Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nha, tegnap óta le akarom írni ezt a 4&1 dolgot 3 perccel a vége előtt. Nézzük is meg akkor, hogy milyen forgatókönyvek lehettek volna:Ebben amúgy tök igazad van, és szemléletesen leírtad a dolgot, csak nem tartanám túl fair dolognak elővenni Kelly-t ennyi kritikus labdavesztés mellett. Tény, hogy alakulhatott volna máshogy is a vége, ha tökösebb, de ez már ilyen utolsó szalmaszál dolog volt kb miután saját magunkat nyírtuk ki. Talán legközelebb máshogy dönt ebből tanulva.
Hulkeinstein
több mint 11 éve
Nha, tegnap óta le akarom írni ezt a 4&1 dolgot 3 perccel a vége előtt. Nézzük is meg akkor, hogy milyen forgatókönyvek lehettek volna:Először nézzük azokat a forgatókönyveket, amik akkor alakulhattak volna ki, ha nekimentünk volna:
1. Bevisszük TD-re. Ekkor a Cards all-in módban tolja, nekünk jó az is, ha csak FG távolságig jutnak, vagyis mehet a deep coverage, és fel lehet adni a pálya közepét teljesen, csak az elkapókra koncentrálni. Így rohadt nehéz lett volna végigvinni, és ha megcsinálják, akkor is X.
a, 3 perc alatt 80 yardot végigmegy a Cards. Végeredmény: X
b, nem sikerül végigmenni, a defense megállítja őket, végeredmény: W
2. Nem sikerül bevinni TD-re. Itt onnan indulunk, hogy az ellenfél 2 yardosától indul majd meg X-nél, vagyis rögtön ott al ehetőség, hogy megcsináljuk a safetyt, és mienk a meccs, vagy csak simán megállítjuk őket, és akkor kb. 20 yard kell a FG-hoz kb. 1 perc alatt. Másrészt a Cards nincs WIN-only üzemmódba, nem kockáztatnak, csak a biztosat játsszák, hogy legalább az X tuti meglegyen. a FG-hoz kb. 70 yardot kell menniük biztonságos labdatartással 3 perc alatt.
a, Megcsinálják a 70 yardot, végeredmény: L
b, Lepörgeti kaz órát, de marad az X
c, safety, vagy mi rúgunk FG-t, ekkor W
Nézzük a FG-t:
A Cardsnak ekkor 50 yard kell csupán az X-hez. Ez 3 perc alatt, 1 időkéréssel 4 downnal számolva sztem nagyon easy, még úgy is hogy kíválóan játszott a védelmünk. Értem a bizalmat, de ilyenkor mindent bevet az ellen, otthon is vannak, az offense is robanékony, sztem itt túl gyakran csinálnak ahhoz pontot, hogy nekünk jó legyen. De ehelyett jött a TD, ahogy azt sejtettem, és még idő is volt hogy még egyszer fájjon a szívünk a meccsen.
Jó dolog az, hogy Chip bízik a védőkben, de ha nekimegyünk, akkor is mindenképpen felkerülnek a pályára, és megcsinálhatják a stopot. Ha kihagyjuk, még kedvezőbb helyzetben lesz a D, ha TD, akkor meg ugyanott vannak ahol a FG-nál. A másik meg az ,hogy én azért szerettem bele Chip-be, mert egy tökös, bevállalós edző, aki meg meri lépni ezeket, pont ez volt a bajunk Reid-del, erre tök ugyanaz a hiba, nyilván az ellenfél kihasználja.
Van egy Shady, van egy Polk, a többiek is részt tudnak venni egy esetleges trükkös játékban, a falunk se rossz, QB sneak is játszhatott volna, vagy beküldeni a D-linet is, hogy benyomják az ellent, bármi. De ezzel a húzással az ellenfél kezébe adod a sorsodat, és reménykedsz hogy hátha bénáznak,ez a hozzáállás meg nem tetszik, tessék megcsinálni a legerősebb egységünknek a meccset eldöntő playt, és akkor nincs miről beszélni.
És a végére egy kis matek, hogy az egyes eseteknél mennyit kell haladnia a Cards O-nak, hogy ne nyerjük meg a meccset:
TD-nél: 80 yard
4&1 sikertelennél: 70 yard
FG-nál: 50 yard
Ismétlem, mindezt 3 perccel a vége előtt, hazai közönség előtt a "sziporkázó" CB-párosunk ellen.
több mint 11 éve
Kelly azt nyilatkozta, hogy nem volt tiszta rálátásuk egy elérhető kameraállásból sem, ezért nem dobott pirosat Polk futásánál, valamint azt is elmondta, hogy erősen gondolkozott azon, hogy nekimenjünk negyedikre, beszéltek is róla a 2 minute warning alatt, de látva a védelem jó teljesítményét, bízott bennük, hogy képesek lesznek kivédekezni. QB sneak-et meg nem tervezett, mert nem akart úgy járni mint tavaly a Dallas ellen.A két interceptionről meg elmondta, hogy red zone-ban 1st downra, amikor omlik össze a zseb, soha nem szabad beerőltetni a labdát, inkább dobta volna ki Foles. A másodiknál meg tisztának látta Coopert, egyszerűen egy rossz dobás volt.
Kérdezték még a rengeteg passzjátékról és a kevés futásról, de nem akarja egyensúlyba hozni a kettőt, ő egyszerűen csak előre akar haladni, és megnyerni a meccset. Soha nem tervezi meg előre, hogy most x futás lesz meg x számú passzjáték, meg volt elégedve a támadójáték hatékonyságával.
Sproles nem érezte játékra képesnek magát, ezért nem játszott, remélhetőleg a következő meccsen már bevethető lesz.
több mint 11 éve
Maclin tényleg nagyot játszik, reméljük kitart a formája még pár évre, és azért látszik, hogy JM-ben és Huff ban is lenne fantázia. Csak Huff kezét bekenhetnék tényleg már valamivel, mondjuk némi Gatorade-l 😀Ami biztos: vasárnap az OL rendesen tesztelve lesz, főleg ha esetleg Clowney is újra nagyobb szerepet kap, Foles kapkodhatja a levegőt rendesen...
Reméljük Fitzből nem csinálunk Fitzmagic-t....
több mint 11 éve
Legyünk pozitívak..., nyer a Washington, és akkor sokkal mosolygósabbak leszünk!😀
több mint 11 éve
Arrol sem Foles tehet,hogy Huff az endzone előtt fumblizik...
több mint 11 éve
Elfogultak a kommentátorok..., lehet, de elfogultak a kommentelők is! 😀Maclin 187 yard, 2 TD, és halványan sem dicsérjük meg...😛
Maclin 632/6, DeSean 528/3 csak megjegyzés szintjén...
több mint 11 éve
"Tetszett még Henery 54 yardos field goalja" ???😀😀😀 Henery-nek is tettszett volna, ha életében egyszer is rúgott volna 😕)sümegphillyfanNyilván nem őt akartam írni, de így legalább vicces 😀
több mint 11 éve
Igazából összetett okok vezettek a vereséghez: 1. Későn írtam be hogy Gameday
2. Ano nem ivott eleget, mert nem küldtünk neki magunktól italt
3. Nem volt CM hype
4. TH hype volt, de csak minimális ,azt is leoltottam
5. Már megint hiányzott az "Ellenséges vonalak mögött", így Kellyéknek nem voltak megfelelő információi a felkészüléshez
Tehát az egész Eagles topic mongyon le 😀 :p
több mint 11 éve
kickoff.blog.hu/2014/10/27/otkettomustaine"Tetszett még Henery 54 yardos field goalja" ???😀😀😀 Henery-nek is tettszett volna, ha életében egyszer is rúgott volna 😕)
több mint 11 éve
jó volt a meccs. A csapatról nem írnék, mert már sokan megtették. Amúgy sem tudnék semmi újat hozzáfűzni.1. Gyulát eleve be sem kellene engedni a stúdióba.... annyi élet van abban az emberben mint egy 2 hete a tínédszer ágya alatt aszalódó óvszerben. Csak úgy ég benne a tűűűűz 😀😀😀😀
Viszont a meccs körítésével kapcsolatban 2 dolog is bassza a csőrömet.
Az 1. a sporttv. A két kommentátor. És most nem is az, hogy az évek alatt teljesen bebizonyosodott hogy Gyula szakkomentátori képességei kimerülnek abban hogy, "átlépte a sárga vonalat, tehát first down". Hanem maga a sporttv ez a fajta kommentátor páros kiosztása. Egy nyíltan Cowboys drukkoló szakkomentátort egy Eagles meccsre berakni merész húzás volt, és Gyula nagyon sok esetben nem tudott elvonatkoztatni az ősi rivális gúnyos megjegyzéseitől hanglejtéseitől. És Ricsi aki bár nem nyíltan, de biztos vagyok benne hogy ki nem állhatja az Eaglest. Kettő anti Eagles-t a székbe ültetni egyszerre merész volt.
A 2. ami már egyre jobban be bizonyosodik és ami nagyobb szar mint 2 kommentátor. Az amerikai NFL fanok retardációja. Megszoktam, hogy egy egy rangadón nem verik agybafőbe egymást az ellentétes szurkolók. Nehezen de lenyeltem még azt is, hogy együtt sütögetnek mintha örök barátok lennének ahelyett hogy a másikat jól pofánbasznák meleg grillráccsal. Melegséggel tölti el a szívemet, mikor azt olvasom hogy az Eagles fanok milyen gaztette tettek végre. De azt nem tudom megemészteni, hogy egész meccsen Eagles mezes szurkolók csináják a noiset mikor támadnának Folesék. Ők is ott verik a falat meg visítanak meg fújolnak, mikor elvileg nekik kussban kéne ülniük, hogy kedvenc irányítójuk érthetően leadja az utasításokat a társaknak. Nem bazdmeg, ezek a félrenevelt hamburgeren felnőtt eagles mezes szurkolók ugyanúgy püfölik a falat, visítanak, gúnyosan mutogatnak... Sok volt, szarabbul esett minthogy nem tudtuk megnyerni a meccset...ano92
2. Ezen a grillrácsos dumán besírtam 😀
több mint 11 éve
Szerintem ha ezt csütörtökön beírod ide, annyi piát postáztunk volna, hogy tuti nyerünk 😀nem volt semmim 😀ano92jó volt a meccs. A csapatról nem írnék, mert már sokan megtették. Amúgy sem tudnék semmi újat hozzáfűzni.ano92Miért nem ittál? 😥mustaine
több mint 11 éve
nem volt semmim 😀jó volt a meccs. A csapatról nem írnék, mert már sokan megtették. Amúgy sem tudnék semmi újat hozzáfűzni.ano92Miért nem ittál? 😥mustaine
több mint 11 éve
jó volt a meccs. A csapatról nem írnék, mert már sokan megtették. Amúgy sem tudnék semmi újat hozzáfűzni.ano92Miért nem ittál? 😥
több mint 11 éve
jó volt a meccs. A csapatról nem írnék, mert már sokan megtették. Amúgy sem tudnék semmi újat hozzáfűzni.Viszont a meccs körítésével kapcsolatban 2 dolog is bassza a csőrömet.
Az 1. a sporttv. A két kommentátor. És most nem is az, hogy az évek alatt teljesen bebizonyosodott hogy Gyula szakkomentátori képességei kimerülnek abban hogy, "átlépte a sárga vonalat, tehát first down". Hanem maga a sporttv ez a fajta kommentátor páros kiosztása. Egy nyíltan Cowboys drukkoló szakkomentátort egy Eagles meccsre berakni merész húzás volt, és Gyula nagyon sok esetben nem tudott elvonatkoztatni az ősi rivális gúnyos megjegyzéseitől hanglejtéseitől. És Ricsi aki bár nem nyíltan, de biztos vagyok benne hogy ki nem állhatja az Eaglest. Kettő anti Eagles-t a székbe ültetni egyszerre merész volt.
A 2. ami már egyre jobban be bizonyosodik és ami nagyobb szar mint 2 kommentátor. Az amerikai NFL fanok retardációja. Megszoktam, hogy egy egy rangadón nem verik agybafőbe egymást az ellentétes szurkolók. Nehezen de lenyeltem még azt is, hogy együtt sütögetnek mintha örök barátok lennének ahelyett hogy a másikat jól pofánbasznák meleg grillráccsal. Melegséggel tölti el a szívemet, mikor azt olvasom hogy az Eagles fanok milyen gaztette tettek végre. De azt nem tudom megemészteni, hogy egész meccsen Eagles mezes szurkolók csináják a noiset mikor támadnának Folesék. Ők is ott verik a falat meg visítanak meg fújolnak, mikor elvileg nekik kussban kéne ülniük, hogy kedvenc irányítójuk érthetően leadja az utasításokat a társaknak. Nem bazdmeg, ezek a félrenevelt hamburgeren felnőtt eagles mezes szurkolók ugyanúgy püfölik a falat, visítanak, gúnyosan mutogatnak... Sok volt, szarabbul esett minthogy nem tudtuk megnyerni a meccset...
több mint 11 éve
Nehéz bármit is írni anélkül, hogy ismételgetném a korábban elhangzottakat.Tetszetős játékot nyújtottunk, de baromi bosszantó, hogy így kikaptunk. Nem csodálom, hogy a passzjáték túl nagy hangsúlyt kapott volna. Amikor futni próbáltunk ment is és a passzok is mentek. 521 yardot termeltünk ezt nem kell se magyarázni se kifogásolni. Támadó oldalon bazi erősek voltunk. Két kulcsszituációban elvesztett labda és Foles gyökérsége ami a vereségünk kulcsa. Rossz volt nézni ahogy össze-vissza röpködtek a homályai, ezt még megtoldotta két INT-tel. Amikor szerencsésen sikerült normálisan megdobnia, rossz nem sült ki belőle. Tudjuk, hogy 3rd downoknál és kulcsszitukban a rutinnak nagy szerepe van, a mindent eldöntő utolsó passzt rádobni egy rookie-ra hiba volt. Azt sem bánnám, ha lemaradnánk a PO-ról de kukázzunk már egy épkézláb irányítót.
A front7 pedig atom és a sec-ről is csak annyit, amit annyiszor ismételgettünk...hiába hozzák le faszán a meccset ha becsúszik egy-két ilyen katasztrofális hiba és ha jó az ellen, márpedig kitűnő volt, akkor kegyetlenül kihasználják.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Jó meccs volt srácok... az utolsó pillanatig 200 volt a pulzusom. Fortuna velünk volt mint a szezonban eddig szinte minden meccsen.... mi sem lehetünk elégedettek.... 3 TO-ból nem sok pontot termelt az O-nk.Nekünk időnként így is elég iszonyat 😀
Foles nagyon ingadozó... a mindkét INT-nél alul dobta a WR-t amit jól olvasott a CB.... ezek elég komoly hibák.... ha ezek nem lennének iszonyat lenne a csapat.silent7939
A Cooper INT nél szerintem "némi" MissCom is lehetett azon túl, hogy idióta passz volt.
több mint 11 éve
Jó meccs volt srácok... az utolsó pillanatig 200 volt a pulzusom. Fortuna velünk volt mint a szezonban eddig szinte minden meccsen.... mi sem lehetünk elégedettek.... 3 TO-ból nem sok pontot termelt az O-nk.Foles nagyon ingadozó... a mindkét INT-nél alul dobta a WR-t amit jól olvasott a CB.... ezek elég komoly hibák.... ha ezek nem lennének iszonyat lenne a csapat.
több mint 11 éve
Cary Williams: "Hat’s off to No. 12 for being one of the fastest guys in the league. Thought I was gonna be able to catch him."HighlanderA kedvenc pillanatom az volt, amikor a rendkívüli intelligenciával rendelkező Cary Williams 1:30-cal a vége előtt megpróbálta szerelni Brownt az 1 yardos vonalon. Na akkor aztán kurva sok időnk maradt volna a végére 😀
több mint 11 éve
Csóri Matthews, ő aztán semmiről nem tehetett:Jordan Matthews on final play:"At the end of the day, Nick gave me a chance & I’ve got to make a play for the team.You've got to find a way"
Chip: "Can't turn the ball over like we did and beat a good team."
Shady on whether he expected the 62-to-26 pass-run ratio: “No, no, no, I didn’t expect that."
Cary Williams: "Hat’s off to No. 12 for being one of the fastest guys in the league. Thought I was gonna be able to catch him."
- Foles' 62 pass attempts tied the franchise record set by Randall against the Bears at Soldier Field in 1989.
- Foles is the first Eagle QB with nine interceptions through seven games since Randall Cunningham in 1989.
- Parkey tied franchise record with three 50-yarders in a season. Also: Tom Dempsey (1971), Tony Franklin (1979), Paul McFadden (1984).
- Parkey has played 7 NFL games, and he's 4th in Eagles history with three field goals of 50 yards or more.
- Eagles are the 11th team in NFL history to gain 521 or more yards and score 20 or fewer points.
- McCoy (20 carries, 83 yards) just third RB to go over 80 yards on Cards since start of last season. Joins Frank Gore and Marshawn Lynch.
Na ezt nem gondoltam volna:
- This was the first game in Eagles history in which they've allowed two passing TDs of 75 yards or more.
- Eagles allowed no passing TDs of 75 yards or more during 7-year period from 2000 through 2006. Allowed two in second half Sunday.
több mint 11 éve
Amúgy nagyobb hibának tartom Fitz TD-jét 3&10-re mint az utolsó hosszút. Egy Brown féle TD végig ott lógott a levegőben, de az első az csúnya volt. De tök mindegy amúgy, mert ez a védelem bőven jó volt ma egy W-re.Mindegy most már, a Dallas meccsig hozni kell egy 8-3-as mérleget, ami szerintem abszolút reális, és lerendezi a két csapat egymás közt. Sproles is lesz jövő héten (ma egyébként nagyon jól jött volna), Kendricks már most is játszott, lehet h Kelce is lesz már a Texans ellen, Mathis meg két hét múlva visszatér. Az alapemberekkel meglátjátok, hogy jobb lesz az O#, én ebben biztos vagyok. Ráadásul idén sanszosan a második hely is PO-t érhet majd. De erre egyelőre kár gondolni is.
több mint 11 éve
Jah. amúgy még remélem CW-nek egész idényre befogjuk a lepénylesőjét, és a DL az LB sor tagjaival kicsit megdolgozza a srácot D
több mint 11 éve
Írtam is, hogy ezt fel lehet róni neki, de ez még mindig csak egy dolog a többivel szemben, nem gondolom, hogy itt ment el a meccs. Erős túlzás lenne azt állítani.3 percnél nem challengelni a Polk-futást is hatalmas hiba volt. Szvsz nem nekimenni is.HulkeinsteinMiért a play call? csak egy adat: passz 62!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! futás 21!!!!!!!!!!!! ilyet Reid idejében láttunk de ott se nagyon. Mellesleg ha jól néztem Reid több futást hívott mint passzt értitek ti ezt???? Nyertek is.Ebben igazad van, hogy futhattunk volna többet, mert simán működött a dolog, de arról nem Kelly tehet, hogy Huff kezéből kiverik, Foles meg alap passzokat dob az ellenfél kezébe. Ráadásul ma még a hosszú passzok is ültek, egyszerűen nem tudom Kelly nyakába varrni ezt. Ő sem tud csodát tenni ha a pályán alapvető hibákat vétenek a játékosok.Highlander
S igen mikor a TO volt, azt is elszórakoztuk, ahelyett, hogy szépen felépített hosszú drive-l ami egyébként a végén ült elvittük volna....
Két marha egyszerű hosszú játékkal vertek meg, nem igaz, hogy hasonlókat a nagy O mágus Chip nem tudott volna kitalálni........... nem hiszem, hogy Foles magától hajigálta a végén be a sarokba a labdákat. Igen ezért kéne neki tudni áthívni átrendezni, de kérdés ebben mennyire van szabadsága....
No mindegy bízzunk a csodában.....dande
több mint 11 éve
Őrültség lett volna nekimenni szerintem, de a challenge az valóban hiányzott. Semmit nem vesztenivaló nem volt a piros zászlóval.