Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Szar döntéseket hozó QB-nk már van egy (legalább), Pryor emellé dobni sem tud 😀 De legalább gyors

Prosinecki helyett jöhetett volna ő, egy-két trükkös játékban megnéznémmustaine
Lehet Brad Smith megy IR-re, és Kelly nem bírja, ha nincs egy QB múlttal rendelkező elkapónk. Amúgy tavaly amikor Vick és Foles sem volt bevethető, Kelly elárulta, hogy James Casey a vészirányítónk😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Szar döntéseket hozó QB-nk már van egy (legalább), Pryor emellé dobni sem tud 😀 De legalább gyors

Prosinecki helyett jöhetett volna ő, egy-két trükkös játékban megnézném

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
 www.bleedinggreennation.com/2014/11/4/7153625/terrelle-pryor-philadelphia-eagles-visit-quarterback

QB probléma megoldva? 😀 😀 😀picksix
Az egyik cikkben olvastam a múltkor, hogy Foles a szegény ember Philip Rivers-e, akkor Pryor meg a szegény ember Mariotája? 😀😀 Úgy látszik Kelly is olvassa a topikot és szeretne valahogy a kedvünkre tenni.Highlander
Ő a hajléktalan ember Newtonja, de itt szívesen megnézném 😊

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
 www.bleedinggreennation.com/2014/11/4/7153625/terrelle-pryor-philadelphia-eagles-visit-quarterback

QB probléma megoldva? 😀 😀 😀picksix
Az egyik cikkben olvastam a múltkor, hogy Foles a szegény ember Philip Rivers-e, akkor Pryor meg a szegény ember Mariotája? 😀😀 Úgy látszik Kelly is olvassa a topikot és szeretne valahogy a kedvünkre tenni.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814

QB probléma megoldva? 😀 😀 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hagyjátok már Száncsezt, míg volt körülötte team nem volt világ szar a jetsben sem. Itt is van egy team, majd meglátjuk mit hoz. Én már mikor idejött azóta várom hogy komolyabb szerepet kapjon. Foles punci, tavaly is látszódott idén meg bebizonyosodott. Eli Manning v2.0 .

több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Sancho szerintem sem mond csődöt, de nem azért, mert jó játékos. Egyszerűen Kelly az, aki azért olyan rendszert tud köré rakni, ahol nem váltja meg a világot, viszont azért be sem ég. Nekem egyébként az is meggyőződésem, hogy Folest is ez húzta fel, akár tavaly, akár idén, de ő sem több egy középszer QB-nál.
Ez nyilván szubjektív véleményem.
Mindenesetre hamarosan meglátjuk, mire képes Sancho.Stez
Ezek tények és ez idén bizonyosodott be, illetve fog bebizonyosodni.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Fucsállom, hogy ennyivel bele tudtok törődni az 1/1 trade versenybe...Höri
Ezt az idei drafton tudtuk volna bejátszani szerintem, mert volt GM, aki elhitte, hogy Foles nagy király. Csak Mariota kibaszott velünk, hogy maradt az egyetemen. Szerintem az idei teljesítményével Foles rengeteget rontott az értékén, első kört már tuti nem ér, top picket meg végképp.
Egyébként az általad felvázolt szcenáriót hol kell aláírni?

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chris Prosisnki a fedélzeten!
Egy igazi ST ászt igazoltatok: ->  instagram.com/p/u9c_Xpielh/
Egy picket szerzett 4 év alatt, de azt Bradytől!iktriad
Akko készülhetünk a SB-ra 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 667 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Chris Prosisnki a fedélzeten!
Egy igazi ST ászt igazoltatok: ->  instagram.com/p/u9c_Xpielh/
Egy picket szerzett 4 év alatt, de azt Bradytől!
több mint 11 éve
Sancho szerintem sem mond csődöt, de nem azért, mert jó játékos. Egyszerűen Kelly az, aki azért olyan rendszert tud köré rakni, ahol nem váltja meg a világot, viszont azért be sem ég. Nekem egyébként az is meggyőződésem, hogy Folest is ez húzta fel, akár tavaly, akár idén, de ő sem több egy középszer QB-nál.
Ehhez csak Kelly-től idéznék egy részt:

“I don’t have an offense,” Kelly said. “Our offense is directed around our quarterback. Tell me who our quarterback is going to be, and I’ll tell you what our offense is going to be and how it’s going to look like. 😊

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
hatalmas +1, nekem is ugyanez a véleményem.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
Mindenesetre hamarosan meglátjuk, mire képes Sancho.

több mint 11 éve
Ha anno egy foles kaliberű qb lett volna itt valószínű hogy nem lennék eagles drukker. Persze jobbulást Folesnak,és tisztelettel beszélek róla, de remélem jövőre nem ő fog kezdeni. Annyira jó most a csapat szerintem,hogy luxus lenne ha másodjára is rajta mennne el a jó po szereplésünk.eaglesmcnabb
Azért én nem kenném rá a tavalyi PO bukást, ezt erős túlzásnak érzem. Több összetevős volt az a kiesés. Coopernek is volt egy hatalmas dropja pl ha jól emlékszem, vagy ott volt a kihagyott Henery FG, futás ellen is csődöt mondtunk nekünk meg volt összesen 80 yardunk belőle, lehetne sorolni.

Eszembe jutott egy gonosz kérdés, csak hogy tovább bonyolítsam a kérdést.

Ha ebben a pillanatban felajánlaná valaki az 1/1-et, elfogadnátok, vagy folytatnátok így ahogy vagyunk? (Ha elfogadjuk az 1/1-et akor vegyük úgy, hogy vége a szezonunknak)Hulkeinstein
Így első felindulásból elfogadnám, mivel hiába jutunk PO-ba, ha onnan 1 max 2 kör után kiesünk és perpill egyik QB-t sem érzem életbiztosításnak, aztán persze lehet rám cáfol valamelyikük. Úgy belenéznék most Kelly gondolataiba, hogy vajon mi járhat a fejében ezzel kapcs.

Sanchóban ott van a potenciál, gondolom boldog lennél, hogy ha ő lenne jövőre a starter. 😀
Mondjuk így, hogy PO-ba mentek, azért nem lesz egyszerű QB-t találni drafton.Stez
Én speciel egyáltalán nem tartok attól, hogy csődöt fog mondani, valahogy az egész fellépése magabiztosságról tanúskodott vasárnap, én meg voltam vele elégedve így beugróként, remélem nem csak átmeneti állapot volt. Ryans kiválása már jobban aggaszt csapat szempontból.

Fan Fiction rovatunkat olvashatták.Höri
Ez jogos egyébként, csak kérdés, hogy ha QB hiányos csapat lesz az 1/1, akkor nekik miért érné meg átpasszolni Mariotát tegyük fel 2 plusz pickért meg Foles-ért? Mondjuk mindkét oldalról megkérdőjelezhető a dolog, mert semmi garancia nincs rá, hogy Mariota ugyanúgy fog hasítani az NFL-ben mint egyetemen, meg az sem biztos, hogy Foles beválna egy új csapatnál, de úgy érzem, hogy még mindig az 1/1 team kockáztatna nagyobbat ezzel, nem pedig mi. Meg még az is lehet így slusszpoénként, hogy Sancho mutatja mindenkinek a középső ujját és ő marad az első számú.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fucsállom, hogy ennyivel bele tudtok törődni az 1/1 trade versenybe, hogy a többi csapatnak jobb lesz a pickje, end of story. De emberek, játékost is lehet ám adni 😊
Az anti-Foles brigádnak szerintem most azért kellene rimánkodni, hogy a Raiders nyerjen egyet valahogy és ha kimondott QB-hiányos lesz az 1/1 (a legvalószínűbb a Jets) akkor egy olyan csomagot oda lehetne nekik dobni, hogy
Eagles 1. kör + Nick Foles + még valami apró <----> 1/1.
Így a liga legrosszabb csapata kapna QB-t és további anyagot építkezni, nektek meg jönne a kívánt utsó (?) láncszem.
A dolgot bonyolítja, hogy új edző lesz náluk várhatóan szóval Idziknek QB-hoz kéne HC-t találni ami nem egyszerű. Azt hogy másik csapattal be lehetne-e játszani (Tampa mondjuk), megint másik probléma.

Fan Fiction rovatunkat olvashatták.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Eszembe jutott egy gonosz kérdés, csak hogy tovább bonyolítsam a kérdést.

Ha ebben a pillanatban felajánlaná valaki az 1/1-et, elfogadnátok, vagy folytatnátok így ahogy vagyunk? (Ha elfogadjuk az 1/1-et akor vegyük úgy, hogy vége a szezonunknak)
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha anno egy foles kaliberű qb lett volna itt valószínű hogy nem lennék eagles drukker. Persze jobbulást Folesnak,és tisztelettel beszélek róla, de remélem jövőre nem ő fog kezdeni. Annyira jó most a csapat szerintem,hogy luxus lenne ha másodjára is rajta mennne el a jó po szereplésünk.eaglesmcnabb
Sanchóban ott van a potenciál, gondolom boldog lennél, hogy ha ő lenne jövőre a starter. 😀
Mondjuk így, hogy PO-ba mentek, azért nem lesz egyszerű QB-t találni drafton.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 675 — je suis poloska
Ha anno egy foles kaliberű qb lett volna itt valószínű hogy nem lennék eagles drukker. Persze jobbulást Folesnak,és tisztelettel beszélek róla, de remélem jövőre nem ő fog kezdeni. Annyira jó most a csapat szerintem,hogy luxus lenne ha másodjára is rajta mennne el a jó po szereplésünk.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
3. Foles utálat. Előttem már leírták, hogy mennyit melózik (bye week alatt sem utazott például haza a családjához, hanem maradt a Nova Care-ben), és senki nem akar neki rosszat. Azért az tegnapi eredménykövető, ahol még az is elhangzott, "hogy remélem career ending sérülés" nem erről árulkodik. Legalább a meccs alatt érdemes lenne kiállni a játékosaink és a csapat mellett, aztán itt folytatni a szapulást zárt közösségben, mert különben nem sokban különbözünk a kinti, egész államban gyűlölt fanoktól. 6-2-vel állunk, ezt kell figyelembe venni, semmi más nem számít. Nick Foles jelenleg 15-9-cel áll kezdőként, vagyis pontosan másfél szezonon van túl, ami a tapasztalatot illeti és majdnem kétszer annyi győzelme van, mint veresége, és ebbe a szégyenteljes utolsó Reid év is bele van számolva, amit 1-5-tel hozott le. Az utóbbi két szezonban, Kelly alatt 14-4 a mérlege. Igen hibázik, igen buktunk már el miatta meccset, nem is egyet. Igen, némileg rendszeridegen és igen, néha a hideg kiráz, amikor egy védővel a nyakán, a hátsó lábról elenged egy 40 yardos passzt a pálya közepére. De ugyanakkor meg is nyert nekünk nem egy meccset és a játékostársak valamint az edzők is bíznak benne. Ráadásul ő sem keres kifogásokat, tehát nem arról van szó, hogy nagy arccal tudomást sem vesz a hibáiról. Ahogy a Cardinals ellen elmondta, ő minden támadásnál hozzá kell érjen a labdához, így övé a legnagyobb felelősség a csapatban. Évente kevesebb, mint 1 millióért vállalja ezt a felelősséget, mentor nélkül (Lazor elment, tapasztaltabb QB meg csak a félrenevelt Sanchez van a csapatban), úgyhogy amíg egy longsnapper fizetésért játszik, örüljünk, hogy ez van. Az már más kérdés, hogy ha ennyire bírja csak a nyomást, és így játszik, akkor szabad-e neki nagy fizut adni, de ezt nem a kilencedik héten kell eldönteni, amikor még másfél év hátravan a szerződéséből. Én személy szerint jobbulást kívánok neki, és remélem, úgy tér vissza, ahogy tavaly játszott.
Písz.somebody08
Szépen leírtad, köszönöm, remélem a majmozó is elolvasta, bár ide nem nagyon szokott írni, vagy csak nem emlékszem rá...
több mint 11 éve
Ryans ment IR-re, Prosineckié a rosterhelye Roseman szerint. 😕

Kár, valami rookie ILB-t tesztelhettünk volna (Smallwood pl, aki jónak számít coverben)

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
No akkor Sancho lehet előre lépni...........................

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/jgdihuqzmoosrgomxvyv
Eagles' Nick Foles (broken collarbone) out 6-8 weeks
Life without Nick Foles starts for the Philadelphia Eagles now, as the quarterback will be out six to eight weeks with a broken collarbone, Ian Rapoport reported. How well can Mark Sanchez run the team?
több mint 11 éve
 www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Week-9-Highlight-Video/0d5d914e-a474-4496-bf87-e3ecd019161e
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Kelly CM idei teljesítményéről:

"I think Casey’s been really, really, really consistent and I think he’s got a very, very, very good understanding of what we’re doing defensively," Kelly said. "Can set the front, can make the right calls. He’s an in-the-box linebacker. Can make the tackles from tackle to tackle. I think he’s an instinctive football player. Been really happy with how he’s played this season in particular."

Mintha csak ano-t olvasnám 😀😀Highlander
...vagy, most éppen Ő ivott ano helyett! 😀
több mint 11 éve
Kelly CM idei teljesítményéről:

"I think Casey’s been really, really, really consistent and I think he’s got a very, very, very good understanding of what we’re doing defensively," Kelly said. "Can set the front, can make the right calls. He’s an in-the-box linebacker. Can make the tackles from tackle to tackle. I think he’s an instinctive football player. Been really happy with how he’s played this season in particular."

Mintha csak ano-t olvasnám 😀😀

több mint 11 éve
Egy éve volt az Oakland elleni mészárlás.

Reméljük, Foles ismét úgy tér majd vissza a sérüléséből, mint azon a meccsen.