New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pap szó említve lett és sehol egy Tebow fan? 😮
több mint 10 éve
jézusom, értsük már meg az iróniát... ezért tart ott a bowl.hu, ahol tart 😀lol. egy kultuszra aztmondod, hogy kinek a pap... : D ezért tart ott a világ ahol tart.Jézusom, akadjunk már ki ezen 😀 ezért tart ott a világ, ahol tart 😀
ano92
ervinator

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
lol. egy kultuszra aztmondod, hogy kinek a pap... : D ezért tart ott a világ ahol tart.Jézusom, akadjunk már ki ezen 😀 ezért tart ott a világ, ahol tart 😀
ano92
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Nem badarság, Sexy Rexy az Ryan (is). Lehet, hogy Neked nem, de az NFL világának igen. 😊 Szóval nem kinek a pap, kinek a papné, ez olyan biszexuális történet.Okulásul:
www.nfl.com/videos/new-york-jets/09000d5d82183d30/Tale-of-the-tape-Sexy-Rexy-vs-Sanchize
www.footballnation.com/content/new-york-jets-sexy-rexy-era-must-come-to-an-end/20420/
De még elég sok forrás van, ha kicsit körülnézel a neten.
több mint 10 éve
Nekem Sexy Rexy az Rex Ryan valakiknek pedig Grossman, kinek a pap... 😊badarság, sexy rexy mindig is grossman volt, ez nem kinek a pap esete, ez sokkal fontosabb annál 😛
ervinator

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Nekem Sexy Rexy az Rex Ryan valakiknek pedig Grossman, kinek a pap... 😊
több mint 10 éve

Kár, hogy Sexy Rexy soha nem játszott a jetsben :S
több mint 10 éve
Nagy elismerés nektek srácok!Sexy Rexy nélkül szimpatikus csapat lettetek, nem volt trash talk, csak tette mindenki a dolgát. Ha a sérülések nem túl komolyak a WC hely egyike szinte biztos, hogy a tiétek, és baromira nem szeretnék veletek találkozni a PO-ban.
több mint 10 éve
A sérülésekről van már vmi infó? Mangold és Sheldon elég rosszul nézett ki.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egészítsük ki még akkor annyival, hogy amikor végre PO esélyünk is van. 😊No, végre egy olyan vereség a Pats ellen, ahol teljesen partiban voltunk.Ne hülyéskedj, a buttfumble óta mindig partiban voltatok. (Egyet még nyertetek is.)
Beki
tomi-tomi
több mint 10 éve
No, végre egy olyan vereség a Pats ellen, ahol teljesen partiban voltunk.Ne hülyéskedj, a buttfumble óta mindig partiban voltatok. (Egyet még nyertetek is.)
Beki
Nagyon kemény és jó mérkőzés volt, a Pats a meccs előtt fogyott, a Jets a meccs alatt. Ivory (futásai) nélkül kevés volt Fitzmagic, bár szégyentelenül futkározott öreg kora ellenére. A védelmetek nem volt annyira félelmetes, eszméletlen mennyiségű drop segítette őket.
Ettől függetlenül az AFC egyik legjobb csapatát rakta össze Bowles - maradhatott volna Rex. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Még egy kis adalék:Bowles szerint, miután a végén megszereztük a labdát a Pats 46-osán kickoff után, azért nem hail mary jött, mert Fitz nem látott volna el addig.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Meccs előttig mi voltunk a liga egyik legegészségesebb csapata, most pedig kapaszkodhatunk, hogy Ivory, Mangold, Sheldon, Skrine és Pryor rendben legyen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No, végre egy olyan vereség a Pats ellen, ahol teljesen partiban voltunk. Rengeteg fordulópontja volt/lehetett volna ennek a meccsnek. Sajnos továbbra is úgy gondolom, hogy kár a Philly elleni vereségért, ahol aludtunk 3 negyedig.Jön a Raiders, Jaguars duó. Őket először verjük meg és félidőben majd jobb képet kapunk, hogy mennyi esélyünk lesz a PO-ra, de nem akarom eljinxelni, de a kövi 4 meccs után 8-2-vel is állhatunk lazán.
több mint 10 éve
Dion lewis nem lesz, ez nem kicsit jön jól
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Bocsi, nem vagyok annyira tisztában veletek, mint a Pats-el. Tudtam hogy barom jók vagytok a földön, de azt pontosan nem, csak érzékeltetni akartam hogy Ridleyvel szvsz erősödtök majd, mást nem, tehermentesíti Ivoryt picit. 😊már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Wester
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Arról Stacy is tud tenni. 😀Jön Ridley, s máris csak TOP3 lesz. 😀már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Wester
tomi-tomi
több mint 10 éve
Jön Ridley, s máris csak TOP3 lesz. 😀már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Wester
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Quigley-nek mi a baja?Jobb lábával van vmi gebasz, sokat nem közöltek róla.
Lucifer
több mint 10 éve
Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki