NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
65
10
2:20, ARENA4
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Jarvis Harrison OG érkezik.Bekikitűnő húzás, 2. napra is sokan mondták, Colon (Carpenter?) mögé teljesen jó projekt
több mint 10 éve
Gondolom akkor Simms napjai meg vannak számlálvaTeljesen jó fit Gailey rendszerébe, a legnagyobb probléma, hogy Genonál semmivel nem tud többet, de szerintem kevesebbet sem.Bryce Petty QBLuciferÉn neki nagyon örülök 😊Stylee
Tényleges vérremenő QB-battle lesz.sapka
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jarvis Harrison OG érkezik.
több mint 10 éve
Teljesen jó fit Gailey rendszerébe, a legnagyobb probléma, hogy Genonál semmivel nem tud többet, de szerintem kevesebbet sem.Bryce Petty QBLuciferÉn neki nagyon örülök 😊Stylee
Tényleges vérremenő QB-battle lesz.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Jets are one of several teams that have talked to the Rams about RB Zac Stacy, who wants to be traded after the team took Todd Gurley. #nyjWestermit adnánk érte?
több mint 10 éve
Ajayi, Collins és IFO még mindig bent van.BekiAjayi kiment.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Nem vagyok Petty nagy fanja, senki nem fogja megmagyarázni nekem, hogy miben ér ő többet mint Hundley. Azt már inkább, hogy Gailey rendszerébe ő inkább illik, 4. körben meg ha jön az új Fitzpatrick, ám legyen! 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ajayi, Collins és IFO még mindig bent van.
több mint 10 éve
Jets are one of several teams that have talked to the Rams about RB Zac Stacy, who wants to be traded after the team took Todd Gurley. #nyj
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
futóból azért sokkal mélyebb a classlehet, eddig 20 OL-t vittek el és 10 RB-t. talán még van benn kincs, bár az eddigiekkel sem lehetünk elégedetlenekPityu Gyorazért már a 4.körben vagyunk, már upgrade-t nem nagyon lehet hozni, mennyiségben meg megvagyunk, én futót várok még mindenképpenWesterPetty, simán vállalható itt a 4. körben már.Bekiigen de most már jöhetne valaki az OL-be is!Pityu Gyor
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azért mentünk fel, mert a Browns is jött volna Petty-ért.
több mint 10 éve
lehet, eddig 20 OL-t vittek el és 10 RB-t. talán még van benn kincs, bár az eddigiekkel sem lehetünk elégedetlenekazért már a 4.körben vagyunk, már upgrade-t nem nagyon lehet hozni, mennyiségben meg megvagyunk, én futót várok még mindenképpenWesterPetty, simán vállalható itt a 4. körben már.Bekiigen de most már jöhetne valaki az OL-be is!Pityu Gyor
Green is green
több mint 10 éve
azért már a 4.körben vagyunk, már upgrade-t nem nagyon lehet hozni, mennyiségben meg megvagyunk, én futót várok még mindenképpenPetty, simán vállalható itt a 4. körben már.Bekiigen de most már jöhetne valaki az OL-be is!Pityu Gyor
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Texanstól kapott 7. kör ment JAX-hez,
több mint 10 éve
Petty, simán vállalható itt a 4. körben már.Bekiigen de most már jöhetne valaki az OL-be is!
Green is green
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Petty, simán vállalható itt a 4. körben már.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nekem egyre jobban tetszik a devin smith pick, ő tényleg az a fajta deep threat, akink nem volt. Mauldin is jó játékos, neki előnye lehet, majd, hogy e mögött a fal mögött kicsit könnyebb dolga lehet ha pályára kerül, de sztem ő még tanulni fog és a pace, babin duó fogja kapni a snapek nagy részét coples mellett.Hát igen, a legutóbbi mélységi célpontunk egy bizonyos Stephen Hill volt, aki futni tudott aztán kifújt. Mondjuk ő a Virginia Tech-től érkezett asszem, ahol run-heavy offense volt, de ez Smith esetében nem igaz szerencsére.
Leonard Williams pickhez még annyit, hogy Fucuék mondták, hogy rengetegszer volt, hogy nickel felállásokban 4 emberes fallal álltak fel, plusz anno a Richardson picknél is értetlenkedtünk, aztán mi lett belőle.Wester
Mauldin is meg fogja kapni a maga szerepét, nyilván első évben szituációs pass rusherként főleg.
Williams kapcsán pedig úgy vagyok, hogy majdnem mindegy h milyen felállás lesz, pusztítani fog. 😊
Legnagyobb gond az, hogy csak pingvinzeni tudok, hogy mire számítsunk defense terén. Azt tudjuk, hogy 3-4 papíron és sok blitz lesz.
több mint 10 éve
Nekem egyre jobban tetszik a devin smith pick, ő tényleg az a fajta deep threat, akink nem volt. Mauldin is jó játékos, neki előnye lehet, majd, hogy e mögött a fal mögött kicsit könnyebb dolga lehet ha pályára kerül, de sztem ő még tanulni fog és a pace, babin duó fogja kapni a snapek nagy részét coples mellett. Leonard Williams pickhez még annyit, hogy Fucuék mondták, hogy rengetegszer volt, hogy nickel felállásokban 4 emberes fallal álltak fel, plusz anno a Richardson picknél is értetlenkedtünk, aztán mi lett belőle.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Mondjuk, ami számomra most tűnt csak fel eddig, hogy Giacomini mögött nincs igazi backup RT-nk, jól sejtem?Bekiszerintem jól, legalábbis nagy kaliber nincs. plusz add hozzá azt hogy az egész fal nem fiatal, Mangolddal es Fergusonnal
Green is green
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nathan Jahnke @PFF_NateJahnke · 9 ó 9 órával ezelőttLorenzo Mauldin had 55 pressures and 33 run stops, both the best for 3-4 OLBs that were from power 5 conferences and draft eligible.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nfl.com-tól A- értékelést kaptunk a tegnapi pickjeinkre.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk, ami számomra most tűnt csak fel eddig, hogy Giacomini mögött nincs igazi backup RT-nk, jól sejtem?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha vki videókat nézegetne Smithről és Mauldinról.draftbreakdown.com/players/devin-smith/
draftbreakdown.com/players/lorenzo-mauldin/