New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rex szerint is Achilles-e szakadt el Miliinernek -> season-ending és Winters sérülése is komoly lehet.
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Voltak biztató dolgok. A sírból is vissza tudunk kapaszkodni. Az újoncok alakulnak.
Deviszont. Az offense hullámzik. A defense meglepően fos, mondjuk egy Manning minden meccs kötéltánc. A playcalling egy rossz vicc. Halftime adj. nyista.
Felmerült bennem, hogy a szezon végéig a csapat ellen drukkoljak, hogy Ryant tuti kibasszák, majd a Pats meccs után visszatérünk erre. Milintének jobbulást, remélem még idén pályán látjuk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 4 p4 perccel ezelőtt
The belief is that #Jets CB Dee Milliner has torn his Achilles, source says. Tests to confirm tomorrow. Would be season-ending.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rest of Jets inactives (in addition to Davide Nelson): TJ Barnes, Josh Bush, Dakota Dozier, Ben Ijalana, IK, Chris Owusu #nyj
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 6 p6 perccel ezelőtt
More on #Jets: Not spending $20M in cap space was GM John Idzik’s call. Believed their wasn’t a wise investment. Woody didn’t hold him back

What about the job securities of coach Rex Ryan & GM John Idzik? Rex safer than I originally thought. All options on table for Idzik.

Ezt az elbaszott egy franchise-t. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 7 p7 perccel ezelőtt
On the #Jets: No one is happy. But highly unlikely for midseason firing of Rex Ryan or John Idzik. Woody Johnson will evaluate post-season.
No litmus test for Rex Ryan to keep his job. Team could miss the playoffs & finish strong & bring Rex back. Reality with team in transition.
One reason Jets brought Rex Ryan back last year: They feared he’d be immediately hired as a head coach & make them pay. Same fear exists now.
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Sziasztok! Jets a második kedvenc csapatom ezért mélységesen lesújt az ami nálatok történik. Rexi nem a világ legjobb HC-je de ha egy normális GM lenne mellette ennek a csapatnak a PO-ban lenne a helye.. Tudom hogy kár a múltbéli döntéseket felhozni de lehet jobb lett volna ha Alex Smith-t ide tradelitek az SF-től akkor már legalább egy épkézláb irányító lett volna az Offense-ben. Remélem Genyó összeszedi magát és PO-ba kerültük mert a védelem megérdemelné..
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok, sajnos csak felületes információim vannak a csapatotokról, az eredményekből meg sose lehet kiindulni, így a hétvégi meccsünk előtt lenne egy pár kérdésem Hozzátok:
- Olvastam h erős a D-Line a csapatnál, ez futás, vagy passzsiettetésben nyilvánul meg inkább? Belső nyomásban erősek vagytok?
- A secondary milyen állapotban van?
- Az O# oldalán Deckert jól ismerem, de rajta kívül van veszélyes célpont? A fal milyen állapotban van (főleg az OT-k érdekelnének)?
- Van esetleg olyan csapatrész (vagy játékos), akiben benne van a jelentős javulás, így az esély a meglepetésre?

Előre is köszönöm a válaszokat! 😊Általános Doktor
- A D-Line brutális, futni nagyon nem lehet ellenünk, és a 17 sackünkkel jelenleg elsők vagyunk(a Bills és Colts mellett).Wester
Annyival kiegészíteném, hogy ha szétesik a defense akkor már futni is lehet ellenünk.
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Sziasztok, sajnos csak felületes információim vannak a csapatotokról, az eredményekből meg sose lehet kiindulni, így a hétvégi meccsünk előtt lenne egy pár kérdésem Hozzátok:
- Olvastam h erős a D-Line a csapatnál, ez futás, vagy passzsiettetésben nyilvánul meg inkább? Belső nyomásban erősek vagytok?
- Az O# oldalán Deckert jól ismerem, de rajta kívül van veszélyes célpont? A fal milyen állapotban van (főleg az OT-k érdekelnének)?
- Van esetleg olyan csapatrész (vagy játékos), akiben benne van a jelentős javulás, így az esély a meglepetésre?

Előre is köszönöm a válaszokat! 😊Általános Doktor
- A D-Line brutális, futni nagyon nem lehet ellenünk, és a 17 sackünkkel jelenleg elsők vagyunk(a Bills és Colts mellett)
- szar és ezzel mindent elmondtam
- Kerley lehet veszélyes célpont még, de főleg futójátékra építünk, OT-k közül Ferguson átlagon felüli, míg Giacomini átlagos játékos
- Secondary, de nem látok rá sok esélyt, esetleg Geno ha vissza tudna térni a szezon első 2-3 meccsén hozott játékához az jelenthetne sokat.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Előre is köszönöm a válaszokat! 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cumberland és Harris nem edzett tegnap, Decker limitáltan, Milliner FP.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egyedül Nelson lesz ma aki nem edz úgy néz ki.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Milliner és Decker limitáltan edzett ma.
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Rex Ryan Peyton megállításáról: "Nem fogom azt mondani, hogy meg fogjuk mérgezni a kajáját vagy hasonlók... habár átfutott az agyamon"

Igazából ez az egy esélyünk lett volna 😕Stylee
Az egyik legjobb humorú edző a ligában 😊 én is gondoltam valami olyasmire mint Wester....nem tudom hogy Rexet kirúgnám-e, de az OC-t mindenképp (Schottenheimer képességei nagyon hiányoznak), ha a Denvertől kikapunk, ez a szezon tényleg kuka lesz.
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Sajnos kezdődik a komédia: "Geno Smith kihagyta a vasárnapi Chargers elleni meccset megelőző meetingeket, és a csapattársai, edzői nem örülnek annak, amilyen példát mutat munkamorálból."Stylee
Kiegészítve még jobb:
A Geno Smith kihagyta a csapatértekezletet sztori még viccesebb lett: moziban volt a főhősünk és mivel New York és San Diego nem ugyanabban az időzónában van, így azt hitte, van még ideje bőven. 😀😀dugo1993
ezek után mit csodálkozunk? ő irányítja a csapatot 😀 kééééész
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rex Ryan Peyton megállításáról: "Nem fogom azt mondani, hogy meg fogjuk mérgezni a kajáját vagy hasonlók... habár átfutott az agyamon"

Igazából ez az egy esélyünk lett volna 😕Stylee
Igen és ráadásul egyelőre talán, ha jól tudom csak Montee Ball nem lesz bevethető a Broncos offenseből.
több mint 10 éve
Stylee New York Jets 480

Igazából ez az egy esélyünk lett volna 😕
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Broncos statok:
Offense meccsenként 29 pontot termel (4. a ligában), 396.5 totál yard meccsenként (6. a ligában), 317 passzolt yard meccsenként (3. a ligában), 79.5 futott yard meccsenként (29. a ligában).
Defense meccsenként 88.2 futott yardot enged, 258.5 passzolt yardott enged.

Jets statok:
Offense meccsenként 15.8 pontot termel (30. a ligában), meccsenként 323.2 total yard (27. a ligában), 184 passzolt yardot hoz meccsenként (utolsó a ligában), 139.2 futott yardot hoz meccsenként (6. a ligában).
Defense meccsenként 83 futott yardot enged, meccsenként 237.8 passzolt yardot enged.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini 6 p6 perccel ezelőtt
How big is today's game for Jets? A 2-3 team has a 22.1% chance of making playoffs (based on results since '90); a 1-4 team has 5.1% shot.Beki
Nah szóval, miután a Broncos szarrá picsáz minket mennyi esélyünk marad a PO-ra? 😀
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
na sztem innentől az lenne a legjobb ha össszejönne az 1/1, aztán év végén legyen nagytakarítás idzikestül mindenestül.Wester
kirúghatnátok Ryant, nagyon kéne már hozzánk egy jó edző.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
na sztem innentől az lenne a legjobb ha össszejönne az 1/1, aztán év végén legyen nagytakarítás idzikestül mindenestül.Wester
Ebben a szezonban lineálisan csökkent lefelé a csapat teljesítménye meccsről-meccsre. Tegnap sikerült már 0-ázni is. Ha így folytatódik, mi lesz 2-3 hét múlva?Lucifer
egyébként innen megmondom, hogy januárban össze lehet majd foglalni az egész szezont az illegal forward passz playjel.
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Ebben a szezonban lineálisan csökkent lefelé a csapat teljesítménye meccsről-meccsre. Tegnap sikerült már 0-ázni is. Ha így folytatódik, mi lesz 2-3 hét múlva?

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
na sztem innentől az lenne a legjobb ha össszejönne az 1/1, aztán év végén legyen nagytakarítás idzikestül mindenestül.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Rex: "Szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóinktól. Már ha még maradtak."

legalább objektív, de én ülök továbbra is a bandwagonon! 😀shawnka
ezzel a csapattal kapcsolatban max bandflighton ülhetsz 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sajnos kezdődik a komédia: "Geno Smith kihagyta a vasárnapi Chargers elleni meccset megelőző meetingeket, és a csapattársai, edzői nem örülnek annak, amilyen példát mutat munkamorálból."Stylee
Elvileg csak a vasárnapi, Chargers elleni meccs előtti meetinget hagyta ki, mert nem tudta mikor kezdődik és utána beszélt MM-mel és David Lee-vel is.
Persze, hogy ebből mi igaz.