New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha a Colts ellen Fitz megint ezt a teljesítményt hozza, vigyáz a labdára, akkor kell nekünk Geno ha felépül? Nagyon kiváncsi vagyok erre a hétfői meccsre.Így vagy úgy, de nem szabad h Petty legyen egy szem QB, mint backup.
david52
több mint 10 éve
Ha a Colts ellen Fitz megint ezt a teljesítményt hozza, vigyáz a labdára, akkor kell nekünk Geno ha felépül? Nagyon kiváncsi vagyok erre a hétfői meccsre.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ma Cro és Mauldin nem edzett érthető okok miatt, Geno várható visszatérése nem változott. Devin Smit hiába edzett teljes értékűen még mindig nem biztos, hogy játszik a Colts ellen.
több mint 10 éve
Elképzelhető, hogy PS-ba akarják csempészni. Ilyenkor már nehéz (nehezebb) 53-as keretben helyet csinálni másik csapatnak.Aboushi repült.hát sokat nem láttunk belőle 😊 az érdekelne, h miért most az 1. forduló után?
Beki
mzperx
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Aboushi repült.hát sokat nem láttunk belőle 😊 az érdekelne, h miért most az 1. forduló után?
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Aboushi repült.
több mint 10 éve
a lényeg, h nem súlyos és nem az egész szezont hagyja ki...Cronak csak kifordult a térde. Esetleg a 2. de inkább a 3. héten már játszhat is 😛Több leesz az.
Lucifer
4-5 hetet általában pihenni szoktak ilyen után.
Törölt
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Cronak csak kifordult a térde. Esetleg a 2. de inkább a 3. héten már játszhat is 😛Több leesz az.
Lucifer
4-5 hetet általában pihenni szoktak ilyen után.
több mint 10 éve
Cronak csak kifordult a térde. Esetleg a 2. de inkább a 3. héten már játszhat is 😛
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mauldint is kiengedték a kórházból.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN Source confirms that Antonio Cromartie suffered a sprained knee, as @AdamSchefter said. No tear. #nyj
Szerencse.
több mint 10 éve
Arra számítanak a csapatnál h Cro out egész szezonra.Mé mi baja? Amíg néztem ott ficánkolt a pályán.
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetWith no agreement on a long-term extension, #Jets DE Mo Wilkerson is playing out the final year of his deal, source said. Then free agency?
több mint 10 éve
Nem a statjai erdekeltek, azokat tudom. 😀Pryor hogy játszott?www.nfl.com/player/calvinpryor/2543469/profile
Törölt
10 tackle, 1 FF
Browns targeted Calvin Pryor early, but not late. Six total passes thrown his way, only two completed. Nice improvement #Jets
Calvin Pryor's game vs #Browns, per PFF standard, was third-best game any NFL safety played Week 1. Just Darian Stewart, Will Hill better
Beki
Csak azok nem ernek semmit, gyakran csalokak, ezert voltam ra kivancsi, hogy a palyan is annyira dominans volt-e, mint azt a szamai mutatjak vagy egyszeruen csak sokat szerelt.
Koszi.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pryor hogy játszott?
Törölt
10 tackle, 1 FF
Browns targeted Calvin Pryor early, but not late. Six total passes thrown his way, only two completed. Nice improvement #Jets
Calvin Pryor's game vs #Browns, per PFF standard, was third-best game any NFL safety played Week 1. Just Darian Stewart, Will Hill better
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Arra számítanak a csapatnál h Cro out egész szezonra.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az eredménykövetőbe írtam, de úgy is működött - simán nyertünk!Az elmúlt években azért a nem működik volt többségben. 😀
civilmanu
több mint 10 éve
Az eredménykövetőbe írtam, de úgy is működött - simán nyertünk!
Go Jets!
több mint 10 éve
GL scárok, én ma nem leszek eredménykövetőben (Endzone Pub valaki?), türelmet és kitartást a szezonra! Civilmanutól pedig már várom a szokásos egysoros előrejelzést 😛Köszi szépen.
Chris Ivory 70 yard felett fog futni szerintetek?Ridley inaktív, úgyhogy csak Stacy vehet el tőle carryket, és a Browns védelem sem volt túl erős tavaly futás ellen. Inkább mondanám, hogy igen, de nem tennék rá nagy pénzt.
pfefe8
toam
Steelers fan
több mint 10 éve
GL scárok, én ma nem leszek eredménykövetőben (Endzone Pub valaki?), türelmet és kitartást a szezonra! Civilmanutól pedig már várom a szokásos egysoros előrejelzést 😛Chris Ivory 70 yard felett fog futni szerintetek?Ridley inaktív, úgyhogy csak Stacy vehet el tőle carryket, és a Browns védelem sem volt túl erős tavaly futás ellen. Inkább mondanám, hogy igen, de nem tennék rá nagy pénzt.
pfefe8
több mint 10 éve
Kellene egy kis segítség srácok. Chris Ivory 70 yard felett fog futni szerintetek? Mindenhol azt olvasom ,hogy az első forduló egyik legbiztosabb tippje ez. Mi a véleményetek? Ti jobban képben vagytok a Jets-el kapcsolatban. Köszi előre is a segítséget.
Steelers fan
több mint 10 éve
Srácok, élőben periscopeozom majd a stadionból a megérkezéstől a bejutáson át a kickoffig. @heelshawnka az account, jó lesz
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ennek van jelentősége?mzperxTúl sok nincs, max kap jövőre fr. taget, ami az előzetes számítások szerint 16M lesz, bár tekintve h 39 játékosnak van szerződése jövőre és az overthecap.com 150M-es cappel számolva kihozott 8.3M cap spacet, lesz fejvakarás Macc-nek bőven, bár menedzselhető a dolog azért.