Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
senki nem olyan hülye hogy egy futóra elcserélje az 1/1 ét.ano92Nyilván nem, de ha látnak benne fantáziát (Raiders), akár néhány első kör társaságában elcserélhető
több mint 11 éve
Kelly is olyan mint a jó edzők,a kerethez alakit taktikát felfogást.Másképp nem megy.
A fizu meg olyan,hogy ha egy futó viszi egyedul a cap 10%at akkor annak azért jelentős játekosnak kell lennie.
Egy GM nem egy szezonra tervez..
több mint 11 éve
Senki nem olyan hülye hogy egy 7-3al álló csapat jövőjét elcserélje az 1/1-ért mert a jelenlegi edző volt irányítója a várományosa. Ne vicceljetek már. Mariota csak akkor kerülhet Phillybe ha Bridgewaterhez hasonlóan csúszik lefelé szépen. Meg aztán ha ilyen típusú irányítót akart volna Kelly már lenne a csapatnál, de 2 év alatt egy sem közelítette meg az aktív keretet. Sokkal de sokkal nagyobb needek vannak itt.
több mint 11 éve
Mindenki nyugodjon le, Shady ma fut 250 yardot 4TD-t és 40 ponttal nyerünk slussz 😛 😀
több mint 11 éve
senki nem olyan hülye hogy egy futóra elcserélje az 1/1 ét.
több mint 11 éve
Pont most találtam 😀mobile.philly.com/sports/eagles/?wss=/philly/sports/eagles&id=283564251
Ez tanulságos olvasmány Shadyvel kapcsolatban.
több mint 11 éve
Shady 26 éves, a legjobb korban van. Esélytelen, hogy a cap space miatt kivágjuk, akkor inkább a Cole, Williams, Ryans hármasból fog(nak) valaki(k) távozni (fejenként 5-6 millió szabadulhat fel). Amúgy is a jelenlegi 20 millió hely mellett még rengeteg költenivaló marad a lejáró szerződések miatt (Fletcher, Sanchez, Maclin, etc). Ebből akár az összes hosszabbítást meg lehet oldani, plusz még a free agent piacra is marad.Arról nem is beszélve, hogy a fizetési sapka várhatóan megint növekedni fog a jelenlegi 133 millióról.
több mint 11 éve
ja csak a ligaelitfhofbrusier állat futók akik szar fal mellett is tudnak futni nem keresnek ennyit. 😀Ha az 1/1-be bevonjuk, akkor mehet, egyébként szerintem semmi esélye, nem is támogatnám, még a hatalmas cap helye miatt sem. Shady a franchise arca, és hatalmas közönségkedvenc. Most van egy gyengébb éve (hozzátenném így is majdnem top5-ben van a futott yardokat tekintve), de az előzőek jók voltak, és most sok a sérülés a falban, meg többet is passzolunk, mint tavaly. Ha Shadyt elszórjuk, akkor kb nem marad olyan játékos akit ki lehetne tenni, mint a franchise arca, az pedig szerintem nem jó dolog, kivéve persze ha jön Mariota.
Sok az a lóvé amennyit hazavisz, főleg ha jövőre is ilyen retek szar lesz.ano92
több mint 11 éve
ja csak a ligaelitfhofbrusier állat futók akik szar fal mellett is tudnak futni nem keresnek ennyit. 😀Sok az a lóvé amennyit hazavisz, főleg ha jövőre is ilyen retek szar lesz.
több mint 11 éve
Olvasgatom a philly.com-ot és egy elég érdekes szavazásra bukkantam:Azért tavaly szerintem nem így nézett volna ki a szavazás. Picit gyengébb idén a futás és sokan már kivágnák. Nem értenek ezek a focihoz vazzeg!
"Will LeSean McCoy be back with the Eagles next year?"
Hát ez még meg sem fordult a fejemben. Idén elméletileg 9,7 milliót visz el, jövőre 12-t.
37% szerint cut...
Ahogy nézem a legjobban fizetett RB lesz a ligában (vagy már most is az). De szerintem most ezen nem szabad spórolnunk, főleg ilyen cap space-el.manbearpig
több mint 11 éve
Olvasgatom a philly.com-ot és egy elég érdekes szavazásra bukkantam:"Will LeSean McCoy be back with the Eagles next year?"
Hát ez még meg sem fordult a fejemben. Idén elméletileg 9,7 milliót visz el, jövőre 12-t.
37% szerint cut...
Ahogy nézem a legjobban fizetett RB lesz a ligában (vagy már most is az). De szerintem most ezen nem szabad spórolnunk, főleg ilyen cap space-el.
több mint 11 éve
Azért az ellenséges vonlak elmaradását sajnálom. Ahogy pl Bébé egyre inkább való kimaradását, értékes megszólalásait is 😀dandeAz idei év sajnos úgy jött össze, hogy mindenkit leköt a szerkesztőségben a privát meló és a magánéleti dolgok. Reményeink szerint hamarosan rendeződnek mindenkinek a dolgai, és a draftra már cikkekkel tudunk jönni ismét. Viszont arra biztatnék mindenkit, hogy ha úgy érzi írna 1-1 beharangozót vagy csak valami eaglesös cikket az tegye meg bátran, keressen meg minket és ha tényleg jó akkor természetesen kitesszük a blogra!
több mint 11 éve
Azért az ellenséges vonlak elmaradását sajnálom. Ahogy pl Bébé egyre inkább való kimaradását, értékes megszólalásait is 😀
több mint 11 éve
Itt van újra, reméljük megint a győzelem JÁTÉK NAPJA számunkra
több mint 11 éve
Én vagyok én, te vagy te, ki a szamár én, vagy te? 😀szerintem meg trolibusz😀 Nekem elsőre az "az mind te vagy és én mi vagyok" aduász-érvelés ugrott be, de gondoltam nem forszírozom, nehogy valaki a rossz üzenetet lássa benne.gyeek
és apukám az erősebbJanek
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Itt egy cikk Wolf sérüléséről www.bleedinggreennation.com/2014/11/21/7265279/earl-wolff-injury-eagles-safety-successful-surgery-roc-carmichael
több mint 11 éve
szerintem meg trolibusz😀 Nekem elsőre az "az mind te vagy és én mi vagyok" aduász-érvelés ugrott be, de gondoltam nem forszírozom, nehogy valaki a rossz üzenetet lássa benne.
és apukám az erősebbJanek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Avantot vitte Reid 😕
több mint 11 éve
Tippjáték a tizenkettedik hétre : philly.blog.hu/2014/11/21/tippjatek_week_995

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
szerintem meg trolibuszés apukám az erősebb
több mint 11 éve
Szerintem meg ZaporozsecKamaz.gyeekHogy jönnek ide a szép női combok?ja végülis tényleg rohadt nagy szerencse a titans ellen játszani, épp most lendülnek formába 😀ano92Egy Velorex is lendületbe kerülhet, de egy 1500ös Lada akkor is lenyomná állásból. Mindenesetre az egész Fort Worth aglomerátum és " 'amerika' kisebbik fele " a Velorexnek szurkol. (😛)
Mondjuk ezzel a típussal nehéz dolga lenne a Ladának.gyeek
Ha mink vagyunk a 1500ös Lada, akkor tik mik vagytok? 😀 1200-es? 😛Eazzy
több mint 11 éve
Kamaz.Hogy jönnek ide a szép női combok?ja végülis tényleg rohadt nagy szerencse a titans ellen játszani, épp most lendülnek formába 😀ano92Egy Velorex is lendületbe kerülhet, de egy 1500ös Lada akkor is lenyomná állásból. Mindenesetre az egész Fort Worth aglomerátum és " 'amerika' kisebbik fele " a Velorexnek szurkol. (😛)
Ha mink vagyunk a 1500ös Lada, akkor tik mik vagytok? 😀 1200-es? 😛Eazzy
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Hogy jönnek ide a szép női combok?ja végülis tényleg rohadt nagy szerencse a titans ellen játszani, épp most lendülnek formába 😀ano92Egy Velorex is lendületbe kerülhet, de egy 1500ös Lada akkor is lenyomná állásból. Mindenesetre az egész Fort Worth aglomerátum és " 'amerika' kisebbik fele " a Velorexnek szurkol. (😛)
Ha mink vagyunk a 1500ös Lada, akkor tik mik vagytok? 😀 1200-es? 😛
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
ja végülis tényleg rohadt nagy szerencse a titans ellen játszani, épp most lendülnek formába 😀ano92Egy Velorex is lendületbe kerülhet, de egy 1500ös Lada akkor is lenyomná állásból. Mindenesetre az egész Fort Worth aglomerátum és " 'amerika' kisebbik fele " a Velorexnek szurkol. (😛)
Mondjuk ezzel a típussal nehéz dolga lenne a Ladának.