NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
351
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
180
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Érdekes írás a NYJH-tól:2015-ben jon a "Win Now" mentalitas?!
A Jets megerositette a secondary-t, feltoltotte a rostert, szerzett egy veteran iranyitot, egy sztar elkapot es rendbe rakta az offensive falat. Ez visszont olyan sok penzbe kerult, hogy a 2016-os free agency-n a mostani top 3-at a last 3-ra csereljuk a Saints es a Bills tarsasagaban. Raadasul Wilkerson szerzodese lejar jovore, es o sok penzt szeretne. Ugy tunik, a mostani drafton nem fogunk szerezni sztar iranyitot. Vagy meg is? A win now mentalitasra tokeletes pelda a Broncos es a Patriots az utobbi ket evben. A win now mentalitas lenyege: vasarolj be, kolts rengeteg penzt, szerezz meg akit tudsz es nyerd meg a Super Bowl-t. De miert mondom azt egy negativ szezon utan, hogy a kovetkezo ket evben kell nyerni? A valasz Revis, Wilkerson, Cromartie, Marshall. Olyan jatekosok akik sokat keresnek, kozuluk harom a karrierjuk vege fele jar egy pedig lehetseges, hogy annyi penzt szeretne majd amit mi nem tudunk megadni. Mit ad a sors a Chargers eppen szeretne megszabadulni Riverstol a Redskins ugy tunik lecsereli RG3-at es a Saints Brees-t. Termeszetesen Mariota a jovo, de nem egy biztos dolog es Rivers, Brees de meg RG is jelenleg sokkal jobb opcio mint barki akit draftolhatnank. Brady elozo evben nyert Super Bowlt, Manning 2 eve elete szezonjat jatszotta es Rivers az elozo idenyben az egyik legjobb egyeni szezonjat produkalta. Ha Rivers tenyleg megszerezheto akkor hajra. Az uj vezetes azonnali sikereket akar, ezek a sikerek pedig sem Mariotaval, sem Genoval es Fitzpatrickal sem fognak jonni. Ami biztos: 2-3 ev mulva ismet egy rebuilding fazisba lesz a csapat szerencsere nem olyan melyben mint voltunk par eve de a secondarybol tavozo Revis es Cromartie es az elkapok kozul tavozo Decker es Marshall az O-linebol tavozo Mangold es Ferguson mindenkepp kenyszerito tenyezo lesz ebben. Ezt a par evet a leheto legsikeresebben kell vegigjatszani es all in-t mondani mert Riversel ez a csapat Super Bowl eselyes lenne egy nyar leforgasa alatt.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Labdaszedő lesz.Bowles elárulta, hogy Gilchrist lesz az FS, míg Pryor az SS.Bekiés jj? 😥ano92
Remélem fáj. 😀
több mint 10 éve
Bowles elárulta, hogy Gilchrist lesz az FS, míg Pryor az SS.Bekiés jj? 😥
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bowles elárulta, hogy Gilchrist lesz az FS, míg Pryor az SS.
több mint 10 éve
Akár a 2017-es végét is! 😊Értem én. Ettől függetlenül én látok abban igazságot, hogy ha ezek a játékosok jól teljesítenek, akkor 2016-ra 130 millát már elköltött a GM 41 játékosra. Erre szerintem nem érv, hogy fájdalom nélkül kivághatjuk őket. Illetve akkor bevallottan make or break év jön. Csak kivel és mit?tomi-tomiPontosan 130 misi foglalt lesz akkor, csupán annyi lehetőséggel, hogy egyes játékosok szerződését lehet módosítani. Ami fájóbb, hogy Wilknek, Harrisonnak és elvileg Demario Davisnak is lejár a szerződése jövőre.
Make or break szezonra készülünk-e ezt nem tudhatjuk. Geno-t láthattuk, hogy sokra nem megyünk vele, míg Fitz-et 1 éves szerződéssel hoztuk ide.
Nekem inkább tűnik az egész az elmúlt évek hibáit hozzuk rendbe/csináljuk vissza túlreagálásnak. Woody most jól megmutatta NY-nak, hogy van itt pénz és áldoz is a csapatra, miközben belátta tévedéseit. Szvsz az elmúlt két-három év ténykedéseit megszorozta mínusz eggyel, ami nem valódi, hanem csak látszólagos problémamegoldás.tomi-tomiEzzel várjuk meg a szezon végét sztem.Beki
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Értem én. Ettől függetlenül én látok abban igazságot, hogy ha ezek a játékosok jól teljesítenek, akkor 2016-ra 130 millát már elköltött a GM 41 játékosra. Erre szerintem nem érv, hogy fájdalom nélkül kivághatjuk őket. Illetve akkor bevallottan make or break év jön. Csak kivel és mit?tomi-tomiPontosan 130 misi foglalt lesz akkor, csupán annyi lehetőséggel, hogy egyes játékosok szerződését lehet módosítani. Ami fájóbb, hogy Wilknek, Harrisonnak és elvileg Demario Davisnak is lejár a szerződése jövőre.
Make or break szezonra készülünk-e ezt nem tudhatjuk. Geno-t láthattuk, hogy sokra nem megyünk vele, míg Fitz-et 1 éves szerződéssel hoztuk ide.
Nekem inkább tűnik az egész az elmúlt évek hibáit hozzuk rendbe/csináljuk vissza túlreagálásnak. Woody most jól megmutatta NY-nak, hogy van itt pénz és áldoz is a csapatra, miközben belátta tévedéseit. Szvsz az elmúlt két-három év ténykedéseit megszorozta mínusz eggyel, ami nem valódi, hanem csak látszólagos problémamegoldás.tomi-tomiEzzel várjuk meg a szezon végét sztem.
több mint 10 éve
Értem én. Ettől függetlenül én látok abban igazságot, hogy ha ezek a játékosok jól teljesítenek, akkor 2016-ra 130 millát már elköltött a GM 41 játékosra. Erre szerintem nem érv, hogy fájdalom nélkül kivághatjuk őket. Illetve akkor bevallottan make or break év jön. Csak kivel és mit?Ha jól megfigyeled mindenhol ott a ha szó, elhiheted, hogy eszem ágában sincs azt kívánni a csapatnak, amelynek szurkolok, hogy miután sok cap space van végre és elköltötte, jövőre meg minden megszerzett playert vághatunk ki.Cromartie a szerződésében található 7M garantáltat teljes egészében megkapja az idei évben, tehát ha rosszul teljesít minden akadály nélkül kivághatjuk jövőre.Ha ilyen sokan szarul teljesítenek 2015-ben, mint amennyi nagyszerűen kialakított szerződésetek van, akkor mi a frászért lettek ide hozva? Nem azzal kéne inkább számolni, hogy ha jól játszanak, akkor mi lesz?
Ez a szerződés is nagyszerűen lett kialakítva.Beki
Csak egy kósza gondolat. (Btw nekem az jönne be, ha jövőre minden érintettet kivágnátok dead money nélkül, s kezdenétek elölről az egészet jó sok cap space-szel.)tomi-tomi
Inkább arra szeretnék utalni, hogy hihetetlen, ami a külföldi Jets szurkolóknál ment, amikor még csak a szerződések kevés részlete volt ismert és háborogtak, hogy Macc hazavágta a capet és mennyire túlfizette a játékosokat.Beki
Van egy eszetlenül csili-vili DL és CB corp, a LB-ek szódával elmennek (a Harris szerződés azért érthetően vert ki néhány gyengébb biztosítékot), safety-kben lehet reménykedni. Támadóknál az OL legyen OK, futók is nagyjából. TE - Amaro: bazi nagy kérdőjel, Decker eljátszogat jó-közepes szinten. A köztudottan stabil és egyébként leszálló ágban lévő Brandon Marshall-t pedig nem fogja kihozni a sodrából Geno biztosra vehető konzisztens teljesítménye?
Nekem inkább tűnik az egész az elmúlt évek hibáit hozzuk rendbe/csináljuk vissza túlreagálásnak. Woody most jól megmutatta NY-nak, hogy van itt pénz és áldoz is a csapatra, miközben belátta tévedéseit. Szvsz az elmúlt két-három év ténykedéseit megszorozta mínusz eggyel, ami nem valódi, hanem csak látszólagos problémamegoldás.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha jól megfigyeled mindenhol ott a ha szó, elhiheted, hogy eszem ágában sincs azt kívánni a csapatnak, amelynek szurkolok, hogy miután sok cap space van végre és elköltötte, jövőre meg minden megszerzett playert vághatunk ki.Cromartie a szerződésében található 7M garantáltat teljes egészében megkapja az idei évben, tehát ha rosszul teljesít minden akadály nélkül kivághatjuk jövőre.Ha ilyen sokan szarul teljesítenek 2015-ben, mint amennyi nagyszerűen kialakított szerződésetek van, akkor mi a frászért lettek ide hozva? Nem azzal kéne inkább számolni, hogy ha jól játszanak, akkor mi lesz?
Csak egy kósza gondolat. (Btw nekem az jönne be, ha jövőre minden érintettet kivágnátok dead money nélkül, s kezdenétek elölről az egészet jó sok cap space-szel.)tomi-tomi
Inkább arra szeretnék utalni, hogy hihetetlen, ami a külföldi Jets szurkolóknál ment, amikor még csak a szerződések kevés részlete volt ismert és háborogtak, hogy Macc hazavágta a capet és mennyire túlfizette a játékosokat.
több mint 10 éve
Cromartie a szerződésében található 7M garantáltat teljes egészében megkapja az idei évben, tehát ha rosszul teljesít minden akadály nélkül kivághatjuk jövőre.Ha ilyen sokan szarul teljesítenek 2015-ben, mint amennyi nagyszerűen kialakított szerződésetek van, akkor mi a frászért lettek ide hozva? Nem azzal kéne inkább számolni, hogy ha jól játszanak, akkor mi lesz?
Csak egy kósza gondolat. (Btw nekem az jönne be, ha jövőre minden érintettet kivágnátok dead money nélkül, s kezdenétek elölről az egészet jó sok cap space-szel.)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cromartie a szerződésében található 7M garantáltat teljes egészében megkapja az idei évben, tehát ha rosszul teljesít minden akadály nélkül kivághatjuk jövőre.Ez a szerződés is nagyszerűen lett kialakítva.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Spencer Paysinger LB jön vizitre ma, depthnek tökéletes lenne.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ahogy az várható volt idén nem jutott kompenzációs pick számunkra és most borítékolható, hogy jövőre sem fog. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Woody Johnsont, a Jets tulajdonosát megkérdezték, hogy ki lenne nekik a jobb QB, Marcus Mariota vagy Geno Smith? Johnson válasza: "Geno Smith jóval Mariota előtt jár jelenleg."StyleeSzokásos bullshit, nem kell semmit beleképzelni a dolgokba. Geno-val lófaszt nem fogunk nyerni.
több mint 10 éve
Woody Johnsont, a Jets tulajdonosát megkérdezték, hogy ki lenne nekik a jobb QB, Marcus Mariota vagy Geno Smith? Johnson válasza: "Geno Smith jóval Mariota előtt jár jelenleg."
több mint 10 éve
Rich Cimini @RichCimini 14 ó14 órával ezelőttaz kolkonkent 2,7 millio.
Random contract note: Antonio Cromartie's 4 yr/$32M deal with Jets includes only $7M gtd - $5M base + $2M roster bonus at signing. #nyjBeki
Vagy asszonyonként 4 millió dodó gyerektartási lóvé 4 évre szétosztva.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini 14 ó14 órával ezelőttRandom contract note: Antonio Cromartie's 4 yr/$32M deal with Jets includes only $7M gtd - $5M base + $2M roster bonus at signing. #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szintén overthecap szerint perpill 12M cap space van, de ebben nincs még benne Brewer és Vickerson szerződése, valamint a draft pool is lejön.Sokan sikítoztak, hogy Macc hazavágta a capet jövőre, jelenleg 20M cap space akad 2016-ra és 41 játékosnak lenne szerződése, valamint jó eséllyel azért az idei 1-4. körös pickjeink szerződése + idei cap rollover.
Emellett akad jó pár szerződés, ahol sokat lehet nyerni, pl. Ferguson 14M cap number, Marshall és Mandgold kb. 8.5M cap number.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Overthecap infófi alapján Cro 16M garantáltat kap és ezt meg is kapja az első 2 évben.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
DT Kevin Vickerson is alairt 1 evre.
több mint 10 éve
mekkora steal lenne. Ha már a régi társai a védelembe visszatértek,... 😀Sanchezempty taxi- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?ano92
több mint 10 éve
Sanchez- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?ano92

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Március 28-án jön Mariota private workoutra, ahol Bowles is részt vesz.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Értelemszerűen, ahogy olvashattad Mariota Pro Day-én ott volt Bowles kivételével a teljes FO és Winstonnaál is ott lesz, így a kérdés értelmét veszíti, ha egyikük sem lesz már bent akkor.- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?ano92
Amúgy meg Macc azt is mondta, hogy BPA lesz,
több mint 10 éve
Titok- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?ano92

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?