem biztos, hogy jobb lesz..david52
több mint 10 éve
mzperx
245
vajon milyen kapcsolat lehet woody és rexy között???Nah azt, hogy Ryan érának vége van, csak akkor hiszem el, amikor Idzik erről közleményt ad ki, de jelenleg előbb nézem ki belőle, hogy Idziket kivágja és a kövi GM-nek meg kell tartania ismét Rex-et.BekiHa Ryan marad jövőre itt a tulajdonossal is nagy gondok vannak. Az egész NFL rajtunk röhög. Ryan-nek nem megy a motiválás, csak áll, mint egy szobor az oldalvonal mellett és a játékosok sem tesznek olyan határozott nyilatkozatokat, hogy a belüket is kidolgoznák érte.BekiHozzátenném, hogy az NFL még akkor is röhögött rajtunk amikor zsinórban két AFC döntőt játszottunk. De amikor van rá okuk akkor még idegesítőbb. Ryan korszakának vége van és ami ezután jön nem biztos, hogy jobb lesz..david52
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah azt, hogy Ryan érának vége van, csak akkor hiszem el, amikor Idzik erről közleményt ad ki, de jelenleg előbb nézem ki belőle, hogy Idziket kivágja és a kövi GM-nek meg kell tartania ismét Rex-et.Ha Ryan marad jövőre itt a tulajdonossal is nagy gondok vannak. Az egész NFL rajtunk röhög. Ryan-nek nem megy a motiválás, csak áll, mint egy szobor az oldalvonal mellett és a játékosok sem tesznek olyan határozott nyilatkozatokat, hogy a belüket is kidolgoznák érte.BekiHozzátenném, hogy az NFL még akkor is röhögött rajtunk amikor zsinórban két AFC döntőt játszottunk. De amikor van rá okuk akkor még idegesítőbb. Ryan korszakának vége van és ami ezután jön nem biztos, hogy jobb lesz..david52
több mint 10 éve
Apex
2 980
"We have signed CB Marcus Williams from the practice squad to the active roster."
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
david52
115
Ha Ryan marad jövőre itt a tulajdonossal is nagy gondok vannak. Az egész NFL rajtunk röhög. Ryan-nek nem megy a motiválás, csak áll, mint egy szobor az oldalvonal mellett és a játékosok sem tesznek olyan határozott nyilatkozatokat, hogy a belüket is kidolgoznák érte.BekiHozzátenném, hogy az NFL még akkor is röhögött rajtunk amikor zsinórban két AFC döntőt játszottunk. De amikor van rá okuk akkor még idegesítőbb. Ryan korszakának vége van és ami ezután jön nem biztos, hogy jobb lesz..
több mint 10 éve
mzperx
245
Ha Ryan marad jövőre itt a tulajdonossal is nagy gondok vannak. Az egész NFL rajtunk röhög. Ryan-nek nem megy a motiválás, csak áll, mint egy szobor az oldalvonal mellett és a játékosok sem tesznek olyan határozott nyilatkozatokat, hogy a belüket is kidolgoznák érte.Bekiez benne volt abba postban amit linkeltél, amikor idekerült így nyilatkoztak róla, most meg a szokásos pc tingli-tangli szöveg megy
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha Ryan marad jövőre itt a tulajdonossal is nagy gondok vannak. Az egész NFL rajtunk röhög. Ryan-nek nem megy a motiválás, csak áll, mint egy szobor az oldalvonal mellett és a játékosok sem tesznek olyan határozott nyilatkozatokat, hogy a belüket is kidolgoznák érte.
több mint 10 éve
Mennie kell sajnos és menni is fog ez már biztos, de remélem idzik is megy vele, ahogy Stez is mondta ide egy teljesen új brigád kellén kiegyeznék vele, de én elég elfogult vagyok ryannel szemben 😀WesterSokáig én is az voltam, de
- idén nagyon nem úgy néz ki, mint egy vezér , vagy motivátor, lásd kb. minden poszt a meccs óta
- qb helyzetet nem tudja kezelni, első két alkalommal azt mondtam ok, most már kezdek kiakadni
- azt a sok all out blitzet 3. downra el lehetne felejteni (főleg ilyen db-kkel), mert egy közepes képességű+eszű qb hülyét csinál belőle (idén Stafford, Rivers, tavaly Flacco, Dalton, a top qb-kat ne is említsük)
- ahogy tegnap a válsághelyzetet (nem) kezelte, mélabús pofival a pálya szélén, az olyan manginis volt.. hadd ne folytassam 😊
Ha rajtam múlna, Woody helyében hamarabb adnék Idziknek egy második esélyt, mint Rexynek egy tizediket.toam
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
én kiegyeznék vele, de én elég elfogult vagyok ryannel szemben 😀WesterSokáig én is az voltam, de
- idén nagyon nem úgy néz ki, mint egy vezér , vagy motivátor, lásd kb. minden poszt a meccs óta
- qb helyzetet nem tudja kezelni, első két alkalommal azt mondtam ok, most már kezdek kiakadni
- azt a sok all out blitzet 3. downra el lehetne felejteni (főleg ilyen db-kkel), mert egy közepes képességű+eszű qb hülyét csinál belőle (idén Stafford, Rivers, tavaly Flacco, Dalton, a top qb-kat ne is említsük)
- ahogy tegnap a válsághelyzetet (nem) kezelte, mélabús pofival a pálya szélén, az olyan manginis volt.. hadd ne folytassam 😊
Ha rajtam múlna, Woody helyében hamarabb adnék Idziknek egy második esélyt, mint Rexynek egy tizediket.
több mint 10 éve
www.nfl.com/now/share?id=6a54c96f-277d-4f11-9144-a5120d2641b9én kiegyeznék vele, de én elég elfogult vagyok ryannel szemben 😀
Kb. semmivel nem értek egyet, amit mond, de legalább elgondolkodtat. És amilyen hangulat van a kinti médiában, simán el tudom képzelni, hogy szezon végén Idzik megy, a fél keret megy, az egész edzői stáb megy, Ryan marad 😀toam
Lesz ez még így se!