NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 712
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez zseniális, Kelce is és Cooper is. Valamit nagyon tudhatnak az öltözőben, hogy ennyiért képesek voltak itt maradni más játékosok szerződéseit nézve. S az ügynökökkel is tudhatnak bánni Rózsiék ha így le lehetett ezt rendezni. Így tovább! 😀dandeMióta Banner elment minden könnyebb.
Okos ember meg nagyon jól managelte a cap-et és tökjó, hogy ezen az ösvényen megyünk tovább, de a szerződéshosszabbításokhoz nagyon nem értett. Túl geci volt akkor is, amikor Eagles játékosokról volt szó. Biztos vagyok benne, hogy Dawkins-nál is mondta h ennyit kapsz és kész, nem hajlott semmire.
Ezzel szemben Roseman vmit nagyon tud. Kezdő GM-ként is csomót tradelt (igaz akkor még itt volt Reid is), és rohadt jó szerződéseket tud kötni. Sokszor nem is értem, hogy a játékosok miért mennek ilyenbe bele. 😀 Arról nem is beszélve, hogy Rosenhaus-al is tökjól kijön. 😀 Ha jól emlékszem 2x-3x biztos, hogy üzletelt vele.
több mint 11 éve
most látom saginaw valley-ról Jeff Janis néven jön egy WR a draftra.Már a Combineon felfigyeltem rá. 😊 Ha onnan jön akkor future HoF játékos 😀
kötelező lesz behúzni!eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Ez zseniális, Kelce is és Cooper is. Valamit nagyon tudhatnak az öltözőben, hogy ennyiért képesek voltak itt maradni más játékosok szerződéseit nézve. S az ügynökökkel is tudhatnak bánni Rózsiék ha így le lehetett ezt rendezni. Így tovább! 😀
több mint 11 éve
most látom saginaw valley-ról Jeff Janis néven jön egy WR a draftra.kellett fél perc mire összeraktam a dolgokat de végül rájöttem, hogy Herremans is oda járt egyetemre 😀
kötelező lesz behúzni!eaglesmcnabb
több mint 11 éve
most látom saginaw valley-ról Jeff Janis néven jön egy WR a draftra. kötelező lesz behúzni!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nagyon örülök mind2 szerződésnek. Remélem Maclin is a mienk lesz 1+1 évre és akkor az O# oldalon nyugodtak is lehetünk, nem lesz nagy needünk.
Van egy olyan érzésem, hogy a Kelce mezek nagyon kelendőek lesznek. 😀
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheet 3 pAs of last night, the #Eagles and WR Jeremy Maclin were hoping for big progress over the next 2 days. He’s next. Lot of optimism here.
több mint 11 éve
Jó hírek. Már csak Maclin hiányzik a boldogságomhoz 😀mustaineJeff McLane
Jeremy Maclin is next on the list, but there are still hurdles to clear. Sides have 12 days to get a deal done. Should happen.
több mint 11 éve
Jó hírek. Már csak Maclin hiányzik a boldogságomhoz 😀
több mint 11 éve
Lurie, Banner, Reid óta itt az folyik. Legalábbis ami a cap helyzetet és a szerződéseket illeti.Elvileg megvan Cooper 5 és Kelce 7 éves szerződése.Rataxesmind2 olcó, értelmes munka folyik errefelé.Höri
A FO-nk ebben elit.
több mint 11 éve
Elvileg megvan Cooper 5 és Kelce 7 éves szerződése.Rataxesmind2 olcó, értelmes munka folyik errefelé.
több mint 11 éve
Elvileg megvan Cooper 5 és Kelce 7 éves szerződése.RataxesTwitteren látok pár adatot is, de nem tudom mennyire megbízható még. Elvileg Cooper 5év/25 millió, kelce 7év/37,5 amiből 13 garantált.
több mint 11 éve
Elvileg megvan Cooper 5 és Kelce 7 éves szerződése.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Köszi! 😊Valaki leírná, hogy mennyi cap space marad kb., ha meglesz a hosszabbítás Sunshine-nal, Kelce-vel, és Maclinnel?eaglescap.com
Mert ahogy néztem ezek után a dealek után lehet elkezdeni számolgatni igazán, hogy mennyi pénzünk is marad az FA marketre, és ebbe hányan, és kik férnének bele.Hulkeinstein
Sunshine-nál 4 milliót emlegetnek.
Maclin is meglehet 3-ból egy évre.
Kelce akár évi 6-7 milla is lehet.
Most van 24 millánk szal ez így kb 10 millára le is viszi a sapka alatti helyet.
(De ebbe még Peters szerződése nincsen benne + cut-ok is lesznek.)Bébé
Akkor mondjuk 12-15 milla cap space a reális. Abból mondjuk akár kifutja 2 sima kezdőre (CB,S), és akkor lehet draftolni 1. körben egy OLB-t, 2.-ban meg egy WR-t.
több mint 11 éve
Valaki leírná, hogy mennyi cap space marad kb., ha meglesz a hosszabbítás Sunshine-nal, Kelce-vel, és Maclinnel?eaglescap.com
Mert ahogy néztem ezek után a dealek után lehet elkezdeni számolgatni igazán, hogy mennyi pénzünk is marad az FA marketre, és ebbe hányan, és kik férnének bele.Hulkeinstein
Sunshine-nál 4 milliót emlegetnek.
Maclin is meglehet 3-ból egy évre.
Kelce akár évi 6-7 milla is lehet.
Most van 24 millánk szal ez így kb 10 millára le is viszi a sapka alatti helyet.
(De ebbe még Peters szerződése nincsen benne + cut-ok is lesznek.)
több mint 11 éve
Valaki leírná, hogy mennyi cap space marad kb., ha meglesz a hosszabbítás Sunshine-nal, Kelce-vel, és Maclinnel?Mert ahogy néztem ezek után a dealek után lehet elkezdeni számolgatni igazán, hogy mennyi pénzünk is marad az FA marketre, és ebbe hányan, és kik férnének bele.
több mint 11 éve
Nálam játszana a Mack feltrade. Mondjuk én nagyon kedvelem, és egy jó 3-4-es védelemhez kell egy klasszis OLB és Mackben megvan a lehetőség. 3-4 OLB-ben én nem érzem olyan mélynek a draftot, hogy az első kör után még csak hasonló tehetségű játékost is szerezhetnénk.És te beáldoznál ennyi jó picket Mackért, mikor kéne még 2-3 komolyabb újonc a védelembe?
A feltrade Ha-Ha ért egy kicsit meredek szerintem is. 😊
Én nem vagyok nagy letrade párti és nem szeretem a felesleges hátsó körös pick halmozást sem. A közelmúltban nem sokra mentünk ezekkel, 2010-ben 13 pickünk volt, 2008-ban 10 és a sok picket nem igazán hasznosítottuk. Már új éra van, és lehet, hogy jobban fogjuk ezeket kihasználni, de néhány extra pick hátsó körökben nem növeli lényegesen az esélyét annak, hogy ott jó játékosokat találjunk.
A letrédhez egyrészt kell egy partner aki ajánlatot tesz, mert az 1/22-t nem nagyon fogjuk tudni árulni, mert nem olyan, mint egy top5-ös pick. Úgyhogy ha a draft napon valaki ráizgul egy játékosra, akkor fog nekünk ajánlatot tenni. Én ilyenkor csak akkor mennék bele a letarde-be, ha nincs olyan játékos aki megérné nekünk az 1/22-t (vagy nagyon előnyös nekünk a trade ajánlat). Főleg a védelemnek van szüksége tehetséges játékosokra a jövőre nézve, és magasabban talán több lehetőség van ilyet beszerezni, mint a 2-3. napon. (Persze lehet alacsony pickekből is jó csapatot építeni, csak nem vagyok biztos, hogy nekünk sikerülne).BleedingGreen
több mint 11 éve
Wr akkor is kell más nem a 2.napon a drafton
több mint 11 éve
the Eagles also are closing in on new deals with wide receivers Riley Cooper and Jeremy Maclin as well as center Jason Kelce.JanekNah ez már tetszene. 😀
több mint 11 éve
Coopet esetében négy eves szerződésről irnak... elvileg már ma bejelenthetik + kelce + maclin szep nap lenne!
több mint 11 éve
Nálam játszana a Mack feltrade. Mondjuk én nagyon kedvelem, és egy jó 3-4-es védelemhez kell egy klasszis OLB és Mackben megvan a lehetőség. 3-4 OLB-ben én nem érzem olyan mélynek a draftot, hogy az első kör után még csak hasonló tehetségű játékost is szerezhetnénk.A feltrade Ha-Ha ért egy kicsit meredek szerintem is. 😊
Én nem vagyok nagy letrade párti és nem szeretem a felesleges hátsó körös pick halmozást sem. A közelmúltban nem sokra mentünk ezekkel, 2010-ben 13 pickünk volt, 2008-ban 10 és a sok picket nem igazán hasznosítottuk. Már új éra van, és lehet, hogy jobban fogjuk ezeket kihasználni, de néhány extra pick hátsó körökben nem növeli lényegesen az esélyét annak, hogy ott jó játékosokat találjunk.
A letrédhez egyrészt kell egy partner aki ajánlatot tesz, mert az 1/22-t nem nagyon fogjuk tudni árulni, mert nem olyan, mint egy top5-ös pick. Úgyhogy ha a draft napon valaki ráizgul egy játékosra, akkor fog nekünk ajánlatot tenni. Én ilyenkor csak akkor mennék bele a letarde-be, ha nincs olyan játékos aki megérné nekünk az 1/22-t (vagy nagyon előnyös nekünk a trade ajánlat). Főleg a védelemnek van szüksége tehetséges játékosokra a jövőre nézve, és magasabban talán több lehetőség van ilyet beszerezni, mint a 2-3. napon. (Persze lehet alacsony pickekből is jó csapatot építeni, csak nem vagyok biztos, hogy nekünk sikerülne).

több mint 11 éve
the Eagles also are closing in on new deals with wide receivers Riley Cooper and Jeremy Maclin as well as center Jason Kelce.
több mint 11 éve
Avant cut azért fájna annak ellenére, hogy valahol érthető lenne. De szép nem....Sztem nincs nagyon akiért megérné felmenni LB CB S és WR poszton is lesz aki nekünk kell, hacsak valamelyik posztért nagyon nem őrülnek meg.