NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 698
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
ú bazzeg télleg. Hogy mertem elfeledni. ő még 10 év múlva is itt lesz 😀jobban megérint mint dawk távozása :/ sajnálom.és az örökifjú Dorenbos is itt van még 😀
most már csak Todd és Trent maradt a régiek közül, akik miatt megszerettem ezt a csapatot.eaglesmcnabb
Akinek a tavalyi szezonban 2 ST-szerelése is volt. fuckyeah!!! 😀Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
jobban megérint mint dawk távozása :/ sajnálom.és az örökifjú Dorenbos is itt van még 😀
most már csak Todd és Trent maradt a régiek közül, akik miatt megszerettem ezt a csapatot.eaglesmcnabb
Akinek a tavalyi szezonban 2 ST-szerelése is volt. fuckyeah!!! 😀
több mint 11 éve
jobban megérint mint dawk távozása :/ sajnálom. most már csak Todd és Trent maradt a régiek közül, akik miatt megszerettem ezt a csapatot.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ezt nem nagyon tudom megemészteni, erre nálam nincs semmilyen elég üzleti indok hacsak valahogy vissza nem hozzuk......Nem csak üzleti. Az is benne van, hogy már 31 éves, de főleg az, hogy nem illik Chip rendszerébe. Valamint Foles se használta annyit, mint Vick vagy McNabb.
Köszönjük 😕 😕 😕dande
Ehhez még jött az, hogy több mint 3 millát spórolhatunk a kivágásával.
És abban is biztos vagyok, hogy ha itt maradt volna, akkor még tovább csökkentek volna a számai. Amúgy ahogy írtam korábban nagyon szerettem volna ha itt marad, még fizucsökkentés nélkül is, de erre tényleg alig volt esély és teljesen érthető az elküldése.
több mint 11 éve
Byrd elemző cikk:igglesblitz.com/2014/03/byrd-hunting-2/
Azért annyira nincs elájulva tőle T-Law.
Pár napon belül Ward-ot is szemügyre veszi.
több mint 11 éve
Ezt nem nagyon tudom megemészteni, erre nálam nincs semmilyen elég üzleti indok hacsak valahogy vissza nem hozzuk.................. Kicsit off de hasonlóan fog fájni ahogy idény végén Puyol elmegy a Barcától, ott sajnos kezd szépen széthullani elég sok minden............. itt azért ettől nem legalábbis remélem de azért...............Köszönjük 😕 😕 😕
több mint 11 éve
Köszönjük ezt a 8 évet Avant! A lejobb ember ment el, sajnálom nagyon, de valahol megértem. Remélem nincs tüske, de nem hinném.Byrd elvileg még tárgyal a Billsel, de már nem olyan komoly az ügy. Ward meg tuti marad a Brownsál. van rá nagyon sok pénzük.
Egyébként mind Ward, mind Byrd FA. Ennyi zsetonnal valamelyikét elhozhatnank, mivel OLB nagyon nincs szabadon értelmes, szzal drafton azt hozunk.
Vajh Maclint berakjuk slotba? Vagy DeSeant? Vagy hozunk valakit? Cooks mikorra várható? 2. kör? Visszahordonak is jó lenne, arra is.szükség van.Eazzy
több mint 11 éve
Köszönjük ezt a 8 évet Avant! A lejobb ember ment el, sajnálom nagyon, de valahol megértem. Remélem nincs tüske, de nem hinném.Egyébként mind Ward, mind Byrd FA. Ennyi zsetonnal valamelyikét elhozhatnank, mivel OLB nagyon nincs szabadon értelmes, szzal drafton azt hozunk.
Vajh Maclint berakjuk slotba? Vagy DeSeant? Vagy hozunk valakit? Cooks mikorra várható? 2. kör? Visszahordonak is jó lenne, arra is.szükség van.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
DeSean Avantról:Azt hiszem nem vállalok nagy kockázatot ha kijelentem, hogy szerintem hamarosan vissza fog térni a csapathoz vezetőként, valamilyen beosztásba.
"He kind of understands, he’s like a big brother, a voice you can listen to,"
Riley Cooper: "My rookie year when I came in, immediately he came to me: ‘Anything you need. Any help. Anything. You just let me know.’ He always was there for me. He’s been one of my best friends on the team since the day I got here."
Avant idézet:
"It’s more than football. I want to see guys be successful. I don’t want to see the ESPN story, ‘Broke.’ I don’t want to see divorce, I don’t want to see car accidents and DUIs. I just don’t want to see that. So that’s my biggest goal here is not just to catch passes and not just to win, but if we can affect the lives of young men, that’s what my purpose is."Bébé
több mint 11 éve
DeSean Avantról:"He kind of understands, he’s like a big brother, a voice you can listen to,"
Riley Cooper: "My rookie year when I came in, immediately he came to me: ‘Anything you need. Any help. Anything. You just let me know.’ He always was there for me. He’s been one of my best friends on the team since the day I got here."
Avant idézet:
"It’s more than football. I want to see guys be successful. I don’t want to see the ESPN story, ‘Broke.’ I don’t want to see divorce, I don’t want to see car accidents and DUIs. I just don’t want to see that. So that’s my biggest goal here is not just to catch passes and not just to win, but if we can affect the lives of young men, that’s what my purpose is."
több mint 11 éve
Ezt most találtam 😀 www.youtube.com/watch?v=XagvsSXSxnY
Még szezon elejéről amikor a játékosokról írtam pár érdekességet meg ilyesmi:
Jason Avant – WR
A csapat egyik legvallásosabb játékosa. Van otthon egy 88 billentyűs digitális pianínója és 12 gospel számot el is tud játszani rajta. Ha a templomban hall valami jó zenét, hazamegy és megpróbálja eljátszani.
Amúgy elég rossz környéken nőtt fel Avant. Bandatag volt. 12 évesen drogot árult. Részegen meg beszívva járt iskolába. Anyukája nem foglalkozott vele, Apukája ki-bejárt a börtönbe, így a nagymamája nevelte fel, aki folyamatosan imádkozott érte, nem akart lemondani Avant-ról.
Majd elköltöztek arról a környékről és a nagynénjéhez került. Kikerült a rossz környezetből és a kosárlabda felé fordult. De nem a legjobb gimibe került be. Ott is drogokkal üzleteltek volt, hogy a tanárt holtan találták meg az iskola szemetesében.
Kosárlabdában tehetséges volt, de az akkori kosár edzője, aki a foci csapatot is edzette azt mondta, hogy vagy mindkét sportot kell játszania vagy egyiket sem. Így hát elment focizni. Első edzésen a 170 fontjával beállították LB-nek és egy FB simán a földbe döngölte.
Először ott akarta hagyni az egészet, de a nagymamája és az apja rábeszélték, hogy folytassa.
FB, HB majd WR lett belőle. Hirtelen az egyik legjobb elkapó lett az országban.
Avant a sok kérő közül a Michigant választotta. Az NCAA-vel meggyűlt a baja, mert a jegyei nem voltak jók, valamint pár papírja is elveszett, de végül csak egy meccset kellett kihagynia és az ösztöndíját se veszítette el. Szóval továbbra is élte az egyetemisták életét, vagyis bulizott és ivott.
Majd 2003. május 4-én örökre megváltozott az élete. Templomban volt és egyszer csak kezdett rádöbbenni, hogy miket élt át és miket úszott meg. Csomó lövöldözést éppen hogy csak megúszott és rájött, hogy már rég vagy halottnak kéne lennie vagy börtönben kéne ülnie.
Attól a naptól kezdve leállt a partyzással, az ivással, az esküvőjéig nem feküdt le senkivel és elkezdte olvasni a Bibliát.
Most pedig már van, hogy összeülnek több játékossal és beszélgetnek a vallásról, a Bibliáról. Gospel számokat énekel az öltözőben. Minden elkapása után felemeli a kezét és „integet” ezzel köszöni meg az Úrnak, hogy vigyázott rá. Mert tudja, hogy hol lehetne és tudja, hogy hol van.
Visszavonulása után gyerekkel, tinikkel szeretne majd foglalkozni.
Amúgy a sportolók autogramjait is előszeretettel gyűjti.
2 lánya van, Jala (Jason Avant’s Little Angel) és Amaya.
Kedvenc játéka a scrabble.
Angolosok ismét előnyben:
www.youtube.com/watch?v=81i4QNNG518
több mint 11 éve
Owner Jeffrey Lurie: "There have not been any players who have represented the Eagles with more class and dignity than Jason Avant."Cooper is nagyon sokat köszönhet neki. A balhénál Avant is felszólalt meg beszélt a többiekkel.
Akkor DeSean pálya széli veszekedésénél is Ő ment oda hozzá és csitítgatta.
Rohadtul fog hiányozni az öltözőben. :S
több mint 11 éve
Kiraktuk Avantot...JanekTudtuk, de azért nagyon fáj. lassan elfogy a régi csapat. 😕
több mint 11 éve
Az a 9,75+ érkezhet több éves kontraktra lebontva is, nem?undisputedlyMármint?
Sztem a 9,75 milla/év fizunak meg kell lennie.
több mint 11 éve
Surprise: #Steelers use transition tag on OLB Jason Worilds. They can match any offer another team would make. #Eagles may be interested.Az a 9,75+ érkezhet több éves kontraktra lebontva is, nem?
Röviden: Ha ajánlunk neki 10 millát, a Steelers nem tartja, akkor a mienk, ha tartja akkor az övék.
Pontosabban 9,75 milla fölé kell ígérni.Bébé
több mint 11 éve
áá, az egész csak Kate Mara csupasz seggétől jó :d Na de ne OFFoljunk!!Én igen, úgyhogy ne spoilerezz!!😀Lehet, hogy nincs alapja, de ez tiszta pszicológia. Valaki úgy gondolja elkezdi nyomatni a témát miért ne, csak bedobom, hogy legyen néhány klikkem és el kezd gyűrűzni a dolog tovább amíg valóság lesz a dologból. Nagyon káros dolog az ilyen, elég csak a bogarat elültetni a fülekben.OFF:
Szerintem a soccer világában is néhány nagyobb igazolás így ment végbe, direkt vagy nem direkt elkezdtek beszélni erről arról amarról amíg valósággá nem lett a dolog. A két nagy spanyol újság egyik és másik oldalon szeret így manipulálni.
Bízom benne sikerül hamar rövidre zárni a dolgot és nem ilyen hülyeséggel kell foglalkozni és az energiákat lekötni.
Ja és persze Kelly megy vissza Oregonba 😛dande
Ha House of Cardst néz valaki, abban volt hasonló. Újságírók révén egy politikai pozícióra bedobtak egy olyan nevet aki képben se volt, de végül annyit beszéltek róla, hogy lám ő lett a befutó.marci88
Egyébként nem tudom láttam-e már jobb sorozatot valaha. Szenzációs, Kevin Spacey for President! Ha érted az utalást..korodiati
több mint 11 éve
Én igen, úgyhogy ne spoilerezz!!😀Lehet, hogy nincs alapja, de ez tiszta pszicológia. Valaki úgy gondolja elkezdi nyomatni a témát miért ne, csak bedobom, hogy legyen néhány klikkem és el kezd gyűrűzni a dolog tovább amíg valóság lesz a dologból. Nagyon káros dolog az ilyen, elég csak a bogarat elültetni a fülekben.OFF:
Szerintem a soccer világában is néhány nagyobb igazolás így ment végbe, direkt vagy nem direkt elkezdtek beszélni erről arról amarról amíg valósággá nem lett a dolog. A két nagy spanyol újság egyik és másik oldalon szeret így manipulálni.
Bízom benne sikerül hamar rövidre zárni a dolgot és nem ilyen hülyeséggel kell foglalkozni és az energiákat lekötni.
Ja és persze Kelly megy vissza Oregonba 😛dande
Ha House of Cardst néz valaki, abban volt hasonló. Újságírók révén egy politikai pozícióra bedobtak egy olyan nevet aki képben se volt, de végül annyit beszéltek róla, hogy lám ő lett a befutó.marci88
Egyébként nem tudom láttam-e már jobb sorozatot valaha. Szenzációs, Kevin Spacey for President! Ha érted az utalást..
több mint 11 éve
1-2 ilyen ember azért el szokott férni, mert az ST is fontos.Shawn84De pl. nálunk ott van James Casey, aki úgyszintén nagyon jó az ST-ben,a szezon vége felé több szerepet kapott a támadóknál és elég jó blokkokat osztott ki. Nálam inkább Ő maradna rosteren, mint Colt Anderson.
Akkor ott van "The Real" Casey (Matthews) , aki nagyon jó ST játékos és, ha csak a D#-et nézzük akkor is megcsípheti az egyik LB posztot. Goode is azért összehozott jó pár ST-szerelést.
Arról nem is beszélve, hogy amikor puntolunk, akkor mindig Boykin oldalára rúgta Jones a lasztit mivel tudta, hogy Boykin a liga egyik legjobb gunnere és nem is egyszer fogta meg a labdát az 5 yardoson belül. Szóval Anderson itt is feláldozható.
Kurt Coleman egyértelműen jobb safety, mint Anderson (ez nem olyan nehéz) és ST-ben is az egyik legjobb emberünk. Ha választani kéne inkább Colemant igazolnám vissza. (Nagy eséllyel mind2jük/mindhármójuk visszatér hozzánk.)
több mint 11 éve
Jah meg az előzőnél elfelejtettem a cut-okat. Pl. Avant cut fel fog szabadítani, több mint 3 millát.1-2 ilyen ember azért el szokott férni, mert az ST is fontos.
Gondlom a sorrended fontosság szerinti.Shawn84Kb jah. Bár Colt Anderson kérdéses. Nyilván tök olcsóért maradni fog, de nem tudom, hogy meddig lesz az 53as rosteren úgy, hogy a D#-hez egyszerűen gyenge.Bébé
több mint 11 éve
Jah meg az előzőnél elfelejtettem a cut-okat. Pl. Avant cut fel fog szabadítani, több mint 3 millát.Gondlom a sorrended fontosság szerinti.Shawn84Kb jah. Bár Colt Anderson kérdéses. Nyilván tök olcsóért maradni fog, de nem tudom, hogy meddig lesz az 53as rosteren úgy, hogy a D#-hez egyszerűen gyenge.
több mint 11 éve
Pont ide vág.Gondlom a sorrended fontosság szerinti.
Ahogy nézegetem nem igazán van olyan 3-4-es OLB a piacon, aki megoldhatná a gondjainkat.
FA:
- Anthony Spencer: már 30 éves, tavalyi szezont kihagyta, microfracture surgery is végrehajtottak rajta. Max olcsóért meg lehetne próbálni, de nem hiszem, hogy mi lennénk számára a megfelelő csapat. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja képes-e ismét jó teljesítményre.
- Everson Griffen:annó a combine-on 273 fonttal 4,66-ot repesztett. Őt is meg lehetne próbálni, hátha beválna 3-4-ben is. Összesen 1 meccsen kezdett az NFL-ben 4 év alatt, igaz tavaly aránylag sokat játszott. Adnék neki egy jó szerződést és akkor lehet, hogy minket választana. De Ő se az a biztos 8-10 sack-es játékos.
- Willie Young: 29 éves, 7. körös pick volt 2010-ben. Tavaly végig kezdett a Lions-ben, mindössze 3 sack. 3-4-ben se biztos, hogy tudna játszani, hát még 10 sack-et elérni.
- Matt Shaughnessy: bizonyította már, hogy nem több egy átlagos cserejátékosnál.
- Mike Neal : érdekes név, de nagy eséllyel marad GB-ben. Amúgy benne van potenciál, nem bánnám, ha vhogy meg tudnánk szerezni, azonban Ő se életbiztosítás.
Everson Griffen és Mike Neal érdekelne, de a többi felejtős.
Őket meg lehetne környékezni, hátha idejönnének és akkor tényleg mehetne drafton a BPA.
Jelenleg 21 milla helyünk van. Gondolva a draftra, esetleges vész igazolásokra, valamint, hogy szeretünk bőven a sapka alatt lenni, kb. 10-12 millát költhetünk a FA piacon.
Vissza kéne igazolni D.Jones-t mindenképpen valamint N.Allen-ek is nagyon örülnék.
Hunt RFA, Ő biztos visszatér olcsón.
Colt Anderson, Kurt Coleman és Clifton Geatherst pedig elméletileg full olcsón vissza kéne tudjuk hozni.Bébé
több mint 11 éve
Pont ide vág. Ahogy nézegetem nem igazán van olyan 3-4-es OLB a piacon, aki megoldhatná a gondjainkat.
FA:
- Anthony Spencer: már 30 éves, tavalyi szezont kihagyta, microfracture surgery is végrehajtottak rajta. Max olcsóért meg lehetne próbálni, de nem hiszem, hogy mi lennénk számára a megfelelő csapat. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja képes-e ismét jó teljesítményre.
- Everson Griffen:annó a combine-on 273 fonttal 4,66-ot repesztett. Őt is meg lehetne próbálni, hátha beválna 3-4-ben is. Összesen 1 meccsen kezdett az NFL-ben 4 év alatt, igaz tavaly aránylag sokat játszott. Adnék neki egy jó szerződést és akkor lehet, hogy minket választana. De Ő se az a biztos 8-10 sack-es játékos.
- Willie Young: 29 éves, 7. körös pick volt 2010-ben. Tavaly végig kezdett a Lions-ben, mindössze 3 sack. 3-4-ben se biztos, hogy tudna játszani, hát még 10 sack-et elérni.
- Matt Shaughnessy: bizonyította már, hogy nem több egy átlagos cserejátékosnál.
- Mike Neal : érdekes név, de nagy eséllyel marad GB-ben. Amúgy benne van potenciál, nem bánnám, ha vhogy meg tudnánk szerezni, azonban Ő se életbiztosítás.
Everson Griffen és Mike Neal érdekelne, de a többi felejtős.
Őket meg lehetne környékezni, hátha idejönnének és akkor tényleg mehetne drafton a BPA.
Jelenleg 21 milla helyünk van. Gondolva a draftra, esetleges vész igazolásokra, valamint, hogy szeretünk bőven a sapka alatt lenni, kb. 10-12 millát költhetünk a FA piacon.
Vissza kéne igazolni D.Jones-t mindenképpen valamint N.Allen-ek is nagyon örülnék.
Hunt RFA, Ő biztos visszatér olcsón.
Colt Anderson, Kurt Coleman és Clifton Geatherst pedig elméletileg full olcsón vissza kéne tudjuk hozni.
több mint 11 éve
Surprise: #Steelers use transition tag on OLB Jason Worilds. They can match any offer another team would make. #Eagles may be interested.draft lesz ebből és nem is bánom.
Röviden: Ha ajánlunk neki 10 millát, a Steelers nem tartja, akkor a mienk, ha tartja akkor az övék.
Pontosabban 9,75 milla fölé kell ígérni.Bébé
több mint 11 éve
Ez így van. Ezért is írtam én ki mikor linkeltem, hogy nagyon unatkozhatnak. Ez tök komolytalan.nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.jorgeEgyébként összesen ez az egy cikk volt nem? Mert akkor inkább már mi zörgettük túlzottan is a témát a topikban 😀Eazzy