NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
110
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen, de ő toborzási szándékkal vett részt a vacsorán,Közben hivatalos a Fitzpatrick trade és Skrine leigazolása.Skrine elvileg már alá is írt.....mzperx
Gilchrist ma este vacsorázik majd az FO-val és Skrine is résztvesz.
Cro deal lassan halad.
Macc nem volt ma jelen az Alabama Pro Day-én, ellenben az Oregon-én ott lesz holnap.Beki
több mint 10 éve
Közben hivatalos a Fitzpatrick trade és Skrine leigazolása.Skrine elvileg már alá is írt.....
Gilchrist ma este vacsorázik majd az FO-val és Skrine is résztvesz.
Cro deal lassan halad.
Macc nem volt ma jelen az Alabama Pro Day-én, ellenben az Oregon-én ott lesz holnap.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan az Oregon Pro Day-én van ma, remélem azért Cro és Gilchrist ügyében tudnak haladni ma.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Chris Conte, a Bears korábbi S-je jöhet vizitre, ha nem tud megegyezni a TB-vel.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
idzik jól előkészítette a terepet az utódjának 😀mzperxHa már ezenkívül max Sheldon draftolása volt, amely a nevéhez fűződik vmennyire és az is csak ha.
több mint 10 éve
idzik jól előkészítette a terepet az utódjának 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Carpenter es Revis is hivatalosan Jets jatekosok immaron.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Közben hivatalos a Fitzpatrick trade és Skrine leigazolása. Gilchrist ma este vacsorázik majd az FO-val és Skrine is résztvesz.
Cro deal lassan halad.
Macc nem volt ma jelen az Alabama Pro Day-én, ellenben az Oregon-én ott lesz holnap.
több mint 10 éve
Sándor Gaál @pfbusiness 20s20 seconds agoFitzpatrick ellenértéke egy 2016-os 7. körös pick, amely 6. körössé válhat, ha Fitz legalább a támadó playek 50 %-án a pályán van.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Nem kell idegeskedni, közben Gilchristtel is elkezdték a tárgyalást.BekiBoccs, csak kicsit nehezen viselem a várakozást 😊
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kristian Dyer @KristianRDyer 39 mp39 másodperccel ezelőttThings trending towards Gilchrist becoming a Jet. Talks are "productive and active" per source. Not definite but optimistic. #Jets
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem kell idegeskedni, közben Gilchristtel is elkezdték a tárgyalást.
több mint 10 éve
Croval postagalambbal tárgyalnak? Nagyon lassan haladunk.LuciferElvileg már csak a részleteken rugóznak
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tutira.Mike Maccagnan @MaccagnanNYJ 17 p17 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseValszeg fake account 😊Wester
If you think I'm incredible at free agency (which I clearly am), wait till you see me draft. Scouting college talent is ingrained in my soul
Mac nagyon hipeolja magát 😀Lucifer
több mint 10 éve
Mike Maccagnan @MaccagnanNYJ 17 p17 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseValszeg fake account 😊
If you think I'm incredible at free agency (which I clearly am), wait till you see me draft. Scouting college talent is ingrained in my soul
Mac nagyon hipeolja magát 😀Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Mike Maccagnan @MaccagnanNYJ 17 p17 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseIf you think I'm incredible at free agency (which I clearly am), wait till you see me draft. Scouting college talent is ingrained in my soul
Mac nagyon hipeolja magát 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Várhatóan jövő évi 7. kör megy Houstonba, amely Fitz papa játékidejétől függően 6. kör is lehet.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy most láttam egy statisztikát, hogy csupán 2 LB volt fent a snapek több, mint 50%-nál a Cardinalsnál tavaly.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha minden igaz Fitz 3.25M-es cap numberrel érkezik.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 21 mp22 másodperccel ezelőttTexans are trading QB Ryan Fitzpatrick to the New York Jets for a late-round conditional draft pick, per a league source.
Fitz papa érkezik. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amennyi embert hoztok a secbe Gilchrist a végén returner lesz 😀Őszintén szólva Bowles sok 4-5 CB-s, vagy 3 S-s felállást használ, így CB és S poszton is meglesz a depth, plusz Gilchrist CB-t is tolt egy darabig. 😀
Vagy Pryor ennyire rossz volt rookieként?empty taxi
Ha Cro jön a CB depth vmi ilyesmi lesz: Revis, Cro, Skrine, Milliner, McDougle, Williams, Walls
S: Pryor, Allen és maybe Gilchrist.
Pryor-t sokszor lecserélte Rex meccsek alatt, de őszintén szólva cover FS-ként használtuk, amely nem feküdt neki finoman szólva sem.
több mint 10 éve
JetsInsider.com @JetsInsider 4 p4 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseGood source tells us the Jets are close to bringing Antonio Cromartie back. Deal could be announced today. #jets #nyj #nfl
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Amennyi embert hoztok a secbe Gilchrist a végén returner lesz 😀Vagy Pryor ennyire rossz volt rookieként?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...