New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Izgalmas lesz a Bills elleni meccs, ahol egy elég jó védelem ellen nyomjuk majd liga legrosszabb offensevel (Jets offense).Ehh, nem láttam a meccset, de úgy látom voltak momentumaink bőven és még 2x annyit volt a labda nálunk (idő tekintetében), mint a Patsnél, erre blokkolt FG-vel szívunk ki. 😀Bekiszegény embert az ág is.....ez az 1-6 elég gázmzperx
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Érdemes megnézni a meccset?StyleeÉn nem fogom az tuti, reggel az összefoglaló megnézésénél szted milyen élmény volt nézni a blokkolt FG-t, bár már tudtam mi következik. 😕
több mint 10 éve
Stylee
480
Érdemes megnézni a meccset?
több mint 10 éve
Ehh, nem láttam a meccset, de úgy látom voltak momentumaink bőven és még 2x annyit volt a labda nálunk (idő tekintetében), mint a Patsnél, erre blokkolt FG-vel szívunk ki. 😀Bekiha Pryor rúgja a FG-t, akkor simán GOOD 😊
több mint 10 éve
mzperx
245
Ehh, nem láttam a meccset, de úgy látom voltak momentumaink bőven és még 2x annyit volt a labda nálunk (idő tekintetében), mint a Patsnél, erre blokkolt FG-vel szívunk ki. 😀Bekiszegény embert az ág is.....ez az 1-6 elég gáz
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ehh, nem láttam a meccset, de úgy látom voltak momentumaink bőven és még 2x annyit volt a labda nálunk (idő tekintetében), mint a Patsnél, erre blokkolt FG-vel szívunk ki. 😀
több mint 10 éve
mindenki nyugodjon le a picsába, höri lesz szóval nyerünkWester2/2 a mérlegem?
Falcons + Dolphins asszem
több mint 10 éve
mindenki nyugodjon le a picsába, höri lesz szóval nyerünk
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Milyen a TE védekezésetek?az 5. legrosszabb a ligában a Jets a TE-k ellen, a Patriots 23. szóval elfogult vagy 😊
Döntenem kell hogy Tim Wrightot vagy Amarot játszatom a héten 😊
Ha az eddigi NE meccseket nézem, mi nem vitézkedünk a TE védekezésben... Amaro egyre több snapet és labdát kap.Nomac
több mint 10 éve
Milyen a TE védekezésetek? Döntenem kell hogy Tim Wrightot vagy Amarot játszatom a héten 😊
Ha az eddigi NE meccseket nézem, mi nem vitézkedünk a TE védekezésben... Amaro egyre több snapet és labdát kap.
több mint 10 éve
New York Jets @nyjetsWe have released Josh Bush and activated Antwan Barnes from Reserve/PUP.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Stylee
480
És mi van ha behúzzátok Haribó az S-től HC-nek Rexi meg mehet a helyére vagy a fosztogatókhozmalkavÉn személy szerint örülnék neki 😊
több mint 10 éve
malkav
2 468
És mi van ha behúzzátok Haribó az S-től HC-nek Rexi meg mehet a helyére vagy a fosztogatókhoz
több mint 10 éve
mzperx
245
nah elolvastam a postot ez nagyon jó észrevételei vannak...ez pl kifejezetten tetszett:"But as the roster turned over and the veterans were released the message started to get lost. When you talked with players in 2009 and 2010 they talked about how they would jump off a building if Rex wanted them to. Now when they ask players about Rex it’s more the usual lip service about how they like the coach."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kiderül h vki eladja-e majd az életét is érte.Akkor trade lesz, Mariota nem jut el 1/3-ig, ebben biztos vagyok.StezAbszolút nem, de ha a JAX és az OAK lesz 1/1 és 1/2-őn akkor akár az 1/3-as még nagyon jól is járhat.BekiPedig ő felkavarná az állóvizet. Semmiképpen sem lehet szomorú az a csapat, akinek 1/1-e lesz a 2015-ös classt látvaStezMariota 😛StezBye week utáni vmivel gyengébb sorsolás miatt kicsit az esély rá. 😛Beki
több mint 10 éve
Akkor trade lesz, Mariota nem jut el 1/3-ig, ebben biztos vagyok.Abszolút nem, de ha a JAX és az OAK lesz 1/1 és 1/2-őn akkor akár az 1/3-as még nagyon jól is járhat.BekiPedig ő felkavarná az állóvizet. Semmiképpen sem lehet szomorú az a csapat, akinek 1/1-e lesz a 2015-ös classt látvaStezMariota 😛StezBye week utáni vmivel gyengébb sorsolás miatt kicsit az esély rá. 😛Beki
több mint 10 éve
mzperx
245
Inkább vmi offense-minded coachnak jobban örülnék. 😊BekiJó eséllyel az, de mindenképpen top10-es pickre számítok a bye week utáni gyengébb sorsolás miatt.azt hiszem senki nem tiltakozna 😀mzperx
Talán vonzóbb lesz a HC jelölteknek is a csapat a magas pick, magas cap space miatt, de szinte biztos vagyok benne, ha Idzik marad úgy a Seahawks OC-ja vagy DC-je lesz az új HC-nk. 😀Beki
hát az aztán teljesen új irány lenne 😊 az a helyzet hogy én lassan már a következő szezont kezdem várni 😀Inkább vmi offense-minded coachnak jobban örülnék. 😊BekiJó eséllyel az, de mindenképpen top10-es pickre számítok a bye week utáni gyengébb sorsolás miatt.azt hiszem senki nem tiltakozna 😀mzperx
Talán vonzóbb lesz a HC jelölteknek is a csapat a magas pick, magas cap space miatt, de szinte biztos vagyok benne, ha Idzik marad úgy a Seahawks OC-ja vagy DC-je lesz az új HC-nk. 😀Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Abszolút nem, de ha a JAX és az OAK lesz 1/1 és 1/2-őn akkor akár az 1/3-as még nagyon jól is járhat.Pedig ő felkavarná az állóvizet. Semmiképpen sem lehet szomorú az a csapat, akinek 1/1-e lesz a 2015-ös classt látvaStezMariota 😛StezBye week utáni vmivel gyengébb sorsolás miatt kicsit az esély rá. 😛Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Inkább vmi offense-minded coachnak jobban örülnék. 😊Jó eséllyel az, de mindenképpen top10-es pickre számítok a bye week utáni gyengébb sorsolás miatt.azt hiszem senki nem tiltakozna 😀mzperx
több mint 10 éve
Pedig ő felkavarná az állóvizet. Semmiképpen sem lehet szomorú az a csapat, akinek 1/1-e lesz a 2015-ös classt látvaMariota 😛StezBye week utáni vmivel gyengébb sorsolás miatt kicsit az esély rá. 😛Beki
több mint 10 éve
mzperx
245
azt hiszem senki nem tiltakozna 😀Jó eséllyel az, de mindenképpen top10-es pickre számítok a bye week utáni gyengébb sorsolás miatt.jó eséllyel egy igen magas első körösünk lesz 😊 egy-két jó cetlivel és közel 60 millával elvileg már lehet csapatot építenimzperxén idziket is kivágnám.....az lenne az igazi és totális rebuild....sőt a szezon végét sem várnám meg.....milyen pickek vannak jövőre?mzperxMindegyik körben van pickünk és ennyi, valamint kondi pickre sem számíthatunk.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mariota 😛StezBye week utáni vmivel gyengébb sorsolás miatt kicsit az esély rá. 😛
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jó eséllyel az, de mindenképpen top10-es pickre számítok a bye week utáni gyengébb sorsolás miatt.jó eséllyel egy igen magas első körösünk lesz 😊 egy-két jó cetlivel és közel 60 millával elvileg már lehet csapatot építenimzperxén idziket is kivágnám.....az lenne az igazi és totális rebuild....sőt a szezon végét sem várnám meg.....milyen pickek vannak jövőre?mzperxMindegyik körben van pickünk és ennyi, valamint kondi pickre sem számíthatunk.Beki
Talán vonzóbb lesz a HC jelölteknek is a csapat a magas pick, magas cap space miatt, de szinte biztos vagyok benne, ha Idzik marad úgy a Seahawks OC-ja vagy DC-je lesz az új HC-nk. 😀