New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Vagy lehet Palit 😀Állítólag megdugta Pali csaját.empty taxiNem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Aldon Smithel milyen duót alkotnának... 😀
Draft

több mint 10 éve
Grossman? az az érzésem, hogy évek óta megkeresik a legrosszabb QB-t, csapat minden részét fejlesztik, de a jó irányítókról mindig lecsúszunk, én már ezt a szezont sem adtam volna oda Genonak, de a drafton nem mertünk előre menni egyik újoncért sem, nem értem ezt az egészet.... védelem hiába lesz jó, ha mindig ők lesznek a pályán, mert a támadósor semmire nem lesz képes normális QB nélkül, megint simán odaadjuk az első helyet a Patriotsnak. Bills is erősödött, örülünk ha a 3. hely meg lesz.
több mint 10 éve
Volt egy ütős játékos azt elküldik. 😀Azért a védelmet így is top5ben emlegetik.
több mint 10 éve
Ilyen elbaszott franchiset nem látott a világ.De akkor egyből 3-at is....
Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.Wester
Kezdő QB-t kiüti, színház az egész világ
Emlékszek amikor draftolták a nevétől dőlt a fórum
Draft

több mint 10 éve
Biztos megérte 600 dollárért tönkretenni a karrierjét 😀😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Új verzióBrian Costello @BrianCoz
Source said root of problem between Geno and IK was a charity event IK hosted in July ....
Geno was scheduled to appear but had to back out at last minute when he had a death of someone close to him. IK was upset ...
IK asked Geno to reimburse him for flight and limo - $600. Geno agreed but did not pay quick enough apparently. Two had words this AM ...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vmi pénz miatt volt az öklös, Fitz papa a kezdő QB Bowles szerint, amit Geno visszatérése után is megtarthat.
több mint 10 éve
Jön a megmentő - a Jets le kívánja igazolni QB posztra... nem, nem Vicket, hanem Tyler Thigpent. Komolyan.Nem, mert Sexy Rexyvel felvették a kapcsolatot. Lesz itt Qb had kérem szépen!
Ha már QBk:
Sports Science tonight..."Enemkpali would've had to produce 1400lbs of force into Geno's jaw, the equivalent to weight of entire Jets OL!"iktriad
több mint 10 éve
Ejj, micsoda hírek! Tudom, el kéne sírnom magam, de a kínos vihogáson, meg a "mondtaménhogypaliimpaktplayalesz"-en kívül más nem megy...
több mint 10 éve
Nekem nem volt soha semmi bajom Genoval. 😀"Ik kiütötte G. Smith-t", most mondd azt, hogy nem erről álmodoztál már évek ótabaggioGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
több mint 10 éve
"Ik kiütötte G. Smith-t", most mondd azt, hogy nem erről álmodoztál már évek ótaGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most Geno ettől még dobálhat.. max a center mondja be a playeket ennyi..
több mint 10 éve
Jön a megmentő - a Jets le kívánja igazolni QB posztra... nem, nem Vicket, hanem Tyler Thigpent. Komolyan. Ha már QBk:
Sports Science tonight..."Enemkpali would've had to produce 1400lbs of force into Geno's jaw, the equivalent to weight of entire Jets OL!"
több mint 10 éve
Ilyen elbaszott franchiset nem látott a világ.Csak a fair play szellemében jártatok el, ha már mi is úgy néz ki, hogy csereirányítóval kezdjük a szezont 😀
Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.Wester
Már csak a Dolphinsnak kell valamit tennie Tannehillel, mert a Billsnek úgysincs irányítója 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Igazi férfi nőre soha nem emel kezet!iktriadNem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Faszomat, hogy mindig megelőzöl.Ehhez csak gratulálni tudok.StezNem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
több mint 10 éve
de hogy a hivatalos közleményben is az van, hogy "sucker punched" az meleg 😊
több mint 10 éve
Igazi férfi nőre soha nem emel kezet!Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
több mint 10 éve
Ehhez csak gratulálni tudok.Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
több mint 10 éve
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winston
Állítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.
több mint 10 éve
Ilyen elbaszott franchiset nem látott a világ.Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ezt az elbaszott franchiset, Amerika ilyet nem baszott még komolyan.A végén még a jafl jets jobb lesz , mint az irl , akárcsak a 49ersnél 😀
Ian Rapoport @RapSheet
Word is Geno Smith put his finger in the face of IK Enemkpali’s during and argument that wasn’t getting difused. Then came the punchBeki
több mint 10 éve
'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xDSixo67Nem értem, Enemkpali most mentette meg a Jets szezonját.
több mint 10 éve
BREAKING: Geno's Jaw

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...