New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ganggreennation.com/2014/9/23/6832807/chicago-bears-ny-jets-offensive-snap-counts
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát nem hiszem, hogy Stafford csak 2 INT-tel zárná ellenünk a meccset és a defensetek hozná a győzelmet. 😛Valamint nem nagyon szeretném részletezni, de vasárnap már a szezonunkért is játszunk a Lions ellen, hiszen egy vereség esetén 1-3-as mérlegünk lenne és utána Chargers-Broncos-Pats trió jön, hát kösz 😀Ebből lesz egy 45-40 a végén. 😊Bazzani
Továbbá, hogy jelezzem mennyire durva lesz a Detroit elleni meccs:
Total defense terén Lions 1., Jets 2.
Engedett passing yardok terén Lions 3.
Engedett futott yardok terén Jets 1., Lions 3.
Total offense terén Jets 8., Lions 11.
Passzolt yardok terén Lions 6.
Futott yardok terén Jets 2.Beki
több mint 10 éve
Valamint nem nagyon szeretném részletezni, de vasárnap már a szezonunkért is játszunk a Lions ellen, hiszen egy vereség esetén 1-3-as mérlegünk lenne és utána Chargers-Broncos-Pats trió jön, hát kösz 😀Ebből lesz egy 45-40 a végén. 😊
Továbbá, hogy jelezzem mennyire durva lesz a Detroit elleni meccs:
Futott yardok terén Jets 2.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sajnos semmi nem volt, Kerley megcsinálta az elkapást, de esélye nem volt h pályán belül maradjon.Igen, arra. Többször is visszanéztem, a védő nem nézett hátra, a kezével zavarta Kerleyt és lökte kifelé. Úgy gondolom, ez mind a 31 csapatnak zászló lett volna, kivéve persze nekünk.. :/david52Megint az átkozott hibák... Marty miért hív QB drawt amikor ilyen futóink vannak?Utolsó pass interference alatt az utolsó passzra gondolsz Kerley-nek? Fumble TD meg hát nah, kurva bosszantó.Beki
Véleményem szerint a redzoneban való szenvedésünk okozta a vesztünket.
Nem szeretek bírózni, de azért érdemes elgondolkodni, hogy mennyiben befolyásolta volna a fumble TD és az utolsó pass interference a mérkőzést... De mondhatnám a Walls-Jeffery kézfogót is..
Összeségében csalódott vagyok, mert 3-0-val is állhatnánk. Ehelyett buta hibák sokasága és rossz bírói döntések miatt az életünkért küzdünk. Szerencsére a csoportmeccsek még hátra vannak, úgy gondolom bőven van esélyünk a playoffra.david52
több mint 10 éve
david52
115
Igen, arra. Többször is visszanéztem, a védő nem nézett hátra, a kezével zavarta Kerleyt és lökte kifelé. Úgy gondolom, ez mind a 31 csapatnak zászló lett volna, kivéve persze nekünk.. :/Megint az átkozott hibák... Marty miért hív QB drawt amikor ilyen futóink vannak?Utolsó pass interference alatt az utolsó passzra gondolsz Kerley-nek? Fumble TD meg hát nah, kurva bosszantó.Beki
Nem szeretek bírózni, de azért érdemes elgondolkodni, hogy mennyiben befolyásolta volna a fumble TD és az utolsó pass interference a mérkőzést... De mondhatnám a Walls-Jeffery kézfogót is..
Összeségében csalódott vagyok, mert 3-0-val is állhatnánk. Ehelyett buta hibák sokasága és rossz bírói döntések miatt az életünkért küzdünk. Szerencsére a csoportmeccsek még hátra vannak, úgy gondolom bőven van esélyünk a playoffra.david52
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Megint az átkozott hibák... Marty miért hív QB drawt amikor ilyen futóink vannak?Utolsó pass interference alatt az utolsó passzra gondolsz Kerley-nek? Fumble TD meg hát nah, kurva bosszantó.
több mint 10 éve
david52
115
Megint az átkozott hibák... Marty miért hív QB drawt amikor ilyen futóink vannak?Véleményem szerint a redzoneban való szenvedésünk okozta a vesztünket.
Összeségében csalódott vagyok, mert 3-0-val is állhatnánk. Ehelyett buta hibák sokasága és rossz bírói döntések miatt az életünkért küzdünk. Szerencsére a csoportmeccsek még hátra vannak, úgy gondolom bőven van esélyünk a playoffra.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Valamint nem nagyon szeretném részletezni, de vasárnap már a szezonunkért is játszunk a Lions ellen, hiszen egy vereség esetén 1-3-as mérlegünk lenne és utána Chargers-Broncos-Pats trió jön, hát kösz 😀Továbbá, hogy jelezzem mennyire durva lesz a Detroit elleni meccs:
Futott yardok terén Jets 2.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No, sikerült végeznem a meccs megnézésével. Hát felemás érzéseim vannak, de nagyon.Elsőként azért vicces, hogy mennyiszer hangzott el mindkét oldalon, hogy almost intercepted by XY, csak mi nekünk 2x sikerült is eladni a labdát. 😀
Genonak időnként voltak nagyon magabiztos periódusai, de olyanok is, amikor csak az ellenfél LB-jének lyukas keze mentett meg minket a biztos INT-től. Már sokan jönnek azzal, hogy miért nem cserélték be Vicket (nah azok emlékezzenek Sanchez Cardinals elleni játékára).
RB-k jók voltak, Amaro (1 dropot leszámítva) és Cumbi is hozták amit kellett.
OL érzésem szerint Colon gyermeteg false startját elnézve frankó teljesítményt nyújtott.
No, de el is érkeztünk kedves WR-jeinkhez és rögtön idéznék egy statisztikát:
According to ESPN Stats & Info, Geno Smith's completion rate is 73.5 percent with Decker in the play, and 27.3 percent when he's on the sideline through the first two games.
Nem azt mondom, hogy Decker nélkül megállt ma az élet, de egyedül Kerley-t tudnám kiemelni, aki állandóan megjátszható volt és emellett az RB-k segítettek termelni a passzolt yardokat (láthattuk másik oldalon mit jelentett a Marshall + Jeffery + Bennett trió). Jövőre kell vki rohadtul Decker túloldalára, mert ez így nulla.
DL + LB sor pacsi.
Secondary...:[] (N)
Allen helyenként jól tette a dolgát, de nem szeretnék statisztikát látni hány yardot nyeltünk róla. Illetve még azt árulják el nekem, hogy ki volt az a retardált állat, aki Adams-et beengedte pont Bennett ellen 1-1-zni.
Ismét elintéztük magunkat, MM borzasztóan hívta a játékokat döntő szitukban, a secondary alulmaradt rendre.
több mint 10 éve
Nekem viszont a mostani időbeosztásommal muszáj lesz néznem, ahogy az acélos secondarynk elnyomja az óriásbackfieldet (ezt mindenki próbálja meg röhögés nélkül 😀 )Ja, és Sántatónyónak is elkenni a pofáját:
"Holmes said not one of his former Jets mates reached out to text him this week, and he has no intention of shaking their hands. Says a lot."
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Lesz olyan elvetemült, aki élőben nézi hajnalban a meccset? 😀Én az ismétlésre gyúrok. Holnap reggel suli, úgyhogy...
Ami kimaradt eddig, hogy Milliner játékára 25% esély van (doubtful és szinte tutira inactive lesz), míg Decker questionable, ergo 50%, hogy játszik, így őt game-time decisionnek mondanám.Beki
Szerintem nagy égés lesz a dologból, bár ne legyen igazam 😊
GO JETS!!!
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Apex
2 981
Lesz olyan elvetemült, aki élőben nézi hajnalban a meccset? 😀Én egy "kis" napirend változással szerintem megtudom nézni, de én annyira rosszat sejtek, hogy félek hamar vissza is fogok feküdni. 😀 De azért hajrá!
Ami kimaradt eddig, hogy Milliner játékára 25% esély van (doubtful és szinte tutira inactive lesz), míg Decker questionable, ergo 50%, hogy játszik, így őt game-time decisionnek mondanám.Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lesz olyan elvetemült, aki élőben nézi hajnalban a meccset? 😀Ami kimaradt eddig, hogy Milliner játékára 25% esély van (doubtful és szinte tutira inactive lesz), míg Decker questionable, ergo 50%, hogy játszik, így őt game-time decisionnek mondanám.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Milliner es Decker sem edzett ma, elobbi immaron 2 fajta serulessel bajlodik.
több mint 10 éve
david52
115
Csalódott voltam a Packers meccs után, de látva a hajnali TNF-t.. Átértékeltem pár dolgot 😀 Szegény Bucs.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vissza az egész....Milliner fog limitáltan edzeni, Decker nem vesz részt még a positional drillekben sem.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Decker bemelegítésnél vitt helmet-et magával, így már limitált szinten, de biztosan edzeni fog.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne mindig inkább az előző heti nyert meccsből kiindulni, de sajna ez nem az az időszak. 😕tavalyi saints elleniből indulok ki, ott sztem senki se várt győzelmetWesterPackers ellen sem volt sok, aztán majdnem elhittük, hogy mi van, pedig még sem... 😀BekiSrácok közeledve a meccshez felteszem a szokásos latolgatós kérdéseim az ellen csapatának 😀...nincs túl sok esélyünk, szóval nyerni fogunkWester
Mit vártok a meccstől? Mit tartotok a legnagyobb fegyvernek, legjobb taktikának ellenünk. Kiktől és mitől tartotok a legjobban???Tomcsik
több mint 10 éve
tavalyi saints elleniből indulok ki, ott sztem senki se várt győzelmetPackers ellen sem volt sok, aztán majdnem elhittük, hogy mi van, pedig még sem... 😀BekiSrácok közeledve a meccshez felteszem a szokásos latolgatós kérdéseim az ellen csapatának 😀...nincs túl sok esélyünk, szóval nyerni fogunkWester
Mit vártok a meccstől? Mit tartotok a legnagyobb fegyvernek, legjobb taktikának ellenünk. Kiktől és mitől tartotok a legjobban???Tomcsik
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Packers ellen sem volt sok, aztán majdnem elhittük, hogy mi van, pedig még sem... 😀Srácok közeledve a meccshez felteszem a szokásos latolgatós kérdéseim az ellen csapatának 😀...nincs túl sok esélyünk, szóval nyerni fogunkWester
több mint 10 éve
Srácok közeledve a meccshez felteszem a szokásos latolgatós kérdéseim az ellen csapatának 😀...nincs túl sok esélyünk, szóval nyerni fogunk
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Srácok közeledve a meccshez felteszem a szokásos latolgatós kérdéseim az ellen csapatának 😀...Bears győzelmet summázhatnám így is. 😀
Ha Decker nem lesz akkor elő kell vennünk a futójátékot, amely a Packers ellen nem mutatott túl jól sajnos, mert Kerley-Nelson kezdő WR páros mellett lenne Salas, Saunders és Hakim trió van csupán, vagy Mornhinweg előveszi Amaro-t és többször használja elkapóként. Cutler pedig majd kapni fogja a nyakába a baráti blitz packeket. 😛
Kiktől tartanék...Marshall, Jeffery, Bennett, Cutler névsor elég hozzá? 😀
Mitől tartanék? :[] Secondary-nk gyorsan offolja magát.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 018
Srácok közeledve a meccshez felteszem a szokásos latolgatós kérdéseim az ellen csapatának 😀...Mit vártok a meccstől? Mit tartotok a legnagyobb fegyvernek, legjobb taktikának ellenünk. Kiktől és mitől tartotok a legjobban???