New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Daryl Richardson a mai elso aldozat.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Antwan Barnes varhatoan PUPon kezdi a szezont.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Team source on CB Dimitri Patterson: "He feels like he should be starting -- which is weird because he’s been hurt all camp.” #jetsA source told Newsday Monday that he's frustrated by his playing time and believes he should be starting.
There can only be one sensible resolution to the Dimitri Patterson situation now: Jets have to cut him. #nyj
Manish Mehta @MMehtaNYDN aug. 29.
Chances that Dimitri Patterson will be on the Jets roster next week: Roughly 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000001% #nyj
Ma 22 óráig kell a rostert 53 fősre csökkenteni. Patterson kivágása 1.6M-et szabadítana fel a sapkában.
több mint 10 éve
Milliner nem fog felepulni OAK elleni meccsre, mig Mehta szerint lehet h Pattersont ki is vagjuk.BekiCSEMPIONSÍÍÍP
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Milliner nem fog felepulni OAK elleni meccsre, mig Mehta szerint lehet h Pattersont ki is vagjuk.
több mint 10 éve
Többet kínálnak értem mint amit mi adtunk Tebowért a Denvernek.
Képaláírás kerestetik 😀toam
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah bazzeg 1 het nyaralas utan CB sor nemletezo fogalom lassan, Patterson te barom allat. 😀
több mint 10 éve
Stylee
480
"Tudod, hogy hívnak Philadelphiában? Labdatemető"
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
"Idén nem dobok egy INT-et sem"
GO JETS!!!
több mint 10 éve
"Főnök! Mi lenne ha én lennék a kezdő?" 😀
több mint 10 éve
Olika69
4
Sziasztok,tdmagazin.hu/hirek/keressuk-magyarorszag-legnepszerubb-nfl-csapatat
Lájkoljatok mert le vagyunk maradva.
több mint 10 éve
Sziasztok!9-7 WC hely
Szerintem tavaly is feltettem ezt a kérdést. Ki mit vár az idei szezontól?
Jöjjön aminek jönnie kell 😀Stylee
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Stylee
480
Sziasztok!Szerintem tavaly is feltettem ezt a kérdést. Ki mit vár az idei szezontól?
Jöjjön aminek jönnie kell 😀
több mint 10 éve
nysportshub.com/2014/08/26/jets-release-13-thin-roster-to-75/Jacoby Fordot leszámítva kb. mind papírforma.
több mint 10 éve
Semmi Idenekempalit hype? Sorra zárja le a meccseket 😕)HöriAWOL voltam mint Dimitri barátunk, többet nem fordul elő főnök 😊 PALI POWAAA!!!
több mint 10 éve
www.newyorkjets.com/videos/videos/Idzik-Patterson-Suspended-Indefinitely/b01520a6-199d-4e43-bc83-fd5e7e5abaa2Gyönyörű.. 1 hétig el vagyok menve, a fél secondarynek viszlát 😕 Antonio Allen az egyik kezdő corner 1. héten?? 😀
több mint 10 éve
Ez egyre viccesebb 😀Rich Cimini @RichCimini
Latest blow to Jets' CB situation: Dimitri Patterson has gone AWOL, according to John Idzik. Unexcused absence. Never showed for game. #nyj
Rich Cimini @RichCimini
Idzik said Patterson's agent also in the dark about where he was and why he wasn't at the game. #nyj
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Jacoby Ford mit (nem) tett, hogy rögtön repült is?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
david52
115
Geno nagyon szépen játszott szerintem. Ivory egy állat, nagyon jól fogna muzsikálni CJ2K-vel a szezonban. A D-fal kezd éledezni bár még mindig nem az igazi, első meccsre rendben lesznek, Babin jól teljesít.
Walls pedig azt hiszem felnőhet a feladathoz.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 5 óJets first-round safety Calvin Pryor will start vs Giants tomorrow. Darrin Walls will start at cornerback over Ellis Lankster. #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lorenzo Reyes @Lorenzo_G_Reyes 4 minAt #Jets camp today; injured CB Dee Milliner is testing his sprained ankle off to the side near the stationary bike. Not wearing a boot.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi edzés:- Ugye Evans IR-re került, McDougle is kiposztolta, hogy hamarosan megműtik.
- Visszatért limitáltan Patterson, Ras-I Dowling, Mangold és Ivory is.
- Milliner már walking boot nélkül tekintette végig az edzést.
- Geno kezd a Giants ellen is és több, mint 2 negyedet kap majd.
- Ryan bevallása szerint lehet, hogy csak 2 QB lesz a rosteren most h 10 fősre emelték a practice squad létszámát.
- Ryan kijelentette, hogy Decker és Kerley mögött open competition van WR poszton a rosterre kerülését, így Nelson nem is szórakozott és tegnap mindent elkapott. Hill megint drop napot fogott ki.
- Amaro ismét könnyű labdákat ejtett el 1-1 elleni szituknál
- Allen és Lankster volt a kezdő CB páros, de Ryan jelezte, hogy Walls is lehetőséget kap rá h az 1. csapattal eddzen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Evans immáron hivatalosan is IR-en.
több mint 10 éve
Pryor meg kijátssza bármelyiket. 😀Persze, ez már most egyértelmű. Idő kérdése, hogy mikor lesz kezdő az Allen-Landry páros S-ben.BekiEz sem lesz így sokáig.StezPryor kezdett?StezNem.
Jarrett és Landry kezdett S-ben.Beki