New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Azért jó kis meccs volt (Jets szinten). Az utolsó playnél hiba volt 7 emberes blitzet hívni.

Go Jets!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát kissé nehezebben is, de kikaptunk nagy nehezen, 2-11. Rossz hír, hogy a TB, JAX, TEN is kikapott, a Giants és a Panthers nyert, így ők 2 győzelemre kerültek immáron tőlünk, így csak a Redskins van a nyomunkban.
Őszintén szólva nem tudom, hogyan tudnánk kikapni jövő héten a TEN ellen. 😕
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
mission accomplished és civilmanut sem koncoljuk fel. most jön a neheze jövő hét titans

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Jól játszottunk, kikaptunk, mindkét tábor jól járt, Civilmanut leszámítva :cool: . Eredménykövetőben elveszett, de ide is beírom: az utolsó playben Rexy védjegyét, a cover 0 mellé a sokemberes blitzet (amivel 2009-ben mindenki megszenvedett, még Bradyék is) szopatta be egy újonc QB. Szimbolikus lezárása a Ryan érának.
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
Lenyomozom az IP címed és kirakom a fórumba hol laksz 😀

GO JETS!!!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Dan Kadar @MockingTheDraft
Jets plan: @nfldraftscout as GM, Mike Singletary as head coach, Jameis Winston as starting QB. You're welcome.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
NEEEEEEEEEEEEEEEE, MIÉRT CSINÁLOD EZT 😀Wester
Van egy ötletem, nem lehet ezt átvinni inkább kövi szezonra? 😀
több mint 9 éve
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
NEEEEEEEEEEEEEEEE, MIÉRT CSINÁLOD EZT 😀

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Ha nyerünk ott fentről irgalmazzanak neked. 😀
Vmi woodoo taktikát még fel kell találnunk erre a szezonra ezen induló ellen. 😛 😀
több mint 9 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

Go Jets!
több mint 9 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 46 p46 perccel ezelőtt
Jets' management fully aware of the unhappiness about GM John Idzik both outside and inside the organization.

While speculation persists about Rex Ryan's future with the New York Jets, the man on the warmest seat in the organization just might be general manager John Idzik.

Multiple sources within the organization tell ESPN that Idzik has alienated not just Jets fans, but those in the organization around him in the front office and on the coaching staff. Those sources in the organization said Idzik has not played the game of politics well, internally or externally, and it has cost him support in various areas.

Nagyon meglepne, ha maradna Idzik is.
Valamint úgy néz ki, hogy Harbaugh-ot nagyon is érdekli a Raiders által kínált HC pozíció, így rá sincs sok esélyünk.Beki
Talán jobb is, nem kell draftpicket áldozni rá

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 46 p46 perccel ezelőtt
Jets' management fully aware of the unhappiness about GM John Idzik both outside and inside the organization.

While speculation persists about Rex Ryan's future with the New York Jets, the man on the warmest seat in the organization just might be general manager John Idzik.

Multiple sources within the organization tell ESPN that Idzik has alienated not just Jets fans, but those in the organization around him in the front office and on the coaching staff. Those sources in the organization said Idzik has not played the game of politics well, internally or externally, and it has cost him support in various areas.

Nagyon meglepne, ha maradna Idzik is.
Valamint úgy néz ki, hogy Harbaugh-ot nagyon is érdekli a Raiders által kínált HC pozíció, így rá sincs sok esélyünk.
több mint 9 éve
Two sources close to him said Ryan believes he will land a head-coaching job in 2015. If he doesn’t, he plans to go into TV and become a broadcaster. The networks already are lining up for the funny, outspoken and charismatic Ryan. He is not interested in being a defensive coordinator, a source said.

Brian CostelloBeki
Valahogy erre számítottam tőle, ha nem kap HC állást, pihen egy évet, aztán majd jövőre

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Two sources close to him said Ryan believes he will land a head-coaching job in 2015. If he doesn’t, he plans to go into TV and become a broadcaster. The networks already are lining up for the funny, outspoken and charismatic Ryan. He is not interested in being a defensive coordinator, a source said.

Brian Costello
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Utálok ilyet írni, de remélem ma esélyünk sem lesz nyerni, folytatni kell a vereségsorozatot nincs mese.
Wilk és Amaro tutira nem lesz ugye és remélem, hogy IK és Dozier kapnak ma snapeket.Beki
Ha már itt tartunk, akkor már ne nyerjünk meccseket, ez lenne a legrosszabb felállás, semmire nem mennénk vele, ráadásul rosszabb helyen draftolnánk.
Ennek ellenére a Raiderst tuti nem tudjuk lenyomni, úgyh sztem 1/3-1/4 lesz a miénk.
Rossz dolog, h egy drukker saját csapata ellen "drukkol" (ami teljesen azért nincs is így), de akkor ebből a helyzetből hozzuk ki a maxot 😉Lucifer
Én úgy vagyok vele, hogy ha az kell egy fr. QB-ért, hogy most ezeket a lényegtelen meccseket elveszítsük, akkor én benne vagyok. Csak aztán utána legyen is valami!Wester
Remélem az új FO megtalálja végre a maga fr. QB-ját és nem megint vmi elcseszett veterán megoldással próbálkozunk.
több mint 9 éve
Utálok ilyet írni, de remélem ma esélyünk sem lesz nyerni, folytatni kell a vereségsorozatot nincs mese.
Wilk és Amaro tutira nem lesz ugye és remélem, hogy IK és Dozier kapnak ma snapeket.Beki
Ha már itt tartunk, akkor már ne nyerjünk meccseket, ez lenne a legrosszabb felállás, semmire nem mennénk vele, ráadásul rosszabb helyen draftolnánk.
Ennek ellenére a Raiderst tuti nem tudjuk lenyomni, úgyh sztem 1/3-1/4 lesz a miénk.
Rossz dolog, h egy drukker saját csapata ellen "drukkol" (ami teljesen azért nincs is így), de akkor ebből a helyzetből hozzuk ki a maxot 😉Lucifer
Én úgy vagyok vele, hogy ha az kell egy fr. QB-ért, hogy most ezeket a lényegtelen meccseket elveszítsük, akkor én benne vagyok. Csak aztán utána legyen is valami!

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Rossz dolog, h egy drukker saját csapata ellen "drukkol" (ami teljesen azért nincs is így), de akkor ebből a helyzetből hozzuk ki a maxot 😉

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Wilk és Amaro tutira nem lesz ugye és remélem, hogy IK és Dozier kapnak ma snapeket.
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Most nézem, hogy a Vikings védelme szerezte a 4. legtöbb sacket a ligában eddig. Ha végig futunk nem hiszem, hogy ez a szám nagyon emelkedne. 😀Beki
Ez most meglepett : pislogas :
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
oregon meccset ki tervezte be mára?Wester
Hajnali 3 óra annyira nem tetszik nekem sajnos. 😀
több mint 9 éve
oregon meccset ki tervezte be mára?

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Immáron hivatalosan, hogy Wilkerson és Amaro OUT a Vikings meccs kapcsán.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Pac-12 Championship Game: Oregon vs. Arizona

Clubs attending: Oakland Raiders, San Diego Chargers, New York Jets, Arizona Cardinals, Miami Dolphins, Cleveland Browns.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Miért is kellene teljes house cleaning a Jets-nél? Válasz a lenti cikkben:
 turnonthejets.com/2014/12/new-york-jets-house-broken-not-divided/

Salas ment IR-re és helyére Owusu-t hoztuk fel PS-ből.
Amaro, Wilkerson és Salas (fentiek miatt) nem edzett, Folk, Kerley és Cumberland pedig limitáltan edzett.
több mint 9 éve
Run ... run ... run ... run ... run ... run ... pass (illegal formation, as Jets players aren't used to seeing this, so run on first-and-15) ... run ... run ... run ... pass (third-and-46) ... run ...run.

XD ez legalább jó

Lesz ez még így se!