BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Brandon Graham-ot elcseréljük Dion Jordan-ra.... 😀tûzoltó
Azt hiszem, ebbe gondolkodás nélkül beleegyeznék

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Brandon Graham-ot elcseréljük Dion Jordan-ra.... 😀tûzoltó
Megint kezdik ezt a pletykát? Hát legyen.
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Brandon Graham-ot elcseréljük Dion Jordan-ra.... 😀
több mint 11 éve
Többet fog keresni, mint Cooper a kövi szezonban. Kérdés, hogy ki lesz a no2 receiver szeptemberbenmustaine
3,5 a garantált. Cooperé mennyi lesz?

Már csak Allen és Jones szerződését kéne tető alá hozni és akkor jók leszünk.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Többet fog keresni, mint Cooper a kövi szezonban. Kérdés, hogy ki lesz a no2 receiver szeptemberben

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nah kurvajó. Jah a pénzt az nem kevés meg rossz h nincsen opciós jogunk, de örülök, hogy sikerült megtartani. Így az se baj, ha majd csak 3-4. körben érkezik WR.
Az mindenesetre pozitívum, hogy mi több évre magunkhoz akartuk láncolni. Ezek szerint a felépülése jól halad
Az biztos, hogy így O# oldalon nincsen need. Jó lenne a FA-ról a D#-et erősíteni, needekre hozni embereket és akkor nyugodt szívvel mehet a BPA a drafton.
több mint 11 éve
Jeff McLane ‏@Jeff_McLane 1 min

Source confirms Jeremy Maclin one-year contract for $5.5 million and incentives up to $6 mil with $3.5 mil guaranteed.

ezt így elsőre én is sokallom, de itt az alkalom, hogy bizonyítson. Remélem, egészséges tud maradni, és akkor jövőre kaphat hosszú szerződést ő is.

több mint 11 éve
Maclin's new deal is reportedly worth up to $6 million over one year, with $3.5 million guaranteed.
több mint 11 éve
#Phil Sheridan
Jeremy Maclin agrees to one-year deal with #Eagles.skizofita
6 milliót olvasok de nagyon sokallom.
több mint 11 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
#Phil Sheridan
Jeremy Maclin agrees to one-year deal with #Eagles.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Amúgy én Joe Krugerre kíváncsi leszek. Remélem egy rotációs ember legalább lesz belőle.mustaine
Én a súlyára leszek kíváncsi elsősorban. Aztán majd utána meglátjuk mire lehet képes. Most Curry is 300 felett lesz.Shawn84
Ezt miből gondolod? 😮Bébé
Hogy írta twitteren. Offseasonban a célja hogy 300 fölé menjen. Én meg hiszek neki 😛Shawn84
És az kinek lesz jó? Nem fog belassulni nagyon? Nem csak 300 lb fölött lehet valaki 3-4 DE 😐mustaine
6-3as magassággal eleve hátrányos 3-4 DE-nek...Janek
Thornton, Cox 6'4" mindkettőmustaine
+ Cam Jordan, Wilkerson, Darnell Dockett, Antonio Smith, Justin Smith 😊
több mint 11 éve
Van pár de ő eleve hátrányból indul...
Sose volt 3-4de es az alkata sem tökéletes rá.
Eddig sem a futas ellen volt erős ...
Sajnalom őt kedvelem de itt csak csere leszJanek
Az egyetemen újoncként (de lehet h még 2.évesként is) 3-4-es DL volt.
Az akkori DL-edzője pedig egy bizonyos Jerry Azzinaro volt.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Van pár de ő eleve hátrányból indul...
Sose volt 3-4de es az alkata sem tökéletes rá.
Eddig sem a futas ellen volt erős ...
Sajnalom őt kedvelem de itt csak csere lesz

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Meg úgy ligaszinten is van pár alacsonyabb játékos aki megoldotta a posztot: Kyle Williams 6'1", Sheldon Richardson 6'1", Glenn Dorsey 6'1", Arthur Jones 6'3", Allen Bailey 6'3"

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Amúgy én Joe Krugerre kíváncsi leszek. Remélem egy rotációs ember legalább lesz belőle.mustaine
Én a súlyára leszek kíváncsi elsősorban. Aztán majd utána meglátjuk mire lehet képes. Most Curry is 300 felett lesz.Shawn84
Hogy írta twitteren. Offseasonban a célja hogy 300 fölé menjen. Én meg hiszek neki 😛Shawn84
És az kinek lesz jó? Nem fog belassulni nagyon? Nem csak 300 lb fölött lehet valaki 3-4 DE 😐mustaine
6-3as magassággal eleve hátrányos 3-4 DE-nek...Janek
Thornton, Cox 6'4" mindkettő

több mint 11 éve
Maclin 1 éves szerződést akar mi pedig több éveset:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/27/5454352/eagles-free-agency-2014-jeremy-maclin-desires-one-year-deal-eagles-contract

Caplan is megerősíti, hogy nagy eséllyel Avant cut lesz,
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
6-3as magassággal eleve hátrányos 3-4 DE-nek...

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Nálam játszana a Mack feltrade. Mondjuk én nagyon kedvelem, és egy jó 3-4-es védelemhez kell egy klasszis OLB és Mackben megvan a lehetőség. 3-4 OLB-ben én nem érzem olyan mélynek a draftot, hogy az első kör után még csak hasonló tehetségű játékost is szerezhetnénk.
A feltrade Ha-Ha ért egy kicsit meredek szerintem is. 😊

Én nem vagyok nagy letrade párti és nem szeretem a felesleges hátsó körös pick halmozást sem. A közelmúltban nem sokra mentünk ezekkel, 2010-ben 13 pickünk volt, 2008-ban 10 és a sok picket nem igazán hasznosítottuk. Már új éra van, és lehet, hogy jobban fogjuk ezeket kihasználni, de néhány extra pick hátsó körökben nem növeli lényegesen az esélyét annak, hogy ott jó játékosokat találjunk.
A letrédhez egyrészt kell egy partner aki ajánlatot tesz, mert az 1/22-t nem nagyon fogjuk tudni árulni, mert nem olyan, mint egy top5-ös pick. Úgyhogy ha a draft napon valaki ráizgul egy játékosra, akkor fog nekünk ajánlatot tenni. Én ilyenkor csak akkor mennék bele a letarde-be, ha nincs olyan játékos aki megérné nekünk az 1/22-t (vagy nagyon előnyös nekünk a trade ajánlat). Főleg a védelemnek van szüksége tehetséges játékosokra a jövőre nézve, és magasabban talán több lehetőség van ilyet beszerezni, mint a 2-3. napon. (Persze lehet alacsony pickekből is jó csapatot építeni, csak nem vagyok biztos, hogy nekünk sikerülne).BleedingGreen
És te beáldoznál ennyi jó picket Mackért, mikor kéne még 2-3 komolyabb újonc a védelembe?Shawn84
Biztos, hogy a 2. és a 4. körért védőt hoznánk?
Ha az 1. 2. és 4. körökért komolyabb újonc védőt hozunk akkor ezt választom, csak ez nem így megy. Ezek a jó pickek csak akkor lesznek jó pickek, ha ilyen játékosokat választunk velük. Azaz a draftpickek önmagukban túlértékeltek. Viszont a draft legjobb OLB-jéhez juthatnánk, akivel ha bebukunk sem tudnák nagy szemrehányást tenni, az egyetemi játéka és a combine alapján nagyon jó játékosnak tűnik, és más alapján most nem nagyon lehet ítélni.
Ha semmit nem oldunk meg a free agencyben akkor nagyobb szükség lehet a draftolt játékosokra, akkor talán nem vinném el Macket.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
most látom saginaw valley-ról Jeff Janis néven jön egy WR a draftra.
kötelező lesz behúzni!eaglesmcnabb
Már a Combineon felfigyeltem rá. 😊 Ha onnan jön akkor future HoF játékos 😀Shawn84
méretei megvannak, sebessége is van, jó lenne 5-6. körben 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Jó hát ezért kérdeztem. 😀
Az elég korrekt. Remélem nem csak zsírral szedi fel. 😀Bébé
Már néhány hete tette ki, egy képet mellékelve, amin Hobbit méretű súlyokat emelgetett bőszen. Szóval nem hiszem hogy zsír lesz. A felsőteste így is elég brutálnak néz ki. Csak nehogy Bob Sapp legyen belőle 😀
több mint 11 éve
Nem hiszem hogy nagyon belassul még. Szerintem 300 körül lesz a versenysúlya és az neki elég jó.
több mint 11 éve
És az kinek lesz jó? Nem fog belassulni nagyon? Nem csak 300 lb fölött lehet valaki 3-4 DE 😐

több mint 11 éve
Jó hát ezért kérdeztem. 😀
Az elég korrekt. Remélem nem csak zsírral szedi fel. 😀
több mint 11 éve
Hogy írta twitteren. Offseasonban a célja hogy 300 fölé menjen. Én meg hiszek neki 😛
több mint 11 éve
Ezt miből gondolod? 😮