Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 553 — rabszolga
Nagyobb nevek, akik maradtak:
Safety:
- James Ihedigbo - Ravens
- Chris D. Clemons - Dolphins
- Nate Allen - Eagles
- Steve Gregory - Pats
- Kendrick Lewis - Chiefs
- Thomas DeCoud - Falcons
- Major Wright - Bears

CB:
- Captain Munnerlyn - Panthers
- Walter Thurmond - Seattle
- Corey Graham - Ravens
- Chris Owens - Falcons
- Nolan Carroll - Dolphins
- Chris Cook - Vikings
- Richard Marshall - Chargers
több mint 12 éve
Malcolm Jenkins: $5m signing bonus, base $1m 2014 [fully guar.], $4m in 2015 [$2.5m guar.], $5m in 2016. $500,000 roster bonus in March 2016Shawn84
Szóval akkor 2016-ban simán cut-olhatjuk cap-hit nélkül, jövőre (amikor csak 4 millát fog elvenni a cap-ből) pedig 1,5 millát spórolhatunk a kivágásával?
több mint 12 éve
Ware? 3-4 fit, ismeri a csapatot 😛, cap space is van rá, ráadásul elnézve a többi NFC Eastes gárda eddigi munkáját megint PO-ban harcolhat, szerintem bőven van reális esély a leigazolására.kristof
Azért nem írta bele, mert mégiscsak már 32 éves lesz, plusz ahogy írtam korábban akkor nagy eséllyel T.Cole-t el kéne küldeni, meg hasonlók. Ő se az a kimondott must-sign-guy.

Jah és amúgy Denverbe megy vizitre.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Malcolm Jenkins: $5m signing bonus, base $1m 2014 [fully guar.], $4m in 2015 [$2.5m guar.], $5m in 2016. $500,000 roster bonus in March 2016
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 331 — Eagles fan
Összességében azért erre számítottam. Nem volt "sztárigazolás" ahogy azt Roseman is felvázolta pár hete. Jenkinsnél el tudtam vna képzelni jobb kvalitásokkal bíró játékost is, de ahogy elnézem a szerződését Ő ide a rutinja miatt érkezett és arra az esetre ha beütne a káosz..azaz lesérülne a kezdőnk. Mert valahogy most az az érzésem, hogy nem kezdőként számítunk rá...illetve tuti, hogy érkezik még valaki (esetleg Pryor?...örülnék). Ez a 8,5 millió garantált elosztva 3 évre nem is vészes és ha nem kell sokat fent lennie akkor nem is fog nőni ez az összeg jelentősen. ( + ha beválik az érkező játékos akkor jöhet a trade vagy cut...gondolom jól el lesz osztva a garantált, hogy 1 vagy 2 év múlva ne legyen akkora érvágás a dead money) Felmerült bennem is a kérdés, hogy akkor miért nem Allennel hosszabbítunk. (?) Elég lenne csak a számaikra nézni és nem is lenne ez kérdés, de szerintem az is közrejátszott, hogy a háttérben Allen is többre vagy hosszabb távra számítana(kezdőként.....mi meg többet szeretnénk egy kezdőtől).
Mindenesetre a nap legpozitívabb pillanata D. Jones hosszabbítása volt. Igazán megérdemelte, az előző szezonban remek munkát végzett...remélhetőleg folytatja a jó játékot. A folytatásban még érkezhet pár játékos a mélység miatt (OL + QB esetleg CB), de ez is megoldható a drafton.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 097 — Apu ökölbeszorított keze
Nem vagyok boldog ezzel a S igazolással.
Látva,hogy mondjuk Byrd 9 milliót kapott relatív az az 5.5m neki de most sok jót nem olvasok róla...
De bízni kell,hogy tudják mit akarunk tőle....

több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 934 — Eagles & Seahawks fan
Lassan mindenki elfogy...valszeg marad ebből az a verzió, hogy brutál nagy cap space-ünk lesz....
több mint 12 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 171 — Browns GM
Jelenleg nincsen senki nagy sztár a piacon, aki nekünk kéne és annyira hasznunkra lehetne.
(...)
OLB - nem volt a piacon nagy sztár, de még kicsi sem
Bébé
Ware? 3-4 fit, ismeri a csapatot 😛, cap space is van rá, ráadásul elnézve a többi NFC Eastes gárda eddigi munkáját megint PO-ban harcolhat, szerintem bőven van reális esély a leigazolására.

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Steelers gave former Panthers S Mike Mitchell a five-year, $25 million deal, per source.

ennek fényében lehetne értékelni a Jenkins-féle szerződéstmustaine
grade: shit

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Steelers gave former Panthers S Mike Mitchell a five-year, $25 million deal, per source.

ennek fényében lehetne értékelni a Jenkins-féle szerződést

több mint 12 éve
Nagy pénz nagy foci, kis pénz kis foci. Thats all. Véleményem szerint nem szabad fukarkodni jelen esetben a cap spaccel, csakhát nem tudhatjuk mit tervez a vezetőség, a jövővel kapcsolatban... Sajna 😀ano92
Közhelyek pufogtatása helyett inkább nézz rá a Seahawksra. 😉Greengo
sajna csak közhelyekre futja, mivan ma. National ano hating day?ano92
Ne vedd fel...csak magas labda volt...... 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nagy pénz nagy foci, kis pénz kis foci. Thats all. Véleményem szerint nem szabad fukarkodni jelen esetben a cap spaccel, csakhát nem tudhatjuk mit tervez a vezetőség, a jövővel kapcsolatban... Sajna 😀ano92
sajna csak közhelyekre futja, mivan ma. National ano hating day?

több mint 12 éve
és a Dallasra 😀
több mint 12 éve
Közhelyek pufogtatása helyett inkább nézz rá a Seahawksra. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Donnie Jones Eagles deal is three years $5.5 million, including $1 million guaranteed.mustaine
Gondolom azaz 1 milla idén garantált, utána meg cap-bünti nélkül cut-olhatjuk.
Fasza szerződés.
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Donnie Jones Eagles deal is three years $5.5 million, including $1 million guaranteed.

több mint 12 éve
Jelenleg nincsen senki nagy sztár a piacon, aki nekünk kéne és annyira hasznunkra lehetne.
QB - nem kell (nem is volt)
RB - nem kell
WR - nem kell
OL - nem kell
DL - nagy sztár itt se kell
OLB - nem volt a piacon nagy sztár, de még kicsi sem
ILB - nem kell, de itt sincs semmi sztár
CB - Revis, de ugye érte se vagyunk annyira oda, meg nem is kéne ide sztárCB
S - Byrd után érdeklődtünk/érdeklődünk, gondolom vmi nem stimmelt

És ennyi. Egyszerűen ez nem vmi jó FA-piac.
Számunkra egyszerűen Byrd kivételével nincsen must-guy. Bár Ő se az a must, mert vele kapcsolatban is van elég kérdőjel.
több mint 12 éve
Nagy pénz nagy foci, kis pénz kis foci. Thats all. Véleményem szerint nem szabad fukarkodni jelen esetben a cap spaccel, csakhát nem tudhatjuk mit tervez a vezetőség, a jövővel kapcsolatban... Sajna 😀

több mint 12 éve
És kire költenéd el a továbbra is igen nagy cap space-t?
Értem én, hogy ne vegyünk sztárokat nagy pénzért, de akkora cap space-ünk van, hogy nagyobb kockázat nélkül adhatunk a kerethez egy top DB-t. Akkor meg miért ne?Hulkeinstein
A jövő miatt lehet nem kéne annyira dobálózni.
2015:
- Ha beválik Foles, akkor szerződést kell hosszabbítani vele, ami nagyon nem lesz olcsó.
- Ha Kendricks jól játszana idén, akkor vele is hosszabbíthatnánk, nehogy a végén elveszítsük a FA-n (2015-ös szezon végéig van szerződése)
- Thornton, Maclin is szóba jöhet ugyanezen okból.

Igaz jövőre már többet tudunk játszani a cap-el, de ha pl. Foles beválik akkor (nem vok tisztába a QB-fizukkal) évi 15 millát szerintem kéne neki adni.

De nem hiszem, hogy lesz vmi igazán nagy durranás (nem is jó a piac) inkább több közepes játékost fogunk szerződtetni, rugalmas szerződéssel.

Mike Neal, Graham, N.Allen, Cody ide hozatalát pl. tudnám díjazni.Bébé
De ezek feltételezések. Se a pénz, se a lehetséges jövő nem hoz pontokat a csapatnak. Ha meg nem válnak be az említettek, akkor meg ott csücsülünk majd 50-60M$-ral, és tömhetjük be a lyukakat kapkodva, miközben a játékosok tudják, hogy van pénz, ezért kérhetnek irreálisan sokat. Inkább azon kelljen aggódni, hogy valaki annyira jól játszott, hogy nehéz megtartani, mint azon, hogy vajon a középszerű igazolások hogyan válnak majd be élesben.
több mint 12 éve
Értem én, hogy ne vegyünk sztárokat nagy pénzért, de akkora cap space-ünk van, hogy nagyobb kockázat nélkül adhatunk a kerethez egy top DB-t. Akkor meg miért ne?Hulkeinstein
A jövő miatt lehet nem kéne annyira dobálózni.
2015:
- Ha beválik Foles, akkor szerződést kell hosszabbítani vele, ami nagyon nem lesz olcsó.
- Ha Kendricks jól játszana idén, akkor vele is hosszabbíthatnánk, nehogy a végén elveszítsük a FA-n (2015-ös szezon végéig van szerződése)
- Thornton, Maclin is szóba jöhet ugyanezen okból.

Igaz jövőre már többet tudunk játszani a cap-el, de ha pl. Foles beválik akkor (nem vok tisztába a QB-fizukkal) évi 15 millát szerintem kéne neki adni.

De nem hiszem, hogy lesz vmi igazán nagy durranás (nem is jó a piac) inkább több közepes játékost fogunk szerződtetni, rugalmas szerződéssel.

Mike Neal, Graham, N.Allen, Cody ide hozatalát pl. tudnám díjazni.
több mint 12 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Azért ez a secondary nekem még mindig nagyon nem tetszik. Gondolom a cél nálatok is a minél fényesebb playoff szereplés, viszont ilyen secondaryvel ez nem nagy javulás tavalyhoz képest, tavaly pedig szanaszét szopatták őket.Hulkeinstein
Érkezne még N.Allen valamint Corey Graham a CB-sorban, akkor draftra menvén bőven jók vagyunk. (persze vet. minimumért még depth-et kell szerezni FA-ról) A FA igazolásoktól függetlenül a draftról mindenképpen kell hozni S-t és CB-t.
Majd május közepén megéri értékelni, hogy papíron erősödtünk-e vagy sem.Bébé
Értem én, hogy ne vegyünk sztárokat nagy pénzért, de akkora cap space-ünk van, hogy nagyobb kockázat nélkül adhatunk a kerethez egy top DB-t. Akkor meg miért ne?
Sorry a nagy pénzköltés iránt ihajlam miatt, de Arsenal szurkoló vagyok 10 éve, és aki nem ismerné a csapatot, arról vagyunk híresek, hogy akkor sem költünk, ha folyik ki a széfből a pénz, és 9 év alatt 0 trófeát sikerült ezzel a stratégiával összekaparni, úgyhogy nem nagyon támogatom 😀Hulkeinstein
Jövőre Foles draft class-ával hosszabbítani lehet és kell is (Cox, Kendricks, Foles, Boykin). Ezen kívül biztos hogy fogunk költeni FA-ben is, lehet még trade is 😊 És nem kirívóan nagy a cap spaceünk. RÁadásul át lehet tolni a fel nem használt spacet következő évre. Ha lenne olyan top db aki részünkre is az, akkor költenénk rá sztem, de csak azért nem kell hozni valakit mert ő a legjobb a piacon. Lásd anno Nnamdi...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 435 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sztem Byrdről lemondhatunk, már aláírt volna ide, ha lenne esély rá. Hacsak úgy nem történik minden mint anno Chippel 😛

Róla viszont biztos lemondhatunk: Lions free-agent DE Willie Young is visiting the Jaguars.

Bocs félre olvastam csak látógatóba megy még nem aláírt, de szerintem ő sem hozzánk jön
több mint 12 éve
Ware-t nem lesz könnyű megszerezni. (Már ha akarjuk.)
NFL.com's Ian Rapoport reports free agent DE/OLB DeMarcus Ware is already drawing interest from "six playoff teams."
több mint 12 éve
Azért ez a secondary nekem még mindig nagyon nem tetszik. Gondolom a cél nálatok is a minél fényesebb playoff szereplés, viszont ilyen secondaryvel ez nem nagy javulás tavalyhoz képest, tavaly pedig szanaszét szopatták őket.Hulkeinstein
Érkezne még N.Allen valamint Corey Graham a CB-sorban, akkor draftra menvén bőven jók vagyunk. (persze vet. minimumért még depth-et kell szerezni FA-ról) A FA igazolásoktól függetlenül a draftról mindenképpen kell hozni S-t és CB-t.
Majd május közepén megéri értékelni, hogy papíron erősödtünk-e vagy sem.Bébé
Értem én, hogy ne vegyünk sztárokat nagy pénzért, de akkora cap space-ünk van, hogy nagyobb kockázat nélkül adhatunk a kerethez egy top DB-t. Akkor meg miért ne?
Sorry a nagy pénzköltés iránt ihajlam miatt, de Arsenal szurkoló vagyok 10 éve, és aki nem ismerné a csapatot, arról vagyunk híresek, hogy akkor sem költünk, ha folyik ki a széfből a pénz, és 9 év alatt 0 trófeát sikerült ezzel a stratégiával összekaparni, úgyhogy nem nagyon támogatom 😀
több mint 12 éve
Majd május közepén megéri értékelni, hogy papíron erősödtünk-e vagy sem.