New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mangold pólóban kint a pálya szélén, valszeg OUT.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Schefter és Rapoport szerint Decker játszani fog, végig is kell bírnia nincs mese 4 WR-rel összesen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Devin Smith, Pryor es Powell OUT, Mangold doubtful, Colon es Decker Q besorolast kapott.Decker tutira beoltozik es Colon is sztem, egyik a keves WR (4), masik pedig minosegi backup hijjan.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Aktivaltuk Ridley-t, repult Owusu, aki ha tuleli a waivert jon vissza IRre hozzank. Kerley time!Raiders ellen Marshall, Decker, Kerley es Thompkins lesz osszesen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Úgy fest Owusu mellett Devin Smith sem lesz vasárnap. Pryor is jó eséllyel OUT.
több mint 10 éve
Épp most megy nfl networkön egy elő műsor ahova meghívták Brandon Marshallt. Boomer Esiassont oltotta nagyon, felhozta hogy amikor utoljára 6-0val kezdett a Bengals, a köv meccsen Boomer szórt 5 INTet. 😀Csak azért írtam ide, mert őszintén szólva kicsit meglepődtem milyen értelmes srác. Nem csak ezért, bár szépen felkészült, de előtte kitértek Greg Hardyra és messze a legértelmesebb módon állt hozzá a dologhoz. (Adam Schein, Phil Simms, BE és Marshall volt jelen.)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Mai edzés update:Ez a Pats elleni csörte nagyon megviselte a csapatot :S
DNP: Pryor, Mangold, Decker, Owusu, Colon, Powell. #nyj
Skrine vmi törés van az egyik ujjánál, de játszik vasárnap, Devin Smith bokasérülés sokat nem tudni még róla, Pryor esetén később derül ki h játszhat-e (ha nem igazolunk egy safety-t még), Owusu újabb agyrázkódás -> 4. karrierje során, Mangold lehet h nem edz egész héten, de vasárnap a pályán lesz.
Beki
"Négyszer puntolt és ötször volt holder, ezzel 51 ezer dollárt keresett Steve Weatherford, akit szombaton igazolt le a Jets, és kedden már el is küldték. Olyan szerződést írt alá, amivel meccsenként 51 ezer dollár jár neki. Azt azért bevallotta, hogy amióta a Giants elküldte a preseasonben, csak háromszor puntolt, akkor is a 7 éves fia segítségével egy parkban."Ez látszott is :S
Coolearie
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mai edzés update:DNP: Pryor, Mangold, Decker, Owusu, Colon, Powell. #nyj
Skrine vmi törés van az egyik ujjánál, de játszik vasárnap, Devin Smith bokasérülés sokat nem tudni még róla, Pryor esetén később derül ki h játszhat-e (ha nem igazolunk egy safety-t még), Owusu újabb agyrázkódás -> 4. karrierje során, Mangold lehet h nem edz egész héten, de vasárnap a pályán lesz.
több mint 10 éve
"Négyszer puntolt és ötször volt holder, ezzel 51 ezer dollárt keresett Steve Weatherford, akit szombaton igazolt le a Jets, és kedden már el is küldték. Olyan szerződést írt alá, amivel meccsenként 51 ezer dollár jár neki. Azt azért bevallotta, hogy amióta a Giants elküldte a preseasonben, csak háromszor puntolt, akkor is a 7 éves fia segítségével egy parkban."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
New York Jets @nyjetsWe have signed OL Wesley Johnson to the active roster and signed LB Quanterus Smith to the practice squad.
Hmm...
több mint 10 éve
Láttam. 😀Persze, értem én a tréfát 😀 Bár ezt a 6-0 kezdést elnézve nem nagyon van ok új emberekre, persze egy Wilk minden csapatban elférne 😀Főleg ezért volt ott a spoiler.Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀
Illetve támogatom a Pats elleni vereséget 😊
WyattLeo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be.A Green Bay meg nem szereti az FA-t 😀
Mindenki jól jár. 😊
| Aztán csörög az ébresztő |
alatriste
Lucifer
De ha 2-3 évente mégis igazolunk valakit, akkor azt a D-be szoktuk hozni. És egy playmaker a DLbe még elférne. Pénz is van.
De ugyese fogunk. 😀
alatriste
Lucifer
Elég régóta nézem a sajtfejek meccseit, és idén a védelem picit erőn felül teljesít, és segítenek az Onak. Tipikusan olyan egység, akik képesek 500passold yardot benyelni, vagy épp 200futottat, de közben a legjobbak között van a TO mutató.
A D-be Daniels remek 3-4es DE, Peppers - CMIII kettős állat, és vannak még tehetséges játékosok, de egy playmaker játékos elférne. Pénzileg jól áll a csapat. De mint mondtam még ha ki is jön FAra, nem valószínű, hogy ráugranánk.
Pedig... 😀
Na véget ért az OFFom, sok sikert tovább a csapatnak.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Persze, értem én a tréfát 😀 Bár ezt a 6-0 kezdést elnézve nem nagyon van ok új emberekre, persze egy Wilk minden csapatban elférne 😀Főleg ezért volt ott a spoiler.Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀
WyattLeo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be.A Green Bay meg nem szereti az FA-t 😀
Mindenki jól jár. 😊
alatriste
Lucifer
De ha 2-3 évente mégis igazolunk valakit, akkor azt a D-be szoktuk hozni. És egy playmaker a DLbe még elférne. Pénz is van.
De ugyese fogunk. 😀
alatriste
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Főleg ezért volt ott a spoiler.Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀
Mindenki jól jár. 😊
alatriste
Lucifer
De ugyese fogunk. 😀

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀
Wyatt
Leo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be.Mindenkinek a mi DL-ünkre fáj a foga? 😀
Mindenki jól jár. 😊
alatriste
A Green Bay meg nem szereti az FA-t 😀 Nem biztos, h vinnétek. Am remélem azért nem engedjük el egyenlőre.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Leo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be. Mindenki jól jár. 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀Illetve támogatom a Pats elleni vereséget 😊

több mint 10 éve
Am ha a jelenlegi sorozatot nézzük (W W L W W L), akkor 11-5 ös szezonunk lesz és még a Bills, Giants, Pats triótol fogunk kikapni idén 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sheldon 2 meccs alatt 8 tackle, 1.5 sack, 1 FF
több mint 10 éve
Mangold sérülése talán nem olyan súlyos, mint ahogy kinézett tegnap.www.newyorkjets.com/videos/audio/Bowles-Mangolds-X-Rays-Negative/3a09d8fd-4c14-4cdf-964f-d3995e12cd6b?campaign=fb
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azt ne várd, hogy ilyet leírjak, csak enyhe célzás volt. 😀Jól látszik, hogy egy esetleges OAK elleni győzelem és egy MIA vereség már annyit tenne, hogy 2 meccses előnyünk lenne a WC helyért.Szurkolsz? 😀
Beki
tomi-tomi
több mint 10 éve
Jól látszik, hogy egy esetleges OAK elleni győzelem és egy MIA vereség már annyit tenne, hogy 2 meccses előnyünk lenne a WC helyért.Szurkolsz? 😀
Beki
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah jó tudom, hogy én papoltam h majd 2 meccs múlva nézzük meg a PO esélyeinket, de ha már véletlenül ilyen topcira akadtam külföldi fórumon akkor miért ne, itt a jelenlegi AFC helyzet:www.playoffstatus.com/nfl/afcstandings.html
Jól látszik, hogy egy esetleges OAK elleni győzelem és egy MIA vereség már annyit tenne, hogy 2 meccses előnyünk lenne a WC helyért.
több mint 10 éve
Jézusom, ketten is partyba vágnák itt a Jetset, amely amúgy pariban volt a Patscel. Na ezért tart itt Tebow 😕

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
2 dolog még:- Quigley épüljön fel jövő hétre
- Coples-el meg kezdjünk vmit, mert amit művel idén úgy h jövőre 7.7M-et foglal a sapkából, az nonszensz -> repülni fog