New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Visszanéztem újra a meccset. Nekem az ilyen szintű peches/hülye vereségek annyira nem veszik el a kedvem a csapattól, mert megint olyan hibákat csinál a csapat, amiket elvileg nem nehéz kijavítani (elvileg..). Nem lesz minden meccsen mínuszos TO mutatónk. Geno nem fog minden meccset picksixszel kezdeni. Plusz, azt képzeljétek el, ha pár éve Sanchez dobott volna egy hasonlóan rondát első playben, elborul az agya, és 6 INT-ig meg sem áll 😊 ehhez képest a passzjáték nem volt borzasztó, bár Decker nagyon hiányzott. Futásban meg nem értem miért nem erőltetjük többet 1. Ivoryt 2. a belső erőfutást, CJ már sosem lesz feature back, nemhogy CJ2K.@Beki: ahogy az összefoglalódat olvastam, megint 1 kivétellel értettünk egyet mindenben 😀 A secondaryvel mi volt a nagy baj? Walls oks, Allent néha beültette AJ a hintába, a safetyk olyanok amilyenek. Bár ki tudja, lehet csak az én elvárásaim túl kicsik, de a csapatrész nem úgy játszott, mint a liga legrosszabb DB-sora, aminek ki lettek kiálva.
Szóval bármennyire kemény a sorsolás, nem vagyok nagyon borúlátó, bár a Robi által felhozott 9-10 W szerintem év elején sem volt reális. Ez egy 6-8 győzelmes csapat, aki versenyezhet a playoffért, de csak ha jól jön ki az apró különbségekből (szoros meccsek, turnoverek, sérülések..). Ezért is baszott fel pl. egy pár keddi sportstalkradio-s idióta, akik szerint RR a szezon végét sem éli meg, jövő héten meg már Vick kezd 😀 Ekkora gáz lenne 2 magasabbra tartott csapattól, 2 szoros meccsen kikapni???
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ellis Lankster waive, Brandon Smith CB érkezett a helyére, aki legutoljára a Bills TC-jében szerepelt.Ryan szavai alapján Wilkerson sérülése nem súlyos, várhatóan a mai edzést még kiüli, de vasárnapra rendben lesz. Deckernél nagy kérdés, hogy ma akár már limitáltan tud-e edzeni, ha igen, akkor kezdő lesz, míg Milliner már nagyobb fejvakarása ad okot.
több mint 10 éve
Inter101
45
Háát ismét egy meccs ahol mindent megtettünk hogy ne nyerjünk. Az elsö negyedben elég erősen gondolkodtam hogy hagyom a fenéne az egészet. Geno-ban van valami, de sok a hiba, volt kb 3 olyan helyzet ahol ha eladja egy szot sem szolhatunk. Én nem éreztem hogy forditani tudnánk, egyszerüen ebben az Off-ban nincs elég kakao, pedig a futás müködött, Kerley egész jo volt, de valahogy az átütöerő hiányzik belőlük. Genoban meg bármikor benne van hogy eladja ha nyomás van rajta. Nelson ugy mozgott mintha életében nem futott volna tojás labdával, Amaro sem volt tul meggyőző. A D most szerintem jol müködött.
Ugy nehéz nyerni ha 1 meccsen 3szor adjuk el a labdát.
Nem vagyok csalodott, szerintem ez a szezon elmegy majd. Jövöre jön pár minöségi elkapo meg CB, Geno tapasztaltabb lesz, lehet jövöre lesz a mi évünk.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Részetekről nem vokt ez egy rossz meccs. A mi O nk nagyon fostsluga volt. Cutler szar volt, playhívások szarok voltak. Futásunk nem létezett. Meglepő mód a D hozta megint a meccset. Futás ellen jók voltunk. Passzolt yardot sokat engedtünk, viszont amikor nagyon kelett megfogtunk titeket. 6 RZ birtoklásból egy TD-t engedtünk. Sajnos mind a 2 csapatot rengeteg sérülés sújtja. A végén azt hittem már Tucker âll be Safetynek...
több mint 10 éve
malkav
2 468
azért a bills a KC a Steelers a Pats és a Lions verhető csapatok idén.... Kérdés hoy milyen arcukat mutatják ellenetek. Mellesleg szerintem a Denvert is meg lehet fogni utóbbi meccseken csak egy félidőt játszanak
több mint 10 éve
Lehet zónázott, vagy HB-t kellett volna fognia, passz, nem néztem. De lehet benézte Bennettet, bár azt kétlem, mert SOSEM HIBÁZIK. 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pryor ismét gyenge volt?Pryor futás ellen jó volt, de Bennett 2. TD-jénél kurvára nem értem mit csinált, mi lett volna a szerepe. Snap előtt beijesztett LOS-nál majd hátralépett párat és világos h nem man-coverage volt a dolga, de ha covert tolt akkor kit mit és hogyan?
Mert az olvastam, hogy alapból gyenge a secondary, mondjuk ennyi sérüléssel ez nem is meglepő.
Mondjuk nem egyszerű a helyzet, Rodgers-Nelson, Cutler-Jeffery-Marshall, Stafford-Megatron, hamarosan Brady is... Secondary legyen a talpán, aki leszedi ezeket a duókat, a sorsolás sem valami könnyű. Ja, meg Rivers, majd Manning.
Mondjuk teszem hozzá, abban egyetértek, hogy a Packers meccs az KO volt, de ilyen secondaryvel egyébként a hajnali meccs nem volt gáz egyáltalán.Stez
Inkább ment volna akkor Cutlerre.
több mint 10 éve
Pryor ismét gyenge volt?Mert az olvastam, hogy alapból gyenge a secondary, mondjuk ennyi sérüléssel ez nem is meglepő.
Mondjuk nem egyszerű a helyzet, Rodgers-Nelson, Cutler-Jeffery-Marshall, Stafford-Megatron, hamarosan Brady is... Secondary legyen a talpán, aki leszedi ezeket a duókat, a sorsolás sem valami könnyű. Ja, meg Rivers, majd Manning.
Mondjuk teszem hozzá, abban egyetértek, hogy a Packers meccs az KO volt, de ilyen secondaryvel egyébként a hajnali meccs nem volt gáz egyáltalán.
több mint 10 éve
Kevesebb turnoverrel és egy kis szerencsével én is úgy gondolom hogy a broncoson kívüli másik 3 meccsen simán van esélyünk. Amit viszont pozitívumnak találtam, hogy kevés yardot engedtünk, ami ilyen seccel sztem igen nagy teljesítmény. Tény hogy Rodgers szétpasszolt minket múlt héten, de olyan kaliberű mint ő már csak manning lesz. Ha Stafford ellen is tudjuk tartani ezt akkor sztem a defense miatt nem kell annyira aggódni.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szeretném előbbi olvasni, hogy Milliner és Decker teljesen egészségesek. 😊Majd meglátjuk. 😊ApexHa nyerünk vasárnap már az leszek egy darabig, de vereség ellen nem látom a csodát valahogyan. 😀BekiTúlságosan optimista vagy, majd a Lions ellen elveszíted. 😛BekiTe meg túlságosan pesszimista, legalább mindegyikből van egy. 😀Apex
több mint 10 éve
Apex
2 980
Majd meglátjuk. 😊Ha nyerünk vasárnap már az leszek egy darabig, de vereség ellen nem látom a csodát valahogyan. 😀BekiTúlságosan optimista vagy, majd a Lions ellen elveszíted. 😛BekiTe meg túlságosan pesszimista, legalább mindegyikből van egy. 😀Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha nyerünk vasárnap már az leszek egy darabig, de vereség ellen nem látom a csodát valahogyan. 😀Túlságosan optimista vagy, majd a Lions ellen elveszíted. 😛BekiTe meg túlságosan pesszimista, legalább mindegyikből van egy. 😀Apex
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jeremiah George azt tweetelte, hogy leigazoltuk a practice squadotokból. Milyen volt előszezonban?iktriadMozgása lassú, coverben nem a legjobb, futás ellen hasznos.
több mint 10 éve
Apex
2 980
Te meg túlságosan pesszimista, legalább mindegyikből van egy. 😀Túlságosan optimista vagy, majd a Lions ellen elveszíted. 😛BekiBroncos ellen szerintem sincs, de a többi egy összeszedett csapattal hozható, én legalábbis így gondolom.ApexTeljesen egyetértek veletek. Én azt mondom, hogy tényleg az a szomorú, hogy mindegyik meccsen megvolt az ütőkártyánk az ellenfél ellen, de valahogy sosem tudtuk kijátszani, itt is 6x bent voltunk a rz-ban 6X! Nem is emlékszem mikor volt ilyen, és az a szomorú, hogy ebből 1 td-t vittünk, és 2-ből pontot sem szereztünk, ez elég bosszantó. Én nem hinném, amúgy hogy egy Ryan féle csapat félvárról venne bármilyen mérkőzést, ez miatt én nem aggódok. A szezon 2. fele simán hozható így is kinéz nekünk egy 9-7, 10-6-os mutató, ami látva, hogy a csoport riválisok annyira erős ellenféllel még nem is játszottak(kivéve Bills), még akár a csoportgyőzelem is lehet. Ráadásul szerintem, hogy ha végre sikerülne ezeket a hibákat, kijavítani, Milliner és Decker 100%-os lenne, és mondjuk Fortuna asszonyság is kicsit a kedvünkre játszana ez a csapat bármire képes lehet. Úgy hogy HAJRÁ! 😀Apex10-6 az nagyon nem reális, de a 9-7 sem annyira sajnos.
Bye weekig (11. hét) játszunk sorrendben:
Lions-Chargers-Broncos-Pats-Bills-Chiefs-Steelers
Ahogy említettem is hétvégén már a szezonunkért játszunk, mert 2 meccses előnyt adni a Pats-nek csoporton belül (ha nyernek a Kansas ellen) nem nagyon lehet. A fent említett 7 csapatból a Broncos ellen esélyünk sincs és ki tudja mi lesz itt 10 meccs után, akár 1-9 is.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Túlságosan optimista vagy, majd a Lions ellen elveszíted. 😛Broncos ellen szerintem sincs, de a többi egy összeszedett csapattal hozható, én legalábbis így gondolom.ApexTeljesen egyetértek veletek. Én azt mondom, hogy tényleg az a szomorú, hogy mindegyik meccsen megvolt az ütőkártyánk az ellenfél ellen, de valahogy sosem tudtuk kijátszani, itt is 6x bent voltunk a rz-ban 6X! Nem is emlékszem mikor volt ilyen, és az a szomorú, hogy ebből 1 td-t vittünk, és 2-ből pontot sem szereztünk, ez elég bosszantó. Én nem hinném, amúgy hogy egy Ryan féle csapat félvárról venne bármilyen mérkőzést, ez miatt én nem aggódok. A szezon 2. fele simán hozható így is kinéz nekünk egy 9-7, 10-6-os mutató, ami látva, hogy a csoport riválisok annyira erős ellenféllel még nem is játszottak(kivéve Bills), még akár a csoportgyőzelem is lehet. Ráadásul szerintem, hogy ha végre sikerülne ezeket a hibákat, kijavítani, Milliner és Decker 100%-os lenne, és mondjuk Fortuna asszonyság is kicsit a kedvünkre játszana ez a csapat bármire képes lehet. Úgy hogy HAJRÁ! 😀Apex10-6 az nagyon nem reális, de a 9-7 sem annyira sajnos.
Ahogy említettem is hétvégén már a szezonunkért játszunk, mert 2 meccses előnyt adni a Pats-nek csoporton belül (ha nyernek a Kansas ellen) nem nagyon lehet. A fent említett 7 csapatból a Broncos ellen esélyünk sincs és ki tudja mi lesz itt 10 meccs után, akár 1-9 is.Beki
több mint 10 éve
Apex
2 980
Broncos ellen szerintem sincs, de a többi egy összeszedett csapattal hozható, én legalábbis így gondolom.Teljesen egyetértek veletek. Én azt mondom, hogy tényleg az a szomorú, hogy mindegyik meccsen megvolt az ütőkártyánk az ellenfél ellen, de valahogy sosem tudtuk kijátszani, itt is 6x bent voltunk a rz-ban 6X! Nem is emlékszem mikor volt ilyen, és az a szomorú, hogy ebből 1 td-t vittünk, és 2-ből pontot sem szereztünk, ez elég bosszantó. Én nem hinném, amúgy hogy egy Ryan féle csapat félvárról venne bármilyen mérkőzést, ez miatt én nem aggódok. A szezon 2. fele simán hozható így is kinéz nekünk egy 9-7, 10-6-os mutató, ami látva, hogy a csoport riválisok annyira erős ellenféllel még nem is játszottak(kivéve Bills), még akár a csoportgyőzelem is lehet. Ráadásul szerintem, hogy ha végre sikerülne ezeket a hibákat, kijavítani, Milliner és Decker 100%-os lenne, és mondjuk Fortuna asszonyság is kicsit a kedvünkre játszana ez a csapat bármire képes lehet. Úgy hogy HAJRÁ! 😀Apex10-6 az nagyon nem reális, de a 9-7 sem annyira sajnos.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyetértek veletek. Én azt mondom, hogy tényleg az a szomorú, hogy mindegyik meccsen megvolt az ütőkártyánk az ellenfél ellen, de valahogy sosem tudtuk kijátszani, itt is 6x bent voltunk a rz-ban 6X! Nem is emlékszem mikor volt ilyen, és az a szomorú, hogy ebből 1 td-t vittünk, és 2-ből pontot sem szereztünk, ez elég bosszantó. Én nem hinném, amúgy hogy egy Ryan féle csapat félvárról venne bármilyen mérkőzést, ez miatt én nem aggódok. A szezon 2. fele simán hozható így is kinéz nekünk egy 9-7, 10-6-os mutató, ami látva, hogy a csoport riválisok annyira erős ellenféllel még nem is játszottak(kivéve Bills), még akár a csoportgyőzelem is lehet. Ráadásul szerintem, hogy ha végre sikerülne ezeket a hibákat, kijavítani, Milliner és Decker 100%-os lenne, és mondjuk Fortuna asszonyság is kicsit a kedvünkre játszana ez a csapat bármire képes lehet. Úgy hogy HAJRÁ! 😀Apex10-6 az nagyon nem reális, de a 9-7 sem annyira sajnos.
Ahogy említettem is hétvégén már a szezonunkért játszunk, mert 2 meccses előnyt adni a Pats-nek csoporton belül (ha nyernek a Kansas ellen) nem nagyon lehet. A fent említett 7 csapatból a Broncos ellen esélyünk sincs és ki tudja mi lesz itt 10 meccs után, akár 1-9 is.
több mint 10 éve
Jeremiah George azt tweetelte, hogy leigazoltuk a practice squadotokból. Milyen volt előszezonban?
több mint 10 éve
Apex
2 980
Teljesen egyetértek veletek. Én azt mondom, hogy tényleg az a szomorú, hogy mindegyik meccsen megvolt az ütőkártyánk az ellenfél ellen, de valahogy sosem tudtuk kijátszani, itt is 6x bent voltunk a rz-ban 6X! Nem is emlékszem mikor volt ilyen, és az a szomorú, hogy ebből 1 td-t vittünk, és 2-ből pontot sem szereztünk, ez elég bosszantó. Én nem hinném, amúgy hogy egy Ryan féle csapat félvárról venne bármilyen mérkőzést, ez miatt én nem aggódok. A szezon 2. fele simán hozható így is kinéz nekünk egy 9-7, 10-6-os mutató, ami látva, hogy a csoport riválisok annyira erős ellenféllel még nem is játszottak(kivéve Bills), még akár a csoportgyőzelem is lehet. Ráadásul szerintem, hogy ha végre sikerülne ezeket a hibákat, kijavítani, Milliner és Decker 100%-os lenne, és mondjuk Fortuna asszonyság is kicsit a kedvünkre játszana ez a csapat bármire képes lehet. Úgy hogy HAJRÁ! 😀Rémálom eddig a szezon.Valóban rémálom ezzel nem lehet vitatkozni és ahogy írod is lazán 3-0-ás mérleggel állhatnánk.
Sztem az utóbbi évek legerősebb Jets-e ez, de nagyon meg tudja verni saját magát. Persze a legjobb 3 külső CB kiesése nem segít, de még Allennel a szélen is jó ez a csapat. 3-0-val kellene állni...
Ez a Chicago sztem gyengébb csapat, mint a Jets, kötelező lett volna az otthoni W. De úgy nem lehet legyőzni őket, h nyitásnak egy sültgalamb picksix Mundy kezébe, miközben a RB-re játszott fakescreen eleve besült, majd egy habkönnyű, remek 3&out a D-től, mélyen a Bears térfelén, de utána mellényúl a punterhez gyönyörűen odaérő blokkolni igyekvő játékos a labdának. Ebből a puntból persze a félpályán fumblizik Saunders, majd egy OPI helyett a faszfej bírók DPI-t fújnak, amiből 7 yard kell a Chicagónak a TD-hez. Kb semmit nem csinált az ellenfél, de játék nélkül vezet 14-0-ra egy 3 perces Benny Hill show végén. Így nehéz, hiába masszívabb csapat a Jets.
Most meg tényleg jön a sorsolás legnehezebb része, a Lions-@Chargers-Broncos-@Pats négyes. Nagyon könnyen belemehet a csapat most egy lefelé menő spirálba.
De abban biztos vagyok, hogy ha a következő 3 meccsből max 1 win lesz, akkor a Pats-et még idegenben is leveri muszájból a csapat (amúgy sem rosszabb a Jets), és hű de nagyszerű lesz, csak semmit nem fog érni 2-4 után.Robilluma
A Packers elleni meltdown a fincsi timeouttal megfűszerezve, majd a Bears elleni show szintén.
A 3 csapat közül a Green Bay az egyedüli papíron erősebb csapat nálunk, de a Chicago is csak annyival volt jobb, hogy nem szívatta meg magát.
Az sem vitás, hogy masszívabb ez a csapat az előző szezonhoz képest és sok téren fejlődött, de valahogy lehet még 1 év kellene a tökéletes összhanghoz és h ne legyenek ilyen hibák, de félek tőle, hogy egy gyenge szezon után (értsétek rosszabb mint 8-8-as mérleg) már senki nem tolerálná ezt Ryan felé és hiába a csapategység a locker roomban, Idzik végre hozhatja a saját HC-ját.
A fent említett négyesből jelen pillanatban a Pats-et érzem legverhetőbbnek, de kérdezem én ennek mekkora jelentősége lesz, ha addig 3 L lesz a dolgok kimenetele és a csapat már félvállról veszi azt a találkozót?! 😕
Csúnya vége is lehet ennek a szezonnak, amelyre nem is gondolna az ember látva az eddigieket és a statokat figyelve.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rémálom eddig a szezon.Valóban rémálom ezzel nem lehet vitatkozni és ahogy írod is lazán 3-0-ás mérleggel állhatnánk.
Sztem az utóbbi évek legerősebb Jets-e ez, de nagyon meg tudja verni saját magát. Persze a legjobb 3 külső CB kiesése nem segít, de még Allennel a szélen is jó ez a csapat. 3-0-val kellene állni...
Ez a Chicago sztem gyengébb csapat, mint a Jets, kötelező lett volna az otthoni W. De úgy nem lehet legyőzni őket, h nyitásnak egy sültgalamb picksix Mundy kezébe, miközben a RB-re játszott fakescreen eleve besült, majd egy habkönnyű, remek 3&out a D-től, mélyen a Bears térfelén, de utána mellényúl a punterhez gyönyörűen odaérő blokkolni igyekvő játékos a labdának. Ebből a puntból persze a félpályán fumblizik Saunders, majd egy OPI helyett a faszfej bírók DPI-t fújnak, amiből 7 yard kell a Chicagónak a TD-hez. Kb semmit nem csinált az ellenfél, de játék nélkül vezet 14-0-ra egy 3 perces Benny Hill show végén. Így nehéz, hiába masszívabb csapat a Jets.
Most meg tényleg jön a sorsolás legnehezebb része, a Lions-@Chargers-Broncos-@Pats négyes. Nagyon könnyen belemehet a csapat most egy lefelé menő spirálba.
De abban biztos vagyok, hogy ha a következő 3 meccsből max 1 win lesz, akkor a Pats-et még idegenben is leveri muszájból a csapat (amúgy sem rosszabb a Jets), és hű de nagyszerű lesz, csak semmit nem fog érni 2-4 után.Robilluma
A Packers elleni meltdown a fincsi timeouttal megfűszerezve, majd a Bears elleni show szintén.
A 3 csapat közül a Green Bay az egyedüli papíron erősebb csapat nálunk, de a Chicago is csak annyival volt jobb, hogy nem szívatta meg magát.
Az sem vitás, hogy masszívabb ez a csapat az előző szezonhoz képest és sok téren fejlődött, de valahogy lehet még 1 év kellene a tökéletes összhanghoz és h ne legyenek ilyen hibák, de félek tőle, hogy egy gyenge szezon után (értsétek rosszabb mint 8-8-as mérleg) már senki nem tolerálná ezt Ryan felé és hiába a csapategység a locker roomban, Idzik végre hozhatja a saját HC-ját.
A fent említett négyesből jelen pillanatban a Pats-et érzem legverhetőbbnek, de kérdezem én ennek mekkora jelentősége lesz, ha addig 3 L lesz a dolgok kimenetele és a csapat már félvállról veszi azt a találkozót?! 😕
Csúnya vége is lehet ennek a szezonnak, amelyre nem is gondolna az ember látva az eddigieket és a statokat figyelve.
több mint 10 éve
Rémálom eddig a szezon.Sztem az utóbbi évek legerősebb Jets-e ez (kb 9-7, 10-6-os kaliber nálam), de nagyon meg tudja verni saját magát. Persze a legjobb 3 külső CB kiesése nem segít, de még Allennel a szélen is jó ez a csapat. 3-0-val kellene állni...
De abban biztos vagyok, hogy ha a következő 3 meccsből max 1 win lesz, akkor a Pats-et még idegenben is leveri muszájból a csapat (amúgy sem rosszabb a Jets), és hű de nagyszerű lesz, csak semmit nem fog érni 2-4 után.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ganggreennation.com/2014/9/23/6832807/chicago-bears-ny-jets-offensive-snap-counts
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát nem hiszem, hogy Stafford csak 2 INT-tel zárná ellenünk a meccset és a defensetek hozná a győzelmet. 😛Valamint nem nagyon szeretném részletezni, de vasárnap már a szezonunkért is játszunk a Lions ellen, hiszen egy vereség esetén 1-3-as mérlegünk lenne és utána Chargers-Broncos-Pats trió jön, hát kösz 😀Ebből lesz egy 45-40 a végén. 😊Bazzani
Továbbá, hogy jelezzem mennyire durva lesz a Detroit elleni meccs:
Total defense terén Lions 1., Jets 2.
Engedett passing yardok terén Lions 3.
Engedett futott yardok terén Jets 1., Lions 3.
Total offense terén Jets 8., Lions 11.
Passzolt yardok terén Lions 6.
Futott yardok terén Jets 2.Beki
több mint 10 éve
Valamint nem nagyon szeretném részletezni, de vasárnap már a szezonunkért is játszunk a Lions ellen, hiszen egy vereség esetén 1-3-as mérlegünk lenne és utána Chargers-Broncos-Pats trió jön, hát kösz 😀Ebből lesz egy 45-40 a végén. 😊
Továbbá, hogy jelezzem mennyire durva lesz a Detroit elleni meccs:
Total defense terén Lions 1., Jets 2.
Engedett passing yardok terén Lions 3.
Engedett futott yardok terén Jets 1., Lions 3.
Total offense terén Jets 8., Lions 11.
Passzolt yardok terén Lions 6.
Futott yardok terén Jets 2.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sajnos semmi nem volt, Kerley megcsinálta az elkapást, de esélye nem volt h pályán belül maradjon.Igen, arra. Többször is visszanéztem, a védő nem nézett hátra, a kezével zavarta Kerleyt és lökte kifelé. Úgy gondolom, ez mind a 31 csapatnak zászló lett volna, kivéve persze nekünk.. :/david52Megint az átkozott hibák... Marty miért hív QB drawt amikor ilyen futóink vannak?Utolsó pass interference alatt az utolsó passzra gondolsz Kerley-nek? Fumble TD meg hát nah, kurva bosszantó.Beki
Véleményem szerint a redzoneban való szenvedésünk okozta a vesztünket.
Nem szeretek bírózni, de azért érdemes elgondolkodni, hogy mennyiben befolyásolta volna a fumble TD és az utolsó pass interference a mérkőzést... De mondhatnám a Walls-Jeffery kézfogót is..
Összeségében csalódott vagyok, mert 3-0-val is állhatnánk. Ehelyett buta hibák sokasága és rossz bírói döntések miatt az életünkért küzdünk. Szerencsére a csoportmeccsek még hátra vannak, úgy gondolom bőven van esélyünk a playoffra.david52