New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Darryl Slater ‏@DarrylSlater
Todd Bowles thinks David Harris will be OK. Quad. Pryor has bone bruise in knee. Leonard Williams has ankle sprain.
Beki
Reméljük hamar felépülnek.
Egyébként grat a csapatnak. Jó volt a játék. Ivorynak nagyon nagy napja volt.
Szerencsére a D is hozott néhány turnovert és sacket. Viszont arra nagyon kell figyelni, h ne essünk vissza abba a formába, mint tavaly, h halmozzuk a büntetéseket. Azt hiszem ma is kaptunk 161 yard mínuszt...
Lucifer
163-at, majdnem annyit amennyit Ivory futott 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Todd Bowles thinks David Harris will be OK. Quad. Pryor has bone bruise in knee. Leonard Williams has ankle sprain.
Beki
Reméljük hamar felépülnek.
Egyébként grat a csapatnak. Jó volt a játék. Ivorynak nagyon nagy napja volt.
Szerencsére a D is hozott néhány turnovert és sacket. Viszont arra nagyon kell figyelni, h ne essünk vissza abba a formába, mint tavaly, h halmozzuk a büntetéseket. Azt hiszem ma is kaptunk 161 yard mínuszt...

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ma kimarad a meccs nekem, de szurkoljatok ki azt a nyamvadt W-t.
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Pont most pacsiztam le az emberrel, a legendával, A Tűzoltóval, képek majd, addig is nyerjünk meccset!
több mint 10 éve
franchise QB, azért ne túlozzunk, de a Magic része még élhet..

Valaki Londonban van már? Kinti szurkolói táborunktól kaptam a fülest, hogy mától vasárnapig ki van alakítva egy Jets zóna az Admiralty pubban ( www.admiraltytrafalgar.co.uk/find-us), a Trafalgar térrel szemben, mindenkit sok szeretettel várnak, közérdekű közleményünket hallották!
toam
A franchise QB-t irónikusnak gondoltam 😊

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Eric Decker kérdéses, Chris Ivory & Darrelle Revis próba !
több mint 10 éve
franchise QB, azért ne túlozzunk, de a Magic része még élhet..

Valaki Londonban van már? Kinti szurkolói táborunktól kaptam a fülest, hogy mától vasárnapig ki van alakítva egy Jets zóna az Admiralty pubban ( www.admiraltytrafalgar.co.uk/find-us), a Trafalgar térrel szemben, mindenkit sok szeretettel várnak, közérdekű közleményünket hallották!

Szerkesztette: toam
több mint 10 éve
 instagram.com/p/8TwMgrLeA0/

ilyen pólót szeretnék!!
toam
Nem félsz, hogy mire kiküldik, kimegy a divatból? 😀
Höri
Miért, Fitz személyében találtunk egy franchise QB-t 😀 Na jó nem sértegetem, mert egyenlőre úgy tűnik zötyög a szekér.
Am ez a poló csak ezzel a napszemüveggel jár 😀

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
 instagram.com/p/8TwMgrLeA0/

ilyen pólót szeretnék!!
toam
Nem félsz, hogy mire kiküldik, kimegy a divatból? 😀

több mint 10 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/632032267_18563448247018936_3617691632169687718_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=108&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=oRlqQia5pLEQ7kNvwFTh7HI&_nc_oc=AdkEaNncOniG50Q_8RJDeKjIEtLY1RyG6eDI4tU-bWJxT9kuc6xwJadUXNfgJ2eNyMY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=s0lQ9iraY_HjKgEObz-dyg&oh=00_Aftx_BdVTfP_TegERg_1XaJ0ijbDxXsIFl4_UmdqdJO8sg&oe=699CDD47
New York Jets | @edeck87's travel gear. | Instagram
8,636 likes, 498 comments - nyjets on October 1, 2015: "@edeck87's travel gear.".

ilyen pólót szeretnék!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Colon és Cumberland nem utazik Londonba, Ivory játszani fog, Decker kérdéses, ma limitáltan edzett.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Decker és Ivory ma már szerepelnek a positional drillekben, továbbit majd Bowles-tól.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Decker nem edzett ma, Ivory limited, Reilly és Cumberland out, várhatóan Walls is.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Twitteren olvasva az edzésről eddig leírtakat úgy tippelem h Ivory DNP, Decker pedig limited volt, de majd Bowles megmondja a frankót.
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
The Jets have acquired safety Dion Bailey off waivers from Seattle. To make room on the 53-man active roster, the team has waived safety Ronald Martin.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Colon MCL sprain -> Winters kezd RG-ben, miééééééééééért?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini
Jets RG Willie Colon, who left game with knee injury, was just driven out of the stadium in a golf cart. That, of course, a bad sign. #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Fitzpatrick at the podium: "Now we know we're not going to go undefeated this year." #Jets #nyjets
😀 😀:😀
Wester

Nagy forma az öreg. 😀
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 007 — Jó ötletnek tűnt!
Fitzpatrick at the podium: "Now we know we're not going to go undefeated this year." #Jets #nyjets
😀 😀:😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Revis: I'll be fine #nyj

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Revis -> hamstring injury.
Beki
nagyon jó :/

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Revis -> hamstring injury.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Köszi srácok sok sikert tovább! Valóban Deckerrel ez lehet hogy megvan.
dande
Összességében Decker nélkül is meglehetett volna ez, konzisztensebb O#-ra van szükségetek azért, mert egy félidő nem mindig lesz elég. 😛
több mint 10 éve
Köszi srácok sok sikert tovább! Valóban Deckerrel ez lehet hogy megvan.
dande
ivory hiányzott inkább, gratula nektek

Lesz ez még így se!