New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mostanra sikerült megnézni a meccset. Az a véleményem hogy ezt a vereséget elsösorban magunknak köszönhetjük! Az elsö félidő végén lévő bénaság(24-9 helyett 21-16), folytatva az int. ami végül nem volt az mert az egyik játékosunk még pályán volt plusz a végén lévő időkérés hááát. Ja amugy a kommentátor(amcsi) azt mondta hogy idöt csak a headcoach kérhet ő pedig nem kért!! Ott van egy raklapnyi biro és még igy is néha teljesen szarok!!Őszintén szólva Nelson 209 yardjai után félek, hogy Megatron, Marshall, Jeffery, Allen, Edelman és társai mit fognak a secondary-nk ellen produkálni.
Amugy a kulcs az volt hogy a 2.félidöben nem tudtunk futni, Geno meg szintén a 2.félidöben nem volt olyan magabiztos mint az elsöben. Érdekes hogy ugy tünt mintha az 1félidöben ellöttük volna a kreativ playeinket, mert a 2.ra semmi nem maradt, hacsak az nem hogy Vick kapott 1 labdát, az is brilliánsan sült el! Ennyit bénázással nem lehet meccset nyerni, sajnos!! Reménykedem a jobb folytatásban!Inter101
több mint 10 éve
Inter101
45
Mostanra sikerült megnézni a meccset. Az a véleményem hogy ezt a vereséget elsösorban magunknak köszönhetjük! Az elsö félidő végén lévő bénaság(24-9 helyett 21-16), folytatva az int. ami végül nem volt az mert az egyik játékosunk még pályán volt plusz a végén lévő időkérés hááát. Ja amugy a kommentátor(amcsi) azt mondta hogy idöt csak a headcoach kérhet ő pedig nem kért!! Ott van egy raklapnyi biro és még igy is néha teljesen szarok!!Amugy a kulcs az volt hogy a 2.félidöben nem tudtunk futni, Geno meg szintén a 2.félidöben nem volt olyan magabiztos mint az elsöben. Érdekes hogy ugy tünt mintha az 1félidöben ellöttük volna a kreativ playeinket, mert a 2.ra semmi nem maradt, hacsak az nem hogy Vick kapott 1 labdát, az is brilliánsan sült el! Ennyit bénázással nem lehet meccset nyerni, sajnos!! Reménykedem a jobb folytatásban!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy egy kis érdekesség: Mornhinweg, Dunbar, Thurman és számos coach szerződése lejár a szezon végén, és Rex is hiába írt alá ugye új szerződést a helyzet ugyanaz, mint az előző szezon végén: köv. évre van garantált szerződése, de ha 4. évben sem jutunk PO-ba minden beatwriter szerint szezon végén repül.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ha a Pats után 4-3-al állnánk, azzal megelégednék. De a további schedulet nézve talán a 3-4 se lenne katasztrófa, attól függ milyen játékot mutatunk. A következő meccsek után már csak könnyebbek jönnek.Őszintén szólva, ha 1-6 lesz sem lepődhetnénk meg rajta. 😀
Nagyon nehéz de bizakodó vagyok, azt hiszem ezt a meccset is minimum vasárnap estig emésztem még.. 😀
szerk.: most lazán lenéztem az összes csoportellenfelünket, de mindegy 😀 😀david52
több mint 10 éve
mzperx
245
Mi volt ezzel az utolsó támadással? Szabálytalan időkérés?
több mint 10 éve
david52
115
Szerintem ha a Pats után 4-3-al állnánk, azzal megelégednék. De a további schedulet nézve talán a 3-4 se lenne katasztrófa, attól függ milyen játékot mutatunk. A következő meccsek után már csak könnyebbek jönnek.Nagyon nehéz de bizakodó vagyok, azt hiszem ezt a meccset is minimum vasárnap estig emésztem még.. 😀
szerk.: most lazán lenéztem az összes csoportellenfelünket, de mindegy 😀 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de Decker ismét combizomsérülést szedett össze ugye tegnap este, amely most súlyosabb a hírek szerint, mint amit a camp alatt összeszedett. Ha ő is kidől itt bye weeking csúnya világ lehet.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah szóval Jordy Nelson egymaga 209 yardot pakolt fel a táblára, ergo Millinerről 80 yardot nyeltünk alapból, kíváncsi lennék Allenről mennyit. 😀Utálok negatív lenni, de jövő héten 2 elit WR-t kellene leszedni -> Marshall és Jeffery, anyám. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ezt beszoptuk, nem először, nem utoljára. Az offense playcall a 2. félidőben picsafing volt, a run def. pedig Mo nélkül totál súlytalan. Marty Morhhinweg rohadjon meg, de a zebrák is. Normális értékelőt meg majd Beki ír 😀toamNormális értékelőt a meccs végi események után, de jó h nem maradtam online, mert a szomszédok sokat nem aludtak volna. 😀
TD előtt időkérés, ez a Mornhinweg egy fasz. 😀
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
További sok sikert a szezonhoz. Ha nincs a balfasz timeout még mindig a hosszabbítást néznénk. Jó csapatotok van.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Ezt beszoptuk, nem először, nem utoljára. Az offense playcall a 2. félidőben picsafing volt, a run def. pedig Mo nélkül totál súlytalan. Marty Morhhinweg rohadjon meg, de a zebrák is. Normális értékelőt meg majd Beki ír 😀
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Értem...sztem semmi csak ő most az idzik redshirts tagja, ami annyiból áll hogy minden meccsen inaktív és a szezonban az az egy dolgod hogy fejlődjWesterJets inactives. TJ Barnes, Josh Bush, Dakota Dozier, AJ Edds, IK Enemkpali, Ben Ijalana, Walt Powell. #nyjBekiNemkellPalinak mi baja van?Lucifer
GO JETS!!!
több mint 10 éve
sztem semmi csak ő most az idzik redshirts tagja, ami annyiból áll hogy minden meccsen inaktív és a szezonban az az egy dolgod hogy fejlődjJets inactives. TJ Barnes, Josh Bush, Dakota Dozier, AJ Edds, IK Enemkpali, Ben Ijalana, Walt Powell. #nyjBekiNemkellPalinak mi baja van?Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Igazad van, és kössz 😉7-0 ide 😛 2 perc alatt. Jó lesz ez!Lucifereredménykövetést ne itt told, mert le fognak baxni.
csak szólokbriareos
GO JETS!!!
több mint 10 éve
7-0 ide 😛 2 perc alatt. Jó lesz ez!Lucifereredménykövetést ne itt told, mert le fognak baxni.
csak szólok
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Jets inactives. TJ Barnes, Josh Bush, Dakota Dozier, AJ Edds, IK Enemkpali, Ben Ijalana, Walt Powell. #nyjBekiNemkellPalinak mi baja van?
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jets inactives. TJ Barnes, Josh Bush, Dakota Dozier, AJ Edds, IK Enemkpali, Ben Ijalana, Walt Powell. #nyj
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Ma GAMEDAY!Van hozzá fegyverzetünk, amivel lehet taktikázni. GO JETS!!! 2-0
Megfogjuk a Sajtfejeket!
J-E-T-S JETS JETS JETS!!david52
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rams DE Robert Quinn signed a 4-yr, $66.575M extension. ($41.2M guaranteed)Ismét egy viszonyítás, hogy Wilkerson milyen szerződést kaphat majd.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A CB sorral biztos nem fogjátok megfogni 😀 A támadófal már inkább bontható, főleg úgy hogy Bulaga ki tudja milyen állapotban van, ha meg Sherrod pályára lép az plusz 2 sack és 10 QB hurry....HalfkeyBulaga edzett a héten nem?
több mint 10 éve
Halfkey
32
A CB sorral biztos nem fogjátok megfogni 😀 A támadófal már inkább bontható, főleg úgy hogy Bulaga ki tudja milyen állapotban van, ha meg Sherrod pályára lép az plusz 2 sack és 10 QB hurry....
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lássuk be, ha 20 pontot nem tesz fel az offense a táblára sok esélyünk nem lesz. 😛Megint lebecsülnek minket, most szerintem rosszul teszik(remélem).. 😀ApexPFF-nél senki sem jósolja a mi győzelmünket. 😀Bekiespn-en is csak egy emberWester
Futással lehet keresnivalónk, de Áronkát hogyan lehetne megfogni ilyen CB sorral passz.
több mint 10 éve
Apex
2 980
Megint lebecsülnek minket, most szerintem rosszul teszik(remélem).. 😀PFF-nél senki sem jósolja a mi győzelmünket. 😀Bekiespn-en is csak egy emberWester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath