Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nick Foles kulcscsont-törést szenvedett, 4-6 hetet hagyhat ki
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Újra kell majd néznem ezt a meccset jó minőségben, de az biztos, hogy ez volt idén talán a "leggagyibb" győzelmünk. Elég kaotikusan hatott a játék képe, és azért azt kijelenthetjük, hogy egyértelműen jobbak voltunk ma mint a Texans. A védelemre megint nem panaszkodhattunk, a futójáték is hasított, Maclin állat, Kelce jól tért vissza, viszont aggasztóak az eladott labdák és sajna Ryans is megsérült, ami hatalmas érvágás lehet a szezon hátralevő részét tekintve. Kelly helyzetét sem irigylem, kidől a kezdő QB aztán beugrik a backup, aki egész magabiztos játékot mutat, de igazából nem volt klassziskülönbség a két irányító közt, ami egyik, vagy másik javára billentené a mérleg nyelvét, de azért számomra kissé üdítő volt Sanchez magabiztosabb játéka és jelenléte. Korai még temetni Foles-t és Sanchez sem kell még éltetni, de látva Nick utóbbi meccseit, én azt sem bánnám, ha Sancho lehetőséghez jutna huzamosabb ideig, sajna nem vagyunk valami acélosak QB poszton, de ha megy a futás, akkor nagy para nem lehet, ahogy azt ma is láttuk.
Ami a MNF-t illeti, a Panthers nincs nagy formában, ahogy Newton sem, de ennyi hiba nem fog beleférni. Nem érzem sajna az átütő erőt a csapaton, valaminek változnia kell, hiába a 6-2-es mérleg. Amibe viszont kapaszkodhatunk, hogy Mathis visszatér és ma is láttuk, hogy Kelce jelenléte mennyit számít.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ryans IR 😥 😥
achilles-ín szakadás
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Na, vezetjük a csoportot.
Foles = Sanchez.
Ryansnek, Toddnak jobbulást!
Jövőhéten Panthers.

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Megvan a W, de a meccs jó része ma is egy rossz vicc volt. A turnovereket továbbra is nagylelkűen hintjük. Ryans-féle playben benne volt minden, a megszerzett turnovert még ugyanabban a playben visszaadjuk, ráadásul lehet, hogy súlyosan megsérült közben (a leérkezés eléggé Cruz-os volt 😥 , bár Ryansnél bokát mondtak)
Legalább megtudtuk, hogy Sanczhez is nagyjából ugyanazt a TD:int arányt (1:1) tudja, mint Foles. Igaz az egyik nem az ő sara volt (Huff keze minden meccsen benne van egy turnoverben), de egy harmadikat meg elejtett a corner. És az edzők is megtudhatták, hogy ha futunk a labdával (ami most már néhány meccse jól megy a 3 jó futóval), akkor az irányítóink is kevesebbet hibáznak. Miután elkezdünk futni, Watt is jóval kevésbé volt faktor.

több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Szerintem is mert ellenem kezd egy fantasyban.
több mint 11 éve
A múlt héten sem Weeden-en múlt, hogy nem nyert a Dallas, nem olyan acélos ez a Cards D# mint ahogy a mérleg mutatja, ezt láthattuk ellenünk is. Ha nem csinálnak idióta TO-kat akkor simán van esélyük a győzelemre.

szvsz a 100 yardot megint el fogja érni Murray

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
"The Eagles reportedly tried to acquire WR Vincent Jackson, but Tampa turned them down"baggio
Állítólag késői körös picket ajánlottatok, amit keveselt a Tampa.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
érdekes lett volna de mostanában elég kedvtelen....

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
én még nem írnám le őketAttis
Szerintem Weeden ide, Weeden oda, nyerni fognak. Méghozzá azért, mert minden más poszton meg tudják verni a Cardinalst. Weeden pedig elmenedzselget simán, ahhoz megvan a skillsetje.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
"The Eagles reportedly tried to acquire WR Vincent Jackson, but Tampa turned them down"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Clowney és Cushing inaktív. Sajnos Nate Allen és Brad Smith is :S Wolff kezd safetyben. VIszont Kelce kezd!
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
de a cards sec se...

több mint 11 éve
én még nem írnám le őketAttis
Én sem írom le őket, hol írtam ilyet? Simán nyerhetnek, de attól Weeden még nem lesz jobb, a futójátékkal nyerik meg a meccset, ha megnyerik.Arra meg nagy pénzt mernék tenni, hogy Weeden nem lett jobb irányító a dallasi padon sem.
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
én még nem írnám le őket
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
D:.d.. D: 😀 szerencsétlenek. Sajnálom őket egy kicsit.

több mint 11 éve
faszom az egészbe, sajnos nem oldódott meg a vinyó problémám, így még egy meccs amit felvételről kell nézzek 😥 jó szurkolást, győzelmet!ano92
De igyál nekem rendesen 7-től, tudni fogjuk ha nem teszed, és eljuttatunk valami csúnya, gonosz helyte, mondjuk egy csapat dallasi szurkoló közé amikor Weedent kell nézniük 😛
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
faszom az egészbe, sajnos nem oldódott meg a vinyó problémám, így még egy meccs amit felvételről kell nézzek 😥 jó szurkolást, győzelmet!

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Romo OUT !!!

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Tippjáték!
 philly.blog.hu/2014/11/02/tippjatek_week_432

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem még időben 😀

GAME DAY

A többi rajtatok áll 😀
több mint 11 éve

Azért ez így kemény 😀eaglesmcnabb
Ez jó 😀😀 😀😀 Amúgy bennem csak most tudatosult, hogy mindkét vereségünk esetében 1 nyamvadt yardon múlt a győzelem meg a 7-0-ás mérleg 😀😀😀

Bill O'Brien Foles-ról:

"I see a good quarterback,” the first-year Texans head coach said. “I see a team that is number one in the league in points per game. I see a team that is running 80-plus plays per game. I see a team that a lot of the offense goes through him. He makes good decisions.”

Kb mintha azt mondta volna, hogy dobálj csak Foles fiam a vakvilágba, ne nézz szét továbbra sem, nincs rá szüksége a csapatodnak, majd mi felszedjük a passzaidat 😀😀😀 Jóféle jedi elmetrükk.Highlander
... és az meg van, hogy az öt győztesből háromszor nem a mi kezünkben volt a meccs vége, persze tudom, erről is Foles tehet 😀 7-0 na persze, végül is a QB-n kívül mindenki elit, na ja...greenboy
És az is megvan, hogy sehol nem írtam, hogy Foles tehet a két vereségről? Ha meg már az elit témánál tartunk, még mindig nem a falnak, a futóknak és az elkapóknak kell felnőnie Foles-hoz, hanem fordítva... ettől függetlenül én már milliószor írtam, hogy adnék még időt neki és kell a türelem.

több mint 11 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280

Ez jó 😀😀 😀😀 Amúgy bennem csak most tudatosult, hogy mindkét vereségünk esetében 1 nyamvadt yardon múlt a győzelem meg a 7-0-ás mérleg 😀😀😀

Bill O'Brien Foles-ról:

"I see a good quarterback,” the first-year Texans head coach said. “I see a team that is number one in the league in points per game. I see a team that is running 80-plus plays per game. I see a team that a lot of the offense goes through him. He makes good decisions.”

Kb mintha azt mondta volna, hogy dobálj csak Foles fiam a vakvilágba, ne nézz szét továbbra sem, nincs rá szüksége a csapatodnak, majd mi felszedjük a passzaidat 😀😀😀 Jóféle jedi elmetrükk.Highlander
... és az meg van, hogy az öt győztesből háromszor nem a mi kezünkben volt a meccs vége, persze tudom, erről is Foles tehet 😀 7-0 na persze, végül is a QB-n kívül mindenki elit, na ja...
több mint 11 éve

ennyi, a texans a fiókcsapatunk. Eagles B. Jöhetnek az smsek.