New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Nincs itt szó bealvásról, belinkeltem ugyanezt, mint te 15 órával ezelőttBeki
mondom én, hogy bealudtam, thx 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nocsak, ennyire bealudtunk volna estére? 😊 Akkor összefoglalásként az 53as keret mai állapotában, presented by E.A.:  www.newyorkjets.com/news/article-insidewitheafb/Analyzing-the-Jets-53-Man-Roster/5a58f8dd-9ae9-4024-9d2f-bbe5c2532791

a cornerback trade pletykákat hadd ne soroljam, a lényeg, hogy vannak

és a tegnap kivágottak sora:
• QB Matt Simms, WR Clyde Gates, OG Will Campbell, OL Caleb Schlauderaff, DE Kerry Hyder, LB Garrett McIntyre, LB Troy Davis, CB Brandon Dixon, CB Jeremy Reeves, OT Brent Qvale, CB Dimitri Patterson, S Rontez Miles, DL Tevita Finau, QB Tajh Boyd, TE Chris Pantale, DE Zach Thompson, WR Stephen Hill, RB Alex Green, LB A.J. Edds, CB Johnny Patrick, RB Daryl Richardson

A legnap említettek mellett aki még felkeltette a figyelmemet, az Dixon és McIntyre. Előbbi mondjuk rohadt nagy projekt és a ps-ban sztem helye lesz, utóbbit meg valahol megértem, mert a holtszezonban annyi OLB jött hozzánk (PALI!!!, Reilly, Babin)toam
Nincs itt szó bealvásról, belinkeltem ugyanezt, mint te 15 órával ezelőtt, de telóról a vihar sem akart regényt írni. 😊
CB trade pletykákkal sztem felesleges foglalkozni, miután Idzik imádja a pickeket inkább megtartani.

McIntyre csak Ryan nagy kedvence volt évek óta, de PS tölteléken kívül semmi extrát nem ért, CB-knél meg vkit így is el kellett engedni, annak ellenére h a liga legszarabb állománya a miénk.
Emellett Patterson és Hill elküldése nagyon jó döntés, persze az ügynöke keveri a szart, hogy Geno kevés hosszú labdát dobott tavaly, de a hülye fasz utánanézhetett volna, hogy Geno volt a 7. QB, aki legtöbbször deep passzokkal próbálkozott.
több mint 10 éve
Nocsak, ennyire bealudtunk volna estére? 😊 Akkor összefoglalásként az 53as keret mai állapotában, presented by E.A.:  www.newyorkjets.com/news/article-insidewitheafb/Analyzing-the-Jets-53-Man-Roster/5a58f8dd-9ae9-4024-9d2f-bbe5c2532791

a cornerback trade pletykákat hadd ne soroljam, a lényeg, hogy vannak

és a tegnap kivágottak sora:
• QB Matt Simms, WR Clyde Gates, OG Will Campbell, OL Caleb Schlauderaff, DE Kerry Hyder, LB Garrett McIntyre, LB Troy Davis, CB Brandon Dixon, CB Jeremy Reeves, OT Brent Qvale, CB Dimitri Patterson, S Rontez Miles, DL Tevita Finau, QB Tajh Boyd, TE Chris Pantale, DE Zach Thompson, WR Stephen Hill, RB Alex Green, LB A.J. Edds, CB Johnny Patrick, RB Daryl Richardson

A legnap említettek mellett aki még felkeltette a figyelmemet, az Dixon és McIntyre. Előbbi mondjuk rohadt nagy projekt és a ps-ban sztem helye lesz, utóbbit meg valahol megértem, mert a holtszezonban annyi OLB jött hozzánk (PALI!!!, Reilly, Babin)
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Jets released QB Matt Simms #nyj Boyd is ment, szóval 2 QB-vel megyünk a szezonnakWester
Egyikük gondolom megy psre aztán hátha nem viszi el senki.toam
sztem mindkettejük ps-re megy most hogy ki lett bővítve

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jets released QB Matt Simms #nyj Boyd is ment, szóval 2 QB-vel megyünk a szezonnakWester
Egyikük gondolom megy psre aztán hátha nem viszi el senki.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.newyorkjets.com/news/article-insidewitheafb/Analyzing-the-Jets-53-Man-Roster/5a58f8dd-9ae9-4024-9d2f-bbe5c2532791

Perpill igy nez ki az 53as roster. 7 WR, 6 CB (Allen is kozottuk van mar) es csupan 3 OT. Nyilvan ez meg holnapig boven valtozni fog.
több mint 10 éve
Jets released QB Matt Simms #nyj Boyd is ment, szóval 2 QB-vel megyünk a szezonnak

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
S Rontez Miles, cut today by the Jets, will be added to the practice squad if he clears waivers. #nyj

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Picken kivul mast nem tudunk adni majd, de az latszik h Allen nem megoldas CB posztra.
több mint 10 éve
Ott is van...Patterson is repult, azt hittem nem merjuk kitenni.Beki
remek napotok vanAmadeus91
No igen, csak a CB sorunk immaron a liga legszarabbjai koze tartozik, egyszeruen lehetetlen h trade ne legyen mert FArol lehetetlen CB2-ot talalni.Beki
De kit adnánk?

Közben Costello LOL

Waiting for Dimitri Patterson statement saying he has not really been released. #nyj

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
remek napotok vanAmadeus91
No igen, csak a CB sorunk immaron a liga legszarabbjai koze tartozik, egyszeruen lehetetlen h trade ne legyen mert FArol lehetetlen CB2-ot talalni.
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
remek napotok van

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
beszólt idzikéknek szóval eléggé lerombolta volna a tekintélyüket ha nem teszik ki

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ott is van...Patterson is repult, azt hittem nem merjuk kitenni.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pacsi Tannynak ezert a nagyszeru pickert, de legalabb nem minket fog boldogitani majd. 10 cut eddig a mai termes.
több mint 10 éve
Most már hivatalosan is, Stephen Hill.... ANYÁD

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jó ötlet volt 2 pickkel Jeffery előtt Hillt választani, jó ötlet volt a provident.

több mint 10 éve
@BrianCoz: The Jets will waive WR Stephen Hill, according to a source ‪#‎nyj‬

@BobGlauber: Looks like Jets WR Stephen Hill will be traded or released shortly. Cleveland may be interested.
(...)
@BobGlauber: No trade for Jets WR Stephen Hill. Team has released him, per source. 2012 second-round pick down the drain.

Fizetem az első kört srácok!
több mint 10 éve
Milliner nem fog felepulni OAK elleni meccsre, mig Mehta szerint lehet h Pattersont ki is vagjuk.Beki
Walls és Kyle Wilson a szélen, Allen nickelben? (=> Pryor FS??) Nyami..toam
Nem, Allen es Walls a szelen, Wilson nickelben.Beki
Az necces, mert Allen kb. 2 hete lett corner, de ja, Wilson a szélen kész öngyilkosság 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
CB Johnny Patrick is repult, igy elvileg 72 jatekosunk van meg.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Milliner nem fog felepulni OAK elleni meccsre, mig Mehta szerint lehet h Pattersont ki is vagjuk.Beki
Walls és Kyle Wilson a szélen, Allen nickelben? (=> Pryor FS??) Nyami..toam
Nem, Allen es Walls a szelen, Wilson nickelben.
több mint 10 éve
Walls és Kyle Wilson a szélen, Allen nickelben? (=> Pryor FS??) Nyami..
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
AJ Edds a kovetkezo cutolt.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Daryl Richardson a mai elso aldozat.Beki
Nemár, rohadtjól játszott az egész előszezonban 😕 Ha valamelyik futót el kellene engedni, nálam az inkább Alex Green lett volnatoam
Nagy esellyel harom futo marad csak rosteren, oket pedig tudjuk.
több mint 10 éve
Daryl Richardson a mai elso aldozat.Beki
Nemár, rohadtjól játszott az egész előszezonban 😕 Ha valamelyik futót el kellene engedni, nálam az inkább Alex Green lett volna