New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Harvin ara alapjaraton 4.kor, amely a kialkudott pontoknak megfeleloen 3. vagy 2. korre is felmehet es ahogy Wester is irta nincs mar garantalt tartalom a szerzodeseben, igy nem mondom 2x h Idzik beprobalkozik majd a szerzodese ujratargyalasaval. 😀
több mint 10 éve
Adtatot első kört is érte? Az úgy viszont sok.....dandeelvileg csak egy kondícionális 2-4.között
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Adtatot első kört is érte? Az úgy viszont sok.....
több mint 10 éve
Ha vmi bibi van Harvinnak, akkor Idzik rogton szembekopne magat, hiszen DJaxtol is azert maradtunk tavol allitolag, mert balhes volt etc.BekiDJaxt olyan gyorsan vitte a Redskins, hogy igazából nem derült ki akarjuk-e
Knowing John Schneider and importance of trust to him, he did not hoodwink Idzik. The @nyjets know exactly what they're getting. - remélem tényleg így van
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha vmi bibi van Harvinnak, akkor Idzik rogton szembekopne magat, hiszen DJaxtol is azert maradtunk tavol allitolag, mert balhes volt etc.
több mint 10 éve
mzperx
245
a seahawks topicban írnak ezt-azt....pl hogy már régebb óta el akarták passzolni, dühkezelési problémái vannakAzért várjuk meg, hogy mi a bibi Harvinnal. Szvsz nem illett a Hawks rendszerébe, ez alap volt, de nem hiszem, hogy pusztán emiatt megváltak volna attól, akiért több picket, köztük első kört is adtak egy évvel előtte. Lehet homokos. 😀StezBocs, csak magas labda volt igy elnem kellett ezzel. 😀De ezt mindenki tudja, hogy paraszt vagyok. 😀Most irtam be elotted, de ha en reszeg lennek, akkor te pedig paraszt semmi egyeb.BekiCsodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiCsodálom, hogy senki sem írta még be, de te részeg vagy? 😀Stez
Kukázzatok most már cornert is. Ez meg jó csere volt, nektek mindenképpen.Stez
Innentol kezdve azert gondolom megy majd a teszteles boven a kov. szezonra, de Geno mar nem panaszkodhat celpontok miatt.Beki
több mint 10 éve
Azért várjuk meg, hogy mi a bibi Harvinnal. Szvsz nem illett a Hawks rendszerébe, ez alap volt, de nem hiszem, hogy pusztán emiatt megváltak volna attól, akiért több picket, köztük első kört is adtak egy évvel előtte. Lehet homokos. 😀Bocs, csak magas labda volt igy elnem kellett ezzel. 😀De ezt mindenki tudja, hogy paraszt vagyok. 😀Most irtam be elotted, de ha en reszeg lennek, akkor te pedig paraszt semmi egyeb.BekiCsodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiCsodálom, hogy senki sem írta még be, de te részeg vagy? 😀Stez
Innentol kezdve azert gondolom megy majd a teszteles boven a kov. szezonra, de Geno mar nem panaszkodhat celpontok miatt.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bocs, csak magas labda volt igy elnem kellett ezzel. 😀De ezt mindenki tudja, hogy paraszt vagyok. 😀Most irtam be elotted, de ha en reszeg lennek, akkor te pedig paraszt semmi egyeb.BekiCsodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiCsodálom, hogy senki sem írta még be, de te részeg vagy? 😀Stez
Innentol kezdve azert gondolom megy majd a teszteles boven a kov. szezonra, de Geno mar nem panaszkodhat celpontok miatt.
több mint 10 éve
De ezt mindenki tudja, hogy paraszt vagyok. 😀Most irtam be elotted, de ha en reszeg lennek, akkor te pedig paraszt semmi egyeb.BekiCsodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiCsodálom, hogy senki sem írta még be, de te részeg vagy? 😀Stez
Kukázzatok most már cornert is. Ez meg jó csere volt, nektek mindenképpen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Most irtam be elotted, de ha en reszeg lennek, akkor te pedig paraszt semmi egyeb.Csodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiCsodálom, hogy senki sem írta még be, de te részeg vagy? 😀Stez
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Elnezest a telefonom valahogyan nem frissitette az oldalt es a Harvin elotti hozzaszolasokat mutatta csak. 😕Csodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiAkkor az utóbbi 10 óra kommentjei miről szóltak? 😀bcsarli
több mint 10 éve
Csodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiCsodálom, hogy senki sem írta még be, de te részeg vagy? 😀
több mint 10 éve
Csodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.BekiAkkor az utóbbi 10 óra kommentjei miről szóltak? 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csodalom, hogy meg senki sem irta be, de Percy Harvin trade keretein belul hozzank kerult. Az ara Rapoport szerint egy jovo evi conditilonal mid rounk pick. Mar csak Harvinnak kell atmennie a teszteken.
több mint 10 éve
Jò üzlet volt na de ki fog neki passzolni?? Inkàbb Cb-t kellet volna kukàzni Idz&Rex duonak!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
mzperx
245
Percy Harvin has no more guaranteed money due to him after this season, though he’s to earn $41.5M over the next 4. A tryout for him.a seahawks 3 draftjogot adott érte, köztük egy elsőköröset is, mi egy conditional picket....év támadó újonca volt....nagyon jó húzás, remélem ez a jövőnek szól....1-6-nál már csak szépségtapasz
14 millánk maradt 7,1 -et foglal idénWester
több mint 10 éve
nem kell, Austinra mondta még, hogy Harvinra emlékezteti*, keze alá kapná az "eredetit", karöltve kedvenc QB-jával és az Air Raid eddigi legproduktívabb TE-jével, hmm...illetve valahogy Tavon meg Stedmanshawnka+ valahogy megszerzitek Mariotát és sima libaThundersNFLDana Holgorsen kell idebaggio
* sőt magának a floridai "Percy Position"-nek is nagy hatása volt az ő támadójátékára
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
illetve valahogy Tavon meg Stedman+ valahogy megszerzitek Mariotát és sima libaThundersNFLDana Holgorsen kell idebaggio
több mint 10 éve
+ valahogy megszerzitek Mariotát és sima libaThundersNFLDana Holgorsen kell ide
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
HöriEz itt most majd bajnoki címet jelent 😛 😀?
több mint 10 éve
malkav
2 468
Hogy Őszinte legyek a JETStől azt vártam hogy csopielsők legyenek szóval jövőre ne okozzatok csalódást kérlek.
több mint 10 éve
Mit szeretnél róla azon kívül hallani, hogy korszakos egyéniség, akinek a karrierjét a migrén és a sérülékenysége hátráltatta? Igazi "game changer", akire egy offense-t lehet építeni, így szezon közben mondjuk ez már nem valószínű, de jó lesz Geno Smith-t, Amaro-t és Harvint egy backfielden látni, az biztosPercy Harvin has no more guaranteed money due to him after this season, though he’s to earn $41.5M over the next 4. A tryout for him.Annyira nem ismerem Harvint. Valamit tudtok róla mondani? Egy-két fontosabb infót?Stylee
14 millánk maradt 7,1 -et foglal idénWester
---
több mint 10 éve
+ valahogy megszerzitek Mariotát és sima libamég idehozzátok majd nyáron tőlünk Peterson-t és kész is 😀KmetyGakkor sztem kurva jó trade, végre már vmi, ezzel kapott nálam egy kis időtWesterközépső körös elvilegKmetyGNa ez nemsemmi:azigen bravó idzik bár remélem nem 1-t adtál érteWester
Alex Marvez @alexmarvez 35 mp35 másodperccel ezelőtt
As @JayGlazer just tweeted, @Seahawks traded WR Percy Harvin to the @nyjets for a conditional draft pick. More details coming at @FOXSportsKmetyG
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018