New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
 www.ganggreennation.com/2014/9/16/6265141/is-calvin-pryor-being-exposed-in-centre-fieldBeki
Lol, a secondary legjobbját sikerült elővenni.
Biztos ő a legnagyobb baj ott.Stez
Az egész secondary szar volt, beleértve Millinert, Allent és Pryor-t.Beki
Ja, de az első meccsen viszont nem.
És ez egy nagyon elmés írás, kivétel nélkül bármelyik Jets secről írok egy ilyet vasárnapról, olyan 20 perces munka lenne.
Teszem hozzá, Pryor legalább a futásnál jól segített be.Stez
Első meccsen nem volt nehéz mikor alig volt levegőben a labda. Tudom, hogy miért véded ennyire Pryor-t, de a kritikákat mindenkiről el kell fogadni, még ha rookie is.Beki
Nem csak azért védem, amiért hiszed.
PFF szerint sem volt gány egyébként.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.ganggreennation.com/2014/9/16/6265141/is-calvin-pryor-being-exposed-in-centre-fieldBeki
És ez egy nagyon elmés írás, kivétel nélkül bármelyik Jets secről írok egy ilyet vasárnapról, olyan 20 perces munka lenne.
Teszem hozzá, Pryor legalább a futásnál jól segített be.Stez
Első meccsen nem volt nehéz mikor alig volt levegőben a labda. Tudom, hogy miért véded ennyire Pryor-t, de a kritikákat mindenkiről el kell fogadni, még ha rookie is.
több mint 10 éve
Teszem hozzá, Pryor legalább a futásnál jól segített be.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az egész secondary szar volt, beleértve Millinert, Allent és Pryor-t.
több mint 10 éve
Biztos ő a legnagyobb baj ott.

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Ezt a Pat Devlin hírt órák óta nem tudom feldolgozni. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.ganggreennation.com/2014/9/16/6265141/is-calvin-pryor-being-exposed-in-centre-field
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello ‏@BrianCoz 6 ó

Jets worked out LBs Pat Angerer, Desmond Bishop and WRs Tiquan Underwood and David Gettis and QB Pat Devlin, per source. #nyj
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
Idén pozitívan állok hozzá az összes meccshez, szerintem behúzzuk és most figyeljetek, Milliner (amennyiben játszik) szerez egy interceptiont! 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát a csere ujjonc Fuller lehúzott 2 gyönyörű interceptiont szóval nem tudom jó lesz ez -e nektek...Szoros meccset várok. Amint láttátok ti is eddig hullámzóak vagyunk ki tudja most épp molyen napunk lesz...Tomcsik
Mintha mi nem azok lennénk, mikor 18 pontos előnyt képesek vagyunk leadni. 😛
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Hát a csere ujjonc Fuller lehúzott 2 gyönyörű interceptiont szóval nem tudom jó lesz ez -e nektek...Szoros meccset várok. Amint láttátok ti is eddig hullámzóak vagyunk ki tudja most épp molyen napunk lesz...

több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 214
 tdmagazin.hu/hirek/lehet-hogy-utoljara-lattuk-charles-tillmant

Egy ilyen mindig rosszkor jön, és mielőbbi gyógyulást, de a csapat szempontjából pici pozitívum.

GO JETS!!!
több mint 10 éve
A mielőbbi felejtés érdekében nem akarom többet emlegetni, de az tudja vki hogy MM miért kért időt akkor, amikor? Mert a támadóidő nem akart lejárni, ha jól emlékszem, a play is jól meg volt beszélve, nem is voltak többen a pályán...Lucifer
Powell először a bal oldalra állt fel, ezt vette észre Marty és időt szeretett volna kérni. De mivel Geno észrevette Powell hibáját és áthívta a jobb oldalra, Marty se akart már időt kérni ezért kalimpált, hogy mégsem szeretne. Sheldon Richardson viszont csak azt látta és hallotta, hogy MM időt szeretne kérni ezért a bíró mögött állva (azt már nem láthatta, hogy Marty mégse szeretne időt) behívta az időkérést.

Rex ha jól tudom egy szót sem szólt.david52
pfff... értem. akkor jól összehozták 😊 Köszi a választ, mert akkor ott nem láttam a szituációt. Majd megnézem újra.

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A mielőbbi felejtés érdekében nem akarom többet emlegetni, de az tudja vki hogy MM miért kért időt akkor, amikor? Mert a támadóidő nem akart lejárni, ha jól emlékszem, a play is jól meg volt beszélve, nem is voltak többen a pályán...Lucifer
Powell először a bal oldalra állt fel, ezt vette észre Marty és időt szeretett volna kérni. De mivel Geno észrevette Powell hibáját és áthívta a jobb oldalra, Marty se akart már időt kérni ezért kalimpált, hogy mégsem szeretne. Sheldon Richardson viszont csak azt látta és hallotta, hogy MM időt szeretne kérni ezért a bíró mögött állva (azt már nem láthatta, hogy Marty mégse szeretne időt) behívta az időkérést.

Rex ha jól tudom egy szót sem szólt.david52
Morny tegnap elismerte, hogy így történt és Geno javította Powell hibáját, de Sheldon ott üvöltözött valóban a spori fülébe, holott asszem a HC kérhet csak időt.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az volt a baj hogy az elején elég jol odaértünk Rodgershez, utána váltottak, gyorsan szabadult a labdátol igy ültek a passzai! Aztán már oda sem értünk, talán az utolso 4.ben a vége felé.
Ha oda tudunk érni az irányitohoz idöben és folyamatosan akkor talán van esélyünk. Jo lenne nem megverni magunkat nem vagyunk annyira erősek hogy még bénázással is segitsük az ellent! Amugy nem rossz ez a csapat, egy két elkapo+ CB erősítés és kész is vagyunk. ^ ^Inter101
Azt nem mondanám, hogy Rodgers gyorsabban szabadult volna a labdától, hanem valahogy nem tudtunk már odaérni hozzá és egy idő után a 8 emberes blitz-ek is eltűntek.Beki
Nem tudom pontosan az okát, de látványosan nem értünk oda és elkezdett müködni a passzjátékuk.
Az mindenesetre látszik hogy vannak lukak amiket be kéne tömködni, csak hát hogyan és kivel?Inter101
Lyukak, áááhh alig. 😀
OL jövőre még rendben lesz, de Mangold és Ferguson sem lesz már fiatalabb, Colont Aboushi vagy Dozier pótolja.
RB, TE, FB -> OK
WR: FA piacot nem néztem még, de 2 embert nyugodtan hozhatunk, kezdőt Decker mellé ugye alap. (Nelson is FA lesz)
DL -> OK
LB: OLB meghatározó játékosunk még mindig nincs, ILB-ben Harris FA lesz (bár nem hiszem h ki is kerül a piacra)
CB: Gyenge és még ez sem írja le a helyzetet. Milliner és Dex jövőre biztos, Walls szintén, de kezdő itt is kellene.
S: Landry UFA lesz, így Allen mehet Pryor mellé kezdőnek szépen.

Ergo, OLB, WR és CB még mindig slágertéma kell h legyen.
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115

Rex ha jól tudom egy szót sem szólt.
több mint 10 éve
Inter101 New York Jets 45
Az volt a baj hogy az elején elég jol odaértünk Rodgershez, utána váltottak, gyorsan szabadult a labdátol igy ültek a passzai! Aztán már oda sem értünk, talán az utolso 4.ben a vége felé.
Ha oda tudunk érni az irányitohoz idöben és folyamatosan akkor talán van esélyünk. Jo lenne nem megverni magunkat nem vagyunk annyira erősek hogy még bénázással is segitsük az ellent! Amugy nem rossz ez a csapat, egy két elkapo+ CB erősítés és kész is vagyunk. ^ ^Inter101
Azt nem mondanám, hogy Rodgers gyorsabban szabadult volna a labdától, hanem valahogy nem tudtunk már odaérni hozzá és egy idő után a 8 emberes blitz-ek is eltűntek.Beki
Nem tudom pontosan az okát, de látványosan nem értünk oda és elkezdett müködni a passzjátékuk.
Az mindenesetre látszik hogy vannak lukak amiket be kéne tömködni, csak hát hogyan és kivel?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello ‏@BrianCoz 22 mp
Rex on Decker's injury: "We don't know. We'll see. Hopefully he'll be ready to roll on Monday." #nyj

Kösz, ezzel most okosabbak lettünk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A követőben is írtam, hogy persze elismerik, de Jordy az egyik leg"alulbecsültem" elit WR. Ha kicsit érthetetlen, akkor kifejtem 2 mondatban mire gondolok. Megatron, A.J. Green, Gordon, Marshall, FitzG mind elit WR-ek sokuk egy közepes vagy még rosszabb QB-val. Nelson ha nem lenne mellette minden évben egy Cobb (régebben egy James Jones, Jennings, Donald Draiver... Bőven meglennének az "elit" számai. Tavaly is 1000 y felett zárt úgy, hogy AR mellett dobált neki egy Tolzein, Wallace és Flinn is. Mindnek az első és legmegbízhatóbb célpontja volt.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egy minimum liga top 3-as QB és ő elég gyilkos fegyver. Remélem, hogy jövőhéten sikerül kijavítanotok a mostani "elszalasztott" győzelmet. Mert szívemre teszem a kezem, benne volt a Jets-ben tegnap!
Jó meccs volt! Remélem a következő 2 fordulóban 2 W kerül a nevetek mellé!
Sok sikert idénre, és ezt már írtam a Miami csapattopic-ba is, valaki taszítsa már le azt a *** NE-et a csoport éléről!balazs799
Tegnapi meccsen kis koncentráció, jobb time-management és sokkal nehezebb dolgotok lett volna visszajönni. Pl. Geno INT-je előtt futás és lepörgetjük az időt, mindjárt nem 24-9 lett volna félidőben, vag Geno ha nem dobja túl Deckert, vagy ha a timeout nincs akkor mit lett volna, egy szó, mint száz sokat tettünk azért, hogy megverjük magunkat, amelyhez kellett h Rodgers hozza a szokásos játékát és igazából annak sem kellett kijönnie h top3-as QB, csak lazán tennie a dolgát.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Srácok, azért ez egyáltalán nem volt rossz,(legalábbis az első félidő semmiképp) az tényleg kár, hogy végig meccsben voltunk és a végén a zebrák is benézték azt a bizonyos Time outot. Tudjuk min kell javítani, és az első félidei játékra kell alapozni. Ott voltak kreatív playek(ami nem értem a 2. félidőben hogy tűnt el) a védelem sem volt rossz. Millinerben bízzunk, hogy csak a sérülése miatt volt olyan amilyen, mert ha ez lesz, akkor valóban szopóágra kerülünk. Ugyanakkor, szerintem a 6 csapatból akivel játszunk, én a GB-t tartom a 2. legerősebbnek, szóval ez simán belefér. Az persze már más kérdés, hogy meglehetett volna. Geno jól játszott, az INT-nél pont akkor ütötték meg, mikor dobott(+1 Jets szerencse) Salas úgy állt ott, mintha csak hullócsillagot nézne, lekellett volna ütnie a labdát, és a második félidőben sem Genoval volt a gond én úgy gondolom, hanem a borzasztó play hívásokkal. A futás nem ment úgy ahogy vártuk, a pass rush, sem volt elég Rodgers gyors passzai miatt, az már csak a hab a tortán volt, hogy Wilkersont kiállították. A passz szerintem egész jól ment, bízzunk benne, hogy Deckernek nem súlyos a sérülése. Mindenesetre az biztos, hogy van mit javítani, a Bears ellen össze kell szedni a srácokat, fejben, mindenhol. Meglehet fogni a macikat. GO JETS!Apex
No igen, itt elég sok dolgot felvetettél, amelyek egyesével is akár rossz dolgokhoz vezethetnek.
Kreatív playhívással egyet értek, az a 2. félidőben kaputt volt.
Milliner esetében nagyon kell reménykednünk, hogy formába lendül, mert Walls-ot nagyon leszedte a pályáról Ryan egy idő után. Próbáltam keresni statot róla, hogy Allenről mennyi yardot nyeltünk be, de feltételezem h min. 50-et.
Hogy a GB lenne-e a legerősebb a bye week-ig levő ellenfeleink közül azt nem tudom, de Marshall-Jeffery-Bennett trió, Megatron egymaga láttuk mit csinált DRC ellen, Allen Shermann mellett is jegyzett elkapásokat, Billsnél Watkins szárnyal stb. Mind olyan elkapók, TE st.b akikkel ha nem tudunk mit kezdeni láthatjuk h a 20 pont sem lesz elég és megverjük saját magunkat.
Ami Geno INT-jét illeti, visszanéztem és ha rendesen beleáll, akkor Sudfeld wide-open volt és sima completion, persze Winters-t megszivatták, mikor Geno hátra sem lépdelt teljesen és bumm.
Ami Decker kiesését illeti, egyelőre a passzjáték rá volt kihegyezve, ha huzamosabb ideig nem játszhat az nagy érvágás lesz, hiszen Kerley marad az egyetlen konstans teljesítményt nyújtó játékosunk elkapások terén.
több mint 10 éve
A mielőbbi felejtés érdekében nem akarom többet emlegetni, de az tudja vki hogy MM miért kért időt akkor, amikor? Mert a támadóidő nem akart lejárni, ha jól emlékszem, a play is jól meg volt beszélve, nem is voltak többen a pályán...

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azt nem mondanám, hogy Rodgers gyorsabban szabadult volna a labdától, hanem valahogy nem tudtunk már odaérni hozzá és egy idő után a 8 emberes blitz-ek is eltűntek.
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mostanra sikerült megnézni a meccset. Az a véleményem hogy ezt a vereséget elsösorban magunknak köszönhetjük! Az elsö félidő végén lévő bénaság(24-9 helyett 21-16), folytatva az int. ami végül nem volt az mert az egyik játékosunk még pályán volt plusz a végén lévő időkérés hááát. Ja amugy a kommentátor(amcsi) azt mondta hogy idöt csak a headcoach kérhet ő pedig nem kért!! Ott van egy raklapnyi biro és még igy is néha teljesen szarok!!
Amugy a kulcs az volt hogy a 2.félidöben nem tudtunk futni, Geno meg szintén a 2.félidöben nem volt olyan magabiztos mint az elsöben. Érdekes hogy ugy tünt mintha az 1félidöben ellöttük volna a kreativ playeinket, mert a 2.ra semmi nem maradt, hacsak az nem hogy Vick kapott 1 labdát, az is brilliánsan sült el! Ennyit bénázással nem lehet meccset nyerni, sajnos!! Reménykedem a jobb folytatásban!Inter101
Őszintén szólva Nelson 209 yardjai után félek, hogy Megatron, Marshall, Jeffery, Allen, Edelman és társai mit fognak a secondary-nk ellen produkálni.Beki
A követőben is írtam, hogy persze elismerik, de Jordy az egyik leg"alulbecsültem" elit WR. Ha kicsit érthetetlen, akkor kifejtem 2 mondatban mire gondolok. Megatron, A.J. Green, Gordon, Marshall, FitzG mind elit WR-ek sokuk egy közepes vagy még rosszabb QB-val. Nelson ha nem lenne mellette minden évben egy Cobb (régebben egy James Jones, Jennings, Donald Draiver... Bőven meglennének az "elit" számai. Tavaly is 1000 y felett zárt úgy, hogy AR mellett dobált neki egy Tolzein, Wallace és Flinn is. Mindnek az első és legmegbízhatóbb célpontja volt.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egy minimum liga top 3-as QB és ő elég gyilkos fegyver. Remélem, hogy jövőhéten sikerül kijavítanotok a mostani "elszalasztott" győzelmet. Mert szívemre teszem a kezem, benne volt a Jets-ben tegnap!
Jó meccs volt! Remélem a következő 2 fordulóban 2 W kerül a nevetek mellé!
Sok sikert idénre, és ezt már írtam a Miami csapattopic-ba is, valaki taszítsa már le azt a *** NE-et a csoport éléről!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Apex New York Jets 2 980
Srácok, azért ez egyáltalán nem volt rossz,(legalábbis az első félidő semmiképp) az tényleg kár, hogy végig meccsben voltunk és a végén a zebrák is benézték azt a bizonyos Time outot. Tudjuk min kell javítani, és az első félidei játékra kell alapozni. Ott voltak kreatív playek(ami nem értem a 2. félidőben hogy tűnt el) a védelem sem volt rossz. Millinerben bízzunk, hogy csak a sérülése miatt volt olyan amilyen, mert ha ez lesz, akkor valóban szopóágra kerülünk. Ugyanakkor, szerintem a 6 csapatból akivel játszunk, én a GB-t tartom a 2. legerősebbnek, szóval ez simán belefér. Az persze már más kérdés, hogy meglehetett volna. Geno jól játszott, az INT-nél pont akkor ütötték meg, mikor dobott(+1 Jets szerencse) Salas úgy állt ott, mintha csak hullócsillagot nézne, lekellett volna ütnie a labdát, és a második félidőben sem Genoval volt a gond én úgy gondolom, hanem a borzasztó play hívásokkal. A futás nem ment úgy ahogy vártuk, a pass rush, sem volt elég Rodgers gyors passzai miatt, az már csak a hab a tortán volt, hogy Wilkersont kiállították. A passz szerintem egész jól ment, bízzunk benne, hogy Deckernek nem súlyos a sérülése. Mindenesetre az biztos, hogy van mit javítani, a Bears ellen össze kell szedni a srácokat, fejben, mindenhol. Meglehet fogni a macikat. GO JETS!

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Inter101 New York Jets 45
Ha oda tudunk érni az irányitohoz idöben és folyamatosan akkor talán van esélyünk. Jo lenne nem megverni magunkat nem vagyunk annyira erősek hogy még bénázással is segitsük az ellent! Amugy nem rossz ez a csapat, egy két elkapo+ CB erősítés és kész is vagyunk. ^ ^