NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
G.P. Cincinnati Bengals 420
Gratulálok. A zebrák mindent megtettek ismét a főnökökért de az is kevés volt.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Carter ahogy megpróbálta elkapni a spikeot??? 😂😂😂😂
PhillyBeast
annyit finomítani kell a technikán, hogy ne tenyérrel próbálja elkapni, sztem az lehetetlen, mert ha alárakja akkor arról pattan fel. (mondjuk úgy meg fumbli??)
én inkább az alkarom próbálnám alárakni.
gedam
Mondjuk innentől tuti lesznek mások is akik megpróbálják és előbb utóbb sikerül. Úttörő csapat na 🥳
több mint 2 éve
gedam 6 267
PhillyBeast
annyit finomítani kell a technikán, hogy ne tenyérrel próbálja elkapni, sztem az lehetetlen, mert ha alárakja akkor arról pattan fel. (mondjuk úgy meg fumbli??)
én inkább az alkarom próbálnám alárakni.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
PhillyBeast

😀

Egyébként Hurts a legfiatalabb QB aki két egymás utáni évben 9-1-re vezette a csapatát 😊
több mint 2 éve
PhillyBeast Philadelphia Eagles 70

AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 2 éve
Először veresèg a Jetstől először győzelem a Chiefs ellen 1-1 😛

Innentől a következő 4 meccset hátradőlve nèzem lehet bármi (reméljük a csapat nem 😛) aztán az utolsó 3t hozzuk ès PO

Fly

Ja ès ez a szezon is màr pozitív 😉
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 616 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trollolo
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Byard, Blankenship, Roby nagyot játszottak

több mint 2 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Big Red-et legyőzni a bye week után szinte a lehetetlennel egyenlő, különösen hazai pályán.

Csúsztak-másztak, ahogy az eddigi meccseken is, és nem adták fel akkor sem, amikor eléggé reménytelennek tűnt a helyzet. Túlélték a borzalmas offense playhívást is, és a végére kicsit rászolgáltak a szerencsére. Este majd bővebben ...

több mint 2 éve
Úgy látszik a félidőben bepótoltuk amit a bye weeken elmulasztottunk 🥴
több mint 2 éve
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏
dande2
Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.
Rataxes
Igazad van most se lett, egy szoros W maradhat 😛
több mint 2 éve
PhillyBeast Philadelphia Eagles 70
Szeretem ezt a csapatot 😍

AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 2 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏
dande2
Az elmúlt kb. 30 meccsen nem volt ellenünk semmiféle blowout.

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?
MrMiksa
Elvileg ez a legfrissebb

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?
több mint 2 éve
Ne csakk megrángassuk borzoljuk össze Reid papa bajuszát 😛

Valódi Gameday 🙂
több mint 2 éve
Majdnem Gameday 🥳
több mint 2 éve

😆😉
warr_b
Én ugyan nem értem miéről van szó de viccses biztos 😛

Mindenesetre még egy kis Hurts hype, amit reméljük február közepéig csak fokoz 😀

sumersports.com/the-zone/jalen-hurts-is-playing-like-an-mvp-again/
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

😆😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
több mint 2 éve
HB,☺️

több mint 2 éve
Jikes 😁

www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02X5mwTivoTVSYT7iKTB9VtnZ5ZZhkGXhMkDnMwp5hUVBJWQaRuN374oLSAPudQ8Cil&id=100063759483539&post_id=100063759483539_pfbid02X5mwTivoTVSYT7iKTB9VtnZ5ZZhkGXhMkDnMwp5hUVBJWQaRuN374oLSAPudQ8Cil
több mint 2 éve
Egy kis Hurts hype itt nagy pihenőbe 😛

www.nbcsportsphiladelphia.com/nfl/philadelphia-eagles/breaking-down-jalen-hurts-unprecedented-improvement-in-accuracy/545640/?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3PSrOlfy2bxu_5cBEaj7w01JUNuB2-ZdCrf-KHleqfJXUidGVmQ7CZh3s
több mint 2 éve