NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
110
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ugy velem, ha iden draftrol hozunk is iranyitot nem o fog kezdeni, hanem Fitz.
több mint 10 éve
minek? Kevés fizetése van, backupnak jó, és közel sem biztos hogy ha draftról jön irányító az egyből kezdeni tud.Amúgy nekem vmi bűzlik QB draft téren, mert a hírek szerint Bowles-ék nem bíznak Geno-ban és Fitz-et tekintik már most kezdőnek. Fitz-nek 1 éves szerződése van, emellett Mariota, Hundley és Petty-vel is beszéltünk Combine során (Winston as well) és workoutra is jönnek majd. Sőt Mariota maga erősítette meg h meetingelt Gailey-ékkal tegnap. Hundley szintén.Bekisztem senki nem sírna ha esetleg Genot elcserélnénk....mzperx
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Amúgy nekem vmi bűzlik QB draft téren, mert a hírek szerint Bowles-ék nem bíznak Geno-ban és Fitz-et tekintik már most kezdőnek. Fitz-nek 1 éves szerződése van, emellett Mariota, Hundley és Petty-vel is beszéltünk Combine során (Winston as well) és workoutra is jönnek majd. Sőt Mariota maga erősítette meg h meetingelt Gailey-ékkal tegnap. Hundley szintén.Bekisztem senki nem sírna ha esetleg Genot elcserélnénk....
több mint 10 éve
Marcus Mariota: "Találkoztam a Jets támadókoordinátorával és a QB edzőjükkel, fantasztikus volt. Úgy tűnik számomra, hogy ez egy remek franchise, szeretnék a Jetsben játszani."
több mint 10 éve
Nah Harvin a Billshez ment, véletlenül sem másik csoportba. 😀Bekiszép lesz idén a div
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah Harvin a Billshez ment, véletlenül sem másik csoportba. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy nekem vmi bűzlik QB draft téren, mert a hírek szerint Bowles-ék nem bíznak Geno-ban és Fitz-et tekintik már most kezdőnek. Fitz-nek 1 éves szerződése van, emellett Mariota, Hundley és Petty-vel is beszéltünk Combine során (Winston as well) és workoutra is jönnek majd. Sőt Mariota maga erősítette meg h meetingelt Gailey-ékkal tegnap. Hundley szintén.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szóval a D# valahogy így fest jelenleg? 😀DE: Sheldon
NT: Snack
DE: Big MO
OLB: Coples
ILB: Harris
ILB: Davis
NCB: Skrine
CB: Revis
CB: Cro
FS: Gilchrist
SS: Pryor
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
The Jets' deal with safety Marcus Gilchrist is worth $22M over 4 years, and features $8.5M in guaranteed money.Wester5.5M / év. Elviselhető, persze a kialakítása még érdekes.
több mint 10 éve
The Jets' deal with safety Marcus Gilchrist is worth $22M over 4 years, and features $8.5M in guaranteed money.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnap Mariota pro day-én ott volt Macc, Gailey és QB ocach-unk is és jön vizitre is majd hozzánk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah Gilchrist is jon 4 evre, de jo lenne latni az o es Cro szerzodesek garantalt szamat.
több mint 10 éve
Élmény olvasni h micsoda sírás megy külföldi fórumokon, hogy hazavágta Macc a capet. 😀Bekikét hónapja még az volt a gond, hogy volt egy csomó felhasználatlan pénzünk....Idzik mekkora barom
több mint 10 éve
azért ezt kijelenteni még erős március 13-án, de kétségkívül bizakodásra adnak okot az eddigi igazolásokBest D of the season lesz ebből, tükörsimán.nfl_loverGilchris vizitjenek vege, a felek meg mindig targyalnak.Cro 4 év 32 mihály, Gilchrist 4 év ??? espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/49818/jets-complete-stunning-makeover-of-secondary-with-gilchrist-addition?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Kozben bejelentkeztunk Cecil Shortsert is.Beki
Legion of Whom? No Fly Zone 2.0!!! 😊toam
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Best D of the season lesz ebből, tükörsimán.Gilchris vizitjenek vege, a felek meg mindig targyalnak.Cro 4 év 32 mihály, Gilchrist 4 év ??? espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/49818/jets-complete-stunning-makeover-of-secondary-with-gilchrist-addition?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Legion of Whom? No Fly Zone 2.0!!! 😊toam
több mint 10 éve
Gilchris vizitjenek vege, a felek meg mindig targyalnak.Cro 4 év 32 mihály, Gilchrist 4 év ??? espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/49818/jets-complete-stunning-makeover-of-secondary-with-gilchrist-addition?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Legion of Whom? No Fly Zone 2.0!!! 😊
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy túl sokat kérhetne. Az elmúlt 2 szezonja (főleg a tavalyi) nem sikerült túl jól.Gilchris vizitjenek vege, a felek meg mindig targyalnak.Ha olcsóért tudjuk hozni akkor jöhetWester
Nem rossz srác, csak gyakran bajlódik sérülésekkel(főleg a hamstringje problémás), de egyébként szerintem remek 2. -3. számú WR.
több mint 10 éve
Gilchris vizitjenek vege, a felek meg mindig targyalnak.Ha olcsóért tudjuk hozni akkor jöhet
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gilchris vizitjenek vege, a felek meg mindig targyalnak.Kozben bejelentkeztunk Cecil Shortsert is.
több mint 10 éve
firejohnidzikék új projektje BringBackEd.com . Maximálisan támogatom 😊WesterLondoni utat dobjuk össze neki! 😊
több mint 10 éve
firejohnidzikék új projektje BringBackEd.com . Maximálisan támogatom 😊
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Mondjuk abban a csoportban, ahol az NE a nagy ellenfél... aki futójáték nélkül nyert mecset a LOB ellen, ott nem is baj, ha van CB depth. 😀 Ráadásul itt van még a Colts a Denver meg a Vasas akik szintén a levegőben nyomják a játékot.
több mint 10 éve
Most látom Colont, az úgy jó lesz guardba. Akkor is kell OLB és Wilkersonnal is egyezzünk meg hosszútávon. Hacsak nem a 3-2-6 lesz az alapfelállás 😊toamHat?? Amilyen bevásárlást tartotok, kevésnek gondolom. Valami pszicho felállás lesz ebből, 3 270 font feletti bóklászik a LoS környékén 8 DB meg hátul levegőt se enged senkinek.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Most látom Colont, az úgy jó lesz guardba. Akkor is kell OLB és Wilkersonnal is egyezzünk meg hosszútávon. Hacsak nem a 3-2-6 lesz az alapfelállás 😊
több mint 10 éve
G-be nem hiszem jön már ember, TE-ben megvagyunk, futó sztem draftrólTudnám minek csinálnánk, egy safety befér még és vége. 😀BekiPryor és Gilchrist az nem elég? Akkor már inkább offenset erősíteném, WR, T, C megvan, QB "megvan", értsd draft előtt nem hozunk senkit, többi helyre ráfér még az erősítés, OLB-ről nem is beszélve.toam
Lesz ez még így se!