New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
163-at, majdnem annyit amennyit Ivory futott 😀Darryl Slater @DarrylSlaterReméljük hamar felépülnek.
Todd Bowles thinks David Harris will be OK. Quad. Pryor has bone bruise in knee. Leonard Williams has ankle sprain.
Beki
Egyébként grat a csapatnak. Jó volt a játék. Ivorynak nagyon nagy napja volt.
Szerencsére a D is hozott néhány turnovert és sacket. Viszont arra nagyon kell figyelni, h ne essünk vissza abba a formába, mint tavaly, h halmozzuk a büntetéseket. Azt hiszem ma is kaptunk 161 yard mínuszt...
Lucifer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Darryl Slater @DarrylSlaterReméljük hamar felépülnek.
Todd Bowles thinks David Harris will be OK. Quad. Pryor has bone bruise in knee. Leonard Williams has ankle sprain.
Beki
Egyébként grat a csapatnak. Jó volt a játék. Ivorynak nagyon nagy napja volt.
Szerencsére a D is hozott néhány turnovert és sacket. Viszont arra nagyon kell figyelni, h ne essünk vissza abba a formába, mint tavaly, h halmozzuk a büntetéseket. Azt hiszem ma is kaptunk 161 yard mínuszt...
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Darryl Slater @DarrylSlaterTodd Bowles thinks David Harris will be OK. Quad. Pryor has bone bruise in knee. Leonard Williams has ankle sprain.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ma kimarad a meccs nekem, de szurkoljatok ki azt a nyamvadt W-t.
több mint 10 éve
Pont most pacsiztam le az emberrel, a legendával, A Tűzoltóval, képek majd, addig is nyerjünk meccset!
több mint 10 éve
franchise QB, azért ne túlozzunk, de a Magic része még élhet..A franchise QB-t irónikusnak gondoltam 😊
Valaki Londonban van már? Kinti szurkolói táborunktól kaptam a fülest, hogy mától vasárnapig ki van alakítva egy Jets zóna az Admiralty pubban ( www.admiraltytrafalgar.co.uk/find-us), a Trafalgar térrel szemben, mindenkit sok szeretettel várnak, közérdekű közleményünket hallották!
toam
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Eric Decker kérdéses, Chris Ivory & Darrelle Revis próba !
több mint 10 éve
franchise QB, azért ne túlozzunk, de a Magic része még élhet..Valaki Londonban van már? Kinti szurkolói táborunktól kaptam a fülest, hogy mától vasárnapig ki van alakítva egy Jets zóna az Admiralty pubban ( www.admiraltytrafalgar.co.uk/find-us), a Trafalgar térrel szemben, mindenkit sok szeretettel várnak, közérdekű közleményünket hallották!
Szerkesztette: toam
több mint 10 éve
Miért, Fitz személyében találtunk egy franchise QB-t 😀 Na jó nem sértegetem, mert egyenlőre úgy tűnik zötyög a szekér.instagram.com/p/8TwMgrLeA0/Nem félsz, hogy mire kiküldik, kimegy a divatból? 😀
ilyen pólót szeretnék!!
toam
Höri
Am ez a poló csak ezzel a napszemüveggel jár 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
instagram.com/p/8TwMgrLeA0/Nem félsz, hogy mire kiküldik, kimegy a divatból? 😀
ilyen pólót szeretnék!!
toam
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Colon és Cumberland nem utazik Londonba, Ivory játszani fog, Decker kérdéses, ma limitáltan edzett.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Decker és Ivory ma már szerepelnek a positional drillekben, továbbit majd Bowles-tól.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Decker nem edzett ma, Ivory limited, Reilly és Cumberland out, várhatóan Walls is.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Twitteren olvasva az edzésről eddig leírtakat úgy tippelem h Ivory DNP, Decker pedig limited volt, de majd Bowles megmondja a frankót.
több mint 10 éve
The Jets have acquired safety Dion Bailey off waivers from Seattle. To make room on the 53-man active roster, the team has waived safety Ronald Martin.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Colon MCL sprain -> Winters kezd RG-ben, miééééééééééért?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini Jets RG Willie Colon, who left game with knee injury, was just driven out of the stadium in a golf cart. That, of course, a bad sign. #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Fitzpatrick at the podium: "Now we know we're not going to go undefeated this year." #Jets #nyjets
😀 😀:😀
Wester

Nagy forma az öreg. 😀
több mint 10 éve
Fitzpatrick at the podium: "Now we know we're not going to go undefeated this year." #Jets #nyjets 😀 😀:😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Revis -> hamstring injury.nagyon jó :/
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Revis -> hamstring injury.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Köszi srácok sok sikert tovább! Valóban Deckerrel ez lehet hogy megvan.Összességében Decker nélkül is meglehetett volna ez, konzisztensebb O#-ra van szükségetek azért, mert egy félidő nem mindig lesz elég. 😛
dande
több mint 10 éve
Köszi srácok sok sikert tovább! Valóban Deckerrel ez lehet hogy megvan.ivory hiányzott inkább, gratula nektek
dande
Lesz ez még így se!