BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
This madafaka is 6'7" man 😀

Eazzy
"This niger is a tower maaaaan 😀😀" Meghalok ezen

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
This madafaka is 6'7" man 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Díjaznám, ha Momah rosterre tudna kerülni 😀

több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Örülök, hogy Maclin marad (bár egy 2 éves szerződés jobban tetszett volna)! Már csak Allen és Jones kell akkor március 11-ig 😊
Érdekes lesz (valamelyik cikkben olvastam) ha tényleg Maclin-t rakjuk slot-ba, mire lesz ott képes...
+ ott van még ugye Benn?, Avant? (sajnálnám ha cut lenne, bár tavaly nem volt korábbi önmaga) és a többi keretben lévő WR is (Smith, Momah, Maehl, Cunningham, Damaris J) nem tudom valamelyik megközelíti-e a rostert-t.

Dion Jordan-re nagyon kíváncsi leszek...főleg annak fényében, hogy tavaly nagyon akartuk (Graham + Brown + esetleg Curry mint lehetséges trade ellenérték most aki beugrik)

off:
 forum.ea.com/eaforum/posts/list/9731208.page

ezt ma találtam a 2013/2014-es roster madden 2008-hoz
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Cut DJAX, Peters, Cooper, Shady, ás már jöhet is Rajiano92
Menj aludd ki magad. Rád fér .D
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Cut DJAX, Peters, Cooper, Shady, ás már jöhet is Raji

több mint 11 éve
Itt van a free agent trackerük. Elég jól átlátható. remélem gyorsan frissül majd:  www.spotrac.com/free-agents/nfl/Shawn84
Bj Raji kell nekünk 😀ano92
Én örülnék nekije, de mivel azért küldik el, mert túl kéne fizetni....nálunk meg amúgyis csere NT kell 😀 szóval nem.

több mint 11 éve
Itt van a free agent trackerük. Elég jól átlátható. remélem gyorsan frissül majd:  www.spotrac.com/free-agents/nfl/Shawn84
Bj Raji kell nekünk 😀ano92
Nem nem. Logan a kezdő. Nem lenne okos dolog drágán idehozni elé Rajit. Egy csere NT kell.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Bj Raji kell nekünk 😀

több mint 11 éve
Maclin interjút nézve azért gondolom benne van, hogy DeSean szerű szerződést akarna. Azt mondja, hogy 5 évre akartuk szerződtetni, és Ő is hosszú távú szerződést akar. Erre kérdezik tőle, hogy akkor biztos jó nagy volt a különbség az Ő és a csapat által elképzelt szerződésben. Erre csak makogott, hogy öööö....ööööö....hát ezt nem mondanám...ööööö....maradjunk annyiban, hogy nem tudtunk abban megállapodni 😀

Nyilván be kellett próbálkozni valami olcsóbb hosszú szerződéssel, hátha belemegy. Szerintem okos volt, mert ha jó lesz, akkor utána már jogosan kérheti a nagyobb lét. Persze közben azt mondja, hogy its not always about the money...hát persze 😀

több mint 11 éve
Nagyjából átszámolgattam a dolgokat, és arra jutottam, hogy 26 millió körül vagyunk most. Peters idei szerződése nagyon meglepett.
Itt vannak a részletek:  www.bleedinggreennation.com/2014/2/28/5456132/eagles-contract-details-riley-cooper-jason-kelce-jason-petersShawn84
Az hogy jött ki? Peters szerződésenel voltunk kb ott, azóta rájött Kelce meg Cooper.

Ja h már 133 milla a cap, így értem.Eazzy
Ezt találtam most. Ezek szerint jól számoltam:  www.spotrac.com/cap-tracker/nfl/Shawn84
Jah en is itt láttam a capet. Ám 150 millara mehet fel 2016ban...ezzel pl a tehenesz lányok is kikerülnek a bajbólEazzy
Majd akkor. De addig azért van még 1 szezon. Meg persze biztos lesz nekik lejáró is ahol sokat nyernek.
több mint 11 éve
Nagyjából átszámolgattam a dolgokat, és arra jutottam, hogy 26 millió körül vagyunk most. Peters idei szerződése nagyon meglepett.
Itt vannak a részletek:  www.bleedinggreennation.com/2014/2/28/5456132/eagles-contract-details-riley-cooper-jason-kelce-jason-petersShawn84
Az hogy jött ki? Peters szerződésenel voltunk kb ott, azóta rájött Kelce meg Cooper.

Ezt találtam most. Ezek szerint jól számoltam:  www.spotrac.com/cap-tracker/nfl/Shawn84
Jah en is itt láttam a capet. Ám 150 millara mehet fel 2016ban...ezzel pl a tehenesz lányok is kikerülnek a bajból

több mint 11 éve
Itt van a free agent trackerük. Elég jól átlátható. remélem gyorsan frissül majd:  www.spotrac.com/free-agents/nfl/
több mint 11 éve
vicc ez az új cap. Én eddig azthittem ez azért van hogy ne lehessen 54 sztárt felhalmozni. Ezzel kb. a Síhóksz nemhogy megtartja de még erősíti is a keretet, instant sb win.ano92
Ez őket dicséri. A Raiders meg a Brwons viszont brutális. A Cowboyson jót röhögtem.Shawn84
xDDDD nem sajnálom őket egyáltalán 😀 Jags is jó 😀

több mint 11 éve
vicc ez az új cap. Én eddig azthittem ez azért van hogy ne lehessen 54 sztárt felhalmozni. Ezzel kb. a Síhóksz nemhogy megtartja de még erősíti is a keretet, instant sb win.ano92
Ez őket dicséri. A Raiders meg a Brwons viszont brutális. A Cowboyson jót röhögtem.
több mint 11 éve
vicc ez az új cap. Én eddig azthittem ez azért van hogy ne lehessen 54 sztárt felhalmozni. Ezzel kb. a Síhóksz nemhogy megtartja de még erősíti is a keretet, instant sb win.

több mint 11 éve

Ezt találtam most. Ezek szerint jól számoltam:  www.spotrac.com/cap-tracker/nfl/
több mint 11 éve
Jeff McLane ‏@Jeff_McLane 1 min

Source confirms Jeremy Maclin one-year contract for $5.5 million and incentives up to $6 mil with $3.5 mil guaranteed.

ezt így elsőre én is sokallom, de itt az alkalom, hogy bizonyítson. Remélem, egészséges tud maradni, és akkor jövőre kaphat hosszú szerződést ő is.mustaine
Nem rossz ez a szerződés. Az árát vhol DeSean és Cooper közé lőtték be...viszont csak 1 év (volt szó itt többről is) ami azt is bizonyítja, hogy nincs meg(/nagy) a bizalom az irányába (hajtania kell nagyon...ami nem is baj). Ennek ellenére kell a draft első felében is egy WR akivel lehet tervezni.Greengo
Előtte a hírek arról szóltak, hogy a csapat több éves szerződést szeretne, és Maclinék vannak inkább az 1 éves mellett. Biztos azt tervezi, hogy jól megy neki aztán le is lép jövőre.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Jeff McLane ‏@Jeff_McLane 1 min

Source confirms Jeremy Maclin one-year contract for $5.5 million and incentives up to $6 mil with $3.5 mil guaranteed.

ezt így elsőre én is sokallom, de itt az alkalom, hogy bizonyítson. Remélem, egészséges tud maradni, és akkor jövőre kaphat hosszú szerződést ő is.mustaine
Nem rossz ez a szerződés. Az árát vhol DeSean és Cooper közé lőtték be...viszont csak 1 év (volt szó itt többről is) ami azt is bizonyítja, hogy nincs meg(/nagy) a bizalom az irányába (hajtania kell nagyon...ami nem is baj). Ennek ellenére kell a draft első felében is egy WR akivel lehet tervezni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve

Ja h már 133 milla a cap, így értem.

több mint 11 éve
Brandon Graham-ot elcseréljük Dion Jordan-ra.... 😀tûzoltó
A legújabb cikk a témában:  espn.go.com/blog/philadelphia-eagles/post/_/id/4116/should-eagles-go-after-dion-jordan?utm_medium=referral&utm_source=t.co
több mint 11 éve
Itt vannak a részletek:  www.bleedinggreennation.com/2014/2/28/5456132/eagles-contract-details-riley-cooper-jason-kelce-jason-peters
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 315 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elnézve számokat szerződéseket más helyen, ha Cooper ismét hozni tudja azt amit nem néznek ki belőle, nagyon nagyon jól jártunk vele. Pittát is muszáj volt túl fizetni (legalábbis én sokallom kicsit, de nem értek hozzá 😀) és pl olvastam, hogy Golden Tate-t is ha meg akarja tartani a Hawks jóval jobban meg kell fizetnie mint Coopert.
Felőlem Maclin mehet is jövőre, elég sokat kapott most, ő, tuti nem elégedne meg egy Cooper féle szerződéssel pláne ha egész jól megy majd neki. Azért is gond ugye a hosszabb táv hiánya mert így nincs esély esetleg tradelni max a transfer deadline előtt ha úgy alakul.
Jones-l még egyezzünk meg, és akkor azzal számolva, hogy Foles jövőre is beválik, már csak néhány puzzle darab hiányzik a tartós PO esélyhez esetleges SB-hoz.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Többet fog keresni, mint Cooper a kövi szezonban. Kérdés, hogy ki lesz a no2 receiver szeptemberbenmustaine
3,5 a garantált. Cooperé mennyi lesz?
Shawn84
Cooper garantáltja 2014-re 1 millió, de ugye most elrakhatott 4 millió aláírási bónuszt. 2015-ben 3 millió lesz a garantáltja.

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Akkor szólok, hogy csinálhatják, mert nekünk oké...