New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha a Colts ellen Fitz megint ezt a teljesítményt hozza, vigyáz a labdára, akkor kell nekünk Geno ha felépül? Nagyon kiváncsi vagyok erre a hétfői meccsre.
david52
Így vagy úgy, de nem szabad h Petty legyen egy szem QB, mint backup.
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
Ha a Colts ellen Fitz megint ezt a teljesítményt hozza, vigyáz a labdára, akkor kell nekünk Geno ha felépül? Nagyon kiváncsi vagyok erre a hétfői meccsre.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ma Cro és Mauldin nem edzett érthető okok miatt, Geno várható visszatérése nem változott. Devin Smit hiába edzett teljes értékűen még mindig nem biztos, hogy játszik a Colts ellen.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Aboushi repült.
Beki
hát sokat nem láttunk belőle 😊 az érdekelne, h miért most az 1. forduló után?
mzperx
Elképzelhető, hogy PS-ba akarják csempészni. Ilyenkor már nehéz (nehezebb) 53-as keretben helyet csinálni másik csapatnak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Aboushi repült.
Beki
hát sokat nem láttunk belőle 😊 az érdekelne, h miért most az 1. forduló után?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Aboushi repült.
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Cronak csak kifordult a térde. Esetleg a 2. de inkább a 3. héten már játszhat is 😛
Lucifer
Több leesz az.
4-5 hetet általában pihenni szoktak ilyen után.
Törölt
a lényeg, h nem súlyos és nem az egész szezont hagyja ki...

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Cronak csak kifordult a térde. Esetleg a 2. de inkább a 3. héten már játszhat is 😛
Lucifer
Több leesz az.
4-5 hetet általában pihenni szoktak ilyen után.

több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mauldint is kiengedték a kórházból.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN
Source confirms that Antonio Cromartie suffered a sprained knee, as @AdamSchefter said. No tear. #nyj

Szerencse.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 077 — LIGHTS OUT!
Arra számítanak a csapatnál h Cro out egész szezonra.
Beki
Mé mi baja? Amíg néztem ott ficánkolt a pályán.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
With no agreement on a long-term extension, #Jets DE Mo Wilkerson is playing out the final year of his deal, source said. Then free agency?
több mint 10 éve
Pryor hogy játszott?
Törölt
 www.nfl.com/player/calvinpryor/2543469/profile
10 tackle, 1 FF

Browns targeted Calvin Pryor early, but not late. Six total passes thrown his way, only two completed. Nice improvement #Jets

Calvin Pryor's game vs #Browns, per PFF standard, was third-best game any NFL safety played Week 1. Just Darian Stewart, Will Hill better
Beki
Nem a statjai erdekeltek, azokat tudom. 😀
Csak azok nem ernek semmit, gyakran csalokak, ezert voltam ra kivancsi, hogy a palyan is annyira dominans volt-e, mint azt a szamai mutatjak vagy egyszeruen csak sokat szerelt.

Koszi.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pryor hogy játszott?
Törölt
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/hori2inj7ywiafadabal
Calvin Pryor Stats, News and Video - DB | NFL.com
Latest on DB Calvin Pryor including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

10 tackle, 1 FF

Browns targeted Calvin Pryor early, but not late. Six total passes thrown his way, only two completed. Nice improvement #Jets

Calvin Pryor's game vs #Browns, per PFF standard, was third-best game any NFL safety played Week 1. Just Darian Stewart, Will Hill better
több mint 10 éve
Pryor hogy játszott?

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Arra számítanak a csapatnál h Cro out egész szezonra.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az eredménykövetőbe írtam, de úgy is működött - simán nyertünk!
civilmanu
Az elmúlt években azért a nem működik volt többségben. 😀
több mint 10 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Az eredménykövetőbe írtam, de úgy is működött - simán nyertünk!

Go Jets!
több mint 10 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 034
pipa - egy megvan 😊

Green is green
több mint 10 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
GL scárok, én ma nem leszek eredménykövetőben (Endzone Pub valaki?), türelmet és kitartást a szezonra! Civilmanutól pedig már várom a szokásos egysoros előrejelzést 😛

Chris Ivory 70 yard felett fog futni szerintetek?
pfefe8
Ridley inaktív, úgyhogy csak Stacy vehet el tőle carryket, és a Browns védelem sem volt túl erős tavaly futás ellen. Inkább mondanám, hogy igen, de nem tennék rá nagy pénzt.
toam
Köszi szépen.

Steelers fan
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
GL scárok, én ma nem leszek eredménykövetőben (Endzone Pub valaki?), türelmet és kitartást a szezonra! Civilmanutól pedig már várom a szokásos egysoros előrejelzést 😛

Chris Ivory 70 yard felett fog futni szerintetek?
pfefe8
Ridley inaktív, úgyhogy csak Stacy vehet el tőle carryket, és a Browns védelem sem volt túl erős tavaly futás ellen. Inkább mondanám, hogy igen, de nem tennék rá nagy pénzt.
több mint 10 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Kellene egy kis segítség srácok. Chris Ivory 70 yard felett fog futni szerintetek? Mindenhol azt olvasom ,hogy az első forduló egyik legbiztosabb tippje ez. Mi a véleményetek? Ti jobban képben vagytok a Jets-el kapcsolatban. Köszi előre is a segítséget.

Steelers fan
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Srácok, élőben periscopeozom majd a stadionból a megérkezéstől a bejutáson át a kickoffig. @heelshawnka az account, jó lesz
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ennek van jelentősége?mzperx
Túl sok nincs, max kap jövőre fr. taget, ami az előzetes számítások szerint 16M lesz, bár tekintve h 39 játékosnak van szerződése jövőre és az overthecap.com 150M-es cappel számolva kihozott 8.3M cap spacet, lesz fejvakarás Macc-nek bőven, bár menedzselhető a dolog azért.