New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Jó deal, féltem pedig, hogy harvin miatt nem hosszabítunk vele, egyik kedvencem a csapatból
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannfl 34 s34 másodperccel ezelőtt#Jets WR Jeremy Kerley's 4-year extension is worth $16 M with $5.4 M guaranteed.
0 replies 3 retweets 1 favorite
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
New York Jets @nyjets 1 min1 minute agoWe have signed WR Jeremy Kerley to a 4-year extension.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannfl 3 p3 perccel ezelőtt#Jets are expected to sign WR Jeremy Kerley to a 4-year extension some time today, per league source.
Hmm, nah ez így érdekes lesz jövőre, ha Harvin is rosteren marad.
Jöhet Wilkerson extension, Harrison szerződése és Harris 2 évre még.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Percy akcióbamn edzésen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Harvin első edzése Jet-ként.
több mint 10 éve
mzperx
245
Hogy érzékeltessem mennyire kuka ez a szezonunk.illusztris társaság....
www.playoffstatus.com/nfl/nflpostseasonprob.htmlBeki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Percy ma már edzeni is fog a csapattal, miután az egész hétvégét a playbook tanulásával töltötte MM és Lal WR coach társaságában.Edzés után Harvin, Ryan és Idzik is a média rendelkezésére áll majd.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hogy érzékeltessem mennyire kuka ez a szezonunk.www.playoffstatus.com/nfl/nflpostseasonprob.html
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ilyet sem írtam még le mióta NFL-t nézek, hogy következő ellenfelünk a jobb mérleggel álló Bills lesz, beszéljenek egyelőre a statisztkikák.Bills offense:
Meccsenként 19.3 átlagolt pont -> 27. hely
Meccsenként 333.6 total yard -> 22. hely
Meccsenként 230.1 passzolt yard -> 19. hely
Meccsenként 103.4 futott yard -> 19. hely
(Itt jegyezném meg h Spiller és Jackson sem fog játszani ellenünk)
Bills defense:
Meccsenként 328 engedett total yard -> 11. hely
Meccsenként 247.6 engedett passzolt yard -> 19. hely
Meccsenként 80.4 engedett futott yard -> 4. hely
Jets offense:
Meccsenként 17.3 átlagolt pont -> 29. hely
Meccsenként 320.4 total yard -> 26. hely
Meccsenként 185.4 passzolt yard -> 31. hely
Meccsenként 135.0 futott yard -> 6. hely
Jets defense:
Meccsenként 326.6 engedett total yard -> 9. hely
Meccsenként 238.6 passzolt yard -> 16. hely
Meccsenként 88 engedett futott yard -> 8. hely
több mint 10 éve
Szokásos, megint 3 napig vagyok offline, akkor történnek a nagy dolgok. Feldolgozás folyamatban...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Harvin első interjúja, mint Jets játékos:www.newyorkjets.com/videos/videos/Harvin-Its-a-Great-Fit-Now/7f90f8c6-1552-480c-b510-9569942ad7a7
Rövid elemzés, hogy mit hozhat az offensebe:
www.ganggreennation.com/2014/10/18/6999121/percy-harvin-the-harvin-fit
Harvin trade pénzügyi vonzatának elemzése:
overthecap.com/seahawks-trade-percy-harvin-jets/
Valamint Harvin cap hitje a köv. 4 évre, amennyiben nem lesz átdolgozva:
overthecap.com/player/percy-harvin/1554/
több mint 10 éve
Hirek szerint 6. kor megy Seattlebe ha Harvint kivagjuk, vagy 4. kor ha 2015-os szezon kezdesekor rosteren lesz.BekiExtra motiváció Harvinnak, hogy jól teljesítsen
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hirek szerint 6. kor megy Seattlebe ha Harvint kivagjuk, vagy 4. kor ha 2015-os szezon kezdesekor rosteren lesz.
több mint 10 éve
mzperx
245
Percy Harvin amellett, hogy monoklit csinált Golden Tate-nek a Super Bowl előtti héten, az idei előszezonban bemosott egyet Doug Baldwinnak is, ami szintén nyomott hagyott csapattársa arcán. Kapcsolata megromlott az edzőivel, a vasárnapi Cowboys elleni meccsen nem ment vissza a pályára, amikor Carrollék kérték, a főedző a mérkőzés után azt nyilatkozta, hogy azért nem játszott a meccs vége felé, mert nem állt készen, a valóság azonban az, hogy a játékos egyszerűen nem akart. Harvin hasonlóan probléma volt a Vikings öltözőjében is - írja a ProFootballTalk.Styleewww.si.com/nfl/2014/10/18/seahawks-percy-harvin-trade-jets-golden-tate
több mint 10 éve
Stylee
480
Percy Harvin amellett, hogy monoklit csinált Golden Tate-nek a Super Bowl előtti héten, az idei előszezonban bemosott egyet Doug Baldwinnak is, ami szintén nyomott hagyott csapattársa arcán. Kapcsolata megromlott az edzőivel, a vasárnapi Cowboys elleni meccsen nem ment vissza a pályára, amikor Carrollék kérték, a főedző a mérkőzés után azt nyilatkozta, hogy azért nem játszott a meccs vége felé, mert nem állt készen, a valóság azonban az, hogy a játékos egyszerűen nem akart. Harvin hasonlóan probléma volt a Vikings öltözőjében is - írja a ProFootballTalk.
több mint 10 éve
Stylee
480
"Az eddig hírekkel ellentétben a Seahawks csak egy hatodik körös picket kapott a Jetstől Harvinért, ami maximum 4. körössé alakulhat."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
"@MMehtaNYDN: It's my understanding that the conditional pick that the Jets gave up with a sixth rounder. No official word from the teams yet. #nyj"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Immaron hivatalos, hogy Harvin a Jets jatekosa, mig Nelsont elkuldtuk.Lassuk MM 1 het alatt h epiti be az offensebe.
több mint 10 éve
Ez most tökéletesen leírja a médiátJets trade for Percy Harvin: Got ripped off. Horrible trade.
If Pats were to trade for him: Belichick is a genius. Awesome trade.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
elviselték a faszságait, amíg besegített a gyűrűbe, most meg mehet is a hülyeségével.Na most az kurva vicces lenne, ha már régebb óta el akarták passzolni, amikor egy éve van a csapatnál. 😀a seahawks topicban írnak ezt-azt....pl hogy már régebb óta el akarták passzolni, dühkezelési problémái vannakmzperxAzért várjuk meg, hogy mi a bibi Harvinnal. Szvsz nem illett a Hawks rendszerébe, ez alap volt, de nem hiszem, hogy pusztán emiatt megváltak volna attól, akiért több picket, köztük első kört is adtak egy évvel előtte. Lehet homokos. 😀StezBocs, csak magas labda volt igy elnem kellett ezzel. 😀De ezt mindenki tudja, hogy paraszt vagyok. 😀Most irtam be elotted, de ha en reszeg lennek, akkor te pedig paraszt semmi egyeb.BekiCsodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiCsodálom, hogy senki sem írta még be, de te részeg vagy? 😀Stez
Kukázzatok most már cornert is. Ez meg jó csere volt, nektek mindenképpen.Stez
Innentol kezdve azert gondolom megy majd a teszteles boven a kov. szezonra, de Geno mar nem panaszkodhat celpontok miatt.Beki
Akkor az egy csodálatos csere volt tavaly.Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Na most az kurva vicces lenne, ha már régebb óta el akarták passzolni, amikor egy éve van a csapatnál. 😀a seahawks topicban írnak ezt-azt....pl hogy már régebb óta el akarták passzolni, dühkezelési problémái vannakmzperxAzért várjuk meg, hogy mi a bibi Harvinnal. Szvsz nem illett a Hawks rendszerébe, ez alap volt, de nem hiszem, hogy pusztán emiatt megváltak volna attól, akiért több picket, köztük első kört is adtak egy évvel előtte. Lehet homokos. 😀StezBocs, csak magas labda volt igy elnem kellett ezzel. 😀De ezt mindenki tudja, hogy paraszt vagyok. 😀Most irtam be elotted, de ha en reszeg lennek, akkor te pedig paraszt semmi egyeb.BekiCsodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiCsodálom, hogy senki sem írta még be, de te részeg vagy? 😀Stez
Kukázzatok most már cornert is. Ez meg jó csere volt, nektek mindenképpen.Stez
Innentol kezdve azert gondolom megy majd a teszteles boven a kov. szezonra, de Geno mar nem panaszkodhat celpontok miatt.Beki
Akkor az egy csodálatos csere volt tavaly.
több mint 10 éve
Akkor jó, mert olvastam itt 1 körről is, annyit nem érne. Olyan alapon akkor példaként mondjuk ha Foles tovább javul, és Chip mégis nagyon szeretné Mariotát, simán megszerezhetné azt a picket érte amivel elhozhatná. De ez most nyilván nagyon fikció, tényleg csak a példa kedvéért mondtam, több szót nem is érdemel 😀Adtatot első kört is érte? Az úgy viszont sok.....dandeelvileg csak egy kondícionális 2-4.közöttWester
Csak kiderült mit néztem el 😀 Szóval anno a Hawks adott érte első kört, és olvastam félre.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az a szep h Harvin jovo evi 10.5Mes cap hitje mellett is kb. 55M cap spaceunk lesz, de remelem nem egy 2. kor minusz mellette. 😊