New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Na ezt nevezem én kiváló scoutolásnak: "Flashes shock and violence in his punch."
Ik Enemkpali 2014 draft profile:
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ezt az elbaszott franchiset, Amerika ilyet nem baszott még komolyan.Ian Rapoport @RapSheet
Word is Geno Smith put his finger in the face of IK Enemkpali’s during and argument that wasn’t getting difused. Then came the punch
több mint 10 éve
A Fitzpatrick-Chan Gailey házasság egyszer már átmenetileg bevált, szóval tényleg lehet, hogy ez valójában áldás a Jetsnek. 'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xDSixo67Most már hivatalosan is megváltoztathatja a nevét Ide Nemkellpalira. 😀
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezOk, csak ezután Idenemkellpali simán kaphat egy szép nagy pert a nyakába súlyos testi sértés okozásáért.
több mint 10 éve
Lehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
több mint 10 éve
Állítólag megdugta Pali csaját.Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
több mint 10 éve
lehet Geno idén robbant volna. Lehet visszatér a sérüléséből és ligaelit szintet hoz majd.
több mint 10 éve
'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xD
több mint 10 éve
Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.
több mint 10 éve
triangle
1 283
Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #Jets
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi edzésen sok érdekesség nem volt leszámítva, hogy Geno 3 INT-et dobott.Kijött az idei első depth chart is.
www.newyorkjets.com/team/depth-chart.html
Colon a kezdő RG, backup Winters, míg Aboushi csak 3. számú LG-nek van megjelölve.
Amaro 3. számú TE.
Owusu Decker mögött 2. számú WR.
RB-k: Ivory, Powell, Stacy.
Defense-ben túl sok érdekesség nincs.
Walls lett megjelölve Revis backupjának, McDougle és Milliner 5-6. számú CB csak.
S-ben Rontez és JJ a 2 backup.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnap került sor a szokásos scrimmage meccsre.Geno-Fitz-Petty volt a QB rangsora. Geno 10/13, 133 yard, 2 TD, 1 benyelt sackkel zárt. Mindkét TD Marshall kezében landolt, egyszer Cro-t verte meg 35 yardos TD-ért, másodszor Revis-t 1 yardnál.
Colon volt a kezdő RG, Winters a backup míg Aboushi csak a 3. OL-ben kapott snapeket.
Owusu agyrázkódás, míg Wilkerson még mindig hamstring injury miatt nem volt ott.
Akiket kiemelték még a meccs után: Enunwa (1. számú O#-val játszott), Powell (39 yardos TD), Rontez Miles (2 levédekezett passz, 1 recovered fumble), Coples és Pace (1-1 sack).
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
és JJ mennyit fog játszani?ano92Ha Jarrett-re gondolsz, akkor rostert fog majd Gilchrist mögött ez tuti, többi Bowles-on múlik.
több mint 10 éve
és JJ mennyit fog játszani?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Allen szezonjanak annyi, mig Milliner 6-8 het out, McDougle villanthat.
több mint 10 éve
"CB Dee Milliner injured his wrist in practice yesterday. Scheduled to undergo surgery, expected to miss 6-8 weeks"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csapaton belül úgy készülnek, hogy Allen Achilles-e elszakadt.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Antonio Allen megsérült az edzés utolsó play-énél. Non-contact injury volt és csak az edzők segítségével tudta elhagyni a pályát, Bowles szerint Achilles és a nem túl jól kinéző verzióból.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Röviden mai edzésről:- Geno kapta ismét az összes snapet az 1. offense-el és lepipálta Fitz-et, aki nem találja a fonalat, INT-et is dobott, ellenben Genyó nagyon érzi Deckert és Marshallt, jó az összhang, de TC-ben mindenki király.
- OL-ben egyedül RG poszt nyitott, Colon/Winters/Qvale harcol.
- Owusu vette át Smith helyét, ha 3 WR-rel álltak fel a srácok ma, Kerley sokkal kevesebb snapet kap.
- Mauldint dicsérik, de Bowles szerint sokat kell még tanulnia.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.scout.com/nfl/jets/story/1570342-practice-report-day-5Rövid összefoglaló a tegnapi edzésről.
több mint 10 éve
Egy friss TC roster, ha vkit érdekelne.BekiJól van, Rontez még itt van! :cool:
több mint 10 éve
világos.Ahogy Bowles mondta, egyedül Geno-n múlik, hogy ki lesz a kezdő, azaz ő veszítheti el saját maga számára kezdő QB posztot, de Fitz nem nagyon ostromolja, semmivel nem jobba tweetek alapján.BekiNagyon röviden az eddigi három napról.Fitz-cel mi a helyzet?Lucifer
Geno kapott minden kezdő snapet, INT nélkül tűrhetően tolja eddig.
Decker néhány játékot slotban próbáltuk.
OL: Ferguson-Carpenter-Mangold-Colon/Winters/Qvale-Giacomini felállásban játszik.
Cumberland a kezdő TE.
Richardson, Milliner és McDougle mind a 2nd unitokkal edzenek.
S-ben Pryor és Gilchrist a kezdő.
Mai edzésen sok WR vs CB goal-line drill volt.
Marshall vs Revis (5 play: 1 TD, 1 INT, 1 flag, 2 PBU)Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ahogy Bowles mondta, egyedül Geno-n múlik, hogy ki lesz a kezdő, azaz ő veszítheti el saját maga számára kezdő QB posztot, de Fitz nem nagyon ostromolja, semmivel nem jobba tweetek alapján.Nagyon röviden az eddigi három napról.Fitz-cel mi a helyzet?Lucifer
OL: Ferguson-Carpenter-Mangold-Colon/Winters/Qvale-Giacomini felállásban játszik.
Cumberland a kezdő TE.
több mint 10 éve
Nagyon röviden az eddigi három napról.Fitz-cel mi a helyzet?
Cumberland a kezdő TE.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bowles szerint Wilkerson hamstring injury-t szedett össze, de semmi komoly.