New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
#Jets believe CB Dee Milliner suffered a high-ankle sprain, per source. Out a few weeks. He thought it was broken, but tests show a sprainWester
Várjunk csak még Dee esetében, hogy valóban pár hét lesz csak, aztán ha kiesik hosszabb időre marad a fejvakarás.

www.rotoworld.com/articles/nfl/45947/309/2014-nfl-free-agents?pg=2
Perpill elérhető CB-k.
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
Azért imádkoztam, hogy a sérülések kerüljék el a csapatot. Hát rögtön két jó CB-nk esik ki.. Szerencsére Milliner "csak" pár hétre. Leshetjük majd a secondary szétbombázását a szezonban azt hiszem...
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
#Jets believe CB Dee Milliner suffered a high-ankle sprain, per source. Out a few weeks. He thought it was broken, but tests show a sprain

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Rookie CB Dexter McDougle suffered a torn ACL (left knee) today at practice.
Neki annyi :S

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Összefoglalva:
Patterson elvileg könyök sérülés miatt nem edzett, míg McDougle és Millinert kocsival és edzők vitték le a pályáról.
Decker team drillekben szintén nem volt.

Ha nekem hnap 2 IR-t jelentenek be, asszem nézhetünk a secondary miatt.
több mint 10 éve
Nagyon nem néz ki jó a helyszíni jelentések szerint.

Beki
napasztmek

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nem néz ki jó a helyszíni jelentések szerint.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ott is van bassza meg, McDougle után Millinert is lekísérik az edzők és nem tud ráállni a bal lábára.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah csessze meg McDougle-t edzők kísérték le edzésen, most meg Milliner érkezett rosszul.
több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Van hogy az ilyen nyitó preseason meccseken egymásnak esnek a felek keményen, csak h mindenki érezze a motiváltságot, de itt nem ez volt a helyzet (és meglepően sok csapatnál volt eddig, h a kezdő egy igen nagy része nem is játszott /Pats-nél 12-en :-8 /, inkább kevesebb sérülés és rozsdásabb veteránok, gondolhatják).Robilluma
Brady szerint a Redskinsszel folytatott közös edzés során hétfőn és kedden kb. 80 illetve 90 reps volt full padsben a napi adag, ami ér annyit, ha nem többet a kezdőknek, mint két támadásnyi idő a pályán "élesben".
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Én csak az első 25 percet néztem a meccsből, többet nem, mert elég langyoska volt. Van hogy az ilyen nyitó preseason meccseken egymásnak esnek a felek keményen, csak h mindenki érezze a motiváltságot, de itt nem ez volt a helyzet (és meglepően sok csapatnál volt eddig, h a kezdő egy igen nagy része nem is játszott /Pats-nél 12-en :-8 /, inkább kevesebb sérülés és rozsdásabb veteránok, gondolhatják). Felmegy a D, pacsi a Colts-osokkal, play után pacsi Luckkal, pacsi ezzel, pacsi azzal, egy kis közös nightclubozás hiányzott csak.
Patterson tényleg bénázott rendesen, először backpedalból előremozgásnál megcsúszott -> sima 3rd and long completion. Volt hogy fly route-on is simán mögé került Rogers. Lesz ez még jobb is. A DL nagyjából fogta a futást, de ez nem meglepő. Richardson szenzációs kondiban van. A cseréknél Babin sem volt rossz így elsőre.
Ami meglepő, h AJ Edds néha az első csapattal játszott Davis helyén. Jó kis cover LB volt az Iowában, ha épp egyben van a térde, akkor nem rossz játékos. Jeremiah George-ot is láttam a 2. negyedben (a RB screent róla vitték be TD-re). Ők lesznek a backup LB-k. Lassabb nem lesz tőlük a D.
McDougle-re voltam még kíváncsi, h milyen a mozgása, hát nem rossz, teljesen felépült. Ha valaki betlizik a kezdőknél még akár komoly játékidőt is kaphat?
Rontez Miles a 2. negyed első play-ében a kezdő D-vel volt fenn 😕) , de előtte és utána nem (lehet megsérült?).
Ryan sem agyalta túl a dolgokat, a Colts első drivejában nickelből odaállított 8 embert a vonalra (a 3 CB maradt off-coverben) és mind ment is a QB-ra 😀. Persze jött a rövid completion Hiltonra.

Az O játékával nincs értelme nagyon foglalkozni, preseason, szóval csak alapjátékok vannak. De emiatt az sokatmondó lehet, h mindjárt az első drive-ban volt Genoval read-option futás és a RB-ek is változatosan lesznek használva, mint tavaly. Olyan is volt, h Ivory volt a backfielden és CJxK a számokon túl, elkapóként. Ebből bemozgott egy sweep játékra.
A futójáték döcögött. Colon drive blockingja rendben van de nem lett gyorsabb. Szép volt a nyitódrive-ban, amikor a LT-n kívülre húzott, de eleve olyan lassú volt, h a futó megelőzte, de még a LT-be is beleszaladt...
Winters viszont elég jól néz ki (ő kezdett LG-ban Aboushi előttt), le van fogyva és kicsit izmosabb is.
Geno keveset volt fenn, majd az alapszakasz beárazza.
Amarónak lehet, h még magas a MM playbook (szte totál kínai az egész a Texas Tech-es után), de eszméletlen nagy potenciál van benne. A kondija tökéletes, gyorsabbnak néz ki, mint a Red Raiders-ben... Érdekes egy route volt, amit erre a sebességre építve rajzolt rá MM az első elkapásnál (erős oldalon szélesen felállva nem egyenesen előre indult, hanem balra fordulva sprintelt a LoS-en a támadófal felé, majd a RT-től pár yardra bevágott élesen). A második félidőben sok snapet kapott, kár, h azt már nem néztem. Jó kis célpont lehet belőle Kerley mellett a pálya közepén, ha felfogja a playbookot.
Decker szerencsére úgy néz ki hozza majd magát. A #2 WR lesz a nagy kérdés, Shaq Evans kiesése nagy gáz. Valakinek nagyon elő kellene lépni.

Első meccsnek elment.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mangold (felesége bármikor szülhet), Patterson nem edz a kezdők közül.
Freeman és McDougle a helyetteseik. Decker team drillekben nem játszik.
Pryor és Jarrett a 2. csapattal safety poszton.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Megtekintettem a presezlony meccset, sok következtetést nem lehet levonni, mert MM igazi playbookjából sokat nem láttunk.

Decker egy negyedet volt pályán, mint Geno, többet róluk majd regular seasonben lehet mondani.
Futójáték Green 20 yardos futását tekintve nem létező fogalom volt, e téren az OL borzalom volt.
Hill-t úgy rúgnám picsán h csak nah. Minden elkapó jobb volt nála majdnem a keretből. Megjátszhatatlan volt végig, pedig nagyon sok snapet kapott.

Defenseből Patterson lógott ki, de becsületesen
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
na toam, a végén Idenemkellpali sack, forced fumble lezárva a meccset, jöhet a mez!Höri
Palymaker! Nem kell nekem mez, kivárom a HoF aranyzakót 😊
Most kezdtem el a 2. félidőt, valamikor majd írok első benyomásokat.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Összefoglalót megnéztem és látom h Pattersont szívatták becsületesen. 😀
Délután remélhetőleg teljes meccsre is sor kerül.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
na toam, a végén Idenemkellpali sack, forced fumble lezárva a meccset, jöhet a mez!

több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Az a baj hogy a tavalyi 8-8 után már a kinti szurkolók nagy részénél a PO minimális elvárás. Természetesen én is PO-ban bizakodok, de jelen állás szerint egy újabb 8-8-cal is totál elégedett lennék. Nagyon kritikus lesz hogy Millinerék mit alkotnak, mert sztem rajtuk áll vagy bukik az idei szezon.
Az irány jó amiben elindultunk, a draft általi építés nagyon is járható út, de ahhoz hogy a contenderek közé kerüljünk sztem még min 2 év kell, ha geno-t nem kell leváltani.Wester
Tegyük hozzá, hogy a sorsolásunk elég durva és még így sem messze a legrosszabb.
Valóban fontos lesz, hogy Millinerék mit alkotnak, mert a secondary becsületesen tesztelve lesz, de ha egyszerre pályán lesz Rontez és Pryor tudjuk mi fog következni. 😀
Nem tudom, hogy jövőre mennyire lesz minőségi az FA, de alkotnia kell Idziknek már ott is.

Geno ha nem válna be ezt hagyjuk is, megint lenne a kapaszkodás h mi a vihart lehet tenni.Beki
A sorsolás nem annyira brutál sztem, mint elsőre tűnik, de jól mondtátok, a bye week előtt nagyon tesztelve lesz ez a rutintalan secondary. Furán hangzik, de 2007 óta először aggaszt ez jobban, mint az offense (=> Jenő jó lesz, mert csak 😊 meg mert körbe van véve tehetséges célpontokkal)
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 214
 newyork.cbslocal.com/2014/08/07/dyer-jets-are-now-idziks-team-and-the-gm-will-be-judged-accordingly/#.U-OgDIdGmd0.twitter

Hát nem tudom...ezzel a cikkel valahogyan nem tudok most azonosulni. Tény, hogy kritikus a közönségünk, de 2 év után ha rosszul szerepelünk még nem kellene, hogy Idzik felé ez bármiféle negatívumot jelentsen.
Beki
Az a baj hogy a tavalyi 8-8 után már a kinti szurkolók nagy részénél a PO minimális elvárás. Természetesen én is PO-ban bizakodok, de jelen állás szerint egy újabb 8-8-cal is totál elégedett lennék. Nagyon kritikus lesz hogy Millinerék mit alkotnak, mert sztem rajtuk áll vagy bukik az idei szezon.
Az irány jó amiben elindultunk, a draft általi építés nagyon is járható út, de ahhoz hogy a contenderek közé kerüljünk sztem még min 2 év kell, ha geno-t nem kell leváltani.Wester
Tegyük hozzá, hogy a sorsolásunk elég durva és még így sem messze a legrosszabb.
Valóban fontos lesz, hogy Millinerék mit alkotnak, mert a secondary becsületesen tesztelve lesz, de ha egyszerre pályán lesz Rontez és Pryor tudjuk mi fog következni. 😀
Nem tudom, hogy jövőre mennyire lesz minőségi az FA, de alkotnia kell Idziknek már ott is.

Geno ha nem válna be ezt hagyjuk is, megint lenne a kapaszkodás h mi a vihart lehet tenni.Beki
Teher alatt nő a pálma, szokták mondani 😀 Én 9-7 es szezont vizionáltam, bár a szemlélet nagyon optimista.
Geno meg hát... szerintem van értelme bízni benne, Sancheznek sem volt jobb kezdő éve, aztán mégis volt 1-2 évünk PO-ban. Ma talán tisztább képet kapunk a csapat állapotárol.
GO JETS!!!

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 newyork.cbslocal.com/2014/08/07/dyer-jets-are-now-idziks-team-and-the-gm-will-be-judged-accordingly/#.U-OgDIdGmd0.twitter

Hát nem tudom...ezzel a cikkel valahogyan nem tudok most azonosulni. Tény, hogy kritikus a közönségünk, de 2 év után ha rosszul szerepelünk még nem kellene, hogy Idzik felé ez bármiféle negatívumot jelentsen.
Beki

Geno ha nem válna be ezt hagyjuk is, megint lenne a kapaszkodás h mi a vihart lehet tenni.
több mint 10 éve

Beki
Az irány jó amiben elindultunk, a draft általi építés nagyon is járható út, de ahhoz hogy a contenderek közé kerüljünk sztem még min 2 év kell, ha geno-t nem kell leváltani.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Lássuk csak: 1. évében jó ha a draft classra volt cap space-ünk, így csak draftról tudtunk építkezni. 2. évre értünk oda, hogy a Sanchez, Holmes bandát ki tudtuk vágni és 12 pickünk volt, de Tannenbaum tevékenykedése után annyi need-ünk volt, hogy 2. év végére is lehetetlen volt mindegyiket befoltozni.
Pénzügyileg szépen rendbe hozta a csapatot.
Van egy 1 éves tapasztalattal rendelkező QB-nk akiről idén dől el, hogy mennyire számíthatunk rá a jövőben.
OL szépen rendbe lett téve, de Ferguson és Mangold sem mai gyerekek már.
TE poszton nincs No. 1 emberünk, Cumberland és Sudfeld sokadik embernek jó rosterekre, előbbi másodiknak is, míg Amaro rookie ugye,
WR téren van egy Decker-ünk, slot WR Kerley személyében és a nagy talány h ki hogyan szerepel majd.
OLB: Pace nem mai csirke, 1-2 év van még benne, de kérdés h a tavalyi szezonját tudja-e hozni, de másik oldalon Coplest hagyjuk egyelőre.
ILB: Harris szerződése lejár, helyettes?
CB: Dee boom or bust szezon előtt áll, Patterson reméljük h végig bírja az évet, Wilson utolsó éve az idei nálunk ez fix, de korrekt slot CB és kérdés h McDougle mennyire tud előre lépni.

Free agentek jövőre:
David Harris, Kyle Wilson, Bilal Powell, Colon, Kerley, Damon Harrison

Közülük Harrison és Kerley resign nálam kötelező.

Nem akartam megint a köv. szezonnal foglalkozni, de Idziknek még nagyon sok munkája van mire ezt a roster gatyába rázza Mike T után.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ejj, hogy korábbra nem tudták tenni az 1. preseason meccsünket. :/
5-kor kelnem kell, erre 1-kor kezdődik a meccs. 😕
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
The first person to text Rex Ryan after his son Seth was injured? Mark Sanchez. #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Laza...Rex azzal kezdte, hogy Shaq Evans sérülése elég komoly.
Rich Cimini ‏@RichCimini 2 p
Shaq Evans shoulder injury is "pretty bad," per Ryan. Kerley out with illness. Fine. Pryor won't play. #nyj

Erre később:
Rex says Shaq Evans' shoulder injury is serious. Could even be an IR situation

Kezdők max 1 negyedet játszanak, Vick lehetőséget kap a kezdő offense-el.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mai edzés nem volt túl izgalmas. Kerley-t nem látták edzésen a beatwriterek, Pryor edzhetett teljesen.
Cunningham ment IR-re, vmi Campbell nevű figurát igazoltunk helyette (2010-es OAK 4. körös pick asszem).

Röviden ennyi:
Rich Cimini @RichCimini
Game plan-oriented practice today, much like the regular season. No QB stats.