NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
113
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gilchrist még nincs meg.Tudnám minek csinálnánk, egy safety befér még és vége. 😀BekiPryor és Gilchrist az nem elég? Akkor már inkább offenset erősíteném, WR, T, C megvan, QB "megvan", értsd draft előtt nem hozunk senkit, többi helyre ráfér még az erősítés, OLB-ről nem is beszélve.toam
több mint 10 éve
Tudnám minek csinálnánk, egy safety befér még és vége. 😀BekiPryor és Gilchrist az nem elég? Akkor már inkább offenset erősíteném, WR, T, C megvan, QB "megvan", értsd draft előtt nem hozunk senkit, többi helyre ráfér még az erősítés, OLB-ről nem is beszélve.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bassett meg már azt nézi, hogy tudnánk több helyet csinálni XDWesterTudnám minek csinálnánk, egy safety befér még és vége. 😀
több mint 10 éve
Bassett meg már azt nézi, hogy tudnánk több helyet csinálni XD
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Overthecap adatai szerint a cap space-ünk a Cro deal előtt: $19,661,474.
több mint 10 éve
Élmény olvasni h micsoda sírás megy külföldi fórumokon, hogy hazavágta Macc a capet. 😀BekiLOL, mondjuk most már tényleg leállhat 😀
de amúgy most már Bowleson múlik a dolog nagy része, Macc megadta neki az alapanyagot
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Élmény olvasni h micsoda sírás megy külföldi fórumokon, hogy hazavágta Macc a capet. 😀
több mint 10 éve
Rich Cimini @RichCimini 47 mp48 másodperccel ezelőttő és skrine feljődik még pár évig, aztán majd váltják az öregeket 😀
Looks like Dee Milliner will be No. 4 CB, if healthy. Bowles likes DBs. ARI had more snaps in dime package last season than any team. #nyj
Ennyi. 😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini 47 mp48 másodperccel ezelőttLooks like Dee Milliner will be No. 4 CB, if healthy. Bowles likes DBs. ARI had more snaps in dime package last season than any team. #nyj
Ennyi. 😀
több mint 10 éve
pass-rusher vagy QB nálam jelenleg az 1/6, de lehet BPA lesz ebből | DL |papíron elég pofás CB sorunk lett hirtelen 😀WesterŐszintén szólva miután olvastam h Bowles-nál tavaly csupán 2 LB volt fent a snapek több, mint 50%-nál már picit elvesztem h hova húzhatunk első 3 körben, pláne még ha vmi safety-t is beújítunk. 😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
papíron elég pofás CB sorunk lett hirtelen 😀WesterŐszintén szólva miután olvastam h Bowles-nál tavaly csupán 2 LB volt fent a snapek több, mint 50%-nál már picit elvesztem h hova húzhatunk első 3 körben, pláne még ha vmi safety-t is beújítunk. 😀
több mint 10 éve
papíron elég pofás CB sorunk lett hirtelen 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
amúgy felvetették, hogy ennyi cb mellett lehet vkit feltoltuk S-be
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen, a szerződés kialakítására várok én is.Kimberley A. Martin @KMart_LI 1 min1 minute agoEz sok, de a garantált a lényegesWester
Source: Cro signed a four-year deal. ...Base salary is $8M per year.
Mennnyiiiiiiiiii?Beki
több mint 10 éve
Kimberley A. Martin @KMart_LI 1 min1 minute agoEz sok, de a garantált a lényeges
Source: Cro signed a four-year deal. ...Base salary is $8M per year.
Mennnyiiiiiiiiii?Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kimberley A. Martin @KMart_LI 1 min1 minute agoSource: Cro signed a four-year deal. ...Base salary is $8M per year.
Mennnyiiiiiiiiii?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Dennis Waszak Jr. @DWAZ73 6 mp7 másodperccel ezelőttThe deal agreed upon for Antonio Cromartie with #Jets is a 4-year contract, per source.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cro is visszatér. Részletek egyelőre nem ismertek a szerződésről.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.nj.com/jets/index.ssf/2015/03/jets_still_reaching_out_to_safeties_have_marcus_gi.htmlLehet Gilchrist kapcsán mégsem mennek olyan jól a tárgyalások.
több mint 10 éve
Kimberley A. Martin @KMart_LI 33s34 seconds agoSource: #Jets re-signed OL Willie Colon. One year. Veteran minimum.
ennyiért nagyon is megérte
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen, Cro és Gilchrist szerződése után kb. vmivel több, mint a draft class fizuja megmarad és részünkről bezárt a bazár.cro, gilchrist, wilk szerződése, draft és sztem ennél többet már nem nagyon kell költeniWesterOverthecap frissült Skrine és Powell szerződésével, így szerintük jelenleg 22.2M cap space-ünk van.ennyiből azért még kijön ez-az 😀....mzperx
Carpenter szerződése:
Aaron Wilson @RavensInsider 29 p29 perccel ezelőtt
James Carpenter Jets deal four years, $19.1 million, $7.5M gtd, $2.5M bonus, salaries $1.5M, $4.45M, $4.45M, $4.45MBeki
Még amit lehagytam, hogy Fitz papa szerződése is benne van.
CB depth-et Cro érkezése után sztem nem kell részleteznem h mennyire mély lesz, bár Bowles-ék úgy számolnak a hírek szerint, hogy Dee és McDougle nem épülnek fel a TC-re. A safety depth pedig Gilchrist, Pryor, Jarrett, Allen négyessel elég kell h legyen.
Drafton pass rushert, OL picket mindenképpen várok. OL-t is csak h esetleg ha Fergusont vagy Giacominit pótolni kellene hamarosan.
több mint 10 éve
cro, gilchrist, wilk szerződése, draft és sztem ennél többet már nem nagyon kell költeniOverthecap frissült Skrine és Powell szerződésével, így szerintük jelenleg 22.2M cap space-ünk van.ennyiből azért még kijön ez-az 😀....mzperx
Carpenter szerződése:
James Carpenter Jets deal four years, $19.1 million, $7.5M gtd, $2.5M bonus, salaries $1.5M, $4.45M, $4.45M, $4.45MBeki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Overthecap frissült Skrine és Powell szerződésével, így szerintük jelenleg 22.2M cap space-ünk van.ennyiből azért még kijön ez-az 😀....
Carpenter szerződése:
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Overthecap frissült Skrine és Powell szerződésével, így szerintük jelenleg 22.2M cap space-ünk van.Carpenter szerződése:
James Carpenter Jets deal four years, $19.1 million, $7.5M gtd, $2.5M bonus, salaries $1.5M, $4.45M, $4.45M, $4.45M