NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 698
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.jorgeEgyébként összesen ez az egy cikk volt nem? Mert akkor inkább már mi zörgettük túlzottan is a témát a topikban 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Neeeeeeeeeeeem kell pláne nem ennyiért, és azon az áron, hogy mondjuk Cole-t elküldjük. CMről nem is beszélve 😛 😀. Viccet félre téve ennyiért tényleg nem kell, enniyre szvsz nem jó.
több mint 11 éve
Surprise: #Steelers use transition tag on OLB Jason Worilds. They can match any offer another team would make. #Eagles may be interested.Röviden: Ha ajánlunk neki 10 millát, a Steelers nem tartja, akkor a mienk, ha tartja akkor az övék.
Pontosabban 9,75 milla fölé kell ígérni.
több mint 11 éve
OFF:Ali G rémlik? 😛
Ha House of Cardst néz valaki, abban volt hasonló. Újságírók révén egy politikai pozícióra bedobtak egy olyan nevet aki képben se volt, de végül annyit beszéltek róla, hogy lám ő lett a befutó.marci88
több mint 11 éve
Lehet, hogy nincs alapja, de ez tiszta pszicológia. Valaki úgy gondolja elkezdi nyomatni a témát miért ne, csak bedobom, hogy legyen néhány klikkem és el kezd gyűrűzni a dolog tovább amíg valóság lesz a dologból. Nagyon káros dolog az ilyen, elég csak a bogarat elültetni a fülekben.OFF:
Szerintem a soccer világában is néhány nagyobb igazolás így ment végbe, direkt vagy nem direkt elkezdtek beszélni erről arról amarról amíg valósággá nem lett a dolog. A két nagy spanyol újság egyik és másik oldalon szeret így manipulálni.
Bízom benne sikerül hamar rövidre zárni a dolgot és nem ilyen hülyeséggel kell foglalkozni és az energiákat lekötni.
Ja és persze Kelly megy vissza Oregonba 😛dande
Ha House of Cardst néz valaki, abban volt hasonló. Újságírók révén egy politikai pozícióra bedobtak egy olyan nevet aki képben se volt, de végül annyit beszéltek róla, hogy lám ő lett a befutó.
több mint 11 éve
DE/OLB prospect összehasonlítás:www.rotoworld.com/articles/cfb/46337/349/peshek-sack-study-10
Persze azért látni kéne ezeket, de talán nem torzít durván.
több mint 11 éve
Orakpot tagelték. nem bánom, legalább senki nem akarja már hozzánk 😀Shawn84Így Worilds ára nagy eséllyel fel fog menni.
Bár, ha érkezne, akkor T.Cole-t cutolni kéne, mert különben elég szarul venné ki magát.
több mint 11 éve
Orakpot tagelték. nem bánom, legalább senki nem akarja már hozzánk 😀
több mint 11 éve
Thornton is kapott egy egy éves szerződést.Petikievak01Exclusive rights free agent volt idén, ergó 100% volt, hogy nálunk marad.
Jövőre RFA lesz vagyis akkor is 100% lesz, hogy nálunk marad.
Szegény csávó csak nem tud igazán nagyot kaszálni.
több mint 11 éve
nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Rosemanék már rég leállították volna a sztorit, ha nem lenne alapja. így viszont, hogy hagyják, már inkább egyfajta promó a FO részéről. mondjuk baromira sajnálom, egyrészt mert desean jackson az isten (napos oldal), másrészt komplettnek éreztem az O-t, így viszont marad hiányérzet. olyan játékost, mint d-jax nem kukázunk össze sehonnan, se draft, se FANagyon remélem, hogy nem. Jonathan Baldwin szagát érzem Benjaminnak.
lehet, hogy ebben az esetben rámegyünk kelvin benjaminra első körben?jorge
több mint 11 éve
nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Rosemanék már rég leállították volna a sztorit, ha nem lenne alapja. így viszont, hogy hagyják, már inkább egyfajta promó a FO részéről. mondjuk baromira sajnálom, egyrészt mert desean jackson az isten (napos oldal), másrészt komplettnek éreztem az O-t, így viszont marad hiányérzet. olyan játékost, mint d-jax nem kukázunk össze sehonnan, se draft, se FAlehet, hogy ebben az esetben rámegyünk kelvin benjaminra első körben?
több mint 11 éve
Jah év közepe körül ezt nyomatták, hogy vajon a sikertelenség miatt nem megy-e vissza egyetemre. Érted, fél szezon után 😀 Kegyetlen idióták vannak. De Chip pont olyan, akit kurvára nem fog semmi ilyesmi befolyásolni.
több mint 11 éve
Lehet, hogy nincs alapja, de ez tiszta pszicológia. Valaki úgy gondolja elkezdi nyomatni a témát miért ne, csak bedobom, hogy legyen néhány klikkem és el kezd gyűrűzni a dolog tovább amíg valóság lesz a dologból. Nagyon káros dolog az ilyen, elég csak a bogarat elültetni a fülekben.Szerintem a soccer világában is néhány nagyobb igazolás így ment végbe, direkt vagy nem direkt elkezdtek beszélni erről arról amarról amíg valósággá nem lett a dolog. A két nagy spanyol újság egyik és másik oldalon szeret így manipulálni.
Bízom benne sikerül hamar rövidre zárni a dolgot és nem ilyen hülyeséggel kell foglalkozni és az energiákat lekötni.
Ja és persze Kelly megy vissza Oregonba 😛
több mint 11 éve
Itt van a cikk, amiből indult a DeSean trade téma:www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Eagles-signings-of-Jeremy-Maclin-and-Riley-Cooper-could-signal-a-DeSean-Jackson-trade.html
Tiszta feltételezés az egész, semmi konkrét infó a trade-ről. (Legalábbis sehol se látom a cikbben.)
Fűzővel kifelé mit hoz le?
"A Philly.com oldal információi szerint az Eagles el szeretné cserélni DeSean Jacksont, mégpedig a viselkedése miatt, bomlaszt az öltözőben."
static.fjcdn.com/pictures/Wait+WHAT+.+I+don+t+even+know_23988f_3996414.png
több mint 11 éve
Érdekes a WR helyzet mert FA nem sok igazán jó van,viszont a class erős.... de az ugye még semmire sem bizonyíték.Amíg ilyen olcsó QB van addig belefér 3 solid WR még egy 20 milliós éves teherrel is...
De szerintem csak pletyka a Djax trade most kb ő meg shady az isten a városban.
(igaz ez Dawkins esetében sem volt mérvadó)
több mint 11 éve
Hmm....érdekes lenne egy DeSean trade. Első kört nagy eséllyel nem kapnánk érte.
Chip-ék tudják, hogy a színfalak mögött hogy jönnek ki vele és hogy meddig számolnak még vele.
Utólag Asantet is megérte volna 2011-ben eltradelni a Lions-hoz egy második körös pick-ért. (Igaz akkor lehet, hogy nem lenne egy Bryce Brown-unk 😛 )
6,5 millát spórolnánk egy DeSean trade-el. Hát én idén indokolatlannak látnék egy DeSean trade-et. (ha csak nem húzunk le vkit)
több mint 11 éve
S,CB,OLB,WR ezt kell megoldani FA és a draft alatt.Ez közel sem lehetetlen...
OLB a nehezebb dolog a másik 3 nem nehéz nég drafton sem...
Sorolhatnék neveket de varjuk meg a piacot
több mint 11 éve
Szerintem már idén draftolunk egy WR-t. Ezektől a szerződésektől függetlenül a 2.-3. körben. Rosemanék mindig hosszabb távon gondolkodnak, ráadásul elég sok helyen olvasom is, hogy még egy nagyobb drab elkapó nagyon beleillene Kelly rendszerébe. Robinson, Evans és hasonló felépítésű játékosok. Ha jól alakul az FA ennek nem is lesz majd akadálya.Ja, erre gondoltam, szerintem jövőre Maclin fogja kárát látni a dolognak, de szerintem a DeSean trade pletykák is ezen elgondoláson alapulnak... Remélhetőleg idén, vagy legkésőbb jövőre draftolunk egy igazi nr.1. WR alkatú/gyors elkapót, aki jövőre átveheti a távozó helyét.RataxesHát nagyon remélem hogy nincs alapja a pletykának, imádom DJaxet 😊 Szerintem ha Maclin valóban felépült (és valószínű így van, különben nem adtunk volna neki ilyen szerződést) ezzel a WR hármassal szanaszét fogjuk szopatni az ellent 😊RataxesEzzel a Riley Cooper szerződéssel hosszútávon nem fogjátok tudni megtartani a 3 WR-t, vagy ha mégis akkor más poszt fog jelentősen gyengülni miattaAsbee
több mint 11 éve
Ja, erre gondoltam, szerintem jövőre Maclin fogja kárát látni a dolognak, de szerintem a DeSean trade pletykák is ezen elgondoláson alapulnak... Remélhetőleg idén, vagy legkésőbb jövőre draftolunk egy igazi nr.1. WR alkatú/gyors elkapót, aki jövőre átveheti a távozó helyét.Hát nagyon remélem hogy nincs alapja a pletykának, imádom DJaxet 😊 Szerintem ha Maclin valóban felépült (és valószínű így van, különben nem adtunk volna neki ilyen szerződést) ezzel a WR hármassal szanaszét fogjuk szopatni az ellent 😊RataxesEzzel a Riley Cooper szerződéssel hosszútávon nem fogjátok tudni megtartani a 3 WR-t, vagy ha mégis akkor más poszt fog jelentősen gyengülni miattaAsbee
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hát nagyon remélem hogy nincs alapja a pletykának, imádom DJaxet 😊 Szerintem ha Maclin valóban felépült (és valószínű így van, különben nem adtunk volna neki ilyen szerződést) ezzel a WR hármassal szanaszét fogjuk szopatni az ellent 😊RataxesEzzel a Riley Cooper szerződéssel hosszútávon nem fogjátok tudni megtartani a 3 WR-t, vagy ha mégis akkor más poszt fog jelentősen gyengülni miatta
több mint 11 éve
Hát nagyon remélem hogy nincs alapja a pletykának, imádom DJaxet 😊 Szerintem ha Maclin valóban felépült (és valószínű így van, különben nem adtunk volna neki ilyen szerződést) ezzel a WR hármassal szanaszét fogjuk szopatni az ellent 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ezek rohadtul unatkoznak: www.bleedinggreennation.com/2014/3/1/5460846/desean-jackson-trade-eagles-rumors-speculation-emergesShawn84Chip biztos örülne neki...azért nem sok WR-től fosnak mint a libák, hogy a backfieldről indul...ez a fegyvertény pedig igen nagy Chip rendszerében. Arról nem is beszélve, hogy kb áradozott róla, meg hogy sky is the limit.
Arról én lemaradtam, hogy miért nem bírják egymást a WR edzővel? Vagy ez is csak ilyen pletyi?
több mint 11 éve
Ezek rohadtul unatkoznak: www.bleedinggreennation.com/2014/3/1/5460846/desean-jackson-trade-eagles-rumors-speculation-emerges