NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
22
7
Philadelphia Eagles
Mondjuk innentől tuti lesznek mások is akik megpróbálják és előbb utóbb sikerül. Úttörő csapat na 🥳Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂annyit finomítani kell a technikán, hogy ne tenyérrel próbálja elkapni, sztem az lehetetlen, mert ha alárakja akkor arról pattan fel. (mondjuk úgy meg fumbli??)
PhillyBeast
én inkább az alkarom próbálnám alárakni.
gedam
Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂annyit finomítani kell a technikán, hogy ne tenyérrel próbálja elkapni, sztem az lehetetlen, mert ha alárakja akkor arról pattan fel. (mondjuk úgy meg fumbli??)
PhillyBeast
én inkább az alkarom próbálnám alárakni.
Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂
PhillyBeast
"I seen it on YouTube and some high school kid attempted it and he actually caught it. I attempted it and I didn’t catch it." -- Jalen Carter https://t.co/eRw42YJjAt
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) November 21, 2023
😀
Egyébként Hurts a legfiatalabb QB aki két egymás utáni évben 9-1-re vezette a csapatát 😊
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
Innentől a következő 4 meccset hátradőlve nèzem lehet bármi (reméljük a csapat nem 😛) aztán az utolsó 3t hozzuk ès PO
Fly
Ja ès ez a szezon is màr pozitív 😉
In our winning era pic.twitter.com/SnnPIUyU0i
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 21, 2023
Csúsztak-másztak, ahogy az eddigi meccseken is, és nem adták fel akkor sem, amikor eléggé reménytelennek tűnt a helyzet. Túlélték a borzalmas offense playhívást is, és a végére kicsit rászolgáltak a szerencsére. Este majd bővebben ...

Igazad van most se lett, egy szoros W maradhat 😛Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.
dande2
Rataxes
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.
dande2
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
Birds en route@pepsi | #FlyEaglesFly
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 20, 2023
🎨: @timgough pic.twitter.com/xeMtwsFQeg
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?Elvileg ez a legfrissebb
MrMiksa
DE Derek Barnett has been downgraded to out for personal reasons. https://t.co/U68GApbmtv
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 19, 2023
Szerkesztette: dande2
Valódi Gameday 🙂
Én ugyan nem értem miéről van szó de viccses biztos 😛NFC East Meeting Week 10#DallasCowboys | #FlyEaglesFly | #NYGiants | #HTTC pic.twitter.com/byvMEOPfjQ
— Cameron Magruder (@ScooterMagruder) November 16, 2023
😆😉
warr_b
Mindenesetre még egy kis Hurts hype, amit reméljük február közepéig csak fokoz 😀
sumersports.com/the-zone/jalen-hurts-is-playing-like-an-mvp-again/
NFC East Meeting Week 10#DallasCowboys | #FlyEaglesFly | #NYGiants | #HTTC pic.twitter.com/byvMEOPfjQ
— Cameron Magruder (@ScooterMagruder) November 16, 2023
😆😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Start your afternoon with the mid-season Top 10 🤌 pic.twitter.com/kiMDQRDTwV
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 15, 2023
Celebrating @DeVontaSmith_6 25th with 25 of his top plays! 🎉 pic.twitter.com/pvb044zOFg
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 14, 2023
www.nbcsportsphiladelphia.com/nfl/philadelphia-eagles/breaking-down-jalen-hurts-unprecedented-improvement-in-accuracy/545640/?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3PSrOlfy2bxu_5cBEaj7w01JUNuB2-ZdCrf-KHleqfJXUidGVmQ7CZh3s