BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
TJ Ward elemzés:
 igglesblitz.com/2014/03/tj-ward/
Érte sincs annyira oda T-Law.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 312 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy bizonyos Jason Avant nekem tökéletesen megfelelne 😛 😀
több mint 11 éve
Ki lesz idén Howie Rosman? 😊
 bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game?oldal=0#1035051Rataxes
Nekem sajnos nem fér bele.
Plusz így majd tudok kritizálni. 😛
több mint 11 éve
De ne vitázzunk már lényegtelen dolgokról. Legyen valami értelmes téma is. Kiket hoznátok FA-ról?Shawn84
QB: Colt McCoy - alig-alig láttam játszani, de szimpi a csávó. Azonban kevés az esély rá, hogy idejön. Meg lehet, hogy értelme se sok lenne.
WR: Dexter McClustert is szimpi volt draftkor kijövet. (Azt pletykálták, hogy ha nem húzza ki közvetlenül előttünk a Chiefs, akkor Ő érkezett volna N.Allen helyett.) Olcsóért Ő is jöhetne.
OLB: Everson Griffen és Mike Neal: róluk a minap írtam pár sort
CB: Javier Arenast is meg lehetne környékezni. Tavaly alig játszott, lehet h 1-2 évre el tudnánk hozni olcsóért.

Az Ő érkezésüknek pl. örülnék megfelelő áron.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ki lesz idén Howie Rosman? 😊
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Mock Draft Game - Egyéb játékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Egyébként éppen Byrd mellé kéne egy nagyon jól szerelő S, mert Ő abban nem az igazi, illetve a sebessége sem éppen olyan, hogy felérjen a LoS közelébe hátulról, mint anno Dawk pl.Eazzy
Nekem rohadtul passzolna egy Byrd - Pryor duó 😀Shawn84
Ilyen édes álmom már nekem is volt, ebből a legszarabb felkelni, mikor rájössz hogy van 2 töketlen safetyd akik egymást szerelik 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egyébként éppen Byrd mellé kéne egy nagyon jól szerelő S, mert Ő abban nem az igazi, illetve a sebessége sem éppen olyan, hogy felérjen a LoS közelébe hátulról, mint anno Dawk pl.Eazzy
Nekem rohadtul passzolna egy Byrd - Pryor duó 😀
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Egyébként éppen Byrd mellé kéne egy nagyon jól szerelő S, mert Ő abban nem az igazi, illetve a sebessége sem éppen olyan, hogy felérjen a LoS közelébe hátulról, mint anno Dawk pl.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Byrdre olyan 6-7 millió / évet lehet számolni.Shawn84
Aaron Williams kapott most ott 6,5-öt évente. Byrd ennél már csak drágább lehet. 😊Greengo
Neki már azt a pénzt is odaadták amit Byrdnek ígértek 😀 nem amúgy Byrd a Billsnél ha aláírta volna a hosszú távút akkor 8-9 milliót kapott volna kb. na most neki nem a pénz az elsődleges szempont jelenleg. A hírek szerint 2 komoly kérője lesz. Mi és a Packers. Nem hiszem, hogy sokkal többet kínálna neki bármelyik csapat. Persze sok pénzt is jól el lehet osztani. majd meglátjuk. Én mindenesetre tartom magam ahhoz, hogy jönni fog egy rutinos safety. Nem biztos, hogy Byrd lesz az, de én őt szeretném leginkább.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Byrdre olyan 6-7 millió / évet lehet számolni.Shawn84
Aaron Williams kapott most ott 6,5-öt évente. Byrd ennél már csak drágább lehet. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Tegnap már akartam ezt a McLane cikket linkelni, csak telóról nem tudtam valamiért. Téma lezárva.

Az a baj, hogy én kezdem megkedvelni Calvin Pryort, amúgyis bírom amikor valaki egy ütéssel szétbassza az ellenfelet (mer ilyen agressziós vagyok érted Maunika). Persze kitudja hogy nagyobb sebességű NFL-ben nem jár-e úgy, mint Jarrett, hogy saját társat vagy levegőt üt meg keményen...
A probléma ezzel csak annyi, hogy ha őt húzzuk első körben, akkor OLB kéne FA-ról, de az meg nem nagyon van értékelhető, míg safety igen a Byrd - Ward kettős (bár ki tudja Wardra van bőven lé a Brownieknál).
Persze az a scenárió is tetszik, hogy hozzuk mondjuk Byrdet akit hagyjuk lefedni (koverezni érted), míg jön Pryor adni az ellen szájának, és második körben is tudunk még értelmes OLB-t hozni, aki kitanul Cole mellett.
Harmadik - negyedik körben WR és CB, aztán valami OL - DL kukázás még depthnek. Plusz valami tapasztaltabb csere NT is kéne, azt viszont nemtom milyen a FA piacon a helyzet velük.Eazzy
Pont így látom én is...viszont még az is beleférne sztem, hogy S-t és OLB-t is a draftról oldjuk meg. (szval a draft első 3 köre lehetne S-WR-OLB) OLB-ből sztem nem fontos az azonnali kezdő.
Pryor nekem is szimpatikus. Talán ez az agresszivitás az ami előbbre helyezi HA-HA-nál viszont tényleg benne lehet az, hogy NFL szinten 1-1 testcsellel elküldik....Greengo
Két ilyen fiatal safety nem elég szerintem. Igaz hogy még nem a SB az elsődleges cél, de a rutin marhára hiányozna onnan.Shawn84
Természetesen az általam vázolt verzióban még maradhatna Allen. 😊 (Byrd sztem nagyon drága lenne)Greengo
Byrdre olyan 6-7 millió / évet lehet számolni.
több mint 11 éve
Tegnap már akartam ezt a McLane cikket linkelni, csak telóról nem tudtam valamiért. Téma lezárva.

Az a baj, hogy én kezdem megkedvelni Calvin Pryort, amúgyis bírom amikor valaki egy ütéssel szétbassza az ellenfelet (mer ilyen agressziós vagyok érted Maunika). Persze kitudja hogy nagyobb sebességű NFL-ben nem jár-e úgy, mint Jarrett, hogy saját társat vagy levegőt üt meg keményen...
A probléma ezzel csak annyi, hogy ha őt húzzuk első körben, akkor OLB kéne FA-ról, de az meg nem nagyon van értékelhető, míg safety igen a Byrd - Ward kettős (bár ki tudja Wardra van bőven lé a Brownieknál).
Persze az a scenárió is tetszik, hogy hozzuk mondjuk Byrdet akit hagyjuk lefedni (koverezni érted), míg jön Pryor adni az ellen szájának, és második körben is tudunk még értelmes OLB-t hozni, aki kitanul Cole mellett.
Harmadik - negyedik körben WR és CB, aztán valami OL - DL kukázás még depthnek. Plusz valami tapasztaltabb csere NT is kéne, azt viszont nemtom milyen a FA piacon a helyzet velük.Eazzy
Pont így látom én is...viszont még az is beleférne sztem, hogy S-t és OLB-t is a draftról oldjuk meg. (szval a draft első 3 köre lehetne S-WR-OLB) OLB-ből sztem nem fontos az azonnali kezdő.
Pryor nekem is szimpatikus. Talán ez az agresszivitás az ami előbbre helyezi HA-HA-nál viszont tényleg benne lehet az, hogy NFL szinten 1-1 testcsellel elküldik....Greengo
Két ilyen fiatal safety nem elég szerintem. Igaz hogy még nem a SB az elsődleges cél, de a rutin marhára hiányozna onnan.Shawn84
Természetesen az általam vázolt verzióban még maradhatna Allen. 😊 (Byrd sztem nagyon drága lenne)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve

Két ilyen fiatal safety nem elég szerintem. Igaz hogy még nem a SB az elsődleges cél, de a rutin marhára hiányozna onnan.
több mint 11 éve

Pryor nekem is szimpatikus. Talán ez az agresszivitás az ami előbbre helyezi HA-HA-nál viszont tényleg benne lehet az, hogy NFL szinten 1-1 testcsellel elküldik....

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve

Harmadik - negyedik körben WR és CB, aztán valami OL - DL kukázás még depthnek. Plusz valami tapasztaltabb csere NT is kéne, azt viszont nemtom milyen a FA piacon a helyzet velük.

több mint 11 éve
És it ta válasz a DeSean cikkre McLanetől:  www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/DeSean-Jackson-rumors-have-little-weight.html
több mint 11 éve
Howie Roseman on 94-WIP: This year's free agent class is weaker than it was the previous two years.
több mint 11 éve
Brandon Lee Gowton a BGN szerkesztője. Nem bennfentes vagy ilyesmi. Egyszerű blogger.
Az egész DeSean-es téma Jimmy Kempski fejéből pattant ki és nyilván mivel a BGN az Eagles dolgaival foglalkozik ezzel kapcsolatban is írtak. Ilyen egyszerű. Nem Brandon Lee Gowton osztotta ezt a sztorit, meg infói se voltak.Bébé
Mindegy, én az övét linkeltem.. Most direkt megnéztem, Kempski cikke 20 perccel korábbi 😊

De ne vitázzunk már lényegtelen dolgokról. Legyen valami értelmes téma is. Kiket hoznátok FA-ról?
több mint 11 éve
Brandon Lee Gowton a BGN szerkesztője. Nem bennfentes vagy ilyesmi. Egyszerű blogger.
Az egész DeSean-es téma Jimmy Kempski fejéből pattant ki és nyilván mivel a BGN az Eagles dolgaival foglalkozik ezzel kapcsolatban is írtak. Ilyen egyszerű. Nem Brandon Lee Gowton osztotta ezt a sztorit, meg infói se voltak.
több mint 11 éve
Meglestem mégis ki írta ezt a cikket. Brandon Lee Gowton a BleedingGreenNation szerkesztője volt a tettes. Na ő tudtommal nem tartozik a csapathoz igazán közel álló újságírók közé.Eddig nem is hallottam a nevét. Pedig közel 2000 posztja van az oldalon. Szóval rutinos már de azért mégse egy hiteles információ forrás.Shawn84
LOL
Én úgy tudom Jimmy volt a tettes a philly.com-on:
 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Eagles-signings-of-Jeremy-Maclin-and-Riley-Cooper-could-signal-a-DeSean-Jackson-trade.html
Ez egy klasszikus jimmykempski, amit gondol gyakran bársolatlanul írja le (jó eagles-szurkerként gyalázza a sajátjainkat nem ritkán...). Ebben a cikkben a szokásos áltaudományos statisztikai bűvészkedéssel mutatja be, hogy a cap-ben betöltött szerepük alapján a wr-ek mekkora súllyal esnek latba. Ebből vonja le azt az - általa is csak feltételezett, helytelen - következtetést, hogy Desean megy.
Én egyébként szeretem a stílusát, iróniával, paint-es képeivel, stb.
Ez meg aztán...:
skizofita
Amit én anno linkeltem cikknek a szerzője Gowton volt és a BleedingGreenNationön jelent meg. A dolog abból indult ki, legalábbis itt a fórumon.
több mint 11 éve
Ez meg aztán...:
 youtu.be/ReBMP8_hnXQ skizofita
Megnézhetetlen 😛Bébé
Ez beteg 😀
több mint 11 éve
Nincs már nekik vagy 5 QB-juk? 😀 De amúgy abba a csapatba nyugodtan mehet, nem sajnálom tőlük. Randall Cunningham is tőlünk ment oda 😀

több mint 11 éve
"Adrian Peterson megpróbálja rábírni csapata vezetőségét, hogy igazolják le Michael Vicket - szerinte Vickkel rájátszásba jutna a Vikings."
több mint 11 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Ez meg aztán...:
Megnézhetetlen 😛Bébé
Na akkor így, mehhehe:
 youtu.be/ReBMP8_hnXQ

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 11 éve
Ez meg aztán...:
Megnézhetetlen 😛