New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Ismerve a saját csapatotok formáját, ti mit vártok a hétvégi meccstől?topmodell3 pontos győzelem
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Decker és Milliner ismételten nem edzett. Ryan szerint Milliner esélytelen, hogy pályára lépjen, míg Eric kapcsán "hopeful".
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ismerve a saját csapatotok formáját, ti mit vártok a hétvégi meccstől?topmodellLions győzelmet 10 ponton belül.
több mint 10 éve
Ismerve a saját csapatotok formáját, ti mit vártok a hétvégi meccstől?
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szem ezt a csoportot kis túlzással bki megnyerheti,mi sem vagyunk vmi meggyőzők eddig,a Jetssel pont a legrosszabb matchupunk van (állat d-line-ergya o-fal ellen)+ vmennyire a mumusunk is és a Billsszel is kellene számolni,ha nem Manuel lenne a QB-juk és a 'Finsszel együtt így is elkaphatnak bkit a csoportból (lsd pont a mi meccsünket),szal semmi sem lefutott.Egy ilyen Wilkerson-Richardson Demolition Duo-t hozzánk is nagyon el tudnék fogadni.kolok1972Egyelőre semmi nem lefutott persze, nyilván a Chiefs elleni meccsetek sem lesz sétagalopp, de ha nyertek és a Bills is a Texans ellen, még mi kiszívunk az a 2 meccset már a csoporton belül soknak vélem a javatokra. Ráadásul a Bills és a Phins is képes minket bármikor elkapni.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát szép kis kupaktanács volt a meccs előtt, ahol Idzik, Rex, medical staff és Decker hozta azt a döntést, hogy egy félidőt játszik Decker, amúgy persze, igazad van, fontosabb ő annál, hogy 1 meccset végigtoljon, majd kiessen egész szezonra.A hamstring nagyon mocsok sérülés, könnyen kiújul és pihentetni kell, gondolom Ryanék ezért nem erőltették. Ha megint rásérül, rámehet az egész szezonja, ő meg fontosabb ember most annál, mint hogy kockáztassanak.StezRemélem Decker tényleg csak gyógyulási szándékból nem edzett és a meccsre tartogatják (Slay szenzációs volt Nelsonon, kíváncsi vagyok Decker mit tud ellene), Mangold miatt nem aggódok. Nagyon kell a Lions fal ellen. Ha már szóba jött, a meccs egyik különlegessége a liga egyik legtahóbb DL-je a liga egyik legtahóbb OL-je elleni párharc lesz 😀. Remélem erős idegzetű sporik lesznek. és a Colon-Giaco páros a pályán fejezi be a meccset 😊.Mangoldnak kutyabaja csak pihentetés volt a cél, míg Decker sztem a Bears elleni meccset is végigbírta volna, semmi jele nem volt a hamstring sérülésének.
Hú de jó meccs lesz.Robilluma
Colon és Giacomini inkább a zászlókat ne gyűjtsék, mert az a halálom. 😀Beki
több mint 10 éve
Szem ezt a csoportot kis túlzással bki megnyerheti,mi sem vagyunk vmi meggyőzők eddig,a Jetssel pont a legrosszabb matchupunk van (állat d-line-ergya o-fal ellen)+ vmennyire a mumusunk is és a Billsszel is kellene számolni,ha nem Manuel lenne a QB-juk és a 'Finsszel együtt így is elkaphatnak bkit a csoportból (lsd pont a mi meccsünket),szal semmi sem lefutott.Egy ilyen Wilkerson-Richardson Demolition Duo-t hozzánk is nagyon el tudnék fogadni.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
A hamstring nagyon mocsok sérülés, könnyen kiújul és pihentetni kell, gondolom Ryanék ezért nem erőltették. Ha megint rásérül, rámehet az egész szezonja, ő meg fontosabb ember most annál, mint hogy kockáztassanak.Remélem Decker tényleg csak gyógyulási szándékból nem edzett és a meccsre tartogatják (Slay szenzációs volt Nelsonon, kíváncsi vagyok Decker mit tud ellene), Mangold miatt nem aggódok. Nagyon kell a Lions fal ellen. Ha már szóba jött, a meccs egyik különlegessége a liga egyik legtahóbb DL-je a liga egyik legtahóbb OL-je elleni párharc lesz 😀. Remélem erős idegzetű sporik lesznek. és a Colon-Giaco páros a pályán fejezi be a meccset 😊.Mangoldnak kutyabaja csak pihentetés volt a cél, míg Decker sztem a Bears elleni meccset is végigbírta volna, semmi jele nem volt a hamstring sérülésének.
Colon és Giacomini inkább a zászlókat ne gyűjtsék, mert az a halálom. 😀Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy most gondolkozom rajta, hogy azt se felejtsük el, hogy a Raiders ellen sem nyertünk egy TD-nél többel, ott is majdnem megszivattuk magunkat. 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Remélem Decker tényleg csak gyógyulási szándékból nem edzett és a meccsre tartogatják (Slay szenzációs volt Nelsonon, kíváncsi vagyok Decker mit tud ellene), Mangold miatt nem aggódok. Nagyon kell a Lions fal ellen. Ha már szóba jött, a meccs egyik különlegessége a liga egyik legtahóbb DL-je a liga egyik legtahóbb OL-je elleni párharc lesz 😀. Remélem erős idegzetű sporik lesznek. és a Colon-Giaco páros a pályán fejezi be a meccset 😊.Mangoldnak kutyabaja csak pihentetés volt a cél, míg Decker sztem a Bears elleni meccset is végigbírta volna, semmi jele nem volt a hamstring sérülésének.
Colon és Giacomini inkább a zászlókat ne gyűjtsék, mert az a halálom. 😀
több mint 10 éve
3 külső CB kiesésénél Dee és McDougle mellett kire gondoltál még?BekiMr. "Ja, tegnap meccs volt, most inkább kihagytam"-ra, vagyis Dmitrij Patterson elvtársra 😊.
Azért a 7-2-es szakasz az picit erős nagyon, ha csak a hétvégén nem nyerünk. 😛BekiNem a mostani meccstől kezdve értem, hanem a szezon közben egy 9 meccses szériában bármikor. Csak addig ne legyen 1-sok a mérleg.
Calvin Johnson vagy Tate ellen félsérült, rozsdás CB-t sztem inkább nem kellene erőltetni. Milliner inkább gyógyuljon még egy hetet.
Remélem Decker tényleg csak gyógyulási szándékból nem edzett és a meccsre tartogatják (Slay szenzációs volt Nelsonon, kíváncsi vagyok Decker mit tud ellene), Mangold miatt nem aggódok. Nagyon kell a Lions fal ellen. Ha már szóba jött, a meccs egyik különlegessége a liga egyik legtahóbb DL-je a liga egyik legtahóbb OL-je elleni párharc lesz 😀. Remélem erős idegzetű sporik lesznek. és a Colon-Giaco páros a pályán fejezi be a meccset 😊.
Hú de jó meccs lesz.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Stylee
480
Decker és Milliner foglalkoztat. Többi pihenő alap.. Ha Decker hétvégére 100% lenne és Kerley is hozza amit a Bears ellen az nem lenne rossz. Geno meg fejben pakolja picit össze magát. Raiders ellen az első félidőben nagyon magabiztosan és éretten játszott. Kiváncsi vagyok mi lesz. Jó lenne ha egy meccsen az elejétől a végéig jól játszanánk.Még 3 edzés van a vasárnapi meccsig, a hiányzók javarésze a biztonság kedvéért nem edzett csak.BekiDid not practice: Muhammad Wilkerson (knee), Eric Decker (hamstring), Dee Milliner (Quad), and Nick Mangold (shoulder) all missed the portion of practice open to the media today. Underperforming receiver David Nelson was absent with an illness.Ez így elég bíztatóan hangzik. 😕Stylee
Chris Johnson was limited with an ankle injury.
LeQuan Lewis felkerült az aktív rosterre, míg a PS-be helyére hoztuk Marcus Williams-et, akit a Texans a héten vágott ki.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Még 3 edzés van a vasárnapi meccsig, a hiányzók javarésze a biztonság kedvéért nem edzett csak.Did not practice: Muhammad Wilkerson (knee), Eric Decker (hamstring), Dee Milliner (Quad), and Nick Mangold (shoulder) all missed the portion of practice open to the media today. Underperforming receiver David Nelson was absent with an illness.Ez így elég bíztatóan hangzik. 😕Stylee
LeQuan Lewis felkerült az aktív rosterre, míg a PS-be helyére hoztuk Marcus Williams-et, akit a Texans a héten vágott ki.Beki
több mint 10 éve
Stylee
480
Did not practice: Muhammad Wilkerson (knee), Eric Decker (hamstring), Dee Milliner (Quad), and Nick Mangold (shoulder) all missed the portion of practice open to the media today. Underperforming receiver David Nelson was absent with an illness.Ez így elég bíztatóan hangzik. 😕
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Did not practice: Muhammad Wilkerson (knee), Eric Decker (hamstring), Dee Milliner (Quad), and Nick Mangold (shoulder) all missed the portion of practice open to the media today. Underperforming receiver David Nelson was absent with an illness.Chris Johnson was limited with an ankle injury.
LeQuan Lewis felkerült az aktív rosterre, míg a PS-be helyére hoztuk Marcus Williams-et, akit a Texans a héten vágott ki.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nekem nagyon tetszik ez a csapat. Igazi úthenger-style foci, aki nincs egy szinten velük a vonalon erőben, az mehet a levesbe (lásd Raiders elleni yardarány). Ehhez még jött Geno meglepően jó játéka (a blackoutokat leszámítva persze) és Decker szintén meglepően jó vagy az általam vártnál jobb játéka. Ebben az O-ban velük és egy szép lassan nfl-kompatibilisre hozott Amaróval a tavalyinál sokkal több van sztem. Decker hosszabb kiesése nagyon nem kellene (állítólag limitált volt ma (Y) ).RobillumaRyan védelme mindig is a fizikalitásról szólt és ez látszik gyakorlatilag a teljes secondary-n is, főleg a 2 inkább tackle-gyár safety-n (valahogy a cover egyiküknek sem erőssége) látható.
Geno kapcsán naná, hogy a fejlődést várja az ember, de a draft utáni ügynökváltás mizzéria után egyből látszott, hogy nem lesz semmi gond vele és azóta is minden alkalmat megragad a fejlődésre, amelyhez David Lee személyében egy kiváló QB coach is adott. Amaronak nyilván idő kell, hogy felvegye az NFL ritmusát, hiszen egy gyakorlatilag csak passzra alapozó offense-ből érkezett az egyetemről és aki látta már videón azért nem kis darab paliról beszélünk, akit csak észre kell venni, egy picit gyorsul még és elhagyja a dropokat és Cumbit is lenyomja.
Jó hír, hogy 3 meccs alapján a 2014-es TE classból ő a legjobb eddig:
Nekem egyedül az általad is említett CJkevésK nem tetszik. Nincs meg a korábbi sebessége és irányváltási képessége sajnos. Gyenge. Ehhez képest Bilal Powell meg elképesztően jó kondiban van, sztem sokkal jobb lenne Johnson helyén. Most állítólag Ryan is Ivory-t favorizálja, remélem lecsengett a magas fizuval járó próbaidő CJnek.Külföldi fórumokon is mindenki csak úgy írja le CJK leigazolását, mint Idzik egy próbája. Őszintén szólva perpillanat már én is feleslegesnek érzem, hiszen az Ivory-Powell tandem elől vesz csak el snapeket és a legrosszabb RB perpill meglátásom szerint a rosteren.
Ryan már el is mondta, hogy Ivory több snapet fog kapni.
A Geno-Vick cseréről a hír hatalmas lol. Sokkal nyugodtabban játszik, mint tavaly, jobban is passzol. Egy MM plyabook nem rookie-knak való, az tisztán látszik. Jó lesz ez. Kell pár TO mentes meccs és watch out.Luck óta egyszerűen nem jött ki még olyan QB, aki azonnal NFL kezdő kaliber lett volna, hanem szüksége volt még időre a fejlődéshez és ez Geno kapcsán sincs másképpen és ideje egyelőre még van, Vick meg bejön pár WC sémában és ennyi az idei szezonja kb.
A D meg szintén, szokás szerint pusztít a vonalon, mindenki 1 évvel tapasztaltabb és ez nem ártott nekik. A sec sajnos a 3 külső CB kiesés miatt 3 poszton is nagyot esett vissza, mert Allen jobb lenne FS-ben és TE man coverben, így nem lenne 2 SS benn. A Landry a box-ban + Pryor cover1-ben deepen nem ideális. Pryornak zúzni kell közelebb a vonalhoz felállva. Milliner visszatértével és jó játékával 3 legyet üthetnek egy csapásra: jó külső CB és a FS-SS páros is a helyén. Ryan coachinggal ez nagyon jó lehet még.3 külső CB kiesésénél Dee és McDougle mellett kire gondoltál még?
Ahogy fentebb is írtam a Landry-Pryor safety páros nem a legnyerőbb, mert cover egyiküknek sem az erőssége. Igazából amit hiányolok, hogy Pryor kevés alkalommal megy a QB-ra, inkább heavy blitz esetén ő az egy szem safety hátul mélyen. Allen pedig akkor tud érvényesülni CB-ben, ha magasabb elkapókkal áll szemben.
Ha ez megtörténik és Decker is felépül, akkor ... jöhet szembe aki akar. A Broncos-t is, ahogy bárkit a ligában meg tudnának verni. Optimista vagyok, na 😀. A két L engem ezért húz fel, mert az Allen elleni Nelson és Rodgers parádé nélkül sima W lett volna. A mostani meccs meg, olyan volt amilyen.Decker egyértelmű, hogy kelle Genonak, mert nélküle szenved, mert Kerley-n kívül senki nem tudja magát tisztára játszani nagyon. Broncost is el lehet picsázni, de az sztem nem mi leszünk. 😀
Ha beindul a szekér, akkor én várok majd egy kb 7-2-es szakaszt valahol, csak nehogy szétessen a brigád mindjárt az elején, ettől félek. Nagyon kellenek most a megharcolt győzelmek, Bekivel egyetértek, kulcsmeccs lesz a Lions elleni. Csak épp nagyon jó ez Caldwelles Detroit. Remélem a Packers verés kicsit lejjebb viszi a koncentrációjukat. A vasárnapi volt az ő igazi derbijük.
Indulhat a rock 'n' roll!
Azért a 7-2-es szakasz az picit erős nagyon, ha csak a hétvégén nem nyerünk. 😛
több mint 10 éve
david52
115
Örülök, hogy nem csak én vagyok optimista! Persze meccs közben kiabálok ezt-azt. De másnap átgondolva, visszanézve nem is tűnik ez rossznak. Ha az elején nem indítunk pick6-el és a bírók esetleg megadták volna Davis visszahordását.. Úgy gondolom ezeken a kis dolgokon múlik. Ha nem lett volna az első INT, a többit elbírta volna a csapat.
Bizakodjunk, Ivory szétfutja a Lionst, CJhalfK pedig villanhat egyet akármikor.
Annyit hozzátennék, hogy Wilkerson sérülésénél "jó" volt látni a csapategységet. Főleg a D-Lineban, eddig is nyilvánvaló volt, hogy nagyon együtt élnek de a reakciójuk a sérülésre még jobban megmutatta mennyire családként viselkednek, azt hiszem ennél jobbat nem kívánhat egy edző/szurkoló.
több mint 10 éve
Szóval bármennyire kemény a sorsolás, nem vagyok nagyon borúlátó, bár a Robi által felhozott 9-10 W szerintem év elején sem volt reális. Ez egy 6-8 győzelmes csapat, aki versenyezhet a playoffért, de csak ha jól jön ki az apró különbségekből (szoros meccsek, turnoverek, sérülések..). Ezért is baszott fel pl. egy pár keddi sportstalkradio-s idióta, akik szerint RR a szezon végét sem éli meg, jövő héten meg már Vick kezd 😀 Ekkora gáz lenne 2 magasabbra tartott csapattól, 2 szoros meccsen kikapni???toamNekem nagyon tetszik ez a csapat. Igazi úthenger-style foci, aki nincs egy szinten velük a vonalon erőben, az mehet a levesbe (lásd Raiders elleni yardarány). Ehhez még jött Geno meglepően jó játéka (a blackoutokat leszámítva persze) és Decker szintén meglepően jó vagy az általam vártnál jobb játéka. Ebben az O-ban velük és egy szép lassan nfl-kompatibilisre hozott Amaróval a tavalyinál sokkal több van sztem. Decker hosszabb kiesése nagyon nem kellene (állítólag limitált volt ma (Y) ). Nekem egyedül az általad is említett CJkevésK nem tetszik. Nincs meg a korábbi sebessége és irányváltási képessége sajnos. Gyenge. Ehhez képest Bilal Powell meg elképesztően jó kondiban van, sztem sokkal jobb lenne Johnson helyén. Most állítólag Ryan is Ivory-t favorizálja, remélem lecsengett a magas fizuval járó próbaidő CJnek.
A Geno-Vick cseréről a hír hatalmas lol. Sokkal nyugodtabban játszik, mint tavaly, jobban is passzol. Egy MM plyabook nem rookie-knak való, az tisztán látszik. Jó lesz ez. Kell pár TO mentes meccs és watch out.
A D meg szintén, szokás szerint pusztít a vonalon, mindenki 1 évvel tapasztaltabb és ez nem ártott nekik. A sec sajnos a 3 külső CB kiesés miatt 3 poszton is nagyot esett vissza, mert Allen jobb lenne FS-ben és TE man coverben, így nem lenne 2 SS benn. A Landry a box-ban + Pryor cover1-ben deepen nem ideális. Pryornak zúzni kell közelebb a vonalhoz felállva. Milliner visszatértével és jó játékával 3 legyet üthetnek egy csapásra: jó külső CB és a FS-SS páros is a helyén. Ryan coachinggal ez nagyon jó lehet még.
Ha ez megtörténik és Decker is felépül, akkor ... jöhet szembe aki akar. A Broncos-t is, ahogy bárkit a ligában meg tudnának verni. Optimista vagyok, na 😀. A két L engem ezért húz fel, mert az Allen elleni Nelson és Rodgers parádé nélkül sima W lett volna. A mostani meccs meg, olyan volt amilyen.
Ha beindul a szekér, akkor én várok majd egy kb 7-2-es szakaszt valahol, csak nehogy szétessen a brigád mindjárt az elején, ettől félek. Nagyon kellenek most a megharcolt győzelmek, Bekivel egyetértek, kulcsmeccs lesz a Lions elleni. Csak épp nagyon jó ez Caldwelles Detroit. Remélem a Packers verés kicsit lejjebb viszi a koncentrációjukat. A vasárnapi volt az ő igazi derbijük.
Indulhat a rock 'n' roll!
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Apex
2 980
Az amerikaiakkal nem érdemes foglalkozni srácok, ezt már szerintem mind tudjuk, elég csak megnézni egy-két hozzászólást mondjuk fb-n Jetses oldalon, és látjuk, hogy annyira értenek a focihoz, mint a Vukik az erőhasználathoz(tisztelet a kivételnek, mert azért hála istennek van). Vicc tényleg, hogy volt egy rossz meccse, ráadásul nem is katasztrófális oké, hogy 2 int rossz pillanatokban, de basszus azért gyenge elkapókkal is feltett 300+ yardot a táblára! The Rex meg is mondta, hogy nem érdekli mit mondanak az emberek. Így is kell! 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Jogos róla megfeledkeztempont azt figyeltem hogyha milliner meggyógyulna és hozna egy no1 cb játékot, akkor cb poszton már jók lennénk, hiszen walls korrekt no 2 sztem. Kyle wilson helyett kell majd még vki. Allen meg mehetne vissza safetynek.WesterMcDougle esetleg helyettesítheti?
Mondjuk én egy CB igazolását szorgalmaznám azért.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Decker és Milliner sem edzett ma, Nelson, Wilk szintén.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
pont azt figyeltem hogyha milliner meggyógyulna és hozna egy no1 cb játékot, akkor cb poszton már jók lennénk, hiszen walls korrekt no 2 sztem. Kyle wilson helyett kell majd még vki. Allen meg mehetne vissza safetynek.WesterMcDougle esetleg helyettesítheti?
Mondjuk én egy CB igazolását szorgalmaznám azért.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
@Beki: ahogy az összefoglalódat olvastam, megint 1 kivétellel értettünk egyet mindenben 😀 A secondaryvel mi volt a nagy baj? Walls oks, Allent néha beültette AJ a hintába, a safetyk olyanok amilyenek. Bár ki tudja, lehet csak az én elvárásaim túl kicsik, de a csapatrész nem úgy játszott, mint a liga legrosszabb DB-sora, aminek ki lettek kiálva.Úgy látom, hogy ismét a nyavalyás secondary, amellyel nem értünk egyet. 😛
Szóval bármennyire kemény a sorsolás, nem vagyok nagyon borúlátó, bár a Robi által felhozott 9-10 W szerintem év elején sem volt reális. Ez egy 6-8 győzelmes csapat, aki versenyezhet a playoffért, de csak ha jól jön ki az apró különbségekből (szoros meccsek, turnoverek, sérülések..). Ezért is baszott fel pl. egy pár keddi sportstalkradio-s idióta, akik szerint RR a szezon végét sem éli meg, jövő héten meg már Vick kezd 😀 Ekkora gáz lenne 2 magasabbra tartott csapattól, 2 szoros meccsen kikapni???toam
Hát nem tudom, lehet h nekem még a Revis-korszak miatt magasak az elvárásaim. Walls-al abszolút nincs gond, de Allent sokszor megetetik, kissé mintha lassú lenne a mozgása is. Valóban nem a liga legrosszabb CB egysége van nálunk az úgy látszik már, de nah, kár h McDougle kiesett, de jövőre egy CB kötelező.
BTW, kis szerencsével valóban PO-ért küzdheténk, de erre térjünk vissza a Lions meccs után, mert ha ott kikapunk akkor a szezonnak szvs lőttek. Ryan egyenlőre abszolút nincs veszélyben, de ha nem jutunk PO-ba a Black Monday-en ismételten ott lesz a neve és sztem Woody sem fogja már tolerálni h nem jutottunk PO-ba.
Vick kezdetése...hagyjuk is, azt az idiótát kellene bikákkal megkergettetni, aki ilyet ír vagy mond.
több mint 10 éve
Sok a ha.De azért bőven benne volt a pakliban, hogy Milliner nem lesz jó, vagy nem lesz egészséges.
Tavaly is szar volt, sokat is sérült, ráadásul egyetemen is egy jó éve volt csak, tehát nála nem lehet azt mondani, hogy konstansan jó lett volna. A tavalyi, meg talán ezt az évet is rá lehet fogni majd, hogy végig sérült volt, TC-ben alig volt, de lassan azért mutatnia is kell valamit. Egyetemen is bírtam Millinert, sokat is nézegettem top CB prospectként, de aggasztó, hogy vagy sérült, vagy alapból gyenge. Kissé Claiborne beütése van a dolognak. Egy corner mondjuk lehet évről évre hullámzó, meg ezen a poszton sokaknak kell jó pár év, amíg beérnek, de azért ha azt nézem, hogy tavalyról Trufant elég jó, meg idén is jól kezdett nem is egy rookie CB, akkor azért valóban aggasztó az egyébként top10 picknek kikiáltott Milliner eddigi produkciója. Főleg azok után, hogy még közölte is, hogy ő a legjobb a ligában. 😀
több mint 10 éve
pont azt figyeltem hogyha milliner meggyógyulna és hozna egy no1 cb játékot, akkor cb poszton már jók lennénk, hiszen walls korrekt no 2 sztem. Kyle wilson helyett kell majd még vki. Allen meg mehetne vissza safetynek.
Lesz ez még így se!